Gość: gupi war IP: *.gazeta.pl 20.02.02, 06:58 ---+_+_+_+_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Ku czci Ariadny!!!! 20.02.02, 09:59 Wnioskuję z zawartości postu wielką sympatię do wymienionej pani. Zastanawiające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Ku czci Ariadny!!!! IP: 195.205.189.* 20.02.02, 10:03 sloggi napisał(a): > Wnioskuję z zawartości postu wielką sympatię do wymienionej pani. > Zastanawiające. A ja i tak tu czuje prowokacje Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ku czci Ariadny!!!! 20.02.02, 10:05 Gość portalu: ktos napisał(a): > > A ja i tak tu czuje prowokacje Gazety ....oraz liberałow, cyklistów i masonów..... Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Ku czci Ariadny!!!! 20.02.02, 10:08 Gość portalu: ktos napisał(a): > A ja i tak tu czuje prowokacje Gazety Twoje podejrzenia sa bezZasadne Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ku czci Ariadny!!!! 20.02.02, 10:14 qubacz napisał(a): > Gość portalu: ktos napisał(a): > > > A ja i tak tu czuje prowokacje Gazety > > Twoje podejrzenia sa bezZasadne Q ales bystry :--))) Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Ku czci Ariadny!!!! 20.02.02, 10:17 to nihiliści...albo faSZyści :-7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Ku czci Ariadny!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 11:30 moze fetyszysci? Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Ku czci Ariadny!!!! 21.02.02, 01:08 Gość portalu: gupi war napisał(a): > ---+_+_+_+_ Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Ku czci Ariadny!!!! 21.02.02, 01:30 Gość portalu: gupi war napisał(a): > ---+_+_+_+_ Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: recepta dla Ariadny 21.02.02, 23:42 ... jak sie nie zalamywac i nie tonąć w splinach oto recepta jedyna: naaaaaaa wszystkie smutki niedziela na głównym na oddech krotki niedziela na głównym na sypkość uczuć i brak przyjaciela niedziela na głównym na głównym niedziela .... itepe, itede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapcio Re: recepta dla Ariadny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 23:48 Niezła recepta-niestety nie ma już głównego-szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: recepta dla Ariadny 21.02.02, 23:52 precious napisał(a): > ... jak sie nie zalamywac i nie tonąć w splinach > oto recepta jedyna: > naaaaaaa wszystkie smutki > niedziela na głównym > na oddech krotki > niedziela na głównym > na sypkość uczuć i brak przyjaciela > niedziela na głównym > na głównym niedziela .... > itepe, itede I to lubię najbardziej: zamiast posypywać kogoś proszkiem DDT, jak karaluszka, piosenka dobra na wszystko. Chyba też Ariadnie coś zaśpiewam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpiewak Re: recepta dla Ariadny IP: *.acn.waw.pl 21.02.02, 23:59 o Aryjaaaaadno gdybyś była zakochaaaaaanąąąąąą nie spałabyś w tę noc w tę jedną noooooooc Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: recepta dla Ariadny 22.02.02, 00:23 pamparampam pam pam tutututu trututttu śpiwaj z nami Ariadno ... pampamtrutttu tututututu Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: recepta dla Ariadny 22.02.02, 00:29 sorki i jeszcze to ... ... gdy sobie pyfko golnę z rana w barze Smakosz to słowa wolne lubię i tonację takoż fararara tak zwłaszcza gdy pyfko, pyweńko gdy golnę i ten taki szmerek, ten szmerunio taki miły we mnie trwa podchodzą numery mnie wolne, ale finezyjne dosyć takie fararara taki szkic jest fararara jazz i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #ariadna Re: recepta dla Ariadny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 15:00 I jak jest, warszawiacy mili ? Pokopaliscie sobie troche? Parę drwinek zespołowych z, jak to rzeczą niektorzy, "przybłędy, i od razu człowiekowi lepiej, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 22.02.02, 15:02 A impulsy lecą, krew gotuje się jak barszcz. Pisz swoje, nie patrz na boki, to nie rozkaz, to rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #ariadna Re: sloggi.....wspólczuje...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 21:25 sloggi napisał(a): > A impulsy lecą, krew gotuje się jak barszcz. > Pisz swoje, nie patrz na boki, to nie rozkaz, to rada. Gratuluję wyczucia chwili. /Jestem własnie po lekturze tego, coś napisał we Wrocławiu. Na Twoim miejscu raczej bym to wszystko odczekala. Nie wypadłes najlepiej./ Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: recepta dla Ariadny 22.02.02, 16:02 Ariadna, skończmy juz ten temat, bardzo proszę. Przepraszam Cie za siebie i pozostałych Odpowiedz Link Zgłoś
mokka Re: recepta dla Ariadny 22.02.02, 17:26 A może Ariadna w końcu sie usmiechnie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: recepta dla Ariadny 22.02.02, 17:27 napisała gdzies, ze nie uzywa emoticonów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupi war Re: recepta dla Ariadny IP: *.gazeta.pl 22.02.02, 18:34 -----the end??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #ariadna Re: recepta dla Ariadny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 21:35 eela napisał(a): > napisała gdzies, ze nie uzywa emoticonów :( Nie uzywam. Nie lubię. Stawiam na wyczucie bez graficznych znaków Jezu... Elu, Nie zagaduj. Jeszcze wysc musze. POtem przyjśc i na priva Ci napisac cos... ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #ariadna Re: recepta dla Ariadny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 21:32 eela napisał(a): > Ariadna, skończmy juz ten temat, bardzo proszę. Przepraszam Cie za siebie i > pozostałych Tematu nie ma . Teraz to my myślmy kogo zaprosimy na przeprosiny wzajemne... Napiszę, Elu ,za chwilę dłuższą, teraz wyjsć jeszcze musze , choc sie boje, ze mnie zatłuką. Bo tu ciagle kogoś zabijają. Odpowiedz Link Zgłoś