tossy 18.01.05, 13:31 Czy ktoś widział Chicago w teatrze Komedia? Proszę o opinie gdyż nie wiem czy wybrać sie, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iskierka Re: Chicago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:19 w londynie to taki koncert byl jakby saundtrack do filmu wszyscy tanczyli i spiewali w pieknych strojach orkiestra zajela pol sceny wydaje mi sie ze warto ogladac wszelkie produkcje ktore przybyly do anszego kraju z west endu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorica Re: Chicago IP: *.chello.pl 20.01.05, 09:28 ja idę dzisiaj :) opinie zobacz na: www.komedia.com.pl/forum/viewforum.php?f=2 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerz Re: Chicago IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:04 zależy co to lubi jeżeli lubisz musicale to tak. Przed pójściem upewnij się czy gra Skrzynecka - warto iść dla Jej gry. Ludzie którzy opowiadali mi o spektklu z udziałem zminniczki (nazwiska nie pamiętam\0 byli trochę zawiedzeni. Nie przepadam za musicalami, ale na spektakl z udziałem Skrzyneckiej mogę Ci towarzyszyć Odpowiedz Link Zgłoś