Dodaj do ulubionych

taniec wampirów

12.01.06, 09:12
powiedzcie prosze czy ktos byl z was na tym wRomie ? warto to zobaczyć ,bo
wybieram sie z przyjaciółmi .czytałam troche w witrynie romy o tym i cis mi
się kojarzy że oglądałam film Polanskiego o tej samej fabule. czy tak jest
faktycznie?
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: taniec wampirów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 09:34
      ja bylam i bardzo polecam ;-) tak masz racje "Taniec WAmpirów" jest musicalem
      zrobionym wlasnie na podstawie filmu Polańskiego
    • kubissimo Re: taniec wampirów 12.01.06, 14:20
      tak, jest zrobiony na podstawie filmu
      nie, nie polecam
      • grazkax Re: taniec wampirów 12.01.06, 17:03
        a dlaczego nie polecasz? sam film mi się podobał a wersja musicalowa jest zla?
        • jan_telecki Re: taniec wampirów 12.01.06, 17:43
          kubissimo napisal kiedys o tym dosyć wyczerpująco:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=509&w=30122591&v=2&s=0
        • grazkax Re: taniec wampirów 21.01.06, 17:28
          bylam w czwartek,i muszę powiedzieć że byłam zachwycona i wykonaniem i
          scenografią.muzyka super ,tylko jedno mi się nie podobalo-asystent profesora
          był z niski wobec Sary .czy nie mogli dobraćlepiej wykonawcow do tych rol?
          pozatym trafiłyśmy na urodziny pana Rozmusa ,a wiec pelna gala.wrazenie nie
          zapomniane.
          • jennie Re: taniec wampirów 29.01.06, 19:54
            rzeczywiscie pierwsza obsada dobrana nieco niefortunnie wzgledem wzrostu:D jak
            bylam na drugiej to bylo lepiej :D

Taniec Wampirow jest cudowny, muzyka jest super, wszystko jest super..ja jestem
            fanatyczka wiec moja opinia moze byc troche skrzywiona :D ale wszyscy moi
            znajomi ktorzy byli (i nie sa fanatykami) tez byli zachwyceni i chca więcej ;)

• Gość: z Re: taniec wampirów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 20:12
              co do wzrostu Alfreda z pierwszej obsady to jest ona jak najbardziej zgodny z
              filmowym pierwowzorem ;-)ale ja i tak wola Alfreda drugiego ja juz czekam na
              maj a to jeszcze duzo czasu ;( i zapewniam cie ze twoja opinia nie jest
              skrzywiona ;-D
              • jennie Re: taniec wampirów 29.01.06, 20:46
                no wlasnie tez chcialam napisac ze sie zgadza z filmem :D i tez chyba wole
                drugiego alfreda, hhmm
                ah zeby tylko miec jakies widoki na $$$$ co by bilety na maj zarezerwowac..buu!!!:(
    • Gość: Ona Re: taniec wampirów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:12
      Głownie czy bedzie Ci sie podobal zalezy od tego ile masz lat. Jesli ponizej 25,
      to na pewno tak. Chyba jestem za stara na takie bajki, uwazam ze bylo dosc
      sąłbe, nudne a Alfred to straszny wypierdek, kurdupel spiewajacy prawie
      sopranem. generalnie niezle show, ale nie warte swojej ceny, za te pieniadze
      warto wybrac cos innego. Krol Wampirów troche utuczony pseudo M. Wisniewski...
    • wojtow Re: taniec wampirów 01.02.06, 18:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=509&w=35439185
      warto warto i 1 raz WARTO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka