Dodaj do ulubionych

Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią pre...

IP: *.chello.pl 19.10.10, 19:55
Precz z drobiem!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią p IP: *.devs.futuro.pl 19.10.10, 20:00
      L.Kaczyński: "spieprzaj dziadu!"
      • Gość: ja Re: Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią p IP: *.devs.futuro.pl 19.10.10, 20:02
        Adam Hoffman (PiS):

"Palikot przekroczył granicę, za którą już nie ma polityki,

tylko trzeba tego faceta powiesić na najbliższej gałęzi.

Wszyscy musimy do tego doprowadzić.

Po czymś takim trzeba mu wybrać gałąź."
        • Gość: matt Re: Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią p IP: *.centertel.pl 19.10.10, 20:18
          ale jest pewna róznica.. według Jarosława Mściwego herbu Kaczy Kuper jego zwolennikom wolno wszystko! Opluwać księży, wyzywać, nakłaniac do samosądów, terroryzować mieszkańców Warszawy. Jego zwolennikom można wszystko! byle pochlebnie o PISie. A reszta to mordercy, złodzieje, wieśniaki.
          • Gość: Whatever nie rozumiem podstawowej rzeczy IP: 77.236.26.* 19.10.10, 21:33
            Co ma do tego Łódź???
            Jeśli koleś chciałby naprawdę zastrzelić Kłamczyńskiego to dlaczego nie udał się pod znaną wszystkim kamienicę na Żoliborzu???
            Chodził kilkadziesiąt minut dookoła siedziby partii znajdującego się jak w sam raz tuż obok budynku Straży Miejskiej, coby miała łatwiej go zaaresztować???
            Wyciągnął gnata i wykrzykując "jak nie ma Kłamczyńskiego to trudno" strzelił 8 razy do byle kogo i nawet nie próbował uciekać????????

Mówię wam: chcecie znać zleceniodawcę - szukajcie bullteriera....
            Ciemny lud wszystko kupi....
            • Gość: mamidło Re: nie rozumiem podstawowej rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 22:18
              Zgadzam się w 100%, wygląda to niestety na prowokację, która ma dac pretekst do rozruchów w celu uzyskania władzy. Skoro nie mogą jej uzyskać w drodze wyborów, to przyjęli inną drogę. Znamy ją z historii.
              • Gość: Whatever Re: nie rozumiem podstawowej rzeczy IP: 77.236.26.* 19.10.10, 22:28
                Ha!!! Eureka!
                Już wiem dlaczego w Łodzi!

Żadna inna siedziba piss'u nie znajduje się w pobliżu Policji ani Straży Miejskiej!
                • Gość: cesarz galaktyki po dopalaczach kolej na likwidację PiS IP: *.chello.pl 20.10.10, 00:21
                  skoro ludzie PiS giną w dziwnych okolicznościach ostatnio to logicznym krokiem jest likwidacja PiS, żeby ludzie nie mogli przynależeć do PiS

ne będą wtedy ginąć
                  • axial_force A Wyborcza dalej kłamie! 20.10.10, 00:50
                    niezalezna.pl/artykul/kolejny_omam_gw/40359/1
                    • Gość: niezależny Re: A Wyborcza dalej kłamie! IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.10.10, 02:51
                      A to nie Gazeta Polska pisała o telefonie z zaświatów po katastrofie w Smoleńsku? Przyganiał kocioł garnkowi.
                • Gość: wawiak J.K. obwinia już Donka, ale jaja! IP: 81.219.13.* 20.10.10, 08:29
          • ducks_arse Re: Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią p 22.10.10, 12:01
            Gość portalu: matt napisał(a):

> ale jest pewna róznica.. według Jarosława Mściwego herbu Kaczy Kuper jego zwole
            > nnikom wolno wszystko! Opluwać księży, wyzywać, nakłaniac do samosądów, terrory
            > zować mieszkańców Warszawy. Jego zwolennikom można wszystko! byle pochlebnie o
            > PISie. A reszta to mordercy, złodzieje, wieśniaki.
            I o to chodzi!! O to chodzi!!
      • Gość: gość krysta Re: Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią p IP: 109.199.4.* 19.10.10, 22:07
        zgadza się , spieprzaj dziadu !!!!!
        • fakitol Kaczyński . . . 20.10.10, 00:28
          Kaczyński nie jest pomylony. Jest podszyty strachem o ujawnienie rozmowy satelitarnej i należy się pod Trybunał Stanu za spowodowanie śmierci 96, teraz już 97 osób, w tym Prezydenta RP.

Konieczne jest przywrócenie kary śmierci - przypadek specjany.
    • occam Re: Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią p 19.10.10, 20:10
      co za tumany.. bo jak inaczej to określić...
      • Gość: Gosc portalu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • abalysii i dziwią się że ludzie się wq.wiają 20.10.10, 07:24
        sakiewicz to niedorozwój jak kaczka
    • Gość: le ming Cui bono? IP: 178.73.49.* 19.10.10, 20:13
      Gawiedź się niezdrowo podnieca, a wystarczy sobie zadać proste pytanie: cui bono? aby prawidłowo wskazać sprawcę. Kto skorzystał na morderstwie? PiS. Tak, PiS, który w perspektywie wyborów samorządowych ledwie zipał i błyskawicznie tracił poparcie, teraz, na fali współczucia (znowu! jak po Smoleńsku) ma szanse zawalczyć o władzę. Tak samo było, kiedy L. Kaczyński zostawał prezydentem Warszawy: też rzekome zagrożenie ("bomby" na przystankach) skonsolidowało szeregi zwolenników LK. Naprawdę, wystarczy chwila namysłu, żeby przejrzeć na oczy i zobaczyć, że mord w Łodzi jest niczym innym jak pisowską prowokacją. I naprawdę warto, żeby prokuratura całkiem poważnie rozpatrzyła taką właśnie wersję wydarzeń.
      • Gość: ti Re: Cui bono? IP: *.chello.pl 19.10.10, 20:22
        to samo mi przyszlo do glowy. tyle juz narobili, ze nawet takie scenariusze sa prawdopodobne.
        • Gość: Whatever a ja dodam do tego IP: 77.236.26.* 19.10.10, 21:22
          zaprawdę powiadam wam, jeśli chcecie dotrzeć do pomysłodawcy: SZUKAJCIE BULTERIERA....
          • Gość: ja Jaca? Nie no, pyskaty i butny to on jest IP: 89.100.63.* 20.10.10, 03:16
            ale na cos takiego to chyba za glupi...
      • Gość: matt Re: Cui bono? IP: *.centertel.pl 19.10.10, 20:27
        o tym samym myślałem... mądrze gadasz!
      • Gość: matt Re: Cui bono? IP: *.centertel.pl 19.10.10, 20:31
        do jasnej anielki! cenzura jakas czy co?!
        wiec powtarzam:
        mądrze gadasz! o tym samym dzis myślałem.
        • Gość: xyz Re: Cui bono? IP: *.adsl.alicedsl.de 19.10.10, 20:44
          Leczcie się
          • Gość: gość Re: Cui bono? IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 21:32
            o, na zmywaku w hajmacie pracują zwolennicy pisu ;)
      • Gość: Assakari Re: Cui bono? IP: *.aster.net.pl 19.10.10, 20:47
        Nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że macie rację. Pamiętacie "pobicie" Cugier-Kotki? Niestety Pisołki są zdolne do wszystkiego.
      • Gość: --|-- Re: Cui bono? IP: 195.90.103.* 19.10.10, 22:07
        Ja mam dokładnie takie same odczucia. Tan człowiek(?) J.K. nie ma żadnych skrupułów i nie zdziwiłbym się gdyby w jego głowie powstał taki plan. Po trupach do celu. Szkoda tylko niewinnego człowieka.
        • zbig1113 Re: Cui bono? 19.10.10, 22:30
          Może nie było planu aby strzelać do ludzi, tylko emerytowi ręka zadrżała?
          • iq58 Re: Cui bono? 21.10.10, 11:53
            RC i na Nowogrodzkiej był w tamtym tygodniu, i miał mały pistolecik... Cholera zestarzałem sie skoro wymyślam takie brednie, pora kupić berecik :(
            -----------------
            Cytowanie Misia ("Wszystkie Ryski...") to podżeganie do mordu !!!
      • dyskootantka Re: Cui bono? 19.10.10, 22:28
        zgadza się niestety, po marszach z pochodniami to był następny krok - prowokacje (radiostacja w Gliwicach). Historii to się oni uczyli, nie da się ukryć.
    • jogibaboo Chociaż się dziadoki przewietrzyli. 19.10.10, 20:18
      Nie pada, sucho, temperatura znośna. Akurat jest pretekst, bo rozprostować zgięte od klęcznika nóżki.
      • Gość: andrzej Poznań Re: Chociaż się dziadoki przewietrzyli. IP: *.cable.net-inotel.pl 19.10.10, 21:20
        i zrobili konkurs pt. 'kto ma większy krzyż'.

JK rozpętał wojnę, o to mu chodziło, to zabójstwo, jakkolwiek to zabrzmi, jest mu bardzo na rękę.

dobrze by było, gdyby zwolennicy prezesa zaczęli się zastanawiać, czyja polityka jest rzeczywiście bardziej agresywna i zieje większą nienawiścią. fajnie gdyby też przestali dzielić Polaków na tych co popierają jedyną słuszną opcję - PiS, oraz tych co popierają najgorszą opcję, 'morderców' z PO. niech nie zapominają o tym, że oprócz wśród oponentów Jarosława jest cała rzesza ludzi nie mających poglądów, czy choćby popierających lewicę (w domyśle PiS komunistów).

ale w sumie po co ja to piszę... kto weźmie to pod uwagę?
      • papa_s Co ma wspólnego antyklerykalizm, ekstremistyczny 20.10.10, 00:31
        pogląd, z racjonalizmem? Przecież to nie trzyma się kupy. Albo racjonalizm albo antyklerykalizm jednego z drugim się nie łączy. Inaczej nazywanie siebie racjonalistą to zwykła fasada do ekstremistycznych poglądów.
    • sandwich1 No to PiS ma swojego Horsta Wessela 19.10.10, 20:23
      No to PiS ma swojego Horsta Wessela
      Jarosławie! Czas skomponować pieśń. Może się będzie lepiej śpiewać niż hymn.
      • Gość: Mariusz Re: No to PiS ma swojego Horsta Wessela IP: *.chello.pl 19.10.10, 20:35
        Z przerażeniem patrzę co wypisujecie... Memento mori Panowie... Kiedyś przyjdzie i wasz czas odejścia
        • Gość: ludwiczek Re: No to PiS ma swojego Horsta Wessela IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 23:04
          Pan Bóg dwa razy ostrzegał - raz samolot, drugi raz biuro, ale do trzech razy sztuka.
          Pisiaki spokój ! Chyba nie warto ryzykować. Jarku, nie szkoda ci niewinnych ludzi?
    • Gość: szabla Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią pre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:23
      Zaczyna sie histeria pisuarskich idiotow podobna do tej po smierci zimnego Lecha.
    • sandwich1 Wycieli moje porównanie do Horsta Wessela. 19.10.10, 20:26
    • Gość: THeo Po tragedii w Łodzi: pikieta z krzyżami pod kan... IP: 10.34.122.* 19.10.10, 20:29
      Kaczor Akbar
    • nessuno Po tragedii w Łodzi: pikieta z krzyżami pod kan... 19.10.10, 20:34
      Kaczorowi juz zupelnie o.dpie...ło przez branie tych prochów.Najgorsze w tym wszystkim jest to,że znajduje poklask wśród motłochu.Tylko patrzeć,jak zgraja tych debili zarząda żałoby narodowej i kolejnego krzyża oraz upamietnienia.
      W sumie szkoda,bo zginął człowiek. I szkoda,że zginął ten zamiast pokurcza.
    • incipit Po tragedii w Łodzi: pikieta z krzyżami pod kan... 19.10.10, 20:39
      Marsze nienawiści kontynuowane. A potem się dziwią, że ktoś porąbany pistoletu używa. Kiedyś pamiętam przed jednymi wyborami seryjnie bomby były podkładane. Ta sama polityka tych samych ludzi. Ale teraz to już nie załapie.
    • Gość: Polakmlody Po tragedii w Łodzi: pikieta z krzyżami pod kan... IP: 80.48.4.* 19.10.10, 20:47
      zadnych argumentów tylko inwektywy i słownictwo jak z rynsztoku widze w komentarzach. I na tym sie opiera propaganda PO.
    • Gość: Gość Nigdy nie muslałem, że dożyję IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 19.10.10, 20:48
      chwil w której każda menda będzie mogła wycierać sobie gębę Premierem, Prezydentem, Sejmem i Polską a demokratycznie wybrana władza udawać będzie, że deszcz pada.
      • dyskootantka Re: Nigdy nie muslałem, że dożyję 19.10.10, 22:37
        ależ to wszystko jest po to, żeby sprowokować, Tusk dobrze robi że na to wszystko nie odpowiada. Oni sie zapluwają, żeby sprowokować i krzyczeć, że ich ktoś atakuje.
    • Gość: lida Po tragedii w Łodzi: pikieta z krzyżami pod kan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:50
      Wielki wodz i prezes oraz jego poplecznicy zareagowali klasyczna histeria pewnego pokurcza z wasikiem. Klania sie casus Horsta Wessela.
    • wielbiciel_wyborczej Możliwość komentowania / brak takiej możliwości 19.10.10, 20:55
      Powiedzcie mi, oczytani ludzie z Polski A. Powiedzcie mi, redaktorzy z Czerskiej.

DLACZEGO JESTEŚCIE TAK ZAKŁAMANĄ BANDĄ MANIPULATORÓW?

Dlaczego, z tekstów znajdujących się na głównej, dotyczących tego morderstwa, można komentować tylko 2, krytyczne wobec pisu i dziennikarza popierającego pis: ""Złodziej krzyczy: łapać złodzieja" i o Sakiewiczu.

Dlaczego nie można komentować artykułu o Kropiwnickim, który mówi o tym, że media też się przyczyniły do tego, że oto mamy powtórkę z Narutowicza?!

Kto i na jakich zasadach ustala - co można komentować na gazecie?

Ja wiem, że nic się w Polsce nie zmieni. Wiem, że na forach GW nadal będzie pełno nienawiści wobec wszystkiego, co związane z pisem, a nawet nie tyle zw. z pisem, co krytycznego wobec rządu. Czy rząd wam płaci za to wszystko?

Dlaczego wreszcie na stronie Wyborcza.pl jest tak KURIOZALNY tekst Kuczyńskiego? Czy ktoś pomyślał, że ten człowiek może jest chory psychicznie?
      • alfalfa Re: Możliwość komentowania / brak takiej możliwoś 19.10.10, 23:59
        Jaka powtórka z Narutowicza? Gdzie proporcje? Z komentarzem do ograniczonej znacznie wolności słowa na GW się zgodzę. Jednak pod zarzut manipulacji można spokojenie podciągnąć Sakiewicza i ekipę. Szkoda człowieka i oby ten ranny szybko wyzdrowiał, osobiście niebobrze mi się robi gdy czytam jak politycznie jacys Waszczykowscy czy inni próbują zawłaszczyć ... atak szaleńca.
        A.
    • Gość: gość Po tragedii w Łodzi: pikieta z krzyżami pod kan... IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 20:56
      28 lutego 1933 też od razu złapano "winowajcę" i też "od razu wykrzykiwał dlaczego to zrobił i kogo nienawidzi"

Wcześniej były marsze z pochodniami. A potem... wiadomo co było potem

dopiero po kilkudziesięciu latach okazało się, kto był prawdziwym mocodawcą "winowajcy"

pochodnie, podkopywanie legalnej władzy, autoataki - gratuluję wzorca

Przypadek? Nie wierzę.

• Gość: Europejczyk Santo Subito ! .... i pomnik budować ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:56
      żeby nikt nigdy nie zapomniał że prawdziwi Polacy doznawali wielkich prześladowań za rządów Donalda Tuska !
      A Kaczyńskiego powinni za żywota pochować na Wawelu !
      żeby mógł się chłop przynajmniej cieszyć że ma czego chciał i żeby wreszcie przestał straszyć dzieci i mącić w tym kraju !
      Bo to tylko chory kaczor jest oczywiście jedynym sprawcą tego co się dzieje !
      • Gość: tia świr taksiarz powiedział, że ma raka i było mu IP: *.chello.pl 21.10.10, 06:23
        wszystko jedno jaką partię zatakuje
    • mozart Re: Po tragedii w Łodzi: pikieta pod kancelarią p 19.10.10, 20:57
      Panowie w TOK FM mi nie wierza, ale to sie wlasnie zaczyna dziac!
      List do radia:
      Zaczelo sie od katastrofy w Smolensku. Reakcja Kaczynskiego byla dla mnie zastanawiajaca po tym, jak zareagowal on na wiesc o wypadku od Sikorskiego. Jego pierwsza reakcja byl szok, lecz obwinienie Sikorskiego i PO za zbrodnicza polityke. Dla mnie bylo jasne, ze Kaczynski reprezentuje osobe, ktora nie jest sklonna do jakichkolwiek ludzkich odruchow. Stac go tylko na zimna kalkulacje. Jego gra wyborcza byla od poczatku falszywa i o malo wygralby wyvbory.
      Sprawa krzyza wydawala sie patem. Po obrzuceniu fekaliami tablicy pamiatkowej powiedzialem na ktoryms z forow, ze nastepnym razem bedzie to koktajl Molotowa, a potem granat. I stalo sie! Zatrzymano osobe, ktora chciala zastraszyc rozbrojonym granatem. Wtedy to powiedzialem, ze cyrk z krzyzem bedzie trwac, dopoki kogos nie zabija. I prosze, jeden z obroncow prawdopodobnie umarl w wyniku poturbowania. Obawialem sie, ze poziom agresji doprowadzi do tego, ze zabija kogos z politykow. Palikot wrecz uwazal, ze ofiara moze byc Komorowski. Tak sie na razie nie stalo, lecz stalo sie to, czego sie obawialem. Teraz sie dopiero zacznie!
      Dla mnie ten atak to jak SPALENIE REICHSTAGU. Kaczynski tylko moze sie z tego cieszyc. Ja sie obawiam, ze czeka nas polska wersja dojscia Hitlera do wladzy.
    • miroo To był spisek PiSu celem uzyskania poparcia... 19.10.10, 20:58
      Ten człowiek działał w interesie PiSu i tak jak oni:
      1) postąpił agresywnie i głupio - wypisz wymaluj - pisowiec,
      2) zadziałał na korzyść pisu... - pisowiec...

Jak szybko - PiSowcy zareagowali, byli już gotowi komentować, wszyscy prezentowali tę samą wersję, mówili te same słowa, szybko do mediów trafili, konferencja kaczyńskiego była przygotowana a sakiewicz był w pogotowiu od rana..
      • pakulec wypadek w Smoleńsku podniósł notowania pisu 19.10.10, 21:08
        Jacek Kurski wyciągnął wnioski - ktoś obiecał dziadkowi że w raju dostanie hurysy i zadziałało
    • pakulec dla dobra Pisdzielstwa 19.10.10, 21:05
      należy zebrać wszystkich członków i zwolenników Jarosława i zamknąć w jakimś rezerwacie- tam będa mogli stawiać sobie Krzyże, pomniki i będą bezpieczni
    • nauszy Pikieta z krzyżami pod kancelarią premiera 19.10.10, 21:07
      Ojej, jak szybko się zorganizowali, i te transparenty, i te hasła… Ja bym na miejscu Niesioła zaczłą się bać "nieznanych sprawców", bo wielbiciele Prezesa i teorii spiskowych wykazują te same zdolności, co w latach gomułkowskich różne robotnicze patrole i inni oburzeni obywatele.
    • Gość: nieprawdziwy polak [...] IP: 217.153.156.* 19.10.10, 21:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: w-wa Sakiewicz - ścierwojad kaczora IP: 80.50.155.* 19.10.10, 21:09
      Dziwię się, że są tumany łapiące się na sztuczny kaczy miód
      • Gość: mjhdjgd Re: Sakiewicz - ścierwojad kaczora IP: 78.145.75.* 20.10.10, 01:51
        Dziwie sie ze sa ludzie ktorzy lapia sie na klamstwa GW niezalezna.pl/artykul/kolejny_omam_gw/40359/1
    • jan-marian69 Pikieta z krzyżami pod kancelarią premiera 19.10.10, 21:10
      Jakoś trudno mi się oprzeć analogii do podpalenia Reichstagu :( Kto na tym korzysta najbardziej ? PiS i Jarek. Zresztą coraz bardziej podobnie myślę też o katastrofie pod Smoleńskiem... Po prostu bezwzględni zdesperowani ludzie są zdolni do wszystkiego...
      • Gość: seb Re: Pikieta z krzyżami pod kancelarią premiera IP: *.jjs-isp.pl 19.10.10, 21:17
        powinieneś szybko udać się do specjalisty. To będzie narastać i któregoś dnia zaczniesz strzelać do ludzi.Mówię ci.
        • Gość: do pisseba Re: Pikieta z krzyżami pod kancelarią premiera IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 21:45
          rady dla Wodzusia wypisuje się na portalu "niezależna.pl", czy "fronda.pl", a nie tutaj
      • horpyna4 Re: Pikieta z krzyżami pod kancelarią premiera 19.10.10, 21:57
        Podpalenie Reichstagu... napad na radiostację w Gliwicach... oczywiście, że skojarzenia nasuwają się same.
    • Gość: F Pikieta z krzyżami pod kancelarią premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:20
      Świrowania ciąg dalszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka