three-gun-max 06.10.10, 08:14 Czyli prezydent miasta nie zna prawa i działa wbrew niemu. Czy za coś takiego nie powinna dostać chociaż zawiasów+kopa ze stołka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shelmahh Konopie wygrały w sądzie. Będą kolejne marsze 06.10.10, 08:19 buhahaha! swietnie swietnie teraz niech przejdzie ustawa proponowana przez rzad zakazujaca wprowadzania na rynek srodkow psychoaktywnych, niech walka z dopalaczami bedzie uznana za wygrana a potem jeden z drugim odwolaja sie do strasburga,ze jest nierownosc wobec prawa bo sprzedaja na osiedlu alkohol i papierosy a w aptece syropy na bazie efedryny... strasburg przyzna racje i nakaze wycofanie powyzszych srodkow z rynku i w ten sposob rzad ukreci na siebie petle bo nie wyobrazam sobie by alko nagle zniknelo z polek! i co dalej? dystrybutorzy dopalaczy zazadaja odszkodowan, ktore trzeba bedzie zaplacic z naszych podatkow, mafia i tak bedzie zarabiac swoje bo rynek substancjami uznanymi za nielegalne zejdzie z nowu do podziemi i final bedzie oczywiscie taki,ze mlodzi dalej beda niuchac wszystko co sie da, tyle,ze kupia to od kolesia pod klatka, kontroli nad tym nie bedzie zadnej..bilans generalnie na minus... nie tedy droga szanowni Wlodarze! myslec myslec myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasta60 Re: Konopie wygrały w sądzie. Będą kolejne marsze IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 22:03 Nic dodać, nic ująć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koxio Konopie wygrały w sądzie. Będą kolejne marsze IP: 195.245.213.* 06.10.10, 08:25 Bardzo dobrze niech manifestują, tylko niech nie blokują miasta, bo to strzał we własną nogę. Zamiast przekonywać ludzi, mieszkancy zwróca się przeciwko nim. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Konopie wygrały w sądzie. I zapowiadają marsz 06.10.10, 10:37 Sędzia to jakiś debil. Miasto nie może oceniać jaki jest zamiar manifestantów. Ale organizator sam mówił, dlaczego w tych miejscach i o tych godzinach. Aby jak najwięcej osób odczuło na własnej skórze problem, jak to też użył słów że może żona jednego czy drugiego posła utknie to się tym zajmą. Jak to odczytywać jak nie świadomy zamiar utrudnienia życia. A swoją drogą co za debile w tym marszu konopi, żeby takie rzeczy opowiadać. Zamiast się sprzedać to piszą co chcą osiągnąć, czyli paraliż. A do tego teraz w czasie walki z dopalaczami, nikt was nie poprze. Dla większości dopalacze czy narkotyki jeden pies, ćpun jest ćpun. I jeśli takich metod używacie jak specjalne utrudnianie życia i czas walki z dopalaczami, to sorry pies z kulawą nogą was nie poprze. Ale tak to jest jak się nie ma planu tylko co przyjdzie do głowy to się robi. Odstawcie zioło, usiądźcie spokojnie popracujcie nad pomysłami. Bo ja przeciwnik legalizacji znalazłbym kilka lepszych pomysłów na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer Re: Konopie wygrały w sądzie. I zapowiadają marsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 11:17 Gdyby było unormowane prawo dotyczące konopi- to nie byłoby czegoś takiego, jak zjawisko popularności dopalaczy. Zmnam Radnych, klawiszy i policjantów, którzy walą dopalacze, ponieważ gdyby byli złapani ze skrętem to stracili by prace. a to jest legalne - wiec nie grożą im sankcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO_tworek Wkrótce na ulice wyjdą złodzieje samochodów IP: *.182.10.82.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.10.10, 10:54 Będą domagać się legalizacji krótkotrwałego użycia, później kradzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visitor Re: Wkrótce na ulice wyjdą złodzieje samochodów IP: 212.59.248.* 06.10.10, 11:05 hipokryci u władzy mają poparcie ciemnogrodu; czerpią zyski z alkoholu, my płacimy za leczenie plus renty dla inwalidów poalkoholowych. Pięć lat temu wyjęli już całkowicie konopie spod prawa, i napędzili koniunkturę na dopalacze i "twarde", z których zyski czerpie mafia... Nie o take Polskę walczyłem, gdzie szukać praw człowieka, w Czechach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S@C4O Re: Wkrótce na ulice wyjdą złodzieje samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 11:14 Ludzie skąd wy się bierzecie. nie umiecie czytać ze zrozumieniem... ach szkoda słów, poprostu nierefolmowalne głupie pijackie społeczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Konopie wygrały w sądzie. I zapowiadają marsz 06.10.10, 11:10 Niech ćpuny poszukają poparcia jeszcze u Palikota, Gretkowskiej, Smrody, Wojewódzkiego i Henryki Krzywonos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Konopie wygrały w sądzie. I zapowiadają marsz IP: 195.242.183.* 06.10.10, 11:32 taaak u Jasia Wędrowniczka i Mary Jane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Konopie wygrały w sądzie. I zapowiadają marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 15:31 Rozumiem, że Pan tylko wódeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Kijem IP: 195.242.183.* 06.10.10, 11:29 po głowie ktoś ci przejechał... www.youtube.com/watch?v=q90jCS9DKQw&feature=related www.youtube.com/watch?v=GG0XdxF6XUY&feature=related www.youtube.com/watch?v=jPABnSyawCg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Konopie wygrały w sądzie. Będą kolejne marsze 06.10.10, 15:09 Kiedyś z konopii kręciło się powrozy.Byłoby dobrze dzisiaj taki powróz ukręcić i dać nim dobrze po dupie tym aktywistom od "odlotów". Odpowiedz Link Zgłoś
siedzacy_na_dwoch_krzeslach Podobno bookmacherzy przyjmują już zakłady: ...... 06.10.10, 17:13 OD KIEDY LEGALNIE BĘDZIE MOŻNA KONOPIE UPRAWIAĆ W OGRÓDKACH, SKRZYNKACH i DOINICZKACH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Konopie wygrały w sądzie. Będą kolejne marsze IP: *.146.43.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.10.10, 19:05 Nie powinni domagać się legalizacji, bo to w kraju w którym wszyscy chleję na umór i nie widzą w tym problemu, raczej jest nie do przyjęcia. Na ich miejscu postawiłbym na potrzebę depenalizacji. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkoholik Re: Konopie wygrały w sądzie. Będą kolejne marsze IP: *.chello.pl 06.10.10, 22:06 dopóki w tym kraju 95% społeczeństwa pozostanie alkoholikami, palaczami tytoniu, uzależnieni od cukru, butaprenu, rozpuszczalników ,kawy i innych "społecznie akceptowalnych używek" to nic się nie zmieni, każdy potwierdzi że jego używka jest najlepsza. Dodaj do tego fakt że większość społeczeństwa polskiego to zwykli idioci i nieuki , w większości eksperci którzy nie mieli kontaktu z omawianą używką jednak przekonani o swojej nieomylności............. żałosne. Ja po 30 latach wielkich nadziei i ambitnych planów w końcu przejrzałem na oczy i postanowiłem więcej nie obciążać państwa polskiego swoją osobą. Postanowiłem swoją praca i płaconymi podatkami wspierać kraj który zapewni mi o niebo więcej niż ta przereklamowana bieda. Na pytanie który to kraj odpowiadam - każdy potrafi zaoferować więcej niż ten nasz SYF !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziczku Re: KijemPoĆpunachPrzeszłychPrzyszłychiTeraźniejs IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 21:14 Naszym "władcom" tego nie przetłumaczysz. Większości "wyborców" też nie przetłumaczysz. Niestety trzeba wszystko tworzyć od nowa, a to zajmie ładnych parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S@C4O panstwo prawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:59 Czyli państwo które dopuszcza do sytuacji, że osoby publiczne nie przestrzegają prawa, w tym momencie tworzy oligarchię. Wiec pomału stajemy się państwem bezprawia :( smutna polska rzeczywistość :( tyle walczyliśmy z komuną, a stajemy się na nowo tworem jeszcze bardziej zakłamanym... "...moja jest racja najmojsza..." i nie ważne jak stanowi prawo... Na szczęście oni niebawem wymrą, a pokolenie neo dorośnie i to oni będą stanowić prawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer Re: KijemPoĆpunachPrzeszłychPrzyszłychiTeraźniejs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 11:20 rozumiem ze mówisz o sobie pijącym co dzień alkohol, rozpoczynającym dzień od kawy, i biorącym ketanolek kiedy w krzyżu łupie :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Konopie wygrały w sądzie. I zapowiadają marsz 08.10.10, 10:25 To już wiem w którym sądzie wygrają niebawem dopalacze! :-> Odpowiedz Link Zgłoś