viki1976 26.02.10, 14:03 Witam:-) Jest duża szansa na odbiór mieszkań w czerwcu. Czyli czas zacząć szukać fachowców:-) i materiałów wykończeniowych:-) Czy macie jakieś sprawdzone kontakty? Pozdrawiam Viki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groszeck Re: Czerwiec 26.02.10, 15:33 Dziś wysłałem mail do SM Wola i Pan Paweł odpisał: ---------------- Planujemy umożliwić wcześniejsze przejęcie kluczy w celu wykańczania lokali (bez prawa zamieszkania) pod koniec czerwca. Paweł Siennicki ---------------- ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
groszeck Re: Czerwiec 26.02.10, 15:36 viki1976 napisała: > Czy macie jakieś sprawdzone kontakty? > Pozdrawiam Viki Ja mogę polecić Pana Jacka ze wspólnikiem - 501 074 783 Świetnie robią łazienki (w tym się specjalizują), ale są w stanie wykończyć całe mieszkanie, bo współpracują z większą ekipą specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
fos.ia Re: Czerwiec 23.03.10, 14:22 Kiedy będzie na 100% wiadomo jaka jest data odbioru kluczy? pozdrawiam sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
aklamka1 Re: Czerwiec 23.03.10, 14:49 Dołaczam sie do pytania, bo nie wiadomo na kiedy ekipę zamawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rtemolik Re: Czerwiec 24.03.10, 07:58 fos.ia napisała: > Kiedy będzie na 100% wiadomo jaka jest data odbioru kluczy? W czerwcu. Na 100% będzie wiadomo kiedy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catherine70 Re: Czerwiec 31.03.10, 12:34 witajcie. byłam wczoraj na budowie. tak, czerwiec jest bardzo realny. dowiedziałam się, że zanim nas wpuszcza do robienia naszych mieszkanek, trzeba będzie wpłacić wadium za korzystanie z prądu i za kontener. na Wrocławskiej było to 400zł - u nas jeszcze nie wiedzą. Iwona - zajrzałam do Ciebie - fajnie sobie zrobiliście to mieszkanko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rtemolik Re: Czerwiec 24.03.10, 08:01 roswellek napisał: > poza tym musze pierwsz > pozwolenia zalatwic zanim wpuszcza tam ludzi chociazby tylko to > wykanaczania wlasnych mieszkan. Klucze w celu wykańczania lokali przekażą chętnym przed terminem pozwolenia na użytkowanie. Taka praktyka jest przyjęta w SM. A tym którym się nie spieszy po uzyskaniu pozwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rtemolik Re: Czerwiec 16.04.10, 00:10 Z ostatnich wiadomości wynika, że przejecie lokali najwcześniej w lipcu. :( 1) ostatnia transza wg umowy wypada na koniec czerwca, 2) odbiory wewnętrzne spółdzielni planowane na czerwiec, Odpowiedz Link Zgłoś
aklamka1 Re: Czerwiec 16.04.10, 10:18 To i tak duzo wczesniej niż miało być, w IV kwartale. I tak jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Czerwiec 16.04.10, 12:10 Witajcie! Na początku maja będą znane konkretne terminy, byłam wczoraj na budowie i widziałam, że zaczęto już kłaść drogę od strony Wola Parku. Elewacja jest ukończona na parterze budynku, jeszcze tylko będą montowane daszki na ostatnich piętrach nad wyjściem na balkon. Pozdrawiam Sąsiadów Viki Odpowiedz Link Zgłoś
rtemolik Re: Czerwiec 17.04.10, 19:03 na tzw. patio są już krawężniki i fragmenty chodników Odpowiedz Link Zgłoś
chmurek77 Re: Czerwiec 17.04.10, 18:01 No to fajnie by było, czekam na te daszki nad balkonami, bo mieszkam na 5 piętrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiulekonly Re: Czerwiec 18.04.10, 20:08 hehe ja też z niecierpliwością czekam na daszek - mieszkam na 6 piętrze i nade mną póki co tylko niebo ;] Odpowiedz Link Zgłoś