Dodaj do ulubionych

NiebieSKOK

IP: 10.202.2.* 20.02.02, 14:15
1...2...3....
Obserwuj wątek
    • Gość: pan_laga Re: NiebieSKOK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 00:35
      Gość portalu: W napisał(a):

> 1...2...3....

jud
      was
      rem
      oklahoma
      oraz 456 dziewuch do wynajęcia
      • roland_x Re: NiebieSKOK 21.02.02, 00:47
        kuna maniana
        raz dwa trzy 4-ry
        łup!!!
        • sloggi SKOK - śmieszny bank 07.03.02, 11:30
          Otóż SKOK to Spółdzielcza Kasa Oszczędnościowo-Kredytowa im.Franciszka Stefczyka
          www.skok-stef.com.pl
          Mają w ofercie korzystne kredyty, zainteresowało mnie to w momencie gdy blisko
          mnie zainaugurowano otwarcie placówki tej Kasy.
          Co ciekawe, mają w ofercie tzw. chwilówki, czyli krótkoterminowy kredycik w
          niewielkiej kwocie - w sam raz przed pensją. Firma z tzw. przydatnych
          arhaizmów :))
          • Gość: Warschau Re: SKOK - śmieszny bank IP: *.matrix.pl 07.03.02, 11:42
            sloggi napisał(a):

> Otóż SKOK to Spółdzielcza Kasa Oszczędnościowo-Kredytowa im.Franciszka Stefczyk
            > a
            > www.skok-stef.com.pl
            > Mają w ofercie korzystne kredyty, zainteresowało mnie to w momencie gdy blisko
            > mnie zainaugurowano otwarcie placówki tej Kasy.
            > Co ciekawe, mają w ofercie tzw. chwilówki, czyli krótkoterminowy kredycik w
            > niewielkiej kwocie - w sam raz przed pensją. Firma z tzw. przydatnych
            > arhaizmów :))

Tia...i puszczali w tivi reklamę z najczarniejszym z Polaków Olisadebe...
          • qubacz Re: SKOK - śmieszny bank 07.03.02, 13:20
            sloggi napisał(a):

> Firma z tzw. przydatnych arhaizmów :))

A wcale nie arhaizmow, kilka lokalnuch SKOK'ow emituje czpiowe karty bankomatowe
            OSCAR z funkcjonalnosci o jakiej posiadacze kont w pko czy innych moloch moga
            tylko snic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka