Dodaj do ulubionych

Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez po...

IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 19:12
bidula.
po zdjeciu mozna wnioskowac ze mu sie jednak podobalo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ubawiony Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez po... IP: *.chello.pl 12.11.10, 19:14
      Panie Robercie, niech się Pan trzyma. Jest Pan wzorem dla ludu miast i wsi. Jest Pan Nowym Gandhim! Jest Pan Luterem Kingiem, Wałęsą i Nelsonem Mandelą w jednym, atrakcyjnym ciele!
    • Gość: mk Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 19:26
      Dla mnie nie to nie jest tolerancja p.bieroń - jak ty nazywasz innych faszystami; ale na ciebie nie mozna powiedzieć poprostu pedał...
      • Gość: kilo Re: Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez IP: 94.254.221.* 12.11.10, 21:39
        bardzo celna uwaga! :-)
        • Gość: gniewnyleonard Wal się zakompleksiony polaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 22:44
          Maluczki polaczku. Jesteś polaczkowatym typowym zerem.
          • Gość: gościówka a ty jesteś wielki internacjonalista IP: 178.73.63.* 12.11.10, 22:55
            tak wielki i tak czerwony jak tow. Stalin, co usta słodsze miał od malin :)
          • magda.72 Re: Wal się zakompleksiony polaczku 12.11.10, 23:56
            "PRECZ Z HOMOTERROREM"- a ty zawsze mozesz wyjechac.- ja jako "zacofana, HETERO i do tego katoliczka pozwole sobie u siebie zostac.
      • Gość: U(L)TRAS Re: Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez IP: *.147.70.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.11.10, 00:03
        ~biedroń to ped.. sialalalala!~!
      • duch_mariana Re: Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez 13.11.10, 01:20
        Biedroń chciał wojny, ale zapomniał że na wojnie prawo do strzelania mają obie strony :D
        • iq58 Re: Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez 15.11.10, 10:02
          Nie wiem jak to jest teraz, ale w moich czasach po ustawkach mówiło sie u lekarza "spadłem ze schodów" i obie strony siedziały z uśmiechem obok siebie. Jak sie chce adrenaliny to trzeba za to płacić.
    • Gość: M. Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 19:48
      Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Biedroń bił policjanta. Parasolką chyba. I krzyczał, a masz, a masz, ty wstrętny wrogu....
    • Gość: xxx Re: Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 19:49
      O kuźwa, co za brutale z tych policjantów.
    • Gość: kixx Re: Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 19:51
      he he zostal trzykrotnie pobity przez policjantow,ale tylko do jednego pobicia ma zastrzezenia
      czy to jest swego rodzaju przyznanie do winy w pozostalych dwoch przypadkach?
    • Gość: Icek Flajsz Re: Powinni wyrwać chwasta:) IP: 212.180.160.* 12.11.10, 20:10
      Krystek próbował go odbić.

Ale go spałowali.
    • Gość: wdr bicie zatrzymanych to częsta sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 20:39
      przecież nie chodzi tu o to, czy pedał czy nie-pedał. chodzi o to, że go pobili w radiowozie. mojego kumpla też pobili w suce. napisał skargę a komendant mu odpowiedział, że sam się pobił będąc skuty a policjanci go ratowali (sic!)
      takie podejście jak pedała biją dobrze - biją naszych źle do niczego nie doprowadzi. chodzi tylko o to, żeby policja szanowała zatrzymanych
      • Gość: R1 Re: bicie zatrzymanych to częsta sprawa IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 22:16
        A po huk tam lazl ? Bandytow, kiboli, szemranego towarzystwa pod sklepem, policji jesli mozna unika sie jak ognia, zawsze. Zwlaszcza niewyzytych debili z prewencji (mowi ci cos ZOMO? ). Szukal guza to znalazl, nie tylko on.
        • Gość: anty-idiot Re: bicie zatrzymanych to częsta sprawa IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.10, 22:57
          Głupi jesteś, policja jest od przestrzegania porządku a nie od bicia obywateli, ośle.
          • Gość: R1 Re: bicie zatrzymanych to częsta sprawa IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 23:18
            Haha ale debil. Jak dostaniesz pala to sie przekonasz od czego jest policja kmiotku.
            • Gość: anty-idiot Re: bicie zatrzymanych to częsta sprawa IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.10, 23:23
              Debil to cię zrobił. Właśnie tacy debile pobili mi kumpla w radiowozie kilka lat temu za wznoszenie antyprezydenckich okrzyków - psy należy trzymać krótko za mordę.
              • Gość: R1 Re: bicie zatrzymanych to częsta sprawa IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 23:34
                Widze, ze zamiast matczynej milosci w dziecinstwie, doznales ojcowskiej milosci z penetracja dupy.
                • Gość: glinotok Re: bicie zatrzymanych to częsta sprawa IP: 66.90.104.* 13.11.10, 03:54
                  Człowieczku, widać, że cię pan milicjant w dzieciństwie miłośnie pałeczką popieścił.
                  Idź pogłaskać pieska, bo głośno szczeka i kogoś pogryzie.
        • Gość: Ja dumny lewicowy Balgaria - Slanczev Brjag. Polsza? Auszwic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 23:04
          Pamiętaj: ochraniali nazistów. Nie może być tak dłużej, żeby w kraju, który kojarzy się tylko i wyłącznie z obozami koncentracyjnymi naziści byli chronieni za pieniądze podatników.
        • Gość: glinojad Re: bicie zatrzymanych to częsta sprawa IP: 66.90.104.* 13.11.10, 03:49
          Powiedz mi człowieczku jak to jest, że najczęściej są bici goście zawodowo trenowani do bicia
          i do tego wyposażeni w odpowiedni sprzęt. Niedorajdy jakieś.

Policja, którą co i rusz to jakieś chudziny biją!

Może lepiej by było jakby wrócili do domu do Mamusi bo im naprawdę krzywdę
          ktoś zrobi i oczko podbije.
          A na swoje miejsce niech Mamusię poślą, żeby łobuzów pognała - buahahaha -
          pajace słabe w ręku i głowie..
    • piotr.tucholski Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie 12.11.10, 20:51
      Cóż. Sprawę trzeba wyjaśnić i tyle. Biorąc pod uwagę zeznania nie tylko polskich policjantów, którzy mają... specyficzne podejście do prawdy.

A komentarze niektórych tutaj są dość symptomatyczne. To już nawet nie 'ogólnie' zwierzęta. To owady.
      • Gość: analityk owady? IP: 95.108.69.* 13.11.10, 03:24
        piotr.tucholski napisał:
        > A komentarze niektórych tutaj są dość symptomatyczne. To już nawet nie 'ogólnie
        > ' zwierzęta. To owady.

Widzę, że kolega to gnida i zna swoich pobratymców? ;)
    • Gość: maniek Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie IP: *.120.225.195.static.bait.pl 12.11.10, 20:56
      Niech poczeka trochę i test ciązowe sobie zrobi !
      • Gość: ? a co z kandydatem SLD Krystianem L.? też IP: *.chello.pl 14.11.10, 17:55
        chciał pałę policyjną w d... jak B.?
        • Gość: wawiak Re: a co z kandydatem SLD Krystianem L.? też IP: 81.219.13.* 02.12.10, 14:33
          Olej-niczaka w dooooopala już pooooooooooosunął?
    • Gość: ojejku Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.10, 21:10
      a dużą PAŁKĄ Pana bili?
      • nowy-janusz Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie 12.11.10, 21:47
        Nie ma wyjątków, jak każdemu innemu człowiekowi pedziowi też profilaktyczny wp.... od policji przysługuje.

• gniewnyleonard A tobie przysługuje wizyta w Pol. Obozie Koncentra 13.11.10, 13:12
          nowy-janusz napisał:

> Nie ma wyjątków, jak każdemu innemu człowiekowi pedziowi też profilaktyczny wp.
          > ... od policji przysługuje.
          >

A ty chyba nigdy nie byłeś na wycieczce w którymś z polskich obozów koncentracyjnych - zobaczyłbyś do czego polaczki są zdolne. Koło dużego miasta wielkości Lublina przez cztery lata dymiły kominy - a polskie katole się śmiały widząc wszystko.
      • Gość: gość Re: Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie IP: 94.75.124.* 12.11.10, 21:49
        No właśnie - za małą - i dlatego reklamacja ;)

Swoją drogą na bardzo pobitego nie wygląda.
    • Gość: seb o tu i tu mnie udrzył, i tu jeszcze też IP: *.jjs-isp.pl 12.11.10, 21:59
      i rączkę mi wykręcił i tak patrzył na mnie...
    • Gość: Leszcz spod celi Re: Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez IP: *.derby.waw.pl 12.11.10, 22:02
      A na tym komisariacie był pod prysznicem i schylał się po mydło?
    • Gość: R1 Tak to juz jest IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 22:05
      Raz na wozie, raz pod wozem :)
    • judo Dzielny chłop 12.11.10, 22:08
      ...no może baba, tak czy owak dzielne
      walczył z legalną manifestacją

Próbował ograniczyć:
      wolność zgromadzeń,
      wolność słowa więc
      demokracja dała mu pałką.

Precz z homoterrorem Biedronia;)
    • judo Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie 12.11.10, 22:14
      Rozczulił mnie,

GW dała mu gwizdek

a on za pałkę policjanta chwyta

Powinni mu oddać kasę za dodatkową zmarszczkę
      na całe życie
    • trajkotek nareszcie! 12.11.10, 22:18
      jest męczennik - oddał swe ciało na pastwę faszystowskiej policji ...
      Nie ja to wymyśliłem. Oto komentarz z fb do wydarzenia p. P. Wiszniewskiego (Otwarta Rzeczpospolita):

"Policja pobiła naszego przyjaciela, Roberta Biedronia. Policja chroni nazioli, by nic im się nie stało i wyżywa się w ich imieniu na obywatelach, protestujących przeciw nazistowskim marszom. Robert padł ofiarą policyjnej furii, gdyż policja wczoraj zamieniła się w prywatną firmę ochroniarską dla tutejszych neonazistów."

tolerancja, otwartość - puste słowa ...
      • duch_mariana Re: nareszcie! 13.11.10, 01:08
        Natomiast podczas Parady Równości Policja nie zamieniła się w prywatną firmę ochroniarską dla tutejszych organizacji LGBT i nie wyżywała się w ich imieniu na obywatelach protestujących przeciw gejowskim marszom. Tak to jest, jak niektórzy mają moralność Kalego. Kali ukraść krowę to dobrze, ale Kalemu ukraść krowę to źle. Biedroń pokazał swoją prawdziwą twarz. Poza poglądami, z narodowcami nie różni go nic. Tak wrzeszczał o demokracji i swobodzie wyrażania poglądów. I co? I gowno. Pokazał gdzie ma demokrację. I w dodatku ośmieszył się atakując ludzi, którzy nieśli polską flagę. Widać dla niego patriotyzm jest równoznaczny z faszyzmem.
        • Gość: paweł_w Re: nareszcie! IP: 212.244.167.* 13.11.10, 19:48
          niepoprawni.pl/blog/1489/blumsztain-lepszy-niz-wojewodzki
      • zablokowany-obrazliwy-nick lewackie ścierwa 13.11.10, 10:03
        wszystko odwrócą na swoja stronę
    • w.i.l Michnik dostał order za wywalczenie "wolnej" 12.11.10, 22:18
      Polski.
      Rezultat godny najwyższgo orderu bo Biedroń właśnie dostał w szyję od "wolnej" Polski Michnika.
      Robert i cała Gazeto Wyborcza - miejcie pretensję do odznaczonego.

Skumbrie w tomacie
      Skumbrie w tomacie
      Chcieliście Polski - no to ją macie.
      K.I. Gałczyński
      • trajkotek order za ... 12.11.10, 22:24
        order ma swoją historię, która pokazuje, że tak jak - kazdy śpiewać może ... - każdy, no prawie każdy może się na niego załapać ...
    • judo Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie 12.11.10, 22:21
      Panie Biedroń

idzie chłopak z flagą biało-czerwoną
      woła Bóg, Honor, Ojczyzna

a Pan od faszystów go wyzywasz

I to jest właśnie faszyzm - jedna homoideologia
      gdzie granice tolerancji wyznaczają redaktorzy GW i niz poza tym!
      • Gość: Polak Re: Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.11.10, 22:31
        Bóg Honor i Ojczyzna i flaga w jednej ręce a kamień w drugiej. Faszystom mówimy NIE!
        • judo Re: Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie 12.11.10, 22:47
          Terrorowi homo
          jednemu wymiarowi tolerancji
          braku poszanowania dla prawa

mówimy nie!
          • Gość: gniewnyleonard Jak się wyraża ten terror homo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 23:02
            Polska i Rumunia: dwa najbiedniejsze kraje Unii Europejskiej, z największą liczbą domów dziecka.
            Bo Bułgaria to chociaż jest atrakcyjna turystycznie, w przeciwieństwie do Polski, która ma ten swój Disneyland Auszwicowo-Majdankowy a poza tym bandę zakompleksionych homofobów i faszystów.
            • Gość: R1 Re: Jak się wyraża ten terror homo? IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 23:22
              rodzice cie porzucili ?
              • gniewnyleonard Ale biedę macie w tej Polszy 12.11.10, 23:43
                U nas w Rumunii co prawda nie ma kasy na dubbing, to są po prostu napisy w TV. Bo my, nawet prości Rumuni, umiemy czytać suby, a wy Polaczki musicie słuchać tego waszego buczenia, tego waszego pana co wam czyta jak analfabetom podpisy w filmie. I jeszcze nazywacie to "lektorem", żeby dumnie brzmiało. Gówno owijacie w papierek.
      • Gość: AndyWawa A ja myślałem, że mu gdzie indziej założyli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 23:55
        Marsz Niepodległości, szli ludzie z narodowymi flagami dniu Święta odzyskania Niepodległości po 123 latach zaborów. Widać znów jesteśmy pod zaborami skoro banda oszołomów i innowierców oraz ludzi kochających inaczej nie potrafi odróżnić Narodowca od faszysty. I do tego znajduje poklask w telewizji oględnie mówiąc nieobiektywnej, tępiącej wszystko co Polskie. Dlaczego mówi się o nacjonalistach a nie używa się określenia Patriota (z gr. patriates).
        To samo a trochę inaczej brzmi. Wg biedronia demonstrowali faszyści, to znaczy, że Powstańcy Warszawscy też byli faszystami, bo Ojczyzna była dla Nich najważniejsza, a poza tym nad życie szanowali nasze narodowe barwy.
        Patrząc i słuchając wypowiedzi tych pożal się Boże tolerancyjnych, spod znaku tęczowej ścierki, aż prosi się o Falangę...
      • duch_mariana Re: Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie 13.11.10, 01:17
        Lewactwo by chciało, żebyśmy się wstydzili flagi biało - czerwonej i orła białego i polskości w ogóle. Chcieliby, żeby słowo "patriotyzm" było synonimem słowa "faszyzm". Ale te pojęcia odróżnia bardzo dobrze nawet moja dziesięcioletnia córka, więc dopóki ona żyje, lewactwo nie wygra w tej swojej krucjacie.
    • judo Santo Subito 12.11.10, 22:26
      Jest nowy święty gej

dostał pałką

w dupe

(dupe można zobaczyć na Gej paradzie zorganizowanej przez GW w 2011 r.)
      • Gość: borsuk Re: Santo Subito IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 23:17
        judo, ty chyba masz jakieś problemy. powiedz, lubisz czasami kogoś w dupcie zasadzić, że taką nadaktywność w tym temacie wykazujesz. a może wstydzisz się przed sobą przyznać
    • r1111111 Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie 12.11.10, 22:30
      Taki ładny chłopczyk, to i pewnie jakiś gej z Policji nie wytrzymał :)
      Panie Biedroń a nie zgwałcili przypadkiem?
    • Gość: kazik W Biedroń: pobili mnie policjanci w radiowozie IP: *.chello.pl 12.11.10, 22:48
      ...Pedalstwo to już jakaś plaga...wystawia coraz odważniej łeb ta hydra...do HOLANDII ich zesłac...
    • Gość: jedno pytanie Re: Biedroń złożył zawiadomienie o pobiciu przez IP: *.chello.pl 12.11.10, 22:54
      CYTAT: " Czwartkowy "Marsz Niepodległości" zorganizowany przez Obóz Narodowo-Radykalny i Młodzież Wszechpolską przeszedł przez Warszawę, mimo kontrmanifestacji środowisk antyfaszystowskich skupionych w Porozumieniu 11 Listopada"

Czy to "przeszedł przez Warszawę mimo.." zadowala red nacz??
    • Gość: gniewnyleonard Balgaria? - Zlatnji Pjesaci. Polsza? - Auszwic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 23:07
      Szkoda że tym trzem naziolom, których bohaterscy lewicowcy pobili w pociągu z Bydgoszczy do Warszawy nie roztrzaskano czaszek!
      Walić nazioli!
      • Gość: inżynier [...] IP: 95.108.69.* 13.11.10, 03:31
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: normlany to jest wlasnie homoterroror IP: 89.76.246.* 02.12.10, 06:20
        > Szkoda że tym trzem naziolom, których bohaterscy lewicowcy pobili w pociągu z B
        > ydgoszczy do Warszawy nie roztrzaskano czaszek!
        > Walić nazioli!

skzoda z e n ie wyskoczyli jak przystalo na ludzi honoru w 3 tylko wyskoczylo ich tam z 10
        a takie scierwo jak ty jeszcze placze z eich nie zabili ot top jest wlasnie lewactwo za inne poglady powinno ise zabijac prawda
        mnie i moja rodzine tez bys zabil bo mam czelnosc miec inne poglady niz jasnie kochany cesarz calego robactwa biedron?
    • Gość: gniewnyleonard Hasło na Euro 2012: Stop homofobii w sporcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 23:11
      Hasło na Euro 2012: Stop homofobii w sporcie.
      Świetnie pasuje do kraju, który kojarzy się wyłącznie z nietolerancją, biedą, zacofaniem i obozami koncentracyjnymi.
      W Austrii było "Stop rasizmowi w sporcie" to w Polszy bardzo by pasowało "Stop homofobii w sporcie".
      • Gość: milczek Re: Hasło na Euro 2012: Stop homofobii w sporcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 23:23
        Smutne masz skojarzenia;) Skąd tyle nienawiści do własnego kraju? Pewnie cię to zdziwi ale w porównaniu z zachodem europy polscy narodowcy to margines...wręcz partia kanapowa;)

To jakieś masochistyczne skłonności do samobiczowania przemawiają chyba przez ciebie, że lejesz żółć na własny Kraj, widać wcale go nie znasz skoro takie bzdury produkujesz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka