Dodaj do ulubionych

Teatr "LEGION"

• Gość: J C : Re: Teatr "LEGION" IP: 150.254.89.* 13.09.05, 14:33
      • Gość: Pani Asystent;) No no no:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:53
        Tak wiec...tak, wiem,nie zaczyna sie zdania od "tak wiec", wiec jeszcze raz...
        Drodzy Rodacy!haaha...joke...nie, no cholernie mi was brakuje...ale od razu mi
        sie fajniej robi, jak sobie pomysle, ze juz w ten piatek(tak, tak, kochani!)
        sie zobaczymy:)!!!No i brakuje mi tych parowek i tych pomidorow, ktorych nam
        zalowali na sniadanie i tego "spaghetti"(czyt. rozgotowanego makaronu z jakims
        smiesznym czerwonym sosem)i...no i ody do pomidora...hahaha....
        A tak poza tym, to dziekuje, ze jestescie:) nakrecacie mnie tak pozytywnie, ze
        chyba bardziej nie mozna:) juz i tak jestem zakrecona jak sloik na zime, a wy
        to jeszcze potegujecie...NIECH WAM TO BOG W DZIECIACH WYNAGRODZI DOBRZY LUDZIE;)
        Kocham was bardzo...wszystkich bez wyjatku!!!!!!!!
        Trzymac mi sie tam i nie puszczac!
        Milego:)
        • Gość: Pani Asystent;) Kurde.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:12
          Kurde..ale ja jestem glupia...dopiero teraz przeczytalam te wasze wszystkie
          BEZEDURY jakie wy tu popisac zdazyliscie przez ten czas i stwierdzam po raz
          kolejny zreszta, ze jestescie WSPANIALI:) cholera jasna...zem sie troszku
          porozplywala...a w ogole to chyba znam odpowiedz na pytanie kim jest konop! tak
          wymyslilam to wlasnie! a wiec konop to chlop panszczyzniany, ktory kosi konopie
          (o ile sie to kosi...), a pozniej ustawia to w snopki...albo w inne
          figurki..potem siada na nich i suszy je..i tak dzien i noc dzien i noc...i w
          koncu na tylku odbija mu sie znak firmowy KONOPIA S.A , dlatego tez stad sie
          wziela nazwa konop:) mysle, ze was przekonalam i nie bedziecie ze mna
          dyskutowac na ten temat, bo jak narazie na wytlumaczenie tego w inny sposob
          pomyslow brak. A tak w ogole to siedze sobie przed tym komputerem jak durna..a
          dlaczego durna?no wlasnie?! dlaczego ja tak brzydko o sobie mowie?! przeciez
          tak byc nie moze! BASTA! po czym dziecko stluklo szklanke..brzdeeekk...
          Zimno mi..w stopki...och strasznie mi zimno i chyba pojde ubrac jakies cudowne
          skarpetki nabyte za 2 zl w Slowacji , slynacej z pysznego (taniego!)piwa o
          nazwie KELT..a wiem, bo...tak! I nie dyskutowac ze mna, bo bedziecie u pani! a
          pani jak sie dowie, to sie zdenerwuje i nie dostaniecie podwieczorku, o! taki
          los was bedzie czekal,o!

No i w sumie nic sie nie zmienilo od tej minuty, jak wam tu naskrobalam, ze mi
          zimnow stopki, bo tez jestem za leniwa, zeby pojsc do mojego pokoju, scylic
          sie i wyiagnac z mojej cudownej szuflady moje cudowne kolorowe skarpetki,
          nabyte w Słowacji za 2zl...no i kolo sie zamyka...Boziu, spraw, zeby mi sie
          chcialo, tak jak mi sie nie chce!!!!łaaaaaaa

Oj, zaczynam pisac juz smieszne rzeczy(tak gwoli scislosci caly moj wywod jest
          rzecza smieszna, ale..o tym juz nie rozmawiajmy..trzymajmy sie oficjalnej
          wersji)...Robic sie zaczyna niebezpiecznie...wiec pozegnam was moi drodzy
          Legionisci i pojda ja spac...bom zmeczona troszku tym siedzeniem przed
          komputerem..Ale, ale! Musze pozdrowic wszystkich, a wiec...pozdrawiam:
          1)Krakowian-Ilonze, Judasza wstreciucha, Kajfaaasza, no i oczywiscie Hrabianke:)
          2)Kielczan(czy tak w ogole mozna to napisac...yyy...)- Emilke, Trumienne, Marte
          i Cecylie
          3)Poznaniakow-Pawla-Piotra(czy jak tam sobie chcesz), Agatke(tak, tak...wiem,
          zaczynam pisac glupoty) no i takiego jednego pana(o ile moge go zaliczyc do
          Poznaniakow..ale mysle, ze sie wcale na mnie nie pogniewa;)) o imieniu Tomasz...
          5)Kietrzanko-wroclawianke(wybacz..nie wiedzialam czy to uscilic mam)-
          komara..bzyzyzyzyzyzy
          4)Opolan moich kochanych- czyli na poczatku mnie;)-joke-Ele moja,ktora mieszka
          za sciana, Ruda, Magde i Izolde(nie pijesz wiecej moja droga;))
          6) I tych wszystkich, ktorzy tez tam byli i pili z nami piwo:) (chodzi mi tu
          glownie o Bettine i Johanne-w mniejszym stopniu co prawda-ale;)) no i Gosie
          pozdrawiam rowniez!

NO I W OGOLE WSZYSTKICH...bo juz mnie paluchy bola od pisania na tej glupiej
          klawiaturze... :/

Trzymcie sie ludziska...
          Wasza kochana Pani Asystent ;)
    • Gość: J C :) ...w nawie...bez kitu... IP: 150.254.89.* 13.09.05, 14:38
      jest tego tyle ze nie sposob to ogarnac wiec pisze krotko moja praca
      magisterska zarejestrowana w dziekanacie i termin mam na 20.09.2005
      wiec "DZIECI jeszcze krutko jestem z wami ale jak to Żydom
      powiedziałem..."prosze modlcie sie za mnie za moja obrone bo wierze ze WASZA
      NASZA Modlitw Nasze Leiden ma moc wiec prosze o iwre i z gory dziekuje
      i...odzywam sie po 20.
      pozdrawiam i
      bardzo Was wszystkich moooooooooooooooocno KOCHAM!!! Tak gleboko w sercu mam
      was wszystkich
      DZIEKuje BOGU za to że jestescie!!!!!!!
      DO zo...
      • Gość: r.uda och och jak cudownie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:33
        no wiec(Wiktor jak mogles zaczac zdanie od no wiec?)musze podziekowac
        krakowskiej ekupie za wspanialy weekend!!za manekina(bylo super!)i w ogole za
        wszystko!!ale ale!czemu nikt nie wspomnial o tym jak to w manekinie puscilismy
        sobie plytke z jezus christ??!!powaznie!bylo nieizemsko!teraz zapraszam na
        rewizyte!!!!!!!!!!!elos mam nadzieje ze spotkamy sie bardzo syzbko bo bardzo
        teksnie(jak siedzielismy w manekinie to z okna bylo widac knajpke z
        naprzeciwka.i wiesz co?strasznie mi przypominala czokolaterie z "czekolady"i
        zlapalam strasznego zawiasa!bo Ty mi sie przypomnialas!!i nagle mi sie jakos
        tak dziwnie zrobilo!)a i wielkie DZIEKUJE dla eli(wiesz za co;))za j.c wszyscy
        trzymamy kciuki bo przeciez to jest NASZ KILAR!!!!!tak wiec tomeczku mozesz byc
        pewnien ze dostaniesz spora porcje naszych fluidow!!pozdrawiam was serdecznie i
        mam nadzieje ze szybko dorwe znowu kompa(bo ostatnio bylo to impasible)!
        pozdrawiam serdecznie legionistow,caluje i jeszcze raz wam DZIEKUJE za super
        weekend!!!
        • Gość: MaGdA- MeGaN ;) :*:*:*:* KOSMICZNE:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:43
          Ja tylko jedno klikne...:P:):):) i zaraz zmykam malować NiEbO GwIaZdKaMi- tzN
          MeGaNkAmI...:):*:*:*:*:*:*:* I DODAM JESZCZE GWIEZDNEGO PYŁU... aby umilić
          wasze SnY...:):):)^^^^^^^^^^^ tRzEbA łapać chwilę ...jeszcze troche do
          pażdziernika...:P:P CaŁUJE Wszystkich gwiezdnie.....:#:#:#: papatki -
          MaGdA..:):*:)
      • Gość: jazzwoman Re: ...w nawie...bez kitu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:07
        te, niedoszły magister...:-) Krótko, a nie krutko :-) Widzę, że mocno jesteś
        zestresowany:-)Dla Rudej pozdrowienia za "ekupę"...:-) hehe!!!:-D Może się
        spotkamy w Opolu!! Anna kręci nosem, że musi ćwiczyć...Trzymam kciuki Tomuś,
        błędów ortograficznych w mówieniu nie widać:-)))))Dobra..jestem wredna:-)Ale
        tak już bardzo poważnie życzę powodzenia i mocno wspieram. Ściskam wszystkich
      • Gość: jbkasgniang Re: ...w nawie...bez kitu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:41
        "moooooooooooooooocno KOCHAM!!! Tak gleboko w sercu mam" ......skądś to
        znam......
        • Gość: komarekx Re: ...w nawie...bez kitu... IP: *.autocom.pl 26.06.07, 19:49
          ahh....
    • trumjen OTO JESTEM 14.09.05, 11:49
      wrocilam oto dzis i wszystkich Was kochani pozdrawiam; po tak dlugiej
      nieobecnosci mej nieobecnosci zjawiam sie wymemłana po trzynastogodzinnej
      podrozy znad morza; wszystkich Was sciskam mocno i ide sie kapac
    • trumjen grono Legionistów 14.09.05, 11:52
      założyłam grono Legionistów na grono.net; wiekszosci z Was wyslalam
      zaproszenia; wpisujcie sie
      buzka

los pilatos
      • Gość: r.uda bla bla bla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:02
        nie wiem jak reszta ale ja ruda poprosze dokladnego linka!och trumienko amm
        nadzieje z enie jestes niezywa i pozyjesz jeszcze troche.ponoc mialas tam maly
        zlot trupow;)heheh trumienne klimaty;)no a tak pozatym to juz zi enoe moge
        doczekac az bedziemy (uwaga)"GRALI LAIDEN W OPOLU" bo to jets strasznie
        wykrecona akcja krakowian i przez skore czuje ze ebdzie jakz awsze zajebiscie!!
        caluje mocno i pozdrawiam serdecznie:*
        • ilonza Re: bla bla bla 14.09.05, 16:15
          dziwne...nie wiem dlaczego ale pierwszy raz nie musze sciemniac rodzicom gdzie
          i po co jade...heh...tak jak niektorzy...chociaz sciema ze gramy Leiden w Opolu
          nie jest taka zla...w moim przypadku bywaly gorsze...ale o tym juz nie
          rozmawiajmy:)
          Kilar trzymamy kciuki...te u stop tez :)
          Wierze w Ciebie !!
          Pozdrawiam wszystkich!!
          Ilonzuchna!!
          • hypnobear Re: bla bla bla 14.09.05, 22:15
            Czesc :-) Bla,Bla,Bla,(K)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(O)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Trumienko,wyslij mi jeszcze raz na maila to
            zproszenie :-) Bla,Bla,Bla,(C)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(H)Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(A)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(M)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla
            Bla,Bla,(C)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,UIlonza
            wiem ze do mnie pijesz(bo pic lubisz),ale w (I)zyciu roznie bywa i trza sie
            zabezpieczyc Bla,(E)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(A)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(G)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,W Larcie zajebiscie
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(N)Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,(I)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(E)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Kilarku
            trzymam za Cie kciuki Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(S)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,(Z)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,
            Bla,Bla,Bla,(K)Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Ide spac bo sie
            strasznie nagadalem ;-) (O)
            • Gość: Elónia Och och!!! - jakie to miłe, że mnie ktoś cytuje :) IP: 195.117.153.* 15.09.05, 11:38
              Och OCH!!! A wiecie, kto tu dzisiaj do mnie przyjeżdża?! Nałęczowianka!!! Och
              OCH!!! Napraaaaawdę!!!! ( <- hehe Ilonzo moja najcudniejza ;) ). Cieszę się
              strasznie i z tej okazji idę poprawic moje świeżo ścięte włoski, bo zmieniam
              image, a właściwie porządkuję sobie życie zaczynając od włosów. Przyda się
              wreszcie życie uporządkowac, bo powoli zaczynam się gubic. Echhh...
              melancholijnie mi sie robi... ale jak ma się nie robic, kiedy tyle czasu bez Was!!!
              Tomuś - będzie pięknie!!! Przesyłam Ci moje najcieplejsze myśli i modlę się,
              żeby było jak najlepiej! Ale przecież - jak inaczej może byc?!!? nie ma innej
              możliwości. Więc jednym słowem czekam na szampana zw świeżo upieczonym magistrem!
              Zapraszam do Wawy! NAleży parapetówę zrobic ;) hmm... parapet w moim
              klaustrofobicznym pokoju jest - hmmm... jakby to powiedziec... jednoosobowy...
              ale dobre i to :)
              Zawsze możemy siedziec w kuchni.
              Ruda... a wiesz, że zapomniałaś o "ooo... sweety kitty...:]" ?? :)
              Naaaapraaawde!!! jak mogłaś!!!
              A dzisiaj mi się śniło "ukrzyżuj Go!!!" :> i myślę od rana o Leiden. O
              strużyńskiej huśtawce, o opolskich... dolegliwościach... :) i wszystkim, co z
              tego wyniknęło :) echhh...
              życie jest piękne :)
              Całuję Was i ściskam! :*

Ela
            • Gość: Elónia to nasza broń kobieca... :] IP: 195.117.153.* 15.09.05, 11:42
              Fifka mi się złamała!!! i z czym ja teraz będę sex'appealowac?!?! jeeeejj... to
              były czasy...
              • Gość: Piję Jezu Re: to nasza broń kobieca... :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:49
                Heeeeeeeeeeeeeelołłłłłłłł!!!!!!!Och,och!Wlasnie jestem w Częstochowie,stąd moja
                nagła obecnośc w swiecie cyferek i systemu zero-jedynkowego!Pewnie zanim dojde
                do płenty(:-)) to zajmie mi godzinę.Zgrywamy Marcie płytke Dirty
                Dancing1,ech,pamietacie Michaela w Boryszynie.... och,Och!Dobra,kończe bo mnie
                Kula pusci kantem,pokaze jej zdjecia z Bnina i sie zgorszy:)))))))heh
                Pewnie długo tu już nie zagoszczę więc ściskulec i tęsknulec tu
                ewrybady:********************************************************
                ps
                do Rzącuni:jak to z czym?Teraz możesz bez niczego;)
            • Gość: J C :) INFO!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:20
              WIDZIMY SIE W OPOLU W PIATEK!!!!
    • ilonza Re: Teatr "LEGION" 15.09.05, 22:51
      Pewnie...Hrabina się włuczy po jakichś tam Częstochowach,a na Morcinka to
      zawsze ma daleko...phii...!!! :|
      No dobra...nie czepiajmy się szczegółów... :)
      Co u mnie??Żyję...ale co to za życie...
      Już sie doczekać nie mogę Opola...kutwa...jeszcze tydzień...mam nadzieje,że
      bede miała za co pojechać...moja mama wyjeżdża teraz i zostawia mi kase...więc
      może być z nią różnie...a jak przepije??Och nieeee!!
      No to chyba tyle co mam Wam do powiedzenia(napisania)...
      Byle do następnego piątku...
      Buziaczkensy!!!!!!!!
      Papapapapa :*
      • Gość: jazzwoman Re: Teatr "LEGION" IP: 80.54.168.* 23.08.06, 13:30
        No no...co jest Ilonka???!!! Z ciocią trzeba utrzymywać kontakty i żadnych mi
        tu scen zazdrości !!;) Dobre dziecko z tej hrabinki. Paluszki muszą pracować,
        takie życie, wcale nie łatwe, więc ciocia nie zawsze skora do spotkań, ale
        serce czyściutkie jak łza. Przy tym swoim tłuściochu wiśniowym myśli o
        niejednym serduszku i błagam, PRZESTRZENI !!!:)
    • hypnobear Dzisiejszy dzien by Wiktor-Judasz 16.09.05, 16:42
      Dzisiaj mialem zajecia z Emisjii Glosu.Przed wejsciem caly czas myslalem ze
      zaspiewam jej songa judaszowego,ale w ostatnim momencie zmienilem i zaspiewalem
      IT HAD TO BE YOU.Ona po moim zaspiewaniu powiedziala:NO,TO TY MASZ KAWAL
      GLOSU.PODZUCIMY CI FAJNE PIOSENKI TROCHE JAZZU I POETYKI I BEDZIESZ ZDAWAL TEZ
      NA WYDZIAL ESTRADOWY PRAWDA.Zapytalem jej czy to jest pytanie a ona mi
      powiedziala ze z takim glosem to zebym szedl tez na estradowy :-] Supcio... :-)
      Na koncu to mi powiedziala ze skonczyla moja szkole(Karlowiczowskie plemie
      rulez :-])
      ...Super dzionek-jak narazie.Wieczorem ide do Slowackiego na premiere.

Pozdrawiam...[']Arek Gołaś[']
      • Gość: MadZiA-LeNa:) MeG. to i owo..:P:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:05
        WiKtOr...:) TwÓJ śpiew...to aksamit dla uszu..:):) aksamit dla duszy...:):)
        ToMeK...idź za światłem tęczy...:) tak...tak...dobrze..:):P:)
        Dla wSzystKich:...:):) czasami kazdy z nas musi sie uskrzydlać...:P:):)
        PaPaTkI KOsMIcZNe- magdalena..:)***************** p.s pare gwiazdek :):):)
      • ilonza Re: Dzisiejszy dzien by Wiktor-Judasz 16.09.05, 23:29
        Tee...Judasz,masz szczescie,ze jestes facetem,bo gdybys byl dziewczyna to
        obawiam sie,ze niepolubilabym Cie...bo moglbys mi zajac moje
        miejsce "spiewalniane"...a tak to jestem pewna,ze nie zajmiesz mi miesca w
        Katowicach...zreszta tak szczerze powiedziawszy to uwazam ze ten wydzial,o
        ktorym jest mowa,nie jest wart takich ludzi jak my...i nie chodzi mi tylko
        Ciebie i mnie...bo tam maja prawo bytu jedynie zafajdane i zadufane w sobie
        bubki...ale o tym juz nie rozmawiajmy...
        Wlasnie wrocilam z Banolli...jedynej porzadnej pizzerii w Nowej Hucie,gdzie
        spedzilam miiile czas w towarzystwie Anny Nałęcz-Mikulskiej Delfiny Pie Jesu
        Wonsacz i niepowtarzalnego oraz jedynego w swoim rodzaju Kajfasza Skoczylasa...
        oczywiscie nie musze mowic ze bylo cudownie,zajebiscie itd itp bo to chyba jest
        oczywiste...prawda??
        No cóż...za tydzien bedziecie mnie mieli dosyc...hehe...hmmm...to straszne
        juz sie doczekac nie moge...
        Ja zyc bez Was nie potrafie ale rozczulajmy sie bo to niezdrowe...
        Chyba powinnam konczyc bo zaczynam pisac wszystko to co mi do glowy
        przychodzi...a to niedobrze
        No to trzymcie sie wiatru
        Wasza Ilonza :*:*:*:*:*:*
        • ilonza Re: Dzisiejszy dzien by Wiktor-Judasz 16.09.05, 23:31
          Ale sie kurnasz rozpisałam... No to pa :)
          • Gość: r.uda "oooo......sweety kitty!!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:15
            o jejku jejku!!!to juz tak niedlugo!!licze dni do naszego spotkania i modle sie
            zeby zlecialy jak najszybciej!maly kwas jest bo musicie dac nam znac o ktorej
            bedziecie w piatek bo.....niestety o 22 gramy wiec pewnie jeszcze bedzie proba
            i takie tam....nie wiem jak reszta opolan ale ja jestem zla bo zamiast spefdzic
            wieczor w knajpie to my mamy spektakl!beznadzieja...doprawdy jestem
            zdegustowana!a i czuje sie jeszcze zdegustowana ze panny(?)Rzacej z nami nie
            bedzie!!och och!!i wiesz co elus?jak nasze "spotykanie sie"dalej tak bedzie
            wygladalo to pewnego okropnego dnia zobaczysz mnie w dzwiach swojego mieszkanka
            w wawie a pozniej caaaaaala noc przegadamy w kuchni!!dobra to ela ostrzezona to
            moze isc na sniadanko(a wlasciwie po sniadanko:-/ )czekam na was przestarzaly
            jedne!!!caluski:*
            • hypnobear ... ... 18.09.05, 14:29
              ... jestem zmeczony...mam dość...świat jest zły...istnieje tylko jedna mala
              swieczka ktorą ogrzewam sie...

Znalazlem sie na szczycie swiata
              wlasnie teraz
              jestem w miejscu kiedy zycie i smierc
              lacza sie w jedno
              Do tylu kroku zrobic nie moge
              bo cofac w przeszlosc sie nie mozna
              Jedyne co moge uczynic
              to krok do przodu
              ku mojemu wiecznemu zatraceniu ...
              WK 16 maj 2005
          • Gość: Znowu ja.. hmmm.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:29

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WITAMY SERDECZNIE PANA MAGISTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja wiedzialam, ze tak bedzie:)

Ilonka
            • ilonza Re: hmmm.... 20.09.05, 20:20
              Ja też wiedziałam,że tak będzie...któż mógłby pomyśleć inaczej... :)
              Wogóle to widze,że same dobre wiadomości...przed chwilą dowiedziałam się,że
              poraz kolejny,czyli 2 będę ciocią...mam już jednego takiego małego Michałka
              siostrzeńca i chrześniaka...cudowne dziecko...wdał się w ciocie hyhy :D
              A tak poza tym to widzimy się a piąteczek...
              Ilonko,moja droga,nie czytasz uważnie tego co piszemy...
              Przeczytaj jeszcze raz o co chodziło z Konopem i wtedy pogadamy :D
              A tym czasem borem lasem ... trzymcie się ramy to się nie posramy ...
              Bywojcie... :*
    • ilonza Re: Teatr "LEGION" 18.09.05, 18:03
      ej kurka...takie imprezy to mogę robić co noc...byli u mnie Anna Pie Jesu i
      Kajfasz oraz pewna dziewczyna,ktora niebawem wstapi w szeregi Legionu,
      Karolina P. zwana Karolina Pazdro :) i nikt mi nie powie ze w tym towarzystwie
      nie da sie dobrze bawic...ale co tu wiele mowic...
      wszyscy jestescie cudowni i nie ma innej opcji jak swietna zabawa... prawda??
      To papasiusie!! :* :)
      • Gość: Elónia jaskinie i jaskinki :] IP: 195.117.153.* 20.09.05, 21:27
        Rudzielcu mój przekochany! Ja również zdegustowana jestem moim przyszłym
        nieprzybyciem... echhh... nawet nie wiesz, jka bardzo chcę przyjechac... ale
        wygrałąm bilety na koncert Stinga i teraz nie ma rady - jade! Obiecalismy sobie
        z moim kumplem, ze jesli on wygra to bierze mnie, a jak ja to jego. i teraz (mam
        nadzieje) bedziemy sie swietnie bawic! Dlaczego znak zapytania przy panny (?)
        Rzącej? (Rząca - ja się nie odmieniam - ale to tak na marginesie ;) ) Zapewniam
        - panną nadal jestem :] jeszcze... :]
        Ruda!!! Przeciez ja czekam na Ciebie w Wawie i Ty tam się zjawisz nie KTOREGOŚ
        DNIA tylko NIEBAWEM!!! I przeciez kto jak kto, ale Ty się do tego pokoju
        zmiescisz :)
        A ja dzisiaj - nie uwierzycie - ale czołgałam się po jaskiniach!!! Wiem, że to
        może brzmie nieco kontrastowo i groteskowo, bo większośc znajomych patrzy na
        mnie i takie eskapay z lekki przymrużeniem oka co szczególnie widac po moim
        kochanym psiapsielu Michale, ktory ogolnie bawi sie w alpiniste i ktory zawsze
        powtarza, ze mnie do jaskin nie wezmie, bo przeciez sie pobrudzę (a jak Elónia
        moze taka pobrudzona byc) i że musiałabym zdjąc obcasy, bo w obcasach się nie
        da. Cóż - prawdopodobnie nie wyobraża mnie sobie jako łobuziaka :] I wiecie co?!
        Te jaskinie to wcale nie takie sobie jaskinie do wchodzenia tylko jaskinki i
        jaskineczki, że czasem - och och! - myślałam, ze się nie przecisnę! Ale ogolnie
        jka się człowiek dobrze ustawi i dopasuje do kształtu jaskini to nawet można z
        rozpędu się ześlizgnąc :) KLimatycznie bylo... i nie z latarkami tylko
        świeczki!!! bossssko... kiedys Was wezme... a potem herbatka korzenna irlandzka
        z menazki na ognisku, jablka z drzewka babci i boskie towarzystwo... szkoda, ze
        Was nie bylo... i taaaaki zachod... ooooch ooooooooooooooooooch!!!!!!
        GRATULUJE TOMASZOWI!!!! MAGISTROWI TOMASZOWI!!!! :*:*:*
        Tesknie za Wami...
        Strasznie tesknie...
        Buziaki...
        • Gość: Ktoś bruuum....bruuuuum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:59
          Ach, Ilonko, Ilonko! Alez oczywiscie, ze przeczytalam wszystko z dokladnoscia
          co do jednej literki! I dlatego wlasnie postanowilam sie troche poglowic nad
          tym kim jest ten smieszny ktos o imieniu(czy to tak mozna okreslic w
          ogole...yyy...)Konop. Ot, cala historia! Wyszlo jak wyszlo;)(pozno bylo, trza
          mi wybaczyc)
          A poza tym to widzimy sie za trzy dni wstreciuchy:)!!!!
          POZDRAWIAM i caluje:)

Ilonka
        • Gość: Ilonka nie mam pomysłu na temat IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.05, 16:37
          Krakow jest piekny...
          Ciesze sie, ze dane mi bylo sie z wami zobaczyc:) brakuje mi was bardzo, a co
          za tym idzie...tesknie!

Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz sie zobaczymy w najblizszym czasie..

PS. Judasz-Dziękuję...wiesz za co:)
          Ilonko-Tobie też dziękuję...i też wiesz za co;)
          Legionowcy- DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE!

Pozdrawiam was serdecznie z zapizdzialego Opola, buzi:):*
          • ilonza Ludu Dulock 06.11.05, 09:42
            Betina Prosiła o rozpowszechnienie tej wiadomości,zapytania :)
            Jest plan!!
            Mamy w nocy z 7 na 8 kwietnia pojawić się w Niemczech.
            powystawiać co się da...i zostać cały tydzień:)żeby wystawić jeszcze Leiden w
            wielki piątek...bylibyśmy w domach najpóźniej w nocy z wielkiej soboty na
            niedziele...autobus dla nas będzie jechał z najprawdopodobniej z Opola...Oni
            załatwili kase na to wszystko,jest gdzie spać,jest co jeść(jedynie alkohol we
            własnym zakresie:)To jest propozycja Betiny bo jeżeli nie wypali z tym na cały
            tydzień to i tak jedziemy ale wracamy w poniedziałek 13...nie wiem co lepsze:)

Słuchajta!!Zastanówta się nad tym wszystkim zostawta wiadomości tutaj albo
            piszta na gg moje lub czerwonej Ilony...
            Czerwona Ilona jak coś źle napisałam albo o czymś zapomniałam tomnie popraw...
            Trzymajcie się...
            Pozdrawiam...
            Papa:*
            • Gość: Elónia aaaa!!!! IP: *.chello.pl 06.11.05, 12:57
              Ja jadę!!!!!!!!
              trochę nie bardzo ta wizja połowy Świąt poza domem, wiem, że będę mieć problem
              z przekonaniem rodziców, ale może się uda. Jeśli na weekend, to na pewno!!! Jak
              super!!!! buziaki Wam przysylam!!! :*:*:*
            • Gość: Ilonka tiaaaaa.... IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.05, 14:33
              Ilonko!
              Nie poprawie cie, bo sklerozy jeszcze nie masz jak widac i wszystkie informacje
              przekazalas:) no...to spadam, trzymajcie sie:)
      • hypnobear Mega odliczanie 21.09.05, 12:23
        Dzisiaj jest środa(w larcie jestem do 22),jutro jest czwartek i jade gdzies
        cos "zalatwic",a potem w piatek...nastapi kontrolowana eskplozja sercowana
        jednym z Polskich dworcow...i 3 dni raju na ziemi...opolskiej ziemi z
        krakowskimi chmurkami... :-) :-D Nnnnnormalnie to chchchchchyb-b-ba zzzzarrrazz
        kkkr-r-recka dddostannne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: r.uda Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:53
        jej kilar strasznie sie ciesze i przesyalm ci serdeczne gratulacje!!!!!no a tak
        poza tym to jetsem strasznie zmeczona bo mam w cholere roboty(musze wszystko na
        bierzaco robic bo w piatek zostaniemy nawiedzenie i w weekend nie ebdzie czasu
        hi hi)bardzo sie ciesze na spotkanie z wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie moge sie
        doczekac i odliczam godziny;)
        • Gość: Druga Kapłanka ehhh... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:02
          cholera...ja juz naprawde nie moge nawet na tylku wysiedziec...tak chce sie z
          wami zobaczyc, paskudy:) mam nadzieje, ze wszyscy dotra i bedziemy miec
          calusienki weekend udany:)
          Ludziska! jesli ktos z was(a kto jeszcze nie jest o tym przekonany do konca)
          chce jeszcze nawiedzic Opole, to sie nie krepujta i przybywajcie jak
          najliczniej:)

Ilonka
      • Gość: Pani Nina Dalloway OPOLE IP: 213.199.204.* 21.09.05, 23:25
        mam prośbę do was ogromną ludzie moje kochane, cobyście mi mogli podać więcej
        informacji o spektaklu w opolu ( godzina, miejsce itp) i oczywiście o tym co
        się będzie po tym działo :D, to może was nawiedzimy z jazzwoman i może jeszcze
        z kimś :)
    • Gość: Pani Nina Dalloway OPOLE IP: 213.199.204.* 21.09.05, 12:31
      mam do was ludzie ogromną prośbę coby napisać coś więcej o piątku - o której
      spektakl w opolu, co po nim :D itp bo o ile okoliczności będą sprzyjać
      przeteleportujemy się tam do was z panią jazzwoman i może jeszcze z kimś ;)
      potrzebujemy tylko kilku szczegółów co gdzie i kiedy :) z góry dzięki.
      • ilonza Re: OPOLE 21.09.05, 13:23
        O ile się nie mylę to to wygląda tak:
        -spektakle rozpoczynają sie o 18 więc miło by było gdybyście przyjechały
        najpóźniej o 17 ewetualnie gdyby było to niemożliwe to kontaktujcie się z Rudą
        która gra później i będzie mogła Was później zgarnąć z dworca...bo tak to
        Ilonka z Elą robią komitet powitalny...
        -po spektaklach tj.około godziny 00:00 rozpoczynamy impreze,która według planu
        powinna trwać do niedzieli ale różnie się to może zakończyć
        -pozostałe informacje znajdują sie u Ilonki(opolskiej oczywiście)
        Pozdrawiam
        Papa :*
        • Gość: Nina Re: OPOLE IP: 213.199.204.* 22.09.05, 20:28
          mam do was pytanie kochane moje bestie: czy wjazd na spektalke mamy za friko
          czy płacimy za bilety a jeśli tak to ile one kosztują ?? :)
      • ilonza Re: OPOLE 21.09.05, 13:26
        Ale tak serio to nie wiem czy dożyje do piątku...coś mnie siekło...boli mnie
        głowa,uszy,gardło i w dodatku wyrastają mi zęby(8-ki)i cała moja szczęka jest w
        takim stanie,jakby ktoś mi wczoraj przywalił...tak więc...jeżeli nie dojade tzn
        ze rozlozylo mnie na łopatki... :(
        • Gość: Ilonka bez takich mi tu, prosze!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:38
          Ilonko moja kochana! To sie kuruj, bo jak cie cholera jasna nie zobacze na tym
          dworcu, to sama osobiscie pojade do Krakowa, zeby cie stamtad zabrac!O!

Do Niny:
          Ilonka wszystko dobrze podala:)ale ja ci w szczegolach to napisze:)
          1) 18.00 -spektakl "Jak baba diabła wyonacyła"-gra tam Madzia
          2) 20.30 -spektakl "Kantata na cztery skrzydła"-gram tam ja, Ela i Izolda;)
          3) 22.00 -spektakl "Prawdziwa historia Adama i Ewy"-gra cały nasz zespół
          4)po spektaklach- wieś party:) jakie to my umiemy robic najlepiej:)a reszta do
          uzgodnienia juz na miejscu;)

Takze przyjezdzajcie everybody:)!!!!! CZEKAMYYYYYYYYYYYYYYYYY....

ILONKA:)
          • Gość: jazzwoman Re: bez takich mi tu, prosze!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:08
            Witam kochani!! No i sprawa ze mną jak zwykle skąplikowana, bo przez moje
            warsztatowe wojaże jestem właśnie totalnie spłukana...Postaram się coś
            wykombinować, ale jak na razie znak zapytania...Pozdrawiam i mam nadzieję, że
            do zobaczyska. Aha i uścisk dłoni dla pana magistra !!!.....hmm...coś mi się
            wydaje, że jednak się zapożyczę :-)
            • Gość: r.uda oj to juz dzis!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:14
              juz ta godzina a ruda nadal w betach!!ale to dlatego ze w as dzis zobacze wredy
              wy moje i bedzie boooooooosko!!a co do eli to przepraszam za odmiane nazwiska;)
              a jesli chodzoi o ten znak zapytania to tak dawno sie nie widzialysmy i nie
              gadalysmy ze NIE JETSEM NA BIERZACO!!!!!!wiec kto wie ile sie zmienilo(bo u
              Ciebie to jak w kalejdoskopie z tymi posiadaczami hromosomy y[pamietasz??])aha
              i ja wierze w twoje lobuzerskie alter ego!!w koncu raezm lazilysmy po bunkrach
              z tymi smiesznymi latareczkami na glowie!!;)kocham was wszystkich i czekam
              zniecierpliwiona!!
        • Gość: Pani Nina Dalloway Re: OPOLE IP: 213.199.204.* 21.09.05, 23:32
          dzięki ilonkom za szczegółowe informacje :) coś mi się zdaje że wysłałam jedną
          info dwa razy bo coś mój komp zaniemaga :) jazzwoman, kombinujemy coś z
          przyjazdem nie?:D
          • ilonza Re: OPOLE 22.09.05, 13:02
            Za 25 godzin będziemy już z Kajfaszem w Opolu...hue hue hue...już się nie mogę
            doczekać...kurczak...no...będzie się działo...buziaki dla wszystkich...papapa
    • trumjen mnie nie byc z Wami 22.09.05, 18:51
      ja chcialam tylko wszystkich powiadomic ze mimo mej niebytnosci w Opolu with ju
      materialnie (fizycznie znaczy sie) majne mysli i wszystko co tylko bedzie z Wami
      bo jak czytam te posty to mi sie serce kraje i lezka w oku kreci ale cozem
      postanowil tozem postanowil a co zem napisal to zem napisal

sciskam wszystkich mymi deskami i gwozdkami

Trumna
      • hypnobear Po Opolu... :-/ 25.09.05, 19:45
        Te trzy dni...Gratuluje piatkowego wystepu :-) Mi sie podobalo :-) Dziekuje
        za "Letni spacer..." - Agnieszce ze dzieki niej odkurzylem stare Opolskie katy
        ktore znalem (i za DWOREK)...Dziekuje Ilonce za pokazanie Akwarium-fajnej house
        clubu.Dziekuje Wszystkim Opolanom i przyjezdym ktorzy sprawili ze bylo
        tak...jak w Bninie :-D ...wielkie dzieki!

Bo zycie to..."szkoła uczuc"...(Dzieki...)

• hypnobear Re: Po Opolu... :-D 25.09.05, 19:47
          Moj post a wlasciwie jego temat mial taka ( :-/ ) buzke bo szkoda ze juz
          po...ale nie chcac zostrac zle zrozumianym zmieniam na :-D
          • ilonza Opole,Opole i po Opolu... :) 25.09.05, 23:14
            I wróciliśmy sobie z Pawełkiem Kajfaszem ponownie do szarej rzeczywistości ale
            można powiedzieć,że był to bardzo śmieszny powrót... :) było tak ciasno w
            pociągu,że nam się dostał przedział dla VIP-ów z miejscówkami pod
            kiblem...który,na czas naszej podróży trzeba było troszeczkę zablokować,co by
            trochę spokoju było :) Najważniejsze, że było śmiesznie...przynajmniej coś się
            działo...
            Jeżeli chodzi o Opole to...kurnasz...pomimo tego,że brakowało KILKU dosyć
            znaczących osób...to było bardzo miło...ale trzeba przyznać że w NASZEJ
            kupie,która tak raz w roku powiedzmy,że jest w całości,to jest raźniej,bo
            wiadomo,że kupy nikt nie ruszy...nie?? :)
            Moje drogie Opolanki i okoliczne Opolanki!!!! Jestem Wam dźwięczna za to,że z
            takim zaangażowaniem pracowałyście nad tym żeby do tego spotkania doszło i żeby
            wypadło tak jak wypadło...a wypadło super...Ilonko,Elu,Izoldziu,Rudziu i
            Madziu,jesteście cudowne...oby takich spotkań było jak najwięcej i to nietylko
            w Opolu...i żeby więcej osób na nie przyjeżdżało...nie?? :)
            Mój Komarku,jedyny w swoim rodzaju...jesteś przejedyna,że chciało Ci sie ruszyć
            zada z Wrocławia i przylecieć do nas...bo gdyby Cię nie było to kto łapałby
            mnie za nos podczas"spania"co??Jesteś BOSKA!!A czy ja już mówiłam,że Cie
            uwielbiam??A te Twoje okulary...normalnie się w nich zakochałam...i lepsze są
            bez szkieł...zdecydowanie :)
            I Pawełkowi Piotrowi dziękuję za to,że był wczoraj w pogotowiu i pomógł mi w
            najbardziej krytycznym momencie podczas zawiasa,doła czy jak to tam nazwać...
            (?) Gdyby nie on to stan ciężki ciąnąłby się w nieskończoność!!
            I Kajfaszowi też ogromne "dzięki" się należą ponieważ baaaaardzo miło mi się z
            nim podróżuje :) Jest "TAKIM" kompanem pociągowym!! :)
            Fajnie,że był ten wyjazd bo w końcu się spotkałam z Judaszem po dłuuuugiej
            przerwie :) Jaki ten Kraków jest ogromny... :| nie ma jak się spotkać :)
            No i zbliżamy się do końca tego nudnego wywodu...
            Więcej grzechów nie pamiętam...ale było fajanie...szkoda,że tak krótko...
            Bywojcie...Do następnego zraza!!
            Dla każdego po buziaku :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
            I dla całej reszty tyż ...
            :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
            :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

"Czymcie sie"... py-a py-a :D
            Wasza i tylko Wasza Ilonza
            • ilonza Re: Opole,Opole i po Opolu... :) 25.09.05, 23:17
              I znów się rozpisałam...widzicie jak na mnie działacie ?? :) No!! To pa!!
              • konop Dalszy ciąg piosenki 26.09.05, 10:28
                Legiony to straceńców los...
              • Gość: mAdZiA-lEnA...mEg Opole,Opole i po Opolu :):* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:04
                Dziekuje Ci Ilonko ...i Tobie KoMaRkU AsIu :):):**** ... TYŻ... bardzo miło
                bylo wasss zobaczyc , posmiac sie... i pogadac... PaWeŁkU I PiOtRKU MAM
                nadzieje ze OpOlE się podoba. troche inne od KrAkOwA ... :):):):takie
                KoSmIcZnE...:D:P;):) TRZYMCIE SIE WSZYSCY GORACO POZDROWIENIA
                pa.... ,,MeGaNkA...PS Wikrorku i Pawełku...RaZyyyy 2 dzięki....:):):)
                wiecie...za....coooo :):):) :D:D papatki GwIeZdNe... troche gwiezdnego
                pyłkuuuuu :P:):):) i GwIaZdEcZeK-
                mEgA....nkowyych :P:):):*********************** bayyyy :):* ^^^^^^^^
            • Gość: MeG....AnKa :):):* Re: Opole,Opole i po Opolu... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:12
              UUUPPSSS napisalam.....{Wikrorku..:} pseprasam :)
              WiKtOrZe i PaWeŁkU RaZyyyyyy 2 ,, PiOtRkU '' LaIdEnOwIcE TrZyMcIe
              sIe... gOrAcO pApAtKi pa :):):):):)
              • Gość: r.uda oj dwno mnie tu nie bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:25
                pj dawno mnie tu nie bylo.zawsze jakw chodze po dlugiej nieopbecnosci to
                siedze,czytam te wszystkie posty i lezki mi sie w oczach kreca....ma nadzieje
                ze nie bylo wam u nas zle.dzieki z eprzyjechalisie,fajknie od czasu do czasu
                wykrecic jakas krzywa akcje i sie zobaczyc.ja wlasnie taka wykrecam w dniach
                7,8,9 pazdziernika!!!hahahaha....aj komar...boze bylas taka boska z e myslaklm
                ze umre ze smiechu jak w aqarium sie prezbieralas,a pozniej ta akcja w drodze
                do kabaretu!!i znow masa niezapomnianych wrazen....oj.....
                • ilonza Re: oj dwno mnie tu nie bylo 27.09.05, 22:08
                  Wkurza mnie ten Konop...nie pasuje mi ten koleś... :/
                • Gość: Ilonka yyyy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:12
                  KOCHANI!
                  Dziekuje za wszystko:)...za wiecej PRZEPRASZM!:(
                  • ilonza hmmmm 29.09.05, 20:33
                    Dosyć tego dobrego...
                    Czas na zmiany...
                    Pytanie brzmi: Czy wytrwam??
                    Trzymajcie kciuki...więcej Wam nie powiem... :)
                    Papa :)
    • celqa Re: Teatr "LEGION" 30.09.05, 16:17
      Witam was wszystkich cieplo.Troche pozno do was trafiam, ale za to wszystkich
      mocno sciskam. Ile Was tam w koncu bylo w Opolu? Przepraszam i zaluje ze mnie
      nie moglam byc z Wami. Buziaki. Cecylia ( tak zeby bylo wiadomo ze Celqa to
      wlasnie ja)
    • Gość: Emi Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:45
      Wszystkiego najlepsiejszego dla chłopcyków życzę!!:) i pssssyt - dziś Trumna ma
      urodzinki jak coś;]buziaki. Tęsknie:*
      • hypnobear Moje :-) 30.09.05, 22:19
        Dawno mnie tu nie bylo...mam nadzieje ze sie steskniliscie za czlowiekiem ktory
        sprzedal zbawce piekarza-magistra Jezusa a potem ubral bialy t-shirt i
        sciemnial ze juz jest cool i trendy :-)

Boszsze...ale goopawka :-)Nie no,w szkole jest super,wczoraj cala grupa
        zaliczyla wpierdziel na monologach,ale to jest norma i bylo super.Na scenach
        dostalem hard corowa scene podobna do scen z filmu "głowa do zmiatania" (czy
        cos takiego) i scene podobna do fragmentow z filmu "requiem dla snu" . Poza tym
        Napisalem cos z Aga,i Gabrysia i mam nadzieje ze to jest pocztaek...ale nic
        wiecej nie powiem :-) tajemnica :-) Pozdrawiam was goroaco i Buziaki :-*
        • Gość: r.uda no i mamy jesien... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:27
          no i jakos tak smutnawo....wiec sle wam gorace i dla kontrastu radosne
          pozdrowienia...
          • Gość: Kajfasz No a jak! Re: No i mamy Studentow!! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:26
            Nie tylko jesien Ruda! Choc milklem przez wieki cale na tym forum, w koncu i ja
            poczulem zew zamieszczenia tu paru slow splywajacych wprost z mego serca, do
            koncowek mych palcow, no i dalej na klawiature i w mym sercu......
            Dobra dobra dosc pisania bredni i powrocmy do realiow :P Nie ma co Dzis Wielki
            dzien byl dla mnie i Naszej drogiej Delfiny!
            Rozpoczecie roku akademickiego.... HaHaHa.... nareszcie studenty z nas wstretne!
            No ale to tak na marginesie bylo :)
            Kurcze, choc myslalem ze to niemozliwe to Balast Tesknoty za WAMI WSZYSTKIMI
            drodzy Legionisci zostal troche zmniejszony przez nadmiar roboty ktora mnie
            czeka.
            Ych.... no ale glownym celem tego skromnego postu bylo przekazanie Pozdrowien
            dla tych wszystkich Prawdziwych Legionistow (Konop Won mi tu stad! :) ) Wiec
            Trzymajcie sie cieplo!!!! I uwazajcie na grype bo teraz szaleje ( :P ) No i
            ubierajcie sie cieplej tez i pijcie duzo soku z malin i duzo spijcie itd.
            Dobra bo mecze i nudze jak stara baba wiec powiem tyle : TRZYMAJCIE
            SIE!!!!!!!! :* wszystkim super dziewczynom z teatru no a facetom to sobie
            chyba :* odpuszcze bo mnie chybaby.... no niewazne wiec PA!

P.S. Jesu maine Freunde!!! Gratuluje (bo w koncu okazji nie mialem :/ ) tego
            magistra. ech wiem jak zwykle spozniony, ale no coz wazne sa moje szczere
            intencje :)

S.P.2. Wiem balagan w mojej wypowiedzi jest, ale pomnijcie na starego
            ztetryczalego kaplana i jego zmeczenie zyciem i juz slaba koncentracje....

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
            • hypnobear ...jesień... 04.10.05, 13:21
              ...a mnie dopada jesienna melancholia depresyjna...
              • Gość: Dżdżownica Re: ...jesień... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.05, 13:51
                ...a mnie chce się siusiu...
                • ilonza :| 04.10.05, 19:18
                  Jest mi jakoś tak nijak...nie widzieć czemu...
                  • Gość: r.uda Re:powrocilam do zycia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:24
                    a ja przez ostatnie pare dni bylam martwa i mialam jakas taka depreche a teraz
                    powstalam zmartwych;)nie wiedziec czemu ale przeszla mi cala chandra:)ale to
                    chyba dobrze,nie?a co do starego tetryka kaplana to baaaaaaaaaaaardzo sie
                    ciesze ze spedzimy raezm te jedyna noc w roku;)bedzie....oooo bosko!!!bo
                    wiecie,nie ma to jak trujkacik(zero sarkazmu mnie sie ten uklad podoba!);)i
                    edziemy duuuzo pic...zielonego pysia i md:)(dzis wypilam 2 puszki)
                    tesknie.....pozdrawiam wiosennie i slonecznie smutaski:*
                • Gość: MeG... JESIENNE Liście...:). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:13
                  W blasku jesiennych liści dostrzeglam wasze oblicza...:):P:)
                  laba się skończyła... ,,szkoło.. szkoło.... jak się masz :) jesteśmy już
                  studentami ... i jakoś to tam leciało ...:P) 3 semestr się zaczyna...
                  PoZdRaWiAm wAs bArDzO SeRdEcZnIe ...
                  p.s mam zwierzaka :):) jest to bardzo maleńkie...puszyste...z małymi łapkami i
                  z różowym ogonkiem w sam raz na jesienne wieczory...:P:):): jest śliczny...
                  tak to mała myszka...:P:) moja sister dostała ją od koleżanek...musiałam
                  podzielić się tą wiadomością... :P:):):)....no nic 3 majcie sie
                  serdecznie...... Ps TERAZ w nocy śnią mi się BiAłe myszki....:P:P:):):)
                  PoMoCy...:):*:) JaKaŚ-tAm -TA-gWiEzDnA...mEg-aNkOwA:):P:*
                  ,,... I Odsłoniłam NoC....''***** ( ***
    • ilonza Re: Teatr "LEGION" 05.10.05, 11:11
      Powiem szczerze,że też mam zajebistą szkołe ale ja,w przeciwiestwie do
      niektórych nie będę Wam opisywać każdego dnia...to pewnie dlatego że chodzę tam
      raz w tygodniu,w porywach do dwóch :)
      Dzisiaj biegne tam drugi raz i myśle, że będzie fajnie
      Poza tym,nie wiem dlaczego ale moja jesienna depresja jest jakaś taka mniejsza
      niż rok temu i dwa lata temu i pięć i dziesięć...normalnie ja koleżanki nie
      poznaje :) ale to nie znaczy,że jej wogóle nie ma...bo niestety jest...ale
      widzę,że nie jestem jedyna :)
      To ja spaduwam!!
      Papaciochy!! :*
      • Gość: r.uda Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:13
        szczerze mowiaxc to wcale mnie nie martwi deprecha ilonki!powiem nawet
        wiecej...martwilabym sie o towarzyszke gdyby jej nie miala!:)bo przeciez
        depresja i chandra to nieodlaczny kompan szanownej kolezanki:)i przepraszam
        bardzo!ja tez nie opisuje kazdego dnia w budzie(po co se psuc nastroj tymi
        ponurymi myslami)ale powiem tylko ze uwazam ze jest to zdecydowanie nie fair,ze
        wy macie fajne szkoly a ja ku.. nie!!i musze zakuwac zeby mnie z niej nie
        wywalili!!a juz nie duzo brakuje!:/naprawde w waszym towarzystwie zadko czuje
        ze jetsm mlodsza...ale wtej kwestji to prezginacie!;)zeby mnie w takie
        kompleksy wpedzac!!ja wam dam!niech no tylko zawitam do krakowa!;)
        • Gość: Elónia Re: Teatr "LEGION" IP: *.chello.pl 05.10.05, 22:07
          Aaa!!! jak mnie nie bylo dawno!!! Teraz juz mam internet wiec sie ode mnie nie
          odpedzicie :] haha!!! (jestem taka zla i zepsuta... powialo grozą :] ). Ruda!
          Ja tez mam fajna szkole i ucze sie w palacu! :) z freskami na scianach i
          sklepieniem krzyzowo - żebrowym (momentami) :) I masz tu natychmiast zawitac,
          bo mam duzo pieknej muzy i musisz posluchac :) Co do chromosomow y...
          eeeechhh... aaa co ja tu bede pisac!!! Pieknie pani jopek spiewa mi w
          glosniczkach i sie rozplywam powoli... Znowu jakies romansowe klimatymuzyczne
          i ... jak tu sie nie zakochac?! no wlasnie da sie!!! Ot co! Oglaszam spotkanie
          w Wawie! Natychmiast mi tu prosze przyjezdzac i spotkac sie z Ela, bo... bo sie
          ela stesknila... buziaki!!!
          • Gość: Elónia Re: Teatr "LEGION" IP: *.chello.pl 05.10.05, 22:09
            a co do lobuzerskiego alter ego to przezywa renesans :]
            moe nie jaskinie, ale... :]

I iwecie jaka tu jest pyszna czekolada pitna?! taka gesta ze lyzka
            stoi!!! :)))) Buziaki!!!
            • Gość: r.uda Re: Teatr "LEGION" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 17:39
              a mzoe by tak ela dop Opola zawitala w koncu co?!bo ela-student to mobilna
              jest;)zartuje...zawitam zawitamn ale wtredy to sie od rudej juz nie opedzisz!a
              nie daj Boze zawita z wiktorem....oooo wtedy to bedziesz biedna!!:Pprzyjade
              najszybciej jak sie da,bo kurde...strasznie tesknie....
              • Gość: Elónia Re: Teatr "LEGION" IP: *.chello.pl 07.10.05, 00:25
                No szczerze mówiąc, Ruda, mam nadzieję i mam nadzieję, że nastąpi to
                niebawem :) Zapraszam!!! Z Wiktorem - super!!! a jak nie bedie mogł to
                poradzimy sobie same :) (jakos) :) a co do zakochań to zapalalam dzisiaj
                bezbrzeżną milością do moich dwoch wykladowców! są cudowni... och ooooch... no
                i jak tu nie cieszyc sie z bycia studentem?! :) slodkich snow wszytskim zycze!!!
      • Gość: komarrr Re: Teatr "LEGION" IP: 213.172.180.* 12.10.05, 21:39
        dupa dupa hej! ilonza tys sama nie ty wie. ja tu byc i myśleć o tobi. ja cie
        wspierać. no to tyle. cześć. dupa dupahej! ....i wszystkim : dobrywieczór.jjjee
        • ilonza :( 14.10.05, 21:47
          • ilonza :( 14.10.05, 21:55
            Wiecie...jakoś tak mi dennie,i to nietylko dlatego,że jest jesień i wszystko
            wokół dobija mnie bardziej niż zwykle ale też ze 100 tys.innych beznadziejnych
            powodów...
            Ktoś kiedyś mi powedział,że"nigdy nie spotkał takiej osoby jak ja,takiej,która
            mam depresje przez cały rok"...chyba miał rację...niestety...
            W dodatku jestem z tym wszystkim sama... ;(
            Pomyślcie czasem o mnie...może będzie mi łatwiej...
            Pozdrawiam ponuro...
    • trumjen ło jak mnie ttu dawno nie bylo 09.10.05, 11:54
      drodzy moi!
      dawno mnie nie bylo na tym forum a i dzis niewiele mam do napisania sensownego
      oprocz tego ze UWIELBIAM WAS WSZYSTKIECH I TESKNIE!!!!!!!
      buziaki jesienne
      trzymam Was wszystkich w pamieci i serduchu "bo ja mam cierwone serce" :D:D

pozdrawiam

Trumienny Pilat
      • Gość: r.uda Re: ło jak mnie ttu dawno nie bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:12
        a ja przekazuje wam pozdrowienia od komarka,ktorego spotkalam w niedziele na
        rynku w Polanicy:0bylo sympatycznie i zawialo warsztatami i legionami:)poki co
        czas mam wypelniony pracowicie bo nie dosc ze ta pieprzona szkola to przeciez
        trzeba miec jakies zycie pryatne,nieprawdaz?;)dlatego ucze sie tylko tyle ile
        musze zeby mnie nie wyrzucili;)pozdrawiam wszystkich pazdziernikowo!!:*
        • Gość: Ilonka ...wy to chyba nie macie pomysłu na temat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:17
          no tak...ja dla odmiany powiem..haha...ze tez dawno mnie tu nie bylo." Chodze do
          szkoly, rozne stopnie zbieram, piatki i szostki(marzenia...) i jednyki nieraz(
          no moze czesciej...):) itd...a tak w ogole, to musze wam powiedziec, ze
          odechciewa mi sie TOTALNIE WSZYSTKIEGO, co strasznie mnie niepokoi...ale
          pocieszam sie tym, ze jesien idzie(jak to ktos tam nabazgral: wiatr raczej ku..
          silny, ogolnie to ku.. jesien idzie...). Ale, ale!Probuje zaczac znowu
          racjonalnie myslec i wychodzic na prosta, ale...nijak mi nie wychodzi. Zreszta
          nie mam pojecia po co ja wam o tym pisze, bo przeciez nie interesuje to was
          kompletnie(porownanie: czy chcecie wiedziec, ze moj siasiad wlasnie robi siku w
          swoim obsranym do granic mozliwosci kiblu?nie...tak tez myslalam:)) ale! Ad rem!

Tak wiec...ogolnie to wszystko jest w porzadku...łaaaaa! ostatnio bylam u nas w
          Opolu w zoo...jak tam jest cudownie! i goryle widzialam!i w ogole tam jest taki
          spokoj...no cudowne miejsce...relaksacyjne w kazdym stopniu:)

ide spac...odezwe sie jeszcze jak bede miala wene, czyli nie mam pojecia kiedy...

pozdrawiam was wszystkich serdecznie i mocno sciskam:)

• Gość: Emi . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:06
            ja tez chce od tak Komara na rynku spotykać!;]i brak mi szumu morskiego nad
            głową, bo od moich sąsiadów to nic nie słychać...i co to za rury?! poza tym raz
            za razem łapie zawieszki...to tak z okazji jesieni;] ale ogólnie pieknie jest,
            tym bardziej że z Trumiennym Piłatem będziemy od czwartku balować przez 4
            dni...wrrrrrrrr;]
            poza tym tęskno mi do legionowych zjebków...
            i pozdrowienia dla profesora ku... Miodka;]
            buziaki i piszcie piszcie, bo jak się czyta...to i owo;] tio się cieplej na
            serduchu robi:)
            no to wracam do swojego disco polo:"bo gdy chłopcy grają - jejejeje,to się
            cośtam jejejeje, głowa mu się chwijejeje, z nimi fajnie jeeest";]takie ambitne
            teksty - o!;]:*
            • hypnobear :-D szykuj sie Opole 14.10.05, 10:53
              Ktos kiedys napisal "a jednak warto marzyc"...drogie ople... :-)...wracam do
              domu :-)wracam w piatkowy wieczor.W sobote mamy premiere w II LO i w sobotni
              wieczor jade na delegacje do Krakowa...jednakze tym razem cale a nie tylko 99%
              serca zostawie w Oplu :-)

Poza tym zaczynam wchodzic w etap zycia w mojej szkolce w ktorym slysze rozne
              rzeczy i zaczynam sie gubic w tym wszystkim,a wszystkie inne "priorytety"
              zaczynaja upadac jak bastylia(bastylia z wielkiej litery :-)) Jedno jest
              pewne..trzeba to wszystko dokladnie przemyslec i bez jasia wedrowniczka czy
              innego napoju z udzialem fermentacyjnym sie nie obedzie...Coz...narazie
              pozrawiam wszystkich i do zobaczenia Opolczycy,Oplanie,Opalanie(to chiba
              nie),o,wiem (!) OPOLANIE ;-]

Ps.Musi nas zdrowo popierdzielic zebysmy znormalnieli :-D
              • Gość: MeG-AnKa :P OBCASY JESIENI :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:19
                wItAm BaRdZo jEsIeNnIe...:):) ja bym chciała was wszystkich zamknąć w komnacie
                ramion i wirować...w rytm oberka złotych obcasów jesieni...:):):*:) 3 majcie
                się GwIaZdEcZkOwO... ŻYCZĘ wszystkiego dobregggoo :):*:):*:D:D
                cZuJę JeSiEnNy dreszcz...:):) jak jesienny deszcz ><>* <złota rybka>
                gwiezdna MeG...,,I ODSŁONIŁAM nOc... dla wszystkich...:*** ( **
                ooojj zapomniałam.... o gwiezdno księżycowo megankowym --
                • Gość: MeG... :) Re: OBCASY JESIENI :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:23
                  gwiezny pył... :) ^^^^^ ( ^^^^^ gwiezdnych snów papatki..
                  • Gość: r.uda ejjjj co jest?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:59
                    ej co sie dzieje?!dlaczego nikt tu nie zaglada?!hello!jestem zbulwersowana!
                    naprawde!a ja mimo to,pozdrawiam was goraco i wiosennie;)
                    • Gość: Elónia ja zaglądam!!! IP: *.chello.pl 21.10.05, 23:07
                      Ja zaglądam!!!! Tylko nie ma co czytac, bo puuuustki...
                      Tzeba oglosic jakąs reaktywację, czy coś...
                      Dobra, wracam do moich jaskiniowców.
                      mam do przeczytania o wychowywaninu jaskiniowców :) super!!!
                      zakochalam sie juz w 4tym profesorze... :)mogli by byc moimi dziadkami, ale nic
                      to! Fajni sa :]
                      Buziaki Wam przesylam!!! :*:*:*
                      • Gość: gd Re: ja zaglądam!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.10.05, 15:54
                        I ja zaglądam, ale takie tu bzdety że chyba przestanę...
    • Gość: Elónia halo halo! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 26.10.05, 14:31
      • Gość: Elónia halo halo! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 26.10.05, 14:36
        Halo halo!!! Zyjecie jeszcze? Nikt sie nie odzywa... Fatalnie... Wlasnie siedze
        w bibliotece Instytutu muzykologii, bo spoznilam sie na lacine i nie moge juz
        wejsc. Ech. Powinnam sie uczyc, ale mnie jakos nei pociaga ta cala antropologia
        muzyki pisana takim jezykiem, ze sie ma dosc po jednym zdaniu... niemniej
        jednak powinnam sie przemoc, a się obijam. Chyba popadam w jakis marazm
        egzystencjalny :/ ale wieczorkiem koncercik poezji spiewanej i wszystko wroci
        do normy ;) buziaki przesylam wszystkim i czekam na newsy. I na spotkanie !!!!
        • ilonza ... 28.10.05, 21:18
          ... :(
          • ilonza ................................. ................. 04.11.05, 10:50
            Tu na serio nikt nie wchodzi...co się dzieje?? :)
            • hypnobear ...eeeeeeee..... :-D usmiech proszę 06.11.05, 13:56
              Czesc Legionisci...mnie tu tez dawno nie bylo...chyba nawet najstarsi gorale
              nie pamietaja kiedy tu ostatnim razem bylem :-) u mnie nic sie nie
              zmienilo.Pracuje,ucze sie...zadko siadam do kompa...ale widze ze wiekszosc z
              nas nie ma czasu to wejsc...uczycie sie...sciemniacie,a nie uczycie sie ;-)
              Poza tym to wszystko dobzie...pod koniec miesiaca zawitam do pewnego miasta,do
              pewnego mieszkanka,do zielonego pokoiku,gdzie moje Serduszko bije... :-
              ).Obiecuje ze bede czesciej wpadal,ale teraz juz musze leciec...Buziaki dla
              wszystkich...pozdrawiam... :-)

Ps.Spotkanie karpi przy tajnym silosie zbozowym.
              • Gość: Kajfasz Re: ...eeeeeeee..... :-D usmiech proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:37
                Bosze Jude ty tu mi nie mów że ściemniamy z nauką bo jak coś to się zamienimy
                na tydzień i zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni :). A tak pozatym to co do
                tego wyjazdu do niemiec to zapytam się Delfiny która jest moim ulubionym
                informatorem :P. No a pozatym bywam tu rzadko ostatnio korzystam z internetu
                więc pozdrawiam gorąco wszystkich legionistów, przyjaciół, akademie i grono
                przyjaciół Polsatu i członków stowarzyszenia Mpec, aby w naszych domach ciepło
                było.... hmm wracając do tematu :) Ja z przyjemnoscia pojade ale zobaczymy jak
                to bedzie z czasem. No a teraz powracam do tego koszmaru zwanego nauka więc
                Tchus!Everybody Ciao!Bye bye itp. acha no i Sajonara. :)
                • ilonza UWAGA!!UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.05, 21:47
                  Od momentu przeczytania tej wiadomości należy rególarnie,przynajmniej raz w
                  tygodniu wejść na forum i zostawić post o zawartości różnorodnej,ale głównie
                  odpowiadającej na pytanie"CO(do cholery)U CIEBIE SŁYCHAĆ??"bo upośledzona
                  umysłowo Ilonza straciła kontakt ze światem zewnętrznym i nie wie co jest
                  grane...
                  Jeżeli zdarzy się ktoś,kto nie będzie się chciał przestrzegać tego jednego
                  jedynego prawa to nie będzie już przyjacielem Zbigniewa i nie nacieszy się już
                  więcej jego wypustkami...
                  A tak serio to piszcie coś...cokolwiek...żebyśmy wiedzieli,że jest z Wami
                  wszystko dobrze...no...To bywojcies!!
                  • ilonza ....... 28.11.05, 10:01
                    No to pięknie...
                  • Gość: DŻONY ŁOKER ACHTUNG!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:38
                    U mnie OK 3 x gimnazjum + szpital no i roboty mam kupe bardziej roboty niz kupe
                    no ale jak kto woli...do ostatniego mojego pobytu w krak byly tylko 2 x
                    gimnazjum teraz od dwoch łików czy:)
                    no ale poza tym swieta za progiem i takie tam
                    o wlasnie stalem sie posiadaczem dwoch autek wiec bede bardziej mobilny no i
                    bede mogl no wiecie czekaja mnie tylko opłaty no i (c)hulaj dusza!!!
                    poza tym ferie mamy w roznych terminach i nie wiem jak bedzie z warsztatami tzn
                    z moim uczestnictwem no ale...
                    natenczas pozdrawiam Was wszystkich czytajacych i nie te info...
                    calusy dla i pozdraviaki...cala reszta to betka...
                    P.S. zaczalem studia podyplomowe z terapii i profilaktyki uzaleznien
                    wiec...PIJCIE DO WOLI...hihihihi
                    WIELKI KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:)
                    kilar vel JC:)
                    • ilonza ACHTUNG!!!!! 01.12.05, 20:29
                      A Ja byłam dzisiaj pierwszy dzionek w pracy:)Fajnie było tylko troche męcząco
                      ale przyzwyczaje sie.Jak niektórzy już wiedzą,pracuje w sklepie z akcesoriami
                      dla dzieci i niemowląt.Dobrze jest.Miła atmosferka(tylko 2 baby mnie tam
                      wkurzają)i wogóle fajnie.Ukladam ubranka, uczę się o 100 zastosowaniach jednego
                      smoczka i co zrobić zeby pieluchy w koszu nie śmierdziały.No!!Nawet udało mi
                      się dzisiaj pomóc Dr.Samborowi z Na dobre i na złe...Jakiż on
                      przystojny!!!!!! :) Fajna ta praca ale obawiam sie,że niedługo mi podziekuja bo
                      oni tak ponoc lubia zmieniac pracownikow...ale puki co jest dobrze...jakby co
                      to zapraszam na zakupy...
                      A mówiłam Wam,żę robie pośpiewaje na Sylwestra??Mała chałturka...ale co
                      tam...kaski nigdy zawiele...
                      To chyba tyle...
                      Jak coś to zadzwońcie ktoś kiedyś do mnie!
                      To pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • trumjen u mnie... 20.11.05, 12:08
      napisze tu pare pierdołek bo wzruszyl mnie post Ilonzy cobyśmy raz na tydzień
      pisali cokolwiek i przychylam się do niego; ciekawe tylko jak długo zdołam się
      do tego stosować ;)

u mnie jest śmiesznie tak w sumie w porzadku nawet sama nie wiem bo to różnie
      raz tak i siak i czasu brak; tańczę bo to w mej naturze leży a poza tym wkurzam
      się uczelnią planem niezbyt przychylnym i kombinuje co by tu jeszcze zrobić z
      wolnym czasem, którego nie posiadam :P

no to narazie tyle pozostawie, żeby mieć co pisać następnym razem; odezwijcie
      się czasem, chociaż sygnała puście bo czuje jakby sie nam więzi legionowe rozpadały

buziaki dla everybody

bądźcie szczęśliwi jak ja jestem a nawet bardziej Wam życzę

Trumna :D
    • trumjen moja głowa 02.12.05, 10:20
      a ja migrene mam i mnie łeb nawala; tyle u mnie
    • trumjen ktos tu zaglada? 03.12.05, 08:55
      tu chyba serio nikt nie zaglada :/ ludzie odezwijcie sie!! chociaz kropke
      zostawcie jak jestescie

buzka for all
    • trumjen pierwsza postawie kropkę ;) 05.12.05, 16:05
      .
      • ilonza Druga kropka stanęła :) 07.12.05, 09:35
        .
        • Gość: Kajf... Re: 3 krop-ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:20
          .
          • Gość: ><> * mEgAn- :P:D HeJkA.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:57
            Całuski dla wszystkich...dużo dużo zdrowia... a w te zimowe noCe...pięknych
            Snów.... i wszystkiego naj naj... * ** ( **** :) 3 majcie się... powodzenia...
            oki zmykam..papatki Gwiezdne całuski czy jak to tam..:P
          • ilonza :) 09.12.05, 21:09
            Everything's alright, yes, everything's fine...
            (.)
    • trumjen :) 10.12.05, 14:17
      ciesze sie ze kropek przybywa :D:D:D:D
    • trumjen nie mam czasu... ale... 17.12.05, 15:17
      nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu, nie
      mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam
      czasu, nie mam czasu, nie mam czasu

ale...

dla Was zawsze znajde chwilke :)

buziam

• trumjen Wesołych Świąt 24.12.05, 11:14
      Ciepłe życzenia pogodnych i spokojnych Świat Kochani Legioniści

Asia Tokarska
      • celqa Re: Wesołych Świąt 24.12.05, 15:16
        Wesołych ŚwiątWam wszystkim życzy Cecylia.
      • ilonza Wiecie co?? 14.01.06, 21:39
        Zaglądam tutaj prawie codziennie i przeraża mnie fakt iż nikt niczego nie
        pisze. Co to oznacza?? Mam nadzieje,że skoro nie piszecie to przynajmniej macie
        się dobrze. Gdybyście się tu pojawiali częściej to mogłabym zostawiać pewne
        newsy dla Was ale skoro "jest jak jest" to musze poszukać innej drogi. Zrobię
        podkop. To hej!
        • ilonza JEST PLAN !!!! 15.01.06, 20:42
          Jest plan!!
          Na lutowych warsztatach w Robakowie bedzie zorganizowany BAL OWADÓW!!
          Każdy,KAżdy,KAŻDY musi sobie skolowac stroj owada i najlepiej by było gdyby
          kazdy wymyslił sobie jakiegoś innego .Jak sie zastanowicie to piszcie do mnie
          na gg 4925673 albo na @ ilonza@wp.pl.
          Życze powodzenia w akceptacji i realizaji projektu.
          Pozdrawiam papa
          • Gość: Alojzy Kajfasz Re: JEST PLAN !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:44
            Ja przebiore sie w takim razie za Ogórka!! haha zawsze o tym mqarzylem :)
          • Gość: Pijąca z JC Re: JEST PLAN !!!! IP: 81.219.150.* 18.01.06, 22:22
            Heloł towarzycho!Ja to dopiero jestem wstretna!Do nikogo sie nie odzywam i
            wcale o was nie pamietam!ale spoko....sesese....jeszcze sobie odbije w te
            warsztaty!!!!!!!tylko mam problem:jakiego owada wybrac?Zastanawialam sie nad
            modliszka....To taka owadzia femme-fatale:)mam czasem ochote schrupac jakiegos
            samczyka(a dzisaj mialam ochote pogryzc moja akompaniatorke:/)A!I jeszcze jeden
            mam problem:za cholere nie moge sie nauczyc jak sie na to forum wchodzi!Jak sie
            naucze i przezyje ta sesje to napisze cosik.A wy jak macie czas i ochote to
            zapraszam na inteligentne rozmowy po 22.00 czyli moje gg:9780525.
            No,to chyba tyle...Acha jeszcze do Rudej:NIE WYBACZYMY!!!!Chocbym Cie miala
            za te twoje sliczne rude loczki zaciagnac to bedziesz na tych w-tach:)Kto
            popiera?
            :*********************************dla wszyyyyystkich!!!!!!
            • ilonza :( 28.01.06, 21:33
              :( Wszystko się wali...
              • Gość: Kajf Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:11
                Moze i tak ale trzeba zyc dalej. :) A jak to powiedziała pewna elfka w pewnym
                filmie w rezyserii Petera Jacksona : " There's spark of hope left, as long as
                you believe in your goal...." Sooo dont let your despair control you Ilonza.
                Wiec zaprzestan zmartwien bo tylko sie na nie czas traci. Trzym sie. (A moim
                goal'em w zyciu jest ostatnio nie denerwowac sie zbytnio i nie martwic
                wlasnie :D dlatego trzym sie cieplo powtarzam i nie zalamuj na forum heh) Ano i
                tak Na P.S. POzdrawiam wszystkich. No ale i tak pewnie o tym wiecie...... ja
                mialbym kogos nie pozdrowic........ niedorzeczne........ PAPAPA :P
                • Gość: Kajfos Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:18
                  ;) Bosze ale tu zadupie na tym forum sie zrobilo. Brakuje tylko takiego okraglego czegos zrobionego z kurzu i siana, co na Westernach zawsze przez pustynie przelatuje, okragly cosik, jesli wiecie co mam na mysli.... no ale wracajac do konkretow, to pusto tu dlatego postanowilem cos napisac zeby sie pelniej zrobilo :). Nic madrego zreszta i rownie tez nic intrygujacego. Taki jakis wieczor nastal, ze jedyna madra rzecza jest siegnac do lodowki po zimna upragniona butelke malego heinekena i z niecierpliwoscia wyciagnac otwieracz do butelek z malej schowanej w kacie kuchni - szafeczki. Potem wlac do schlodzonego kufelka cala zawartosc butelki o magicznej pojemnosci 0.33l i zasiasc do pisania jakiejs nudnawej lektury..... co wlasnie teraz robie :P dlatego nie zanudzajac czytelnikow dalszymi opowiesciami znad biurka w ten ponury (do dupy pogoda, humor mam dobry ;D ) wieczor mowie mam CZOLEM i skladam gorace POZDROWIENIA dla wszystkich trzymajcie sie cieplo Pa! :* wszystkim!

P.S. I zakladam sie ze i tak nastepny post ktory pojawi sie na tym forum w tym temacie, bedzie kolejnym odemnie, dlatego zakladam sie z samym soba mowie uroczyscie, ze przez tydzien nikt tu nie zajrzy przynajmnije. :) ciekawe czy wygram? :P
                  • Gość: MaGdA - *** ( ** Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:25
                    Witajcie ...
                    kropla za kropla z mozaiki życia splywają wolno zimowe łzy...
                    kreślą następny początek dnia ...
                    oddech wiaterku wplata się we włosy...
                    i to chyba wszystko..:)
                    serdecznie wszystkich pozdrawiam papatki..3 majcie się...

*** ( ** - Dobranoc...
        • Gość: Ela M. Re: Wiecie co?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 23:54
          Mnie w Robakowie nie będzie, ale mogę sobie zrobić zdjęcie jako owad i Wam
          porozsyłać :D Ale co mam wybrać...karalucha, biedronkę...turkucia podjadka...

Pozdrawiam
          • Gość: r.uda macie swoje kropki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:56
            .
          • Gość: r.uda a teraz na powaznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:08
            wiem ze was zaniedbalam ostatnio,ale czego ja ostatnio nie zaniedbuje:/
            no wiec:zdrowa jestem(nie liczac chorob umyslowych),w szkole jakos
            (czyt.beznadziejnie)za wami strasznie tesknie(i tu kolejne moje zaniedbanie)ale
            nie bedzie mnie na warsztatach.po raz pierwszy od kad wstapilam w legiony nie
            bedzie mnie na warsztatch.musicie mi wybaczyc!slyszycie kurde?!musicie!zima zle
            na mnie dziala wiec chodze wiecznie niezadowolona.chce juz lato!!!!!!no a
            pozatym to wiem ze ja was zaniedbalam zadko tu zagladajac,ale wy nie jestescie
            dluzni!nikt z was procz pewnego mezczyzny sie nie odzywa!skandal normalnie
            skandal;)ostatnio ogladalam zdjecia z warsztatow i strasznie sie
            wzruszylam...nasze szalone imprezy i w ogole...no wiec tym krotkim
            melancholijnym akcentem koncze moj niezmiernie dlugi wywod.postaram sie
            poprawic ale nic nie obiecuje;)no dobra,postaram sie.
            • Gość: MaDzIa...:P Re: Heeeeejka..!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:40
              na wstępie mojego liiistu chciałabym was ssserdecznie pozdrowić i życzyć duużo
              zdrowa... uśmiechu....i wszystkiego..,,świetlikowego :P..trzymajcie
              się ...,,megankowo...:)
              • Gość: MeG... Re: Heeeeejka..!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:47
                ... ALE napisałam... :P...jak tylko znajdę więcej czasu... to
                więcej ,,nabazgram... '' ..czas ciągle goni nas..:D....

pApAtKi.... hm.... ><> ><> -> może będę śwIeTlIcZkIem..::P:P..
    • ilonza Warsztaty Sierpniowe!!!! -- dużymi literami :) 28.02.06, 20:21
      Wojtek Kopciński przysłał mi maila z wiadomością o letnich warsztatach.
      Najprawdopodobniej będą one w sierpniu w dniach od 14 do 27. Cena 15 zeta
      dziennie. Jak będę wiedziała coś więcej to napisze. Wy też piszcie co i jak.
      Pozdrawiam
      Wasza ukochana i jedyna w swoim rodzaju Ilonza :*

P.S. Trzeba coś tu zrobić z tym forum bo strasznie chwastami zarosło...
      • Gość: d Re: Warsztaty Sierpniowe!!!! -- dużymi literami : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:25
      • ilonza Re: Warsztaty Sierpniowe!!!! -- dużymi literami : 14.03.06, 16:28
        Do Niemiec zabieramy karimaty i śpiwory!!!!
        • Gość: pierdy z chrzanem NIEMCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:32
          byliśmy...droga daleka...Sadło nas wiozło...Mercedes (benc-jak dżoplinka i
          bettinka)...był z DVD...na legalu...znowu razem...pracujemy dalej...nie
          poddajemy się...Grażka była zajebista...ciocia od okularów...z beretem na 5 kg
          ziemniaków...Komar pomimo zarazy H5N1...przeżył...w nawie bez kitu...to nie my
          wyciągneliśmy piersi ręce...dżizys ajm ołwer dżojnt...niemiecki-piekny jezyk...
          łaj...łaj...łaj...mixt by JC...ryż aldente...warzywa...JC Ristorante...pantofle
          zostały zrzucone...ale to jusz inna para szpileczek...zakładamy własną
          kuchnie...mamy jusz kupki z makiem...czy ktos zginal w trakcie...czy cos
          zginelo...nic ofiar brak...szkod brak...
          • ilonza Re: NIEMCY!!! 10.04.06, 10:54
            Ja chwilowo przeżywam szok, że już w domciu jestem.
            Mam taki dziwny stan. Jestem jednocześnie smutna i szczęśliwa, ale bardzo mi z
            tym dobrze.
            Jak wynormalnieje, to coś więcej napiszę.
            Całuję Was wszystkich gorąco.

Ilonzka

Wiecie...Fajnie,że jesteście...Wszyscy i każdy z osobna...
            • Gość: Nina Re: NIEMCY!!! IP: *.aicon.biz 10.04.06, 15:37
              ONE THING I'LL SAY FOU YOU... Muszę sobie stopniowo zmniejszać ilość muzyki z
              JChS żeby nie być na głodzie, nawet jedzenie tak nie uzależnia. Wy niedobruchy,
              wystarczą 3 dni przebywania z wami, a już się trzeba kurować. Dzisiaj na ulicy
              rzucały mi sie w oczy turbo okulary, slimy, czarne okulary, rude loki, rude
              brody, czerwone marynareczki, zielone czapeczki i wiele innych rzeczy. Nawet
              profesor Dunaj poświęcił dzisiaj dużo czasu na wyrazy kończące się na "adło" --
              > motyw autentyczny ;) Wiecie że każdy z was ma reprezentacje w postaci
              śpiewających gumi misiów? Tylko że Ilonza wszystkie zeżarła :P

do zobaczenia ludzie <:*
            • Gość: Ilonka Po prostu ... IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.06, 00:19
              Dawno mnie tu nie było ... ach, ale miło popatrzć, że coś się tu dzieje :)
              Chciałam wam tylko powiedzieć, że czuję się dobrze, szwy dawno zdjęte,,
              wszystko się goi i wracam do formy :) Tylko najbardziej jest mi szkoda tego, ż
              nie wiem kiedy znowu się zobaczymy ... Niemcownie olałam(wtajemniczeni wiedzą
              dlaczego), a warsztaty ... hmm ... we will see.

Tak czy owak żyję i pozdrawiam was wszystkich mocno.. bez wyjątku:)
              • Gość: Anna do szanownego pana k. IP: 81.219.150.* 23.05.06, 19:13
                k.,k.,dzięki że odpisujesz.
                • Gość: Ilonka ... akuku ! IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.06, 16:41
                  Uśmiech ... :)

• Gość: :/ Re: ... akuku ! IP: 81.219.150.* 31.05.06, 01:03
                    bandżo afrykańskie...jeżeli mamy tu bredzić.
              • ilonza ;( 01.06.06, 10:17
                Nie jadę na warsztaty i bardzo z tego powodu ubolewam ;(
          • Gość: Będzie wymieciony! Re: NIEMCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:40
            A ja tak: wróciłem, zobaczyłem, poczułem i cholera jasna mam ochote wracac jak
            szybko tylko sie da! Przeciez zycie w tej wiosce olimpijskiej jaką jest Nowa
            Huta to jakies nieporozumienie! Nie dosc ze jakos tak szaro, buro, brudno, to
            jeszcze na dodatek pies z wrazenia na moj widok zwymiotowal i musialem sprzatac,
            no pelen serwis mialem.... :/ ech w dodatku w lodowce nic do jedzenia nie bylo a
            brat wywalil wszystkie moje rzeczy na podloge, wiec zamiast delektowac sie po
            powrocie cudownym snem, cholera musialem sprzatac ech! ale coz... jesli chodzi o
            moja psyche to kiepsko, no dobra powiem szczerze lza sie kreci w uchu na mysl ze
            nie zobacze przez najblizszy czas tych usmiechnietych, nieogolonych (to do Tomka
            :P ) facjat no kurcze po prostu cos az sciska czleka w dolku. Jedyne co mnie
            pociesza to to, ze jesli czas nadal tak bedzie sprintowal jak dotad to robil, to
            ani sie nie obejrzymy a znow bedziemy sie przytulac na powitanie w... (tu wpisz
            miejsce spotkania ) , no a wiec glowy do gory, dumnie wypiac piersi i z
            usmiechem na twarzy ruszac przez zycie! :D PA! pozdrawiam

P.S. (no kurcze za krotki to byl wyjazd!!! akurat sie zaczalem relaksowac a tu
            juz wracalismy!!! ale i tak bylo super thank you ALL! :P )
            • Gość: 30srebr?wole ojro! Re: NIEMCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:04
              Po powrocie do domu,a bylem ostatnim z grupy krk ktory powrocil na lono grodu
              kraka,przeczytalem ze maja mnie rehabilitowac,bo napisalem ewangelie 3 dni
              przed moja smiercia...kurka...trza bedzie zmieniac scenario...?Dzieki syckim
              wam za wyrozumialosc w sprawie gardlowej...aha,jak ktos moze wie gdzie moge po
              korzyst=nym kursie wymienic srebrniki na zeciaki to niech napisze ;-) pozdro...
              Ps.kajfu...przeciez w hutce nie jest szaro...chopy kolorowe dresy maja ;-)
          • ilonza Re: NIEMCY!!! 11.04.06, 10:35
            Jakoś tak mi się tęskni za Wami...
            • komarekx Re: NIEMCY!!!komar 11.04.06, 10:58
              moja ilonzko..... też mi tu si tęskni do wszystkich i do cie no....ze my nie
              pogadały ale my gadać nie musza za duzo ...a poza tym taki czas lewy
              no..............aja se pije tera kawe ze słonecznikiem kubkiem! aj low ju!
              • komarekx Re: NIEMCY!!!komar 11.04.06, 11:04
                No i taka to robota!!!!!!!! grazynka przejeła władze \....ale to i dobrze bo
                ino ja tosie chyba kończe czasem no!zimno tu i słońce ni świeci i organizacji
                dnia brak....za duzo czasu wolnego yhy....no i taka to robota....z "leiden" coś
                dobrego sie dzieje.....i z nami na scenie.....pomimo wpadków i upadków....ja
                wam to ino powiadam! ...i chyba nawet jestem trohe dumna no....ale no ino to
                nastepnym razem i następnym bedom my sie rozwijać!!!! hopsa hola
                hop!!!!!!!!! ...no i taka dupa......co zrobić ryby trza łowić.....

pssssss:mam nadzieje że jezusik znalazł ino mój termos czerwonay...mama mi go
                tylko porzyczyła.....
          • komarekx Re: NIEMCY!!! 11.04.06, 11:08
            ...e dupa tam!
            • Gość: zbrodniasz:) Re: NIEMCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:28
              ...termosik jest ale kusza melodija zostawilem go ale w opolu...jest u rudej
              agi w domu...wiec jest w bezpiecznym miejscu...Hrabino gdzie jestes...kuna muj
              upadek byl wielki...bo mam teraz wielki bol w prawym ramieniu...jestem w
              pracy...i nie moge bawet o niczym myslec...marze tylko o tym aby...znow z Wami
              byc...w szale w transie w obledzie...te spotkania sa magiczne...tesknie za
              Wami...wystukujac rytm dni...pozdrawiam ales cuzamen do kupy...nie rozdziobia
              nas kruki ni wrony ani nic...tyle...papapapapapapapapapapapapa...no
              • komarekx Re: NIEMCY!!! 11.04.06, 11:51
                termosik w opolu no to dziad z ciebie ......a może i nie ...no....pozdrowienia
                od grazy!
                • Gość: ruda kupa z makiem-tesknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:51
                  kupa z makiem bo jestem chora:(chyba mi sie wrocila grypa ktora mialam zaraz
                  przed wyjazdem,a tak powaznie to odchorowywuje rozstanie z wami.mamusia mi co
                  chwile swrwuje herbatke w kubeczku z makami.dobrze ze chociaz ten kubek jest bo
                  upatruje sie w nim jakiejs czastki was.brakuje mi wszystkich!troche za krotkie
                  bylo to spotkanie bo nie zdazylismy sie soba nacieszyc.nie bylo czasu na
                  spacery,nocne pogaduchy,picie wodki do bialego rana i na te wszystkie nasze
                  male rytualy warsztatowe.jestem przerazona tym ze to jeszcze tyle czasu zostalo
                  do spotkania z wami.dlatego wlasnie mysle ze nalezy tu wspomniec naszego jc i
                  poprzec go w tym pomysle zeby jak najszybciej zorganizowac spotkanie w ktoryms
                  z miast!tak zebysmy sie wszyscy spotkali na spokojnie,pogadali i mogli sie
                  razem posmiac.wiecie co?takie moje skromne spostrzezenie ze zawsze jak wracamy
                  z warsztatow to ansze forum prezzywa ozywienie:)bardzo bede za wami tesknic i
                  goraco apeluje zebysmy sie spieli i zorganizowali spotkanie!!!!!!!!!!!!
                  pozdrawiam i caluje goraco!!
                • Gość: ruda ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:57
                  jak juz tak jedziemy sdm-em to ja powiem tak:"z wami by konie krasc,rozaniec
                  odmawiac,tanczyc biale tango do bialego rana":)
                  • Gość: Hrabina-Anna-Wanna Try not to get worry...;( IP: 81.219.150.* 11.04.06, 23:32
                    ej kuuutwaaaa....Chyba jednak źle zrobiłam że tu wlazłam bo mi sie nagle jakos
                    mokro w oczodołach zrobiło...Wioska olimpijska i rod kraka szybko mnie
                    wciągnęły w swój wir i latam jak z piórem,wiec nie mam czasu
                    rozmyslac...ale...jak ide ulicą albo jade tramwajem to wszedzie Was widze!!!
                    Psychoza normalnie...Może to sa urojenia maniakalne,albo cos...W każdym razie
                    cały czas mam w uszach te teksty i melodie-szczególnie łaj-łaj-łaj by DjJc
                    (ładne logo co nieee?),co do rytuałów ,drogi Rudzielcze to apeluję żeby
                    następnym razem było GDZIE dbać o gospodarke włosową jak to mamy w zwyczaju,a
                    jezeli chodzi o zguby to tez nie prawda,bo mój boski "Michael Buble"z Fever
                    został uprowadzony zprzez pana Sadło:/Kochany Krasnalu szukałam dzisiaj w
                    lodówce mozzarelli ale nie znalazłam(a Ninka pewnie tez ma smaka:),a Paweł
                    dzisiaj w ogóle nic nie jadł-sama widziałam.A poza tym to bezrobotna sie czuje
                    Herodzie władczy,i żałośnie wyję za JC-żałosniej niz zwykle i też po łacinie:)
                    Prawa łopatka dalej mnie napieprza,Graża ty coś o tym wiesz.Pewnie Iness
                    założyła czarne gumeczki na aparat w ramach żałoby.Ale popatrzcie-cały Kraków
                    płacze z nami,tak że aż mi buty przemokły...Gdzie to słoneczko i sloneczne
                    twarze?Gdzie cola-mix i staniki w zakrystii???ehhh...Cięzko bedzie powrocic do
                    rzeczywistosci,ale jestesmy szczesciarzami-wkoncu malo kto znajduje w zyciu
                    Bajkową Kraine-nasza sie nazywa Legion:)
                    Tesknie,kocham,całuję,ściskam,smarkam nos w rekaw...:********
                    p.s.
                    jeszcze nie slyszalam tak zaspanego i wymeczonego "sto lat"wiec tym bardziej
                    jestem wzruszona i dziekuje:*
                    • Gość: cut the confession to nic, że włosy masz tłuste... IP: *.21.pl / *.21.pl 12.04.06, 15:58
                      kto mi to zaśpiewa? albo gołą babe? albo zagra na zębach? albo na czymkolwiek?
                      ja obecnie mogę tylko charczeć cichutko, kupiłam sobie to wasze zielone tantum
                      verde, zobaczymy czy wyżre mi gardło :*
                    • ilonza Re: Try not to get worry...;( 12.04.06, 16:24
                      Ja się try not to get worry,ale mi to nie wychodzi.
                      Chyba sie poprostu zbyt szybko uzależniam od ludzi,ale to dobrze,bo od Was jest
                      fajnie się uzależnić :)
                      Komarku mój kochany.Mam nadzieje,że Ty się na mnie o nic nie gniewasz.Nie
                      pogadałyśmy ale popłakałyśmy,a czasem łzy są wymowniejsze od słów.
                      Janusz Aj low ju!!
                      Powiedziałam sobie,że nie będę płakać przy pożegnaniach ale Ty,Kilarze,zmusiłeś
                      mnie do tego i bardzo jestem Ci za to wdzięczna. Dzieki!!
                      Wiesz Kamil,w życiu bym nie pomyślala,że tak bardzo będzie mi brakowało
                      trzęsawki Twoich gałek ocznych :) Nie mam się też z kim kłócić no i też muszę
                      sama pokrowiec nosić ... Jak można przegrać z kobietą w piłkarzyki...chyba
                      jednak można :)
                      Grażka Igrażka Porażka...brak mi słów... :)
                      Rudzielcze Ty mój pęcherzykowaty,nie było lipy ani podlipia,ani też plucia
                      przez zęby ale mam nadzieję,że sobie to odbijemy już niebawem.
                      Izolda!! Nie śpij!!
                      Brakuję mi też fascynującej gry z użyciem bil (nie mylić z bilardem:)
                      w którą grałyśmy z Nina późnym wieczorem,lub wczesnym rankiem-jak kto woli...
                      Oh jak to pięknie wygląda...a jak to musi smakować! :)
                      Nie będę się chyba bardziej rozdrabniać chociaż brakuje mi ewryłan of ju!!
                      Już niedługo znów tworzyć będziemy nasz mały raj na ziemi i cieszem siem
                      bardzo,bo w tej wiosce olimpijskiej jest mi troche szaro buro i nie w sam raz...
                      To chyba tyle...
                      Całuję Was wszystkich mocno i gorąca!!
                      Trzymta się!!
                      Aj low ju!!

Wasza i tylko wasza Ilonza
                      • Gość: komar dupa IP: 82.177.102.* 12.04.06, 20:02
                        ilonzkaja sie gniewać? a za co? e ty.....ale bezsensu .........nie hce ja
                        dzisiejszego dnia .....i już! blllllllllllllllllleeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
                        • ilonza Re: dupa 12.04.06, 20:15
                          oj komciu komciu ty wisz za co...
                          • Gość: komar Re: albando i romina pałer IP: 82.177.102.* 13.04.06, 12:38
                            oj ciężka sprawa z gg mojim....ni moge ja tu założyć se bo ino ostatnio przez
                            założenie gje gje zawirusowała ja cały komputer...i było nieciekawie......alem
                            ja jeszczu pogada z szymona tata co by tu i jak no.....jade ja dziś do kłodzka
                            no i taka to robota....eeeee ilonzka ja naprawdu ni wi za co sie gniewac ja
                            by miala:)dziwne to życie że hej! dupa biskupa.boli mnie gardło i płuca
                            no......taka robota......grrrrrrrrrrrr.............aj low ju! koham cie
                            wszyscy! kocham cie cześć pa.
                            • ilonza eh 14.04.06, 10:53
                              Smutek zagościł na twarzy mej ...
                              Tęskno mi ...
                              • Gość: kapłan choruś nina ........... IP: *.21.pl / *.21.pl 14.04.06, 15:54
                                Mam tu coś dla was, każdy dostanie to samo, żeby sie nikt nie kłócił ;)
                                http ://s146072992. onlinehome. us/100lat/swf/224.swf (usunąć spacje)
                                Odpoczywajcie sobie ładnie, jeść trzeba dużo, piękne święta będą.
                                Namiary na mnie jakby kto chciał: gg 4284277 tel.661738573.
                                Chyba sobie kupię MixColę na te święta. ......
                                ............................
                                ............
                • Gość: grażynowska Re: NIEMCY!!! IP: 82.177.102.* 11.04.06, 23:02
                  Hej chopaki i dziewczyny!
                  wróciło się i tak jakoś brakuje gębusiek waszych! by to szlaczek! nie ma dla
                  kogo sie powygłupiać i zapomniec o świecie całym...przyjdzie czas to przyjde
                  ja założe okulary i czapke,a bus przyjedzie i znów na mape nie spojrze"gdzie
                  jestem?" zapytam i wyjde,zeby nie usłyszeć odpowiedzi .....3majtki sie!
                  grażynka
                  ps:mój numer tel to 507922295 napiszcie czasem moze co...hi
                  • Gość: Hrabyna niech mnie ktoś przytuuuli!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.150.* 12.04.06, 22:38
                    Makabra:dzisiaj rano zaspalam na wloski,na ktory robilam dwa zadania domowe w
                    busie zamiast sobie na was dluzej popatrzec i co?...kutwa,spalam godzine przy
                    wlaczonym budziku!!!wrrr...A do tego bol lopatki sie u mnie nasila,staje sie
                    nie do zniesienia i za niedlugo zaczne zebrac wszystkich dookola o masaz;
                    (cierpie...Az sie rano poplakalam bo od razu mi sie przypomnialy te cudne trzy
                    dni z wami...Jakby ktos reflektowal na blizszy kontakt ze mna to podaje namiar
                    gg+9780525.Od razu uprzedzam ze wirtualnz masaz mnie nie ratuje,chlip...
                    • Gość: ruda mam grej ajdija! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 16:24
                      sluchajcie ja mam pomysl!nie wiem czy realny w realizacji:/chodzi mi o to zeby
                      kiedys zorganizowac swieta w gronie legionowcow...albo jak to ilonza
                      powiedziala spedzic raezm kilka dni tuz przed siwetami np bozego narodzenia i
                      zrobic sobie nasza wigilie.strasznie bym chciala spedzic z wami kilka takich
                      magicznych dni bez wiekszej pracy,tak zebysmy mogli na spokojnie pogadac,pobyc
                      ze soba...napiszcie co o tym myslicie.poza tym bardzo za wami tesknie i licze
                      na szybkie spotkanie.juz sie wykurowalam i zjadam tone tabletek witaminowych i
                      mam nadzieje ze mnie zadne swinstwo po raz kolejny nie chwyci:)nop coz...do
                      zobaczyska(chociazby tu na naszym forum)caluski
                      • Gość: Anna_Hrabina Świeta... IP: 81.219.150.* 16.04.06, 22:25
                        Dla wszystkich moich kochanych mordek przesyłam
                        .....
                        ...%%%...
                        ...~~~~~~~...
                        ..969696969696..
                        .+-+-+-+-+-+-+-+.
                        . ><><><><><><> .
                        .***************.
                        ..$#$#$#$#$#$#..
                        ...@@@@@@@@...
                        ...{{{...
                        .....
                        ...nic dodac nic ująć:)
                        • Gość: Anna_Hrabina yyy... IP: 81.219.150.* 16.04.06, 22:28
                          moje misterne dzielo zostalo zniszczone,wiec musicie sobie wyobrazic,ze te
                          szlaczki sa umieszczone w jajku...a tak sie staralam;(
                          p.s.
                          Whan I need You,I just close my eyes and I'm with You...:*

• ilonza Re: yyy... 17.04.06, 18:18
                            Eh Hrabyna,Ty to masz akcje... :)
                            Jest sobie Lany Poniedziałek. Właściwie powoli mija. Nikt mnie nie oblał i
                            zastanawiam się czy to dobrze czy źle. Chyba jednak nienajlepiej. Pójdę do
                            łazienki i sama się obleję,co by mnie to szczęście wciąż nie omijało.
                            Święta w zasadzie minęły...w całkiem miłej atmosferze. Szkoda tylko,że il mio
                            papito już sobie jedzie :(
                            Jestem w trakcie poszukiwań jakiegoś miejsca na zjazdy Legionu w Krakowie i jak
                            narazie to znalazłam kilka schronisk,przytułek i izbę wytrzeźwień.
                            Od jutra zaczynam ciężką pracę. Przede mną małe wyzwanie. Proszę trzymać kciuki.
                            Wiecie co?? Tesknie za Wami. Tak dobrze mi było wsród Was,a teraz tak jakoś
                            pusto...
                            Proszę Was,piszcie do mnie czy jedziecie na warsztaty!!!!!!!!!!!
                            To idem sobiem
                            Trzymajcie się
                            Papaciaki
                            :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
                            :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
                            • Gość: Anna-Wanna cięzko mi na du...szy IP: 81.219.150.* 18.04.06, 22:14
                              Dziękuję,dziękuję,braw nie trzeba....
                              Trzeba byc oblanym bo to oznacza,że będzie sie miało powodzenie w roku(khm,ale
                              na niektórych nawet to nie działa:),hahahaaa.No ja zostałam skutecznie oblana z
                              mega wielgasnego pistoletu który był większy od 7-letniej osóbki która go
                              targała...I wdzięcznie,jak to powinno być w obyczajowości piszczałam i
                              zawijałam w biego spódnice:DIlonzo-czemu do mnie nie zadzwoniłaś?ja bym cie
                              oblała!
                              Myślę że na izbie wytrezżwień i tak się wszyscy spotkamy;)
                              Dlaczego nikt nie pisze???tak sie obżarło towarzystwo że juz nawet do komputera
                              nie da rady sie dowlec?No ja już ważę sto ton,ala mam kumpli w Green Peace i
                              jak zadzwonię to pryzjeżdżają z holownikiem dla wielorybów,więc jakby co,to się
                              do mnie zwróćcie.
                              APEL-PISZCIE PISZCIE PISZCIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
                              bo nas tu z Ilonzą poskręca za wami!Zmówiliście sie czy jak?
                              Eh,idę,bo za niedlugo to będzie wyłącznie moje forum-o mnie,dla mnie i ode
                              mnie...
                              usycham z tęsknoty...parafrazując-Legionie gdzie jestes?!
                              • ilonza Re: cięzko mi na du...szy 18.04.06, 22:58
                                Tak,Tak Anna,my coś wiemy na temat Green Peace :) Tyle nas łączy!!
                                Ale czy nie wydaje Ci się,że ostatnimi czasy,to forum staje się naszym
                                prywatnym polem manewru?? Nastały pustki w namiotach Legionu!! Ani widu ani
                                słychu. Ślad po nich zaginął!!
                                Słuchaj Anna,co tam u Ciebie słychać?? Bo wiesz...u mnie po staremu,wszystko w
                                porzadku,nie?? Tak wogóle to masz pozdrowienia od mojego Michaela! Mówi,że
                                wcale za Tobą nie tęskni. Niechby spróbował. Michael Buble moja miłość.
                                LUDU DULOCK!!
                                Ja to wogóle się ostatnio zastanawiam jakim cudem znajdujecie tyle czasu,żeby
                                ciągle się tu wpisywać.
                                Trumna,Ty mi tu nie panikuj,tylko jak jesteś to postaw kropke jak za starych
                                dobrych czasów albo pisz cokolwiek, żeby było widać,że nie zaginęłaś w akcji.
                                No!!
                                To tyle!!
                                Idę!!
                                Cześć!!

Pani z kadry!!
                                • Gość: mAdZiA - Megan - > Re: ogrooomne CaLuuuuSY .... :):*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:18
                                  -
                                • komarekx Re: cięzko mi na du...pie 20.04.06, 10:43
                                  eee co jest? eeee nic.czekam ja na słońce takie te
                                  prawdziwe ...........egzaminy do szkoły teatralnej miały byc pod koniec lipca a
                                  są w czerwcu......a ja jeszcze prawi nic ni ma psygotowanego...aAAAAA! łojej!
                                  ilonza ja ci mejla napisał.no. ty przeczyta.eee znowu nie poszłam do
                                  szkołyy.....no to czesć
                                  • ilonza rrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn nnnnnnyyyyyyyy!!! 21.04.06, 15:39
                                    Dawno mnie tu nie było,bo mi neta odcieli na kilka dni i ledwie to
                                    przeżyłam,ale widze,że wiele się tu nie zmieniło,bo dalej pustawo i teraz nawet
                                    Nałęczówny nima!!
                                    Eh Komarku Kochany!!Poczte odebrałam i odpisze jak bede miala vene,bo chwilowo
                                    jej nie mam ... Jakaś taka dziwna jestem ... Mama sie martwi żem chora ale ja
                                    nie chora ... ja się ... hyhyhy ... no właśnie ... wszystko jasne ... ;]
                                    To trzymajcie sie
                                    Pyapya

Ilonzka :*
                                    • Gość: komar Re:mucha IP: 82.177.102.* 23.04.06, 21:42
                                      mucha chodzi po mojim ekranie
                                      • ilonza Nuuuuda... <ziew> 24.04.06, 10:13
                                        ................................................................................
                                        ................................................................................
                      • komarekx Re: mam grej ajdija! 20.04.06, 10:35
                        no ja apropo świat wspólnych to mysle ja że to pomysł dobry taki i trza by go
                        było kiedy zrealizować no.tyle nie no.yhy
                        • Gość: obcieli mi brode!! ja ja naturliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:15
                          ilonza pierdy z chrzanem pociskasz!!!
                          jak to ma sie stac wasze podworko zwierzen to ja sie wypisuje!!!
                          ja sie tak nie bawie!!!
                          czuje sie odrzucony!!!
                          krowa mać!!!
                          jordolenie na antenie!!!
                          ja za... jak beduin... pot mi po dupie leci a ty ilonko narzekasz!!!
                          do robboty!!!
                          no Ciebie jak sie nie... to nie chodzisz jak cza!!!
                          bez narzekania!!!
                          kutfa
                          spotykamy sie!!!
                          gdzie?
                          nie wiem ja sie dostosuje!!!
                          pojade za Wami nawet na koniec...
                          i tyle
                          no do roboty
                          kontakcic sie musiem
                          wracam do joba
                          teskniowam sa fami!!!
                          wasz end only Wasz...
                          JC:)
                          • Gość: Hrabyna hercliś wilkomen! IP: 81.219.150.* 24.04.06, 23:48
                            nieee....ja niemoge czytac wpisów tego pana-po prostu brechtam na cale gardlo
                            przy kazdym nowo wymyslonym pseudo przekleństwie:*
                            a spokamy sie...spotkamy;)
                            acha-kilarku nie wypisuj sie-to byla taka tylko prowokacja...a poza tym,to
                            chyba lubisz zwierzenia jako czysto naukowy material badawczy jako
                            psycholog,mgr.JC?hm?
                            podwijam kiece i lece
                            pozdrowionka:*zur alles
                            p.s.
                            jak to"obcieli mi brode"???czyli ze jej juz niema posrod nas???
                            • ilonza Re: hercliś wilkomen! 25.04.06, 19:25
                              No to pięknie...
                              Po ostatnim wpisie Kilara sama nie wiem czy powinnam się teraz tu udzielać :)
                              Jestem wspaniała i czuję się świetnie,a moje życie tryska radością
                              (zero narzekania:)
                              A tak marginesie to wcale sie nie lenie... ;>
                              Pozdrawiam

Pani z kadry
                              • komarekx Re: andrzej i wioletta 26.04.06, 23:10
                                no tak.....ilonzo moja życie to dziwne jest a ty nie odpisujesz mi na mojego
                                mejla mjelja mielija ...moze go jeszcze nie zdążyłaś przeczytać....dość długi
                                był...teraz zadko bede na internecie bo już nie jestem z szymonem więc zadziej
                                bede tu w łozinie przed kompem a w mieście to mi sie niechce...i już! kocham
                                cie cześć pa! ps:pozdrowienia dla wszystkich odemnie i od grażynki!!!! dupa
                                dupa hej!!!!;)
                          • Gość: Elónia Och och!!!! Ooo nie!!! naaapraaawdę?!?! IP: *.chello.pl 26.04.06, 21:32
                            Och och!!!! Ooo nie!!! naaapraaawdę?!?!

"teskniowam sa fami!!!
                            wasz end only Wasz...
                            JC:)"

Czyli mój już ani trochę, tak?!?! ;(;(;(
                            Czuję się odrzucona!!!
                            cholera - ileż można, za przeproszeniem, rzygać?!
                            Czytam wszystkie Wasze posty i jeszcze mie gorzej, że nie dojechałam... Co
                            prawda nie miałam w tej kwestii nic do gadania, bo nie bardzo dało się wyjść z
                            łazienki a co dopiero jechać do Niemiec. Chyba prośby i groźby na mój organizm
                            nie działają. Najwyraźniej nie byłam wystarczajaco przekonywająca... Kurcze...
                            mysle sobie o Was i mi się mokro robi w oczach... Strasznie dawno Was nie
                            widziałam! Trzeba to zmienić.
                            28 maja zapraszam na moj spektakl - tzn z moich piosenek (do tekstów
                            Osieckiej).
                            Gdzie te czasy, gdy się było chromym apostołem, dziwką Heroda, mialo nogę w
                            gipsie na papier toaletowy, było zanoszonym przez JC do stodoły, siadywało na
                            huśtawce, dbało razem o gospodarkę, "lubiło pogrzebać", myło razem zęby, spało
                            w 10 osób w pokoju, robiło imprezy kominkowe, jadło kisielki z ziarenkami w
                            środku nocy, przewracało na scenie, kiedy się próbowało położyc z sex'appealem
                            nogę na nodze Kilara :) nigdy nie zapomnę tej akcji ratunkowej JC :),
                            rękawiczek, fifek, boa z piórek, kabaretek, przebierania na schodach... echh...
                            a przecież to było niedawno!

Dzisiaj to jedno Wam powiem: "Ukrzyżuj Go!" ( z wiadomą intonacją i ruchem
                            bioderek... :) )

Ściskam i tęsknię!
                            • Gość: Anna_Wanna mrruuuu IP: 81.219.150.* 26.04.06, 22:59
                              Ela-powiem tylko jedno-musisz teraz spróbować po niemiecku-"Kreuzige
                              Ihn"...myslę że na tym "krojCCCCige"bedziesz miala wieksze pole do popisu;)mrau
                              • Gość: Elónia Re: mrrauuuu IP: *.chello.pl 26.04.06, 23:34
                                Krojcccccige... fakt - brzmi jeszcze bardziej... ekhem... wyzywająco ;)
                                wraaaarrr...
                                • Gość: Człowiek z Góry:) veni, vidi...vincere:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 09:32
                                  byłem i było...relewacja...no i teraz jest...niewąsko...kiepsko...no ale
                                  wszystko co dobre szybko sie konczy...smok pozostawiony na pastwe losu...ale co
                                  tam smok...Hrabina...Ilonza...Skoczek (qrde czym sie facet i zap...do
                                  przodu)...no i co najważniejsze...Puma...biedactwo...tak to sie wlasnie pies
                                  przywiazal...dobrze ze mama Hrabiny to MD po Polsku Lekarz, wiec...dzis w pracy
                                  i nic mi sie nichce tak szczerze pierwszy raz...za ktootko było...ja lubie
                                  długo...poza tym nie mam pojecia w co rece wlozyc...wiec po prostu wloze je do
                                  kieszeni...i powrooce marzeniami do tych krakowskich przedmiesci i Wioski
                                  Olimpijskiej...Morcinka...ogrodowe...och rozmarzylem sie i pisanie sie nie klei
                                  a ja sie rozklejam wiec...tymczasem borem lasem...a pamietajcie jak chce cie
                                  wracac TLK (Tanie Linie Kolejowe) to rezerwowac bilet wczesniej tzn dzien lub
                                  dwa przed wyjazdem inaczej siedem godzin w pociagu w tym piec na
                                  stojaco:)...pozdrawiaki i wszystko czego tylko sobie zyczycie...eNAeRA...
                                  • ilonza Re: veni, vidi...vincere:) 04.05.06, 22:40
                                    TAK!!
                                    Był Kilar i miło było ale się skończyło...i nastała szara rzeczywistość...
                                    (wybitnie szara)
                                    Więcej grzechów nie pamiętam...
                                    Cześć
                                  • Gość: Hrabyna When I need You I just close my eyes and... IP: 81.219.150.* 06.05.06, 23:55
                                    Taaakkk...czy znacie to uczucie kiedy wydaje sie Wam ze znalezliscie wreszcie
                                    raj na ziemi i wtedy rzeczywistosc daje Wam sierpowym prosto w twarz?Bo ja sie
                                    tak poczulam kiedy jechalam w czwartek na uczelnie..Czułam wiosenne ciepło w
                                    kościach,lekkie myśli w głowie,pozywtywnych sił conajmniej na następny
                                    miesiąc...podśpiewując sobie"to co sie zdarzyło nam..."i takie
                                    tam...uświadomiłam sobie-ŻE ZAPOMNIAŁAM WIOLONCZELI!!!!!!no to pieknie kutwa-
                                    pierwszy prawy sierpowy.Ale to za mało.Dobra-godzina w plecy-co tam kiedy świat
                                    taki piękny wokół...szkoda tylko że jak jechałam po raz trzeci tego dnia z tym
                                    zapomnianym sprzętem dostałam od takiego miłego pana w tramwaju kare na
                                    101,25zł,bo moja karta była przedatowana jeden dzień...No i skończyło się
                                    rumakowanie-nock out i leże i kwiczę...Jeeejku...W dodatku moja kontuzja
                                    łopatki staje sie nieznośna...Nie moge grać..Kilarze wróć..Niech mnie ktos
                                    przytuli;(
                                    Cud na ziemi miec takich przyjaciół.Kocham Was...

"bicie serc na cztery sie zmienia,szukam cie,licze sny..."

p.s.
                                    puma zrezygnowana-tu by sie przydal tylko psycholog...:)Ale jak nie dojedzie to
                                    faktycznie tylko anestezjolog pomoże:)
                                    • Gość: Big Ben ...Z(espół)O(strego)N(ie...)... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 08:42
                                      ...ukradli mi kołpaki...no cóż dobrze ze samochód zostawili...podróże
                                      kształcą...konie, psy, króliki, karaoke...szerszenie...nie wiem co
                                      pisać...wracam do pracy...
                                      • ilonza :D 09.05.06, 22:38
                                        Chciałam tylko powiedzieć,że urodził mi się chodocek :)
                                        Mnie tzn. mojej siostrze czyli zostałam ciocią po raz drugi :)

To tyle

Papa :*
                                        • Gość: Nina Re: :D IP: *.aicon.biz 09.05.06, 23:08
                                          ludzie, no to mamy kolejnego faceta w naszym teatrze :D będzie śpiewał cudnie,
                                          bo to rodzinne, a jak zrobimy kiedyś jasełka, to Kilar będzie miał dublera :D
                                          Ilonza, tylko mu nie śpiewaj na zębach od razu bo chłopak wpadnie w komleksy!
                                          :*
                                          • Gość: My LEgiony na arene!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:22
                                            I Spiewał : My pierwsza brygada!!!!1
                                            • Gość: Wanna Re: LEgiony na arene!!!! IP: 81.219.150.* 10.05.06, 22:48
                                              Heeh,będzie miał nawet dwóch bo u mnie tez jest nowy Leon-zapewne widzieliście
                                              reklamę:)Będę mamą...chrzestną,żeby nie było niedomówień:Dwięc strasznie wazna
                                              teraz jestem:)Ściskam wszystkich sto razy i pozdrawiam:D
                                              • Gość: EX:( Ładne JAJA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:31
                                                ładne kwiatki... gratuluje siostrze oczywiscie...i reszcie swiata...poz tym to
                                                dobrze ze ktos mnie bedzie mogl zastapic...wiedziałem ze tak bedzie...no
                                                ale...zanim to nastapi to...caluje was kobietki wszystkie i sciskam bazo
                                                mosno...a panow pozdrawiam...no pozdrawiam i tyle...pozdrowcie familije!!!
                                                • ilonza pincet piknych jaj 13.05.06, 11:35
                                                  Sientopry
                                                  Tak tak
                                                  Młoda gwardia legionowców rośnie
                                                  Pawełki,Michałki,Leonki i reszta ekipy

Prosim sje podpisywać jak ludzia żeby było widać kto jest kto a kto nie jest
                                                  kto,nie??No!!

To pa
                                                  • Gość: . Re: pincet piknych jaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:42
                                                    zastój
                                                  • Gość: Kos NA stos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:21
                                                    Na stos, rzuciliśmy
                                                    Swój życia los na stos, na stos!
    • trumjen chciałam zaznaczyć!!! 03.06.06, 18:28

chciałam Wam powiedzieć "UWIELBIAM WAS"

no to tyle :*
    • trumjen warsztaty 2006 :D 20.07.06, 11:13
      no to wpisywac mi tu prosze kto jedzie :)

ja jade

postrafiam :)
      • Gość: Ilonka :) IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.06, 09:38
        Przyjade do was na pare dni, a wiec... do zobaczenia w Robakowie! ;)
        • ilonza !!!! 09.08.06, 17:55
          Teraz są tu pustki ale za 3 tygodnie znów nastąpi wielkie poruszenie :)
          • Gość: wAnna pierdu pierdu IP: 81.219.150.* 10.08.06, 20:26
            no to sobie tu popierdze w Kraku podczas gdy Wy bedziecie szalec w Robakowie;
            (choooooolera...mnie zawsze coś nie wyjdzie...:/i kto bedzie w moim zastepstwie
            jak tylko ja wiem jak obierac winogrona dla Heroda???
            eee...kutwa...
            • Gość: jazzwoman Re: pierdu pierdu IP: 80.54.168.* 23.08.06, 13:40
              No słońce co to za grymasy, hę??? Ja też siedzę na tyle, no i co zrobić. Możesz
              za to pooglądać np. Klan, Złotopolskich, Samo życie, M jak miłość, Plebanię,
              Pensjonat pod różą, Lokatorów, Daleko od noszy,(....zgrozo, ile tego jest!!!),
              Lusesitę, Esmeraldę, Anieską Natalię i całe mnótwo innych dzieł, których liczby
              moje mózgowie nie spamięta. Przyznaj, że nie sposób się nudzić! Ja odkrywam
              coraz to nowe rewelacje, jakie funduje mi ten kwadracik. Ile życia tam można
              się nauczyć!!!Pozdrawiam ciociu moja kochana, życie jest piękne....:)
              • Gość: r.uda i wojaczek zaczekej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:17
                witamy w szarej rzeczywistosci:( wlasnie dojechalismy do opola(znowu opole)
                wlasnie gdzies po pokoju lata mi komar i zastanawiam sie jak asia tak szybko
                schudla po tym naszym slodkim obrzarstwie w robakowie...pozegnania jak zwykle
                trwaly baaardzo dlugo i dostalanm od kilarskiego rudy wlos z brody....teraz
                trzeba sie rozpakowac-rytual ktorego nigdy nie lubilam:(no
                coz...niestety....RAZ W ROKU, NA 2 TYGODNIE, ZYCIE WRACA DO NORMY....
                • komarekx Re: zaczekej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.06, 13:04
                  Oj bożęęę....ja jeszcze nie dotarłam do domu...jestem we wrocku....andrzej wyjechał do stanów...zostawił mnie...powiedział ze ma to wszystko w dupie i że relacja jest taka....tutaj za cięzko mu żyć...jest mi strasznie smutno bo podałam grazy zły termin premiery i ona dzisiaj chciała jechać do Kórnika...i pisze zeby wyjść po nią o 19 00 dzisiaj na dworca no....taka sytuacja...generalnie to jeszcze sie ja znależdz ni moge no i tak to....no yhy końca ja i całuju wszystkich w ....ojojojojo....blllleeeeee i taki to układ jest
                • komarekx Re: ENDRIU 28.08.06, 13:05
                  Siema ! ja tera we stanach siedze no ale fajnie było z wami na warsztatach nie no.mi tu dobrze cześć.
                  • paulinkaaaa88-17 Re:PAULA TĘSKNI 28.08.06, 19:31
                    siema !SIEMAW WAFELKI:)
                    MATKO JAK TU NUDNO W TYM ZAKICHANYM ROBAKOWIE BEZ WAS:( buuuuuuu MYSLE ZE
                    JESZCZE SIE KIEDYŚ SPOTKAMY POMIĘDZY WARSZTATAMI. JAKBY CU TO JA ZAPRASZAM DO
                    SIEBIE.SIOSTRE SIĘ WYRZUCI I GRA. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH A W SZCZEGÓLNOŚCI
                    CECYLA, EMILKĘ , ADASIA, PIOTRUSIA, ASIUNIĘ I KOMARKA :) 3 MAJCIE SIĘ
                    CIEPLUTKO .
                    TĘSKNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                    EEEEEEEEE
                    • komarekx Re:PAULA TĘSKNI 29.08.06, 13:30
                      Buziak dla paulinki i heja!
    • Gość: Emilianna generalnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:57
      relacja jest taka...ekhm. Jendrzej daleko, wszyscy daleko... i znów bedziemy
      tęsknić przed długi, długi czas...i to jeszcze na głodzie - bo nikt nas nie
      wykarmi tak jak w Robakowie. Jedzmy wszyscy do Andrzeja!;] pozdrawiam, całuje i
      ide ćwiczyć dykcje;]:*
      • Gość: r.uda chory rud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:03
        bylam wczoraj u lekarza no i kicha bo jestm na antybiotykach i grozi mi
        szpital.straszna lipa.w dodatku judasz dzisiaj sobie ode mnie wyjezdza i znowu
        bede musiala wrocic do normalnego zycia w opolu co mi sie szczerze mowiac
        bardzo srednio podoba:/wiecie co,bardzo sie juz odzwyczailam od tego ze ide
        ulica i co chwile spotykam ogos znajomego,i kurde tak mi dobrze z tym bylo a
        ledwo wrocilam do opola i znowu to samo....ehhh....nie lubie tego uczucia po
        powrocie:(
        • Gość: ENdriu Re: chory rud IP: 82.177.102.* 29.08.06, 13:27
          Siemka Agnes! wysłałem ci paczke ze specjalnym lekarstwem zestanów...tutaj mamy lepsze leki!o wiele! no. taka sytuacja....nie. cześć
        • komarekx cyrk 29.08.06, 13:30
          jestem u szimona...tu wieś wielka ...pare domów...wstaje rano a tu za oknem CYRK! i konie i pan bez zębów co to o prąd prosi! Cyrk nazywa się "MAGIA" .....ale Relacja! wydarzenie we wsi!!!! tęskno mi za wami!!!!!! pozdrawia ja no!
      • komarekx Re: generalnie... 29.08.06, 13:52
        kohany emiliuszu ja jeszczu ni mam ggggieee giieee!!!!łojojoj
        • Gość: Emilianna Re: generalnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:57
          łojojojoj. Ale masz cyrk generalnie;] co z Grażą w końcu?? gdzie dojechała?:p
          buzi buzi:*:*:*
          P.S: zdrówka dla Rudej!:*
          • Gość: Adasko a ja wam tyle powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:00
            ze nienawidze was :P i koleczko z dureksu bzzzz bzzzz bzzzz z komarem z
            dureksu. a tak w ogole to co tak smecicie. trzeba zaczac juz jakas stype
            organizowac zeby sie spotkac.... to kto pierwszy szuka swojej szubienicy ;p
            zawsze bedzie jakas okazja no i mobilizacjia wieksza zeby przyjechac w
            jaknajwekszym gronie... tak tak wiem jestescie zniesmaczeni, ale np zabijmy
            andrzeja. relacja jest taka ze przynajmniej stany zwiedzmy ;p pozdro.
            • Gość: adasko aha wlasnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:02
              wlasnie dla zainteresowanych ktorzy nie wzieli sobie do mnie namiaro to piszta
              na moje gg 6694213. pozdrawiam cala moje robakowa rodzinke ;p
              • Gość: Łobuz Re: aha wlasnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:12
                no to jo poczeko na gg. A damie, ty wsiurze pospolity, czemuśty do mnie nie
                przyjechoł, tylko po kolegów dzwonił, coby tysiunce kilometrów robili??
                • Gość: adasko Re: aha wlasnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:26
                  jaki wsiurze ;p porpostu relecja jest taka;p ze bylem smierdzacy bez czystych
                  ciuchow i nie bradzo mi sie kwapilo zeby w tym calym moim syfie pchac sie do
                  Twojej willi ale wiedz ze jest mi bardzo milo ze byles chetny mnie ugoscic i
                  jestem Ci stokroc wdzieczny tak ze jesli tylko masz ochote nawiedzic moje
                  swiete miasto i siwete progi to wiedz ze zawsze stoja otwarte dla Ciebie.
                  lobuzie;pmam nadzieje ze sie nie gniewasz bo inaczej bede musial wzniesc
                  mdlityw do swietego wincetnego ze jestes zawziety ;p
                  • Gość: Łobuz Re: aha wlasnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:46
                    a w takim razie nie omieszkam skorzystać. Ale jeszcze poprawki, praca i inne
                    durne "musy".
              • komarekx dupa hej! 31.08.06, 22:50
                ja tu na chwilu tylku! Kocham Cie cześć pa. no.andrzej jest gejem...
                • Gość: adasko Re: dupa hej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:30
                  nie prawda andrzje jest bi. ;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka