dariok 05.02.02, 11:05 szansą na zwiększenie liczby wątków i postów szansą na dogonienie Wrocławia >mobilny< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: impreza w GW IP: *.matrix.pl 05.02.02, 11:08 Ciekawym, kogo zaproszą na imprezę... A Wrocław i tak prędzej, czy później dogonimy...Przecież prawie dwa miliony luda nie jest bez znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: impreza w GW 05.02.02, 18:20 impreza impreza, nic nie jest za darmo i juz szanowna Agora ma jakis w tym interes, zeby nas podpuszczac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: impreza w GW IP: 10.202.2.* 05.02.02, 18:43 Langsam, langsam, aber sicher Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: impreza w GW 05.02.02, 19:44 jeśli impreza jest czternastego tochyba wstęp z ukochaną(nym) chyba, że tam będą kojarzyć?! 15+5=20:2=10m+10k...rachunek jest prosty GW=BM Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: impreza w GW 05.02.02, 20:02 niestety tego ujawnić nie mogę chyba, że ktoś inny ujawni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: impreza w GW i interes :-) IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 06.02.02, 00:24 interes jest, wiecej klikniec, wyzsza cena raklam na banerach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: impreza w GW 06.02.02, 09:06 A w/g mnie to podzialy a takie zrobi GW tym swoim glupim konkursem na forum sa nie potrzebne ps Ja cenie innych forumowiczow za dowcip/inteligencje/zyczliwosc/itd a nie za ilosc postow Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: impreza w GW 06.02.02, 10:47 w sumie macie rację ostatnio nie ruchawo coś tu było a teraz post za postem, licznik bije, kasa spływa...kręci się i podziały:-( Odpowiedz Link Zgłoś
stolek Re: impreza w GW 06.02.02, 14:33 Pozwolę sobie się wtrącić: czy Wy musicie szukać dziury w całym? Odpowiedz Link Zgłoś
male_gonzo Re: impreza w GW 06.02.02, 14:47 stolek napisał(a): > Pozwolę sobie się wtrącić: czy Wy musicie szukać dziury w całym?J Już taka nasza natura, tam ciekawie gdzie dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: impreza w GW 06.02.02, 15:31 przepraszam szukanie dziury w całym to chyba także cecha dziennikarza?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: impreza w GW 06.02.02, 16:26 Dariok Ty cwaniaku :--))) Odpisujac zwiekszam twoje szanse na "5" heheheeh Przypomina mi to "polarowa" goraczke heheheheheheh ps Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: impreza w GW 06.02.02, 16:29 a ja sie pochwale, ze polara ja ustrzelilem i obiecalem go dziewczynie, a efekt jest taki, ze do dzis na ten polar czekam i dziewczyna mysli, ze jej bajki opowiadalem, ze milionowego trafilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: impreza w GW 06.02.02, 16:33 no to gratulacje a na imprę i tak pójdą "liczniki" a ja czekam na wiosnę i jakiegoś grilla! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
male_gonzo Re: impreza w GW 06.02.02, 16:36 dariok napisał(a): > no to gratulacje > a na imprę i tak pójdą "liczniki" > a ja czekam na wiosnę i jakiegoś grilla! > :-) W ogródku, na tarasie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: impreza w GW 06.02.02, 16:41 male_gonzo napisał(a): > dariok napisał(a): > > > no to gratulacje > > a na imprę i tak pójdą "liczniki" > > a ja czekam na wiosnę i jakiegoś grilla! > > :-) > > W ogródku, na tarasie! :) u mnie tarasów nie ma raczej jakiś dalszy plener pod Cytadelą taki pomysł był juz z miesiąc temu na żoliborskim albo Kępa Potocka a jeśli chodzi o tego polara cikawe jaka nagroda będzie za dzisięciomilionowego posta może jaka wycieczka pożyjemy zobaczymy zaobserwowałem, że przez ostatni czas na jeden post na wrocławskim przypada jakieś dziesięć na naszym jak tak dalej pójdzie to za sprawą wszechobecnego stolka dogonimy Wrocław w ciągu tygodnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: impreza w GW 06.02.02, 16:47 Dariok napisał; "jak tak dalej pójdzie to za sprawą wszechobecnego stolka dogonimy Wrocław w ciągu tygodnia :-)" Żeby Was tylko kolka nie złapała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: impreza w GW 07.02.02, 18:42 a dzięki imprezie i ruchowi na forum od wrocławia dzieli nas już tylko 3721 postów a wczoraj było jeszcze ponad 5000 niestety szybkość poruszania się po forum zmniejszyła sie kilkakrotnie czy można coś z tym zrobić bo po innych stronach chodzi normalnie ślimaczy się jak nigdy czy to związane z taka ilością postów? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: impreza w GW 07.02.02, 18:58 dariok napisał(a): > a dzięki imprezie i ruchowi na forum od wrocławia dzieli nas już tylko 3721 > postów > a wczoraj było jeszcze ponad 5000 Ok ale zobacz ile idiotycznych przybylo w oslej lawce Nie jest to powod do dumy;((( A pozatym ilosc nie jest zadnym wyznacznikiem ..........i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koral Re: impreza w GW IP: *.acn.waw.pl 07.02.02, 23:46 Tak, ilość postów zmniejszyła się, ale Wrocławianie chyba szykują odwet, bo coś się chyba u nich żwawiej zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś