Dodaj do ulubionych

daily soup

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 19:59
czy ktoś widział? dla mnie rewelacja!!!
Obserwuj wątek
    • lulu53 Re: daily soup 28.05.07, 20:35
      można prosić o jakieś szczegóły? jestem bardzo ciekawa, bo zamierzam się wybrać.
    • Gość: lenka Re: daily soup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:46
      bardzo smieszne i potwornie smutne - świetny opis tego co dzieje się w naszych
      domach - niestety - polecam piwo po i rozmowy ze znajomymi o tym jak dobrze
      znamy takie sytuacje i takie rozmowy - brawo autorki - do tego świetny gajos i
      zjawiskowa szaflarska - i wzruszający finał
      • Gość: bomba Re: daily soup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:39
        Byłem dzisiaj. BOMBA! Brawo Pani reżyser, brawo AKTORZY. Polecam wszystkim.
        Szkoda, że "panstwo recenzostwo" nie zauważyło premiery w teatrze narodowym z
        taka wyjątkową aktorką jak Szaflarska. Ale co tam....panstwo ma ważniejsze
        sprawy na głowie....
        • wampuka Re: daily soup 01.06.07, 10:27
          Wspaniała Skoczyńska, taka "maszyna do życia". Właśnie - jakoś ani pół
          recenzji. Wywiady z Szaflarską się pojawiły "przy okazji", ale o spektaklu
          głucho. Sezon ogórkowy?
          Bardzo dobry pomysł na przełamanie formy pod koniec. W ogóle - przestrzeń
          okiełznana i świetnie wymyślona.
          • axur Re: daily soup 01.06.07, 13:50
            nie sezon ogórkowy, tylko dwie inne premiery w tym samym dniu - w Powszechnym i TR, no i Kontakt w Toruniu.
            • Gość: rea Re: daily soup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:52
              I wszystko jasne - oni są biedni po prostu ciężko przepracowani - a wy im że
              słabo piszą, że powierzchowni, że dłubią.. naprawdę!
            • Gość: 1/2 Re: daily soup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:04
              a cóż to za argument???? a w narodowym to nie premiera?
              • Gość: en Re: daily soup IP: *.chello.pl 01.06.07, 19:23
                www.e-teatr.pl/pl/artykuly/39878.html
                Wakar napisal.
              • Gość: smuga Re: daily soup IP: *.2-0.pl 03.06.07, 14:09
                nie zgadzam się zupełnie z recenzją Wakara. dla mnie spektakl jest świetny!
                nawet nie zauważyłam jak czas przeleciał. BRAWA dla reżyserki, aktorów i autorek.
                • wampuka Re: daily soup 03.06.07, 18:15
                  Też się nie zgadzam. Jakaś tendencyjność u niego wyłazi spod wersów. Układ, nic
                  tylko układ ;)
                  • Gość: Tomek Re: daily soup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 17:31
                    Podpisuję się pod powyższymi wpisami. Nie chcę krytykować krytyka, ale byłem
                    zdziwiony jego recenzją. Jeżeli "Daily Soup" nie jest dobrym spektaklem, to ja
                    się nie znam na teatrze. Jak widać lepiej się o tym dowiedzieć późno niż
                    wcale :-)
                    • Gość: speedy Re: daily soup IP: *.chello.pl 05.06.07, 17:35
                      sorki, faktycznie nie znasz sie
    • Gość: allan Re: daily soup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:10
      Byłem w środę. Wreszcie coś ciekawego w tym teatrze. Spektakl bez nadęej,
      nieznośnej formy, która gości w Narodowym od jakiegoś czasu. Wzruszający,
      przerażający, śmieszny. Wreszcie jakiś polski, dobry tekst. No i oczywiście
      wysokiej klasy aktorstwo.
      • Gość: ka Re: daily soup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 08:03
        a w jakich spektaklach ta nadeta forma? z ciekawosci pytam.
    • Gość: ela Re: daily soup IP: *.chello.pl 05.06.07, 17:33
      spektakl jest zalosny w swojej doslownosci.aktorsko jest jeszcze gorzej. gajos
      oczywiscie zawsze sie obroni, ale reszta szkoda słów. wszystko mialo byc
      pieknie, ale nic z tego nie wyszlo!
    • Gość: iwonnka Re: daily soup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 17:17
      dla mnie super.delikatne i mądre i świetnie zagrane
    • Gość: Radek Re: daily soup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:39
      Byłem wczoraj. Gorąco polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka