d.z 28.01.04, 10:47 "Challenger" eksplodował. Zginęło wtedy 7 astronautów. Wiem, że ta wypowiedź jest zupełnie z Warszawą nie związana (za co przepraszam) ale aż mi się wierzyć nie chce, że to miało miejsce 18 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec 28.01.04, 10:59 A przeczyteś swój PESEL? to już tyle lat. Kto by pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec 28.01.04, 13:07 sloggi napisał: > A przeczyteś swój PESEL? to już tyle lat. Kto by pomyślał. Właśnie przeczytałem. Dramat! Chyba pójdę się z tego powodu wychłostać makaronem pod palmą na rondzie de Gaulle'a coby dobić się mentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:15 Chlopaki, to po to pozakladaliscie dziesiatki priv-forumow zeby teraz i tutaj slowne homoigraszki uprawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec 28.01.04, 13:30 Jeśli dla Ciebie homoigraszką jest chłosta spaghetti pod palmą na De Gaulle'u to chyba coś jest nie tak. Dezet (w stroju dowolnem) chłoszczący się makaronem wywołałby większe zbiegowisko niż kiedyś spalenie Joan D'Arc. Zapewniam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:36 Slowne. A jesli chodzi o zbiegowiska - slowne - to te wokol ciebie pozwalaja zmienic nazwe tego forum z Warszawa na Szalet. Wiesz ktory. Wiec moze lepiej byloby gdybys poszedl dogladac swoich szalecikow. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec 28.01.04, 14:13 W temacie wahadłowiec, a w Twoich wypowiedziach kosmicznych rozmiarów homofobia. I nie pisz (najlepiej nie pisz nic), że na takie tematy można pisać w określonych miejscach, bo zaraz jeden z drugim zaproponują w realu stworzenie przytulnego getta dla mniejszości wszelakiej maści. ps. te skojarzenia toaletowe, to chyba na podstawie traumatycznych doznań własnych? kompleks zajętych pisuarów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 14:20 W warszawskim temacie wahadlowiec dwoch warszawskich pedalow pisze do siebie o poczuciu wlasnego wieku. Czy moze byc cos bardziej warszawskiego? A jesli chodzi o szalety to zdaje sie ze to cioty upodobaly sobie to miejsce jako zastepstwo alkowy. Choc jak dopadnie cie napalony mar to sparzycie sie pewnie na srodku ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec 28.01.04, 14:23 Czyli jednak kwitnąca homofobia jako efekt długotrwałego złego dotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: [OT] 18 lat temu wahadłowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 14:35 Jestes zalosny - kazde slowo pod swoim adresem bedziesz kwitowal homofobia. Po prostu twoja tfurczosc na tym forum jest tyle warta co posty Izy. Idz lepiej oddaj krew. A przy okazji mocz. Na jedno wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciota kto by chciał ogladać przechodzone mięcho. IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 15:22 tyle młodej cielęcinki dokoła. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: kto by chciał ogladać przechodzone mięcho. 28.01.04, 18:06 Pamietam te katastrofe, ogladalam bezposrednia relacje. Do dzisiaj mam przed oczami obraz eksplozji i rozpadajacego sie wahadlowca. Ps. Domagam sie nazwania mnie szmata, glupia cipa, gownem albo przynajmniej lesba, za ten wpis. Chyba ze repertuar forumowych straznikow warszawskosci tego forum sie wzbogacil o nowe epitety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: kto by chciał ogladać przechodzone mięcho. IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 19:14 miltonia napisała: > Ps. Domagam sie nazwania mnie szmata, glupia cipa, gownem albo przynajmniej > lesba, za ten wpis. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps.%-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estymator Re: kto by chciał ogladać przechodzone mięcho. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 20:00 Szmata, glupia cipa, gowno, lesba? Chcialabys. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: kto by chciał ogladać przechodzone mięcho. 28.01.04, 21:47 miltonia napisała: > Ps. Domagam sie nazwania mnie szmata, glupia cipa, gownem albo przynajmniej > lesba, za ten wpis. Chyba ze repertuar forumowych straznikow warszawskosci tego > > forum sie wzbogacil o nowe epitety. ►??????????????????? Moze tak na urlop, na wywczasy do sanatorium jakiego lub do wód powinnas sie przejechac, boc globusa jakiego dostalas. Biblia mowi: "pukajcie, a zostanie Wam otworzone, proscie, a dostaniecie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipa proszę się mna nie posługiwać na forumie. IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garbus Re: proszę się mna nie posługiwać na forumie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 23:14 Nie tylko na forumie - i wcale nie musisz prosic. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Droga Buggi 29.01.04, 08:55 buggi napisała: > ►??????????????????? Moze tak na urlop, na wywczasy do sanatorium jakiego lub > do wód powinnas sie przejechac, boc globusa jakiego dostalas. > Biblia mowi: "pukajcie, a zostanie Wam otworzone, proscie, a dostaniecie". Taaak Buggi, jestes jednak niezawodna w swej doslownosci. Moze kiedys dowiesz sie, co to jest ironia. A moze lepiej nie, bo wowczas stracisz caly swoj niewinny urok. Dziekuje za troske i zbawienne rady. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Droga Miltonio 29.01.04, 23:22 Skoro droga Miltoniu wiesz, co to jest ironia i poslugiwanie sie nia idzie Ci tak dobrze, jak smarowanie chleba maslem ( zakladam, ze jadasz jedno i drugie), czemuz to nie rozumiesz mojej? PS. Raczej bez odbioru, bo dzionek moj ciezki byl i dla Ciebie jedynie na forum dzis wpadlam. Odpowiedz Link Zgłoś