draka00 10.02.09, 17:50 www.scigacz.pl/Jeremy,Lusk,wypadek,i,smierc,motocyklisty,FMX,8450.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekk1000 Re: Smutne wieści 12.02.09, 21:14 Metal Mulisha straciła świetnego zawodnika... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pablo-se Re: Smutne wieści 12.02.09, 23:08 > www.bikepics.com/members/wojtek1/ > Extreme Moto Centrum - Wrocław (sklep/serwis & komis motocyklowy) > www.emc-wroc.pl Jeśli ci rzeczywiście żal tego gościa to wykaż trochę taktu i nie reklamuj swojego biznesu przy okazji czyjejś tragedii bo to niskie zagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Smutne wieści 13.02.09, 08:43 pablo-se napisał: > > www.bikepics.com/members/wojtek1/ > > > Extreme Moto Centrum - Wrocław (sklep/serwis & komis motocyklowy) > > > www.emc-wroc.pl > > Jeśli ci rzeczywiście żal tego gościa to wykaż trochę taktu i nie reklamuj > swojego biznesu przy okazji czyjejś tragedii bo to niskie zagranie. Kolego - tak sie składa, że miełem okazje pogadać z chłopakami z Mulishia - wiec tak jest mi żal Luska i jego rodziny, a to co widzisz pod spodem ustawione jest automatycznie (jak by ci to prosto powiedzieć - rodzaj podpisu) i wyświetla się pod każdym moim postem. Jednym słowem sugerowałbym ci odrobine myślenia przed wysunięciem jakchkolwiek oskarżeń pod moim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo-se Re: Smutne wieści 13.02.09, 10:21 Każdy sposób jest dobry aby się wytłumaczyć, ale tak się składa, że możesz z ty kłopotem poradzić sobie na dwa sposoby: 1. napisać post z podaniem nicku autora bez logowania (bardzo proste) 2. wyłączenie na ten czas automatycznego dołączania podpisu. Jak się che to można nieprawdaż??? Ciekawy jak byś się czuł jak by na pogrzebie kogoś z twojej rodziny ktoś podszedł do ciebie i składając ci kondolencje zaczął wręczać broszurki reklamowe? Trochę wyczucia. Dalsze pisanie na ten temat myślę za wyczerpane a jeśli dalej będziesz się upierać, że nie można było uniknąć reklamowania się to twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś