Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,...

• Gość: kixx rozdwojenie jazni SKLW IP: *.acn.waw.pl 11.08.10, 17:44
      najpierw krzycza w internecie,ze w Warszawie jeden klub(czyli
      oczywiscie ich) ze stadion Polonii jest niepotrzebny,organizuja
      akcje transprentowa na ten temat wywieszajac transprenty na kladkach
      nad Trasa Lazienkowska i Wislostrada.Zainspirowany tymi dzialaniami
      WOSIR(cala dyrekcja to kibice Legii) robi wszystko,zeby maksymalnie
      ograniczyc sektor dla gosci na K6-byla mozliwosc,zeby byl dwa razy
      wiekszy.Przychodzi mecz z Legia-wtedy placzki z SKLW,ktorzy sa
      skorzy do wszelkich ustepstw,ale pod warunkiem ,ze strona ustepujaca
      jest strona przeciwna,zaczynaja protestowac,ze im sie nalezy wiecej
      biletow.A jeszcze wczoraj najchetniej by zaorali nasz stadion.
      Idzcie sie leczyc,kompleksiarze,nie chcecie przyjsc,naprawde nikt za
      wami nie bedzie plakac.
      • Gość: nakręcany_czołg Re: rozdwojenie jazni SKLW IP: *.chello.pl 11.08.10, 17:51
        w WOSiRze kibice Legii, dziennikarze kibice Legii (ostatni został nim łodzianin
        Sarzało), w ratuszu kibice Legii. sprawdź w lodówce :)
        • Gość: oom Re: rozdwojenie jazni KSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 17:57
          dokładnie. I jeszcze chcą spottersów w to wciągać. To że wy się
          dotykacie z nimi końcówkami herr Kixx nie znaczy, że reszta Polski
          ma ochotę
        • Gość: kixx Re: rozdwojenie jazni SKLW IP: *.acn.waw.pl 11.08.10, 17:58
          skoro znasz tak historie swojego klubu to sam najlepiej wiesz w jaki
          sposob sa z Legia zwiazani Kopaniak i Pietruszka
          w lodowce mam troche lodu,chcesz,dam ci pare kostek na rozpalony do
          czerownosci leb
          • Gość: nakręcany_czołg Re: rozdwojenie jazni SKLW IP: 89.72.184.* 12.08.10, 05:03
            każdy kiedyś gdzieś pracował, tłuku. taki Romanowski np. pamiętasz skąd do was
            przyszedł?
            • Gość: kixx Re: rozdwojenie jazni SKLW IP: *.acn.waw.pl 12.08.10, 13:21
              ale sie nakreciles...
        • menago1916 Re: rozdwojenie jazni SKLW 11.08.10, 18:07
          Przecież ten typ kiedyś powiedział, że nie wychodzi od kilku lat z domu. Można
          sprawdzić w archiwum.

A co do meritum trochę racji ma, nieskromnie powiem, że pat w sprawie stadionu
          na Konwiktorskiej 6 to w pewnym stopniu nasza zasługa i nie jest to bynajmniej
          efekt transparentów wieszanych na mieście. Ale nie ma co odkrywać kart, może
          jeszcze się przydadzą :-)))
          • Gość: kixx Re: rozdwojenie jazni SKLW IP: *.acn.waw.pl 11.08.10, 18:16
            tak,menago-tylek wrosl mi w krzeslo,odkad sie pojawiles na forum
            jestem zafascynowany twoim pelnym zawartosci ,jak nocnik pacjenta
            po rozstroju zoladka ,umyslem
          • Gość: normalny a ja się bardzo cieszę ze legia nie idzie IP: 83.143.141.* 11.08.10, 18:47
            Uf ale ulga a już się zastanawiałem czy iść na ten mecz ale na szczęście nie
            będzie bandytów więc mogę wziąć nawet synka. Dzięki SKLW tak trzymać. Czekam na
            decyzję zakazującą wstępu kibiców Legii na jakikolwiek stadion.
    • Gość: Gabro Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,... IP: *.aster.pl 11.08.10, 17:46
      Dali wymagane minimum, czyli 300 szt. O co kaman? Przecież zawsze na
      wyjazdy jest "jakiegoś rodzaju" selekcja.
      • Gość: Leniarski Precz Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.home.aster.pl 11.08.10, 17:48
        Leniarski i spółko!!! Przestańcie jątrzyć!!!

Co sprzedaż spada??!!!

Najpierw Hadaj, teraz to... gramatyki i ortografii się nauczcie a
        później zacznijcie pisać i szukać tematów pseudo dziennikarzyny!!!!
    • Gość: perryskop Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: 212.160.172.* 11.08.10, 17:47
      100% mojego popracia dla stanowiska KP i SKLW w sprawie "Derby".

Kibic Legii

• Gość: kixx Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.acn.waw.pl 11.08.10, 18:06
        Gość portalu: perryskop zaszczekal z podkulonym ogonkiem:

> 100% mojego popracia dla stanowiska KP i SKLW w sprawie "Derby".
        >
        > Kibic Legii
        hau
        >
      • Gość: tono Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 11.08.10, 18:40
        macie 000 % mojego poparcia dla stanowiska KP i SKLW w sprawie "Derby"

Również kibic Legii
    • Gość: Sabi papa Harry Poter Dybalski IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 17:48
      a to dobre rano leniarski a teraz ten Harry Poter Dybalski , jesli ktoś jeszcze ma wątpliwości że nie ma krucjaty GW przeciwko Legii to właśnie traci wszelkie wątpliwości. Zastanawiam się jeszcze nad ruchem Kp Legia wg mnie powinni zakazać wchodzenia na stadion tym sierotom z GW, normalny kibic przyjdzie i śpiewa a ci nie dość ze siedzą i milczą to potem jeszcze obsmarują klub w gazecie
      • Gość: antek Re: papa Harry Poter Dybalski IP: *.acn.waw.pl 11.08.10, 17:52
        taaaaa
        jeszcze troche i npiszecie na bramami Juden Verboten
    • Gość: stanko L Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 17:51
      Znowu ta mierna gazeta zaczyna szukac dziury w całym!!!!!Trzeba zaczac ja
      bojkotowac i ttyle....
    • Gość: Legia 50$ za friko na gre w pokera. nie musisz nic wpłac IP: *.home.aster.pl 11.08.10, 17:57
      Chcesz zacząć swoją przygodę z pokerem nie ryzykując żadnych swoich
      pieniędzy? Zarejestruj się do najlepszej internetowej szkoly pokera,
      a dostaniesz 50$ na początkową grę. Jedyne co musisz zrobić to
      rozwiązać quiz na podstawie dostępnych artykułów, które nauczą Cię
      gry w pokera.

Wystarczy ze zarejestrujesz się z poniższego linka

pl.pokerstrategy.com/uL765F/about/

Sprawdź to naprawdę nic nie kosztuje!!!!
    • Gość: zadymiarz Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,... IP: *.static.t-2.net 11.08.10, 18:04
      stem kibicem legii i pie...c ten klub poszlo o nas a prezesa trzeba wysiebac
      kondona i calom wladze zrobimy zadyme na tym stadionie
      • pereiro Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic 11.08.10, 18:19
        Gość portalu: zadymiarz napisał(a):

> stem kibicem legii i pie...c ten klub poszlo o nas a prezesa trzeba wysiebac
        > kondona i calom wladze zrobimy zadyme na tym stadionie

Gratuluję klubowi z Ł3 szerokiego poparcia wśród debili :-)
    • Gość: legionista Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,... IP: *.static.t-2.net 11.08.10, 18:05
      idziemy na mecz i bendziemy palic krzeselka iebac prezesa
    • Gość: xyz Elektroniczny System Identyfikacji Kibiców-Pytanie IP: *.85-237-167.tkchopin.pl 11.08.10, 18:07
      To prawda, że jeśli mając już Kartę Kibica jednego klubu nie będę mógł sobie
      wyrobić Karty innego klubu ?
      Przecież to kuriozum jakieś.
    • Gość: po(L)onista cała kasa dla waltera a warszawski sport umiera IP: 83.143.141.* 11.08.10, 18:08

Takie są efekty jak HGW i cała warszawska PO buduje stadion za 500 mln dla
      Waltera a dla Polonii tylko, przeszkadza. Dlaczego tylko 300 biletów proszę
      zapytajcie Wilczyńskiego z ratusza albo samą Panią Prezydent Warszawy. Polonia
      od wielu lat domaga się modernizacji i rozbudowy stadionu
      • Gość: realnyfutbol Re: cała kasa dla waltera a warszawski sport umie IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 18:20
        Ile razy w ubiegłych 5 sezonach był komplet na Polonii? Raczej ZERO. To po co
        większy stadion?
        • Gość: kixx Re: cała kasa dla waltera a warszawski sport umie IP: *.acn.waw.pl 11.08.10, 18:23
          zeby panienki z lzienkowskiej nie plakaly,ze nie moga na derby
          przyjsc?
          to tylko jeden z powodow,reszta i tak cie pewnie nie zainteresuje
    • Gość: po(L)onista cała kasa dla waltera a warszawski sport umiera IP: 83.143.141.* 11.08.10, 18:10

Takie są efekty jak HGW i cała warszawska PO buduje stadion za 500 mln dla
      Waltera a dla Polonii tylko, przeszkadza. Dlaczego tylko 300 biletów proszę
      zapytajcie Wilczyńskiego z ratusza albo samą Panią Prezydent Warszawy. Polonia
      od wielu lat domaga się modernizacji i rozbudowy stadionu
    • Gość: Janusz Kibic - nie kibol Legii IP: *.net.autocom.pl 11.08.10, 18:20
      kibole Legii wzieli pod but iti!!!jak chca miec spokuj i zpelniony
      stadion to musza robic tak jak kibole postanowia!
      • Gość: Winda Tytuł jest poprawny IP: *.jelonki.robbo.pl 11.08.10, 23:11
        SKLW nie jest reprezentantem wszystkich kibiców Legii.
        ITI w skrajności w skrajność - teraz ramę w ramę z kibolami.
        Tytuł jest poprawny kibice Legii meczu nie obejrzą bo zdecydowali o tym
        kibole.
    • Gość: repre$ Szkoda, że szanowni kibice... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 11.08.10, 18:22
      Szkoda, że szanowni kibice Legii nie potrafią podjąć dyskusji bez inwektyw w
      stronę dziennikarza.
      Dla mnie zastanawiające jest, że w swoim "rozwoju" cywilizacyjnym doszliśmy do
      etapu segregacji "rasowej". Muszę zostać zakwalifikowany jako członek
      plemienia "Legia" albo "Polonia". A jeśli mam gdzieś przynależność plemienną?
      Jeśli nie godzę się na taką segregację i chcę obejrzeć mecz?
      Są dyscypliny sportu z pełnymi trybunami. Są na nich kibice przyjezdni w swoim
      sektorze. Jeśli są wolne miejsca (a często brakuje) mogą kupić bilet w
      dowolnym sektorze, usiąść w koszulce swojego (przyjezdnego) klubu, cieszyć się
      ze zdobywanych punktów i nic złego się nie dzieje. W przerwie stoją w kolejce
      po kawę i nikomu nie przeszkadza "obca" koszulka.
      Trybuny dopingują a spikerowi wara od prób kierowania dopingiem. Od tego jest
      klub kibica.
      Dziennikarze piszą krytycznie? Ich prawo a naszym prawem jest rzeczowa
      polemika. Dlaczego dziennikarz miałby się bać?
      Gratuluję sympatykom piłki kopanej.
      • Gość: ttt chodzi o to że ten art. to paszkwil w stylu PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 18:47
        w typowo urbanowskim stylu, który koło merytoryki nawet nie stał
    • Gość: kater Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,... IP: *.icpnet.pl 11.08.10, 18:30
      najważniejsze co trzeba zrobić to rozwiązać w trybie natychmiastowym wszystkie stowarzyszenia bandytów, tfu, kiboli. kibic nie jest od tego żeby se rządzić, ale od tego żeby kibicował ulubionej drużynie. kibic napruty i robiący awantury, czyli po prostu bandyta, jest od tego żeby dostać gumową pałą w ryj. i tyle. nie rozumiem zupełnie dlaczego takie bandy mają coś do powiedzenia. przecież to absurd. dlaczego klub, czyli własność prywatna, taka sama jak każda firma, miałby do rządzenia sobą dopuszczać ludzi z zewnątrz?
      • Gość: ugo Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 11.08.10, 19:11
        Zdecydowanie popieram, a jak ktos tego nie lubi niech nie przychodzi na mecz.
        Jezeli klub tak jak normalna firma splajtuje to wlasciciela strata. A prawda
        jest taka ze predzej z "kibolami" splajtuje niz bez nich.
        • Gość: radik to się dogadali- słowik z z jankesem o W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 22:15
          chcielibyście decydować, co?
      • Gość: ryter Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.chello.pl 12.08.10, 00:36
        Gość portalu: kater napisał(a):
        >> najważniejsze co trzeba zrobić to rozwiązać w trybie natychmiastowym
        wszystkie stowarzyszenia bandytów, tfu, kiboli. kibic nie jest od tego żeby se
        rządzić, ale od tego żeby kibicował ulubionej drużynie <<

I ten kibic pojedzie ze swą ukochaną drużyną do Wodzisławia, Gdyni i Lubina.
        Będzie darł mordę nawet, gdy Legia przegrywa 0-3 z Łęczną lub innymi ogórkami? W
        deszczu i śniegu? W środku tygodnia, gdy mecz w środę? Zrobi oprawę meczową?
        TO GDZIE BYŁ TEN KIBIC, GDY TRWAŁ PROTEST NA STADIONIE? CZEMU ITI, BY MIEĆ PEŁNY
        STADION MUSIAŁO DOGADAĆ SIĘ Z ULTRASAMI? Odpowiedź jest prosta. Bo to widz, a
        nie kibic.
        Ile wyjazdów zaliczyłeś, kater?
    • Gość: delek Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 11.08.10, 18:31
      Kibice Legii, jakos ta decyzje popieraja

nie baw się w SKLW i nie wypowiadaj się za wszystkich kibiców. Ja tej decyzji
      nie popieram, a nie pier...le, że kibice tej decyzji nie popierają...
      • Gość: taa Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.chello.pl 11.08.10, 18:40
        a po co w ogóle zabierasz głos w tej dyskusji jakbyś i tak na mecz nie poszedł.
        *.sk... takie właśnie pazie krzyczą najbardziej
        • Gość: f(L)eeper Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: 212.76.37.* 11.08.10, 19:33
          No widzisz, jak mało rozumiesz dzieciaku? Ja też nie popieram tej decyzji
          właśnie dlatego, że na mecz chciałem pójść. Odgórna decyzja SKLW, które z
          normalnymi ludźmi ma niewiele wspólnego, odbiera mi tę możliwość. Czemu klub
          słucha tylko zdania tych niedorozwiniętych bandytów, a prawdziwych kibiców ma w
          dupie?
          • Gość: greg Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.net-serwis.pl 11.08.10, 20:16
            NIe kłam, z Legią nie masz nic wspólnego
        • Gość: delek Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.swidnica.mm.pl 11.08.10, 20:19
          ładny hakier jesteś jak o miejscu zamieszkania i o tym czy na mecz bym poszedł
          czy nie wnioskujesz po IP - duży błąd. A na mecz poszedłbym z radością ale
          dzięki wspaniałej współpracy KP i SKLW (które mimo kibicowania Legii od lat mam
          głęboko w poważaniu) nie będzie mi dane. Także to całe "solenie", że Legia ma
          stać się klubem dla wszystkich kibiców, sympatyków i fanów piłki nożnej można o
          kant potłuc. Skończy się jak zwykle...
          • Gość: Warszawiak nie jątrz delek IP: 91.209.152.* 12.08.10, 10:48
            ktoś tu napisał już ale chyba nie doczytałeś, 300 biletów spowodowało by i tak
            przymus ostrej selekcji(pewnie i tak byś nie poszedł) oraz związane z tym kwasy,
            albo sytuację jak z "akcją widelec" i po co to komu? dlatego decyzję, że nie
            idziemy uważam za przejaw dojrzałości..chociaż też prze-mega zajebiście chętnie
            bym poszedł.
            Inna sprawa to kuriozum na skalę światową czyli ten system identyfikacji to jest
            dobry temat na dyskusję cofnięcie ludzi (mało zdeklarowanych lub wręcz
            neutralnych bo zadeklarowani nie mają z tym problemów ) w czasy wspólnoty
            plemiennej;-)i o tym warto rozmawiać;-)
            Pozdr.
            (L)
    • Gość: ciao_mamma Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,... IP: *.bialystok.vectranet.pl 11.08.10, 18:42
      Fajnie, może z tej okazji pojawią się nowe transparenty do kolekcji na mego bloga.

Głos Trybun, czyli transparenty i flagi z polskich stadionów
      flagowisko.blogspot.com
    • Gość: szalomGW Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.warszawa.mm.pl 11.08.10, 18:42
      Boli to porozumienie Legii z kibicami, oj boli Wybiórczą. Nawet nie starają się tego ukryć...
    • Gość: były czytelnik Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,... IP: 85.222.87.* 11.08.10, 18:54
      Niestety Gazeta bardzo obniżyła poziom. Po niektórych dziennikarzach-miernotach można się spodziewać tylko prowokacji, kłamstw i taniej sensacji zamiast rzetelnej informacji. Może pozazdrościli FAKTowi sprzedaży? Mi w każdym razie takie dziennikarstwo nie odpowiada. Skoro w ten sposób traktują czytelników to ja dziękuję. Faktu bis nie potrzebuję.
    • Gość: jahu Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: 212.76.37.* 11.08.10, 18:56
      to co wypisuje wybiorcza to jest jakis dramat, kim ty czlowieku jestes zeby
      mieszac sie w ustalenia klubu pilkarskiego i jego kibicow? zaloze sie ,ze w
      zyciu na zylecie nie byles a ty chcesz sie do wyjazdow mieszac.
    • Gość: Jaro z Bemowa A nie można być kibicem Legii i Polonii zarazem? IP: *.spray.net.pl 11.08.10, 19:06
      Kibice piłkarscy w Warszawie to nie tylko prymitywne bydło pałające agresją w
      stosunku do każdego, kto ma szalik w innym kolorze.
      Prawdziwy Warszawiak to kibic Legii i Polonii. Tzw ultrasi to jakieś wieśniaki
      napływowe z Koziej Wólki.
      • Gość: kixx wejscie dla bezstronnych kibicow pilki noznej IP: *.acn.waw.pl 11.08.10, 19:20
        jest jeszcze szansa dla tych,ktorzy maja identyfikatory
        Legii.Oni ,jesli znaja jakiego kibica Polonii posiadajacego taki
        identyfikator,moga dostac od niego zaproszenie-szczegoly na
        oficjalnej stronie Polonii Warszawa
        Jak na razie nie ma zastrzezenia,ze taki kibic,zarejstrowany na
        Legii, nie moze byc zaproszony
        jest oczywscie utrudnienie polegajace na
        koniecznosci "wprowadzenia " w system przez kibica Polonii,ale jak
        sadze, dla chcacego nic trudnego
        chociaz tyle,nic wiecej w obecnym stanie nie da sie zrobic.
        W dodatku jest malo czasu-tylko jutro mozna taki bilet wykupic
        ksppolonia.pl/web/index.php?typ=news&id=2980#tresc
    • Gość: ollie Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,... IP: *.chello.pl 11.08.10, 19:17
      hehehe... chcieliscie zgody kibicow z klubem,to teraz macie... rządy
      kryminalistów z SKLW:)
    • Gość: beksa Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibicu,... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 11.08.10, 19:20
      Nie jestem kibicem ani Legii ani Polonii. Pomyslcie sobie, ponad 60 tys, kart
      kibica z czego 2-3 tys jest "prawdziwych" fanow legi. 30-40 tys przyszlo by
      aby poogladac dobry mecz bo lubia pilke. Reszta, okolo 15-20 tys to pikniki.
      Okolo 58 tys ludzi poniewaz "zrobili blad" i wyrobili sobie karte kibica w Legi sa
      skazani na fanatykow co jest nie do zaakceptowania. Okolo 58 tys kibicow nie
      ma szansy isc na mecz z Polonia bo ktos nie wyrazil zgody. To sa kpiny. Kim sa
      ci ludzie ktorzy mi mowia co mam robic?!!!!!!!!!!
      Bylem na meczach Legi w USA. Za 6 biletow wydalem 500$ zeby zobaczyc jak graja
      nasze (polskie a nie Legi) chlopaki.
      Marketingowo jest to najgorszy jak dotychczas ruch ze strony
      wladz Legi ale mam nadzieje ze sie juz nie powtorzy bo szkoda straconych w
      przyszlocci pieniedzy.
      Jezeli ktos tego nie rozumie ...to trudno.
      • Gość: zenon77 Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.chello.pl 11.08.10, 19:43
        Polonia przekazała Legii 350 biletów, bo taka jest pojemność sektora gości na
        stadionie przy Konwiktorskiej. Stadion ten jest wyłączną własnością miasta.
        Skargi i zażalenia prosimy kierować do Ratusza przy Pl. Bankowym.
        Co do pozostałych miejsc, to nie mam wątpliwości, że stadion będzie pełen. Nie
        widzę doprawdy żadnego powodu by przekazywać klubowi z Łazienkowskiej
        jakiekolwiek dodatkowe bilety ponad przyjęty standard.
        • Gość: gostek Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: 217.153.39.* 11.08.10, 20:16
          co więcej - była zgoda Polonii na 750 biletów - tego też nie wzieli!
          Nikt nie będzie zapraszał kibiców Ległej na siłę, najwyżej piłkarze
          L mogą poczuć się osamotnieni na K6.
        • mike_ Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic 11.08.10, 20:58
          Gość portalu: zenon77 napisał(a):

> Polonia przekazała Legii 350 biletów, bo taka jest pojemność sektora gości na
          > stadionie przy Konwiktorskiej. Stadion ten jest wyłączną własnością miasta.
          > Skargi i zażalenia prosimy kierować do Ratusza przy Pl. Bankowym.

Pamiętam czasy gdy ponad 1000 na ten sektor wchodziło. Gdyby Polonia chciała
          mogłaby spokojnie te 700 dać. A w ten sposób mają to co tak bardzo chcieli (te
          apele i wycieranie sobie gęby powstańcami).
          I nie jest to żaden precedens gdyż już kilka razy tak w Polsce bywało (np
          Arka-Lechia tam też chyba poszło o 300 wejść).
          • pereiro Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic 12.08.10, 00:24
            mike_ napisał:

> Pamiętam czasy gdy ponad 1000 na ten sektor wchodziło. Gdyby Polonia chciała
            > mogłaby spokojnie te 700 dać.

Napiszę jeszcze raz, bo widzę, że ciężko u ciebie z rozumieniem: trybuna dla
            gości ma pojemność 300 miejsc. 300. Załapałeś? Ponadto Polonia zaproponowała
            Legii nie 700, a 750 biletów. To też było mało.

> A w ten sposób mają to co tak bardzo chcieli (te
            > apele i wycieranie sobie gęby powstańcami).

W pewnym sensie tu akurat masz rację. Dzięki decyzji SKLW nie ma ryzyka, że
            jakieś stado baranów zacznie lżyć pamięć Powstańców.

> I nie jest to żaden precedens gdyż już kilka razy tak w Polsce bywało (np
            > Arka-Lechia tam też chyba poszło o 300 wejść).

Tym bardziej nie rozumiem waszej histerii.
            • menago1916 Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic 12.08.10, 09:55
              > W pewnym sensie tu akurat masz rację. Dzięki decyzji SKLW nie ma ryzyka, że
              > jakieś stado baranów zacznie lżyć pamięć Powstańców.

Wsiądź w PKS, pojedź do Warszawy, pójdź na Długą 22 do Związku Powstańców
              Warszawskich i zapytaj kto lży pamięć: kibice Legii, aktywnie działający przy
              Związku, czy kibice Polonii aktywnie działający przy niszczeniu miejsc pamięci?
              • Gość: kixx Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.acn.waw.pl 12.08.10, 13:23
                klamczuszek...
            • mike_ Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic 12.08.10, 15:21

pereiro napisał:

> Napiszę jeszcze raz, bo widzę, że ciężko u ciebie z rozumieniem:
              trybuna dla
              > gości ma pojemność 300 miejsc. 300. Załapałeś? Ponadto Polonia
              zaproponowała
              > Legii nie 700, a 750 biletów. To też było mało.

Chciała ale nie chciała - ktoś szepnął że chciała ale klub nie
              chciał więc takie pitu dla pitu.
              I co z tego że ma 300? Bywało tam 4 razy więcej.

> W pewnym sensie tu akurat masz rację. Dzięki decyzji SKLW nie ma
              ryzyka, że
              > jakieś stado baranów zacznie lżyć pamięć Powstańców.

dobre ;) poloniści i pamięć o PW ;) mierzona w czym? Tym ile zniczy
              i wieńców zniszczyliście bo były stawiane przez kibiców Legii? Poza
              tym zaobaczymy a w zasadzie usłyszymy na meczu tą pamięć ;)

> > I nie jest to żaden precedens gdyż już kilka razy tak w Polsce
              bywało (np
              > > Arka-Lechia tam też chyba poszło o 300 wejść).
              >
              > Tym bardziej nie rozumiem waszej histerii.

Jakiej histerii? SKLW stwierdziło że 300 to nic i podziękowali -
              bawcie się sami. Histerię urządziła jak zwykle GW że to znowu (!)
              skandal (decyzja SKLW) i ci źli kibole... tylko to jęczenie GW jest
              coraz mniej słyszalne gdyż stracili ostatnio drugą tubę (stacje
              TVNu) która też jeszcze 3 miesiące temu oskarżała kibiców o deszcz,
              grad i koklusz.
      • Gość: Begative Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.chello.pl 11.08.10, 19:48
        Dyskopolowcy jak urosli w necie. Pluja sie strasznie. Milczcie burki i
        postarajcie sie zapelnic ten swoj kurnik na mecz z Legia. Co do sedna sprawy to
        klub w porozumieniu z SKLW postanowil ze rezygnuje z biletow. A jedyna
        przeslanka bylo to, azeby nie bylo nieporozumien, ze SKLW rozdysponowalo miedzy
        swoimi. Tyle zakute lby.
        • Gość: beksa Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 11.08.10, 22:08
          Wszystko sie zgadza o czym piszesz ale przeoczyles informacje ze strony
          oficjalnej Legii:
          "Informujemy, że nie będzie prowadzona sprzedaż biletów na piątkowy mecz, a
          kibice Legii nie wezmą w nim udziału."
          JESZCZE RAZ SIE PYTAM: KIM SA LUDZIE Z SKLW ZEBY ZABRONIC
          KIBICOM KTORZY WYKUPILI KARTY KIBICA LEGII WYJAZD NA MECZ JAKI
          TYLKO IM SIE PODOBA????! i to na tyle do "kibica"
          • Gość: legionista parowa Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 00:16
            Ludzie SKLW to twoi bossowie i teraz bedziesz im fundowac wodeczke i robic loda
            na stadionie legii

pogodz sie z tym ze Walter wzial ich na pensje zeby trzymali za morde stadion i
            takich leszczy jak ty

stare dobre sprawdzone metody ubeckie zeby uzywac gitow i festow przeciwko
            ludziom - widac ze Walter nie zapomnial tego czego sie w sluzbie nauczyl
    • Gość: lolz Re: Ekstraklasa. SKLW i Legia zdecydowały - kibic IP: *.244.153.198.debica153.tnp.pl 11.08.10, 19:37
      jak mecz jest na stadionie polonii, to nie piszemy legia-polonia
      tylko polonia - legia. ja rozumiem ze milosc jest slepa, ale gazeto,
      uspokuj sie, bo milosc do legii to zwykle zoofilstwo
    • Gość: kibol GW to jest jednak GóWno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 19:37
      dziennikarskie.
    • Gość: LucasDzihad a ostatnio było ich ze 12 na derbach ;-) IP: *.acn.waw.pl 11.08.10, 19:50
      to o co chodzi z tymi biletami?
      Gdy wiosną Legia przegrywała na Konwiktorskiej na sektorze dla gości
      zasiadło 12 bohaterów.
      Skąd ten przyrost o 12000% ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka