Gość: zemke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 15:17 Co sądzicie o tej oponce ? Chcę zakupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpakmarc Re: Michelin Pilot Road 23.12.08, 15:40 Mamja w swojej x11 , sprawuje sie swietnie- nie mam nic do zarzuceniatej oponce i szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Michelin Pilot Road 23.12.08, 21:10 aaa jego nie sluchaj, bo to niebieskie, duze, krowiaste to nie motocykl ;) wiec co on tam moze wiedziec ;) Ale jakbys potrzebowal opinii eksperta takiego jak ja ;) - to oczywiscie polecam ! tez na nich jezdze, calkiem fajne oponki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Michelin Pilot Road IP: 78.8.220.* 23.12.08, 21:33 KUPUJ........są OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkost Re: Michelin Pilot Road IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:43 Też mam (tylko, że 2) w X 11 i dają radę - trwałe są, przyczepność ok, zwłaszcza na mokro. Zaraz tam niebieskie, mój jest czarny :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Michelin Pilot Road 24.12.08, 11:57 Nie no, jak najbardziej, czarne sa super :P ja mowie tylko o szpakowatym-niebieskim :P Odpowiedz Link Zgłoś
szpakmarc Re: Michelin Pilot Road 24.12.08, 22:31 O nie! Sarawi - niebieskie jest piekne, ale to pewnie juz wiesz:) a poza tym moje niebieskie jest piekne podwojnie, bo jest szpacze:) Pozdrawiam... P.S ...aha, a szerszenie to wyrosniete komary :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Michelin Pilot Road 25.12.08, 01:33 Lepiej jezdzic na niebieskim wyrosnietym szerszeniu, niz szpako- niebieskiej przeosnietej KROWIE :P teraz juz na ciastko na pewno nie wpadne, pewnie dosypiesz mi jakiejs trucizny :> a potem nie pozostanie nic, tylko zamowic za mnie modlitwe w RM :> Odpowiedz Link Zgłoś
szpakmarc Re: Michelin Pilot Road 26.12.08, 18:59 W RM to masz zaltwiona klatwe ojca R. :), a na ciacho zaproszenie aktualne, gwarantuje, ze trucizny nie bedzie. Niebieskie krowy sa niezastapione:) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Michelin Pilot Road 26.12.08, 20:32 Szpaku, a Ty nie wiesz, ze smsy o 10 RANO to sa niedopuszczalne? Normalni ludzi o tej porze zwykle jeszcze spia :> na ciastko to juz wpadne chyba po niedzieli. Jade sie jutro pobujac na tydzien po zielonych pastwiskach na moto :> Odpowiedz Link Zgłoś
szpakmarc Re: Michelin Pilot Road 27.12.08, 12:35 ...to jak juz bedziesz sie bujac po tych zielonych pastwiskach, to pozdrow wszystkie niebieskie krowy, pasace sie na soczystej niebieskiej trawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Michelin Pilot Road IP: *.city-net.pl 28.12.08, 21:04 Teraz latam na Michelin Pilot Road i są niezłe ale w zeszłym sezonie miałem Pilot Sport i tamte są o niebo lepsze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Re: Michelin Pilot Road IP: *.Red-79-148-11.staticIP.rima-tde.net 27.12.08, 22:59 Sadze, ze trwala jest. Policja na tym w Katalonii i na Kanarach jezdzi. (Tak przynajmniej zeznawali. goldwing + bmw850) I na pytanie co mysla - mowia ze trwala <lol> - i ze nie deszcz :( - i nie na zakrety :(( - i ze Metzeler to very good y the best jest No to Metzeler very y mucho und viel y mnogo gorszy nizli Michelin Anakee jest. Dla BMW 1150gs przynajmniej i jezeli zaliczone kilometry nie sa kryterium. Moim skromnym i sprawdzonym. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś