Gość: W IP: 10.202.2.* 20.02.02, 14:15 1...2...3.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan_laga Re: NiebieSKOK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 00:35 Gość portalu: W napisał(a): > 1...2...3.... jud was rem oklahoma oraz 456 dziewuch do wynajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi SKOK - śmieszny bank 07.03.02, 11:30 Otóż SKOK to Spółdzielcza Kasa Oszczędnościowo-Kredytowa im.Franciszka Stefczyka www.skok-stef.com.pl Mają w ofercie korzystne kredyty, zainteresowało mnie to w momencie gdy blisko mnie zainaugurowano otwarcie placówki tej Kasy. Co ciekawe, mają w ofercie tzw. chwilówki, czyli krótkoterminowy kredycik w niewielkiej kwocie - w sam raz przed pensją. Firma z tzw. przydatnych arhaizmów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: SKOK - śmieszny bank IP: *.matrix.pl 07.03.02, 11:42 sloggi napisał(a): > Otóż SKOK to Spółdzielcza Kasa Oszczędnościowo-Kredytowa im.Franciszka Stefczyk > a > www.skok-stef.com.pl > Mają w ofercie korzystne kredyty, zainteresowało mnie to w momencie gdy blisko > mnie zainaugurowano otwarcie placówki tej Kasy. > Co ciekawe, mają w ofercie tzw. chwilówki, czyli krótkoterminowy kredycik w > niewielkiej kwocie - w sam raz przed pensją. Firma z tzw. przydatnych > arhaizmów :)) Tia...i puszczali w tivi reklamę z najczarniejszym z Polaków Olisadebe... Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: SKOK - śmieszny bank 07.03.02, 13:20 sloggi napisał(a): > Firma z tzw. przydatnych arhaizmów :)) A wcale nie arhaizmow, kilka lokalnuch SKOK'ow emituje czpiowe karty bankomatowe OSCAR z funkcjonalnosci o jakiej posiadacze kont w pko czy innych moloch moga tylko snic. Odpowiedz Link Zgłoś