Gość: spiwor IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 19:57 www.poloniacup.com.pl/pliki/oferta/hyo/fotki/zm11_03.jpg Jak nie lubię frędzli to jak dla mnie piękny. cena w/g pewnego pisma promocja 19.900zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cien1100 Re: Hyosung znów zaskakuje (gv650) 27.08.08, 22:42 Ale ten projekt to był już parę lat temu, tylko że w innych kolorach. Pod nazwą Junak również miał występować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Hyosung znów zaskakuje (gv650) IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.08, 17:41 W tych kolorach po prostu zabójczy (zaraz po drogowej desmosedici). Dobrze, że nie doczekał nazwy "Junak", bardziej by pasowało "Bazyliszek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi-k Re: Hyosung znów zaskakuje (gv650) IP: *.chello.pl 29.08.08, 11:02 Naprawdę ciekawy motocykl ze względu na wygląd,dużą moc silnika tej pojemności(jak na chopera) i dosyć niską wagę. Hyosung przy odsprzedaży osiąga bardzo niskie ceny,pytanie, czy spowodowane jest to niską jakością czy raczej emblematem na motocyklu,bo wiadomo że jak nie honda czy bmw to wstyd sie pokazać na mieście:-) Jest też model Comet 650 ,chyba sprawują sie nieżle ,jeżdziły zdaje sie w jakimś pucharze.Kiedyś oglądałem takiego,zrobił na mnie duże wrażenie,nie było sie do czego przyczepić. Może kilkuletni Hyosung do dobra alternatywa dla np.klilkunastoletniego japońca ,bo cena podobna a co nowe to nowe. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek Re: Hyosung znów zaskakuje (gv650) IP: *.houston.hp.com 29.08.08, 11:18 Hyosung ma bardzo dobra reputacje na zachodzie. W Australli jest bardzo popularny ze wzgledu na cena i praktycznie niczym nie ustepujaca jakos w stosunku do japonskich motocykli. Comet 650 to nic innego jak legalny klon SV650 (przynajmniej tak bylo na poczatku produkcji). Obie firmy wspolpracuja ze soba i obilo mi sie o uszy ze Suzuku zleca Koreanczykom produkcje jednego ze swoich modeli. Te motocykle sa poprostu ladne, dobrze jezdza i co najwazniejsze sa tansze od konkurencji. Mam nadziej ze sie przyjma w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: Hyosung znów zaskakuje (gv650) IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 13:50 Jeżeli chodzi o stronę techniczno - mechaniczną te sprzęty są bez zarzutu. Współpraca z Hondą poszła doskonale i tyle. Największym minusem jest tragiczna jakość plastików, mocowań osprzętu itp. Zawieszenie jest tylko poprawne, a seryjnie dawane gumy nadają sie od razu na rabatki. Nie można natoniast ukryć, że za tą cenę uzyskuje sie sprzęt dorównujący w mechanice i stylistyce całkiem niedawnym osiągnięciom. A kupno nowego gv650 sam rozważam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weigert Nowe forum - www.hyosung.info IP: *.protonet.pl 23.07.13, 21:59 Witam, zapraszam na nowe forum o motocyklach i skuterach Hyosung. www.hyosung.info Odpowiedz Link Zgłoś