sebpl 03.05.10, 18:57 Po kumotersku stawiam na Zyzia - których podpisów ma kilka. Ale nie ukrywam, że zazdroszczę fedorczyk4 za podpis "Bal!!! - przeraźliwie wrzasnął kot"... no po prostu Bułhakowski humor ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Najzabawniejsze stopki 03.05.10, 19:10 U kilku osób spotkałem: Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Ale ogólnie jestem przeciwnikiem. Zaśmiecają, zwłaszcza gdy są długie, albo sa linkami do długo ładujących się stron. Mają jedną zaletę: Przy czytaniu forum czytnikiem rss umożliwiają zidentyfikowanie autora. Tam nicki są niewidoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Najzabawniejsze stopki 03.05.10, 20:09 Bardzo sie cieszę, wręcz jestem wzruszona, że mój Behemot został doceniony. Natomiast ja zazdroszczę jednej znajomej, która sobie tak oto zbudowała w stopce: "Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe" Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: Najzabawniejsze stopki 03.05.10, 20:34 > U kilku osób spotkałem: > Nigdy nie dyskutuj z idiotą... tak, cóż za oryginalność i celność kpiny > Zaśmiecają, zwłaszcza gdy są długie, fakt. też lubię krótkie i treściwe (swoją wydłużyłem tylko na czas kampanii), najlepsze są takie przepełnione ironią. ot choćby takie w stylu wbk, lub śp. niecha. albo cytaty z w.allena Odpowiedz Link Zgłoś