Dodaj do ulubionych

/////////////////////// DO LAUGH ////////////////////////

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 12:24
laugh napisał(a):

> Jest poniedzialek, dzisiaj nie bede siedziala w internecie, musze odespac
swoje
>
> wczorajsze urodziny
> pozdrawiam

Co prawda Cię nie znam ale skoro miałaś urodziny to życzę Ci wszystkiego
najlepszego, wszystkiego czego chcesz i żeby nie było Lechity:)

> ps. kiedy przekroczylismy 10000- opuscilam taki moment

Nie martw się...ja też opuściłem...:) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: laugh Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.thanet.ac.uk 03.07.01, 14:19
      dziekuje- mile zaskoczenie z Twojej strony.
      przegapilismy taki moment- nie placz
      pozdrawiam
      • Gość: nocoment Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 14:34
        Gość portalu: laugh napisał(a):

> dziekuje- mile zaskoczenie z Twojej strony.

Miłe zaskoczenie z mojej strony - to komplement?:)))

> przegapilismy taki moment- nie placz

Ale 20.000 postu nie przegapię:)!!

> pozdrawiam

I ja Ciebie też pozdrawiam!

• Gość: max Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 16:32
          pozdrawiam obu
          ps.to może poprosić admina żeby cofnął do 9998 i jeszcze raz ?? ;)
          • Gość: nocoment Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 17:11
            A tyś już wrócił? Miałeś wyjechać?
        • Gość: nocoment Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 17:30
          Pytanko z ciekawości: mieszkasz w United Kingdom?
          • Gość: max Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 17:35
            ja czy Laugh ??? ;)))
            no i całe szczęśie że nie musiałem w tych Jankach do środy siedzieć, jestem
            freeeeeeeee
            • Gość: nocoment Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 21:18
              W Jankach?
              • Gość: laugh Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.thanet.ac.uk 04.07.01, 09:53
                Laugh wyjechala na pare miesiecy- i cale szczescie, ze moze tu tak siedziec,
                mam good pogode- sloneczko.
                Dziwnie w tych Jankach jest.
                "mile zaskoczenie z Twojej strony"- potraktuj jak chcesz, pokazales jak
                dokladnie czytasz posty.
                • Gość: nocoment Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 12:17

> "mile zaskoczenie z Twojej strony"- potraktuj jak chcesz, pokazales jak
                  > dokladnie czytasz posty.

Haa...staram się...:))))
                  • Gość: laugh Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.thanet.ac.uk 05.07.01, 09:50
                    USMIECHNIJ SIE
                    • Gość: nocoment Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 12:12

> USMIECHNIJ SIE

Właśnie się uśmiecham:))
                      • laugh Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// 06.07.01, 11:47
                        Fajne uczucie!!! kocham usmiech
                        • Gość: nocoment Re: /////////////////////// DO LAUGH //////////////////////// IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 13:23
                          laugh napisał(a):

> Fajne uczucie!!! kocham usmiech

I ja też!!:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka