Gość: ??? IP: *.acn.waw.pl 24.11.10, 09:11 Czy dzisiaj jest dzień samych tytułów? Czy jutro będzie dzień bez tytulów? Czy kiedykolwiek będzie dzień z jakąś logiczną treścią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziom Re: Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki IP: 195.242.183.* 24.11.10, 09:13 a gdzie odpowiedź: wybrałem/am lepsze zło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony PO Obłuda POwców jest też wobec siebie. IP: 193.111.166.* 24.11.10, 12:33 Pytałem dlaczego głosuja na Gronkiewicz i wszyscy mówili, ze dlatego, ze z PO a nie tylko 6%. To, ze słabo rządzi miastem wszyscy wiedza, ale uwazają , ze to im nie przeszkadza bo HGW jest z ich obozu. Najbardziej obłudnae jest wykonanie obietnic .... 0 - praktycznie zero procent. Wszystkie obietnice przeszy na nastęne 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja go rozumiem Re: Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki IP: 188.33.38.* 24.11.10, 09:15 Gazeto, Wasz nowy redaktor wkleja tylko tytuly, jest jeszcze jedno okienko ponizej i tam nalezy wkleic tekst. Albo redaktor zaprotestowal i ma gdzies prace na umowe o dzielo od pieciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 09:19 przyznaję racje tym którzy głosowali na nią jako tzw. "lepsze zło". BUSPAS - poprowadzony bezmyślnie 24h na dobę KORKI – dziękujemy za to że Pan GALAS i spółka dalej siedzą (zamiast przejść się na miasto i zobaczyć jakie korki zrobili) na swoich stanowiskach i wprowadzają swoje idiotyczne pomysły w życie a my codziennie tracimy nerwy. PODWYŻKA OPŁAT- podwyżka opłat za wieczyste użytkowanie gruntów nawet o 1000% REMONTY - prowadzone bezmyślnie np. Dźwigowa i w ślimaczym tempie np. węzeł Marynarska. Zero koordynacji i informacji. Robienie kilku remontów na raz odcinające dzielnice od siebie np. Bemowo, Wola Ursus. ŚWIATŁA - zero synchronizacji, likwidacja migającego żółtego od 23 do 6 rano, bezsensowne strzałki do skrętów. Przykład - Marynarska zakorkowana przez światła dla urzędasów i po co było robić wiadukt? SŁUPEK - wbijanie słupków gdzie popadnie np. szeroki na kilkanaście metrów chodnik przy GUS, żeby kierowcy nie mogli zaparkować jadąc do sklepów zamiast zrobić miejsca parkingowe. PARKINGI – bezmyślna likwidacja miejsc parkingowych i robienie miejsc parkingowych obstawionych słupkami. Miejsca parkingowe powinny być na poziomie ulicy, otoczone krawężnikiem i bez słupków. METRO - bezmyślne rozpoczęcie II linii od Centrum miasta i jego całkowite zakorkowanie. NAGRODA - wypłacanie Urzędasom nagród za bezmyślność zamiast za zasługi. STADION LEGIA – lekką rączką wydane nasze kilkaset milionów żeby kibole (ŻYLETA) mogli demolować stadiony i przy okazji miejskie autobusy. Ile stadionów potrzeba Warszawie? MIESZKANIA KOMUNALNE – Chyba czas skończyć z tym socjalizmem i rozdawnictwem? PLAN ZAGOSPODAROWANIA PRZESTRZENNEGO – w zasadzie nie ma ale jak już jest to budować jak najciaśniej i jak najwyżej bez parkingów i infrastruktury np. szkoły, przedszkola, przychodnie. EKOLOGIA - dziękujemy Pani HGW za zatrucie stolicy przez zakorkowanie całego miasta oraz za nie rozwiązanie problemu śmieci zarówno miejskich jak i tych po budowie metra. KREDYTY – dziękujemy Pani HGW za największe w historii zadłużenie miasta i ciekawe, kto zapłaci grube odsetki od tych kredytów, Pani HGW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: 178.73.49.* 24.11.10, 10:29 > METRO - bezmyślne rozpoczęcie II linii od Centrum Sluszna uwaga. Nalezalo najpierw polaczyc metrem Jelonki z Moczydlem, a z drugiej strony Targowek z Wilenskim. To by dopiero byla korzysc dla mieszkancow > STADION LEGIA – lekką rączką wydane nasze kilkaset milionów A kto wpadl na ten pomysl i podpisal umowe? > PARKINGI – bezmyślna likwidacja miejsc parkingowych Miasto jest dla LUDZI, nie dla samochodow. > EKOLOGIA - dziękujemy Pani HGW za zatrucie stolicy przez zakorkowanie Slusznie. Za korki w Warszawie odpowiada pani HGW, a nie bezmyslni samochodziarze, ktorzy d*** zza kierownicy nie sa w stanie dzwignac i przesiasc sie do autobusu/metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 10:47 > > METRO - bezmyślne rozpoczęcie II linii od Centrum > Sluszna uwaga. Nalezalo najpierw polaczyc metrem Jelonki z Moczydlem, a z drugi > ej strony Targowek z Wilenskim. To by dopiero byla korzysc dla mieszkancow Nie, najlepiej zamknąć Centrum na 2 lata i wystawic tam jedną koparkę a potem się pomysli co dalej. > > STADION LEGIA – lekką rączką wydane nasze kilkaset milionów > A kto wpadl na ten pomysl i podpisal umowe? No właśnie, kto to podpisał? Pewnie w umowie były kary finansowe za brak wpłaty dla ITI i nie dało się wycofać. > > PARKINGI – bezmyślna likwidacja miejsc parkingowych > Miasto jest dla LUDZI, nie dla samochodow. O, filozof. To znajdź sobie miasto bez samochodów. Tęsknić nie będziemy. > > EKOLOGIA - dziękujemy Pani HGW za zatrucie stolicy przez zakorkowanie > Slusznie. Za korki w Warszawie odpowiada pani HGW, a nie bezmyslni samochodziar > ze, ktorzy d*** zza kierownicy nie sa w stanie dzwignac i przesiasc sie do auto > busu/metra. Dziecinne myślenie, a autobus stojący w korku nie truje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostownik Bełkoczesz kolego. IP: *.aster.pl 24.11.10, 11:09 > Dziecinne myślenie, a autobus stojący w korku nie truje. Truje. Zastanówmy się jednak, czy nagłe zniknięcie autobusów z ulic Warszawy spowoduje zniknięcie korków, czy też odwrotnie, korki zmniejsza się, gdy z ulic miasta zniknie znaczna część samochodów osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Bełkoczesz kolego. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:16 > Truje. Zastanówmy się jednak, czy nagłe zniknięcie autobusów z ulic Warszawy sp > owoduje zniknięcie korków, czy też odwrotnie, korki zmniejsza się, gdy z ulic m > iasta zniknie znaczna część samochodów osobowych? Człowieku to jest XXI wiek, dziwi Cię samochód na ulicy? Należy poprawiać przepływ ruchu ulicznego (synchronizacja świateł, byspasy tylko w godzinach szczytu, komunikacja miejska odpowiednia do potrzeb i metro, metro, metro). Myślenie ma przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony PO Gronkiewicz dała 500mln na Legię zamiast na drogi. IP: 193.111.166.* 24.11.10, 12:47 Zabrakło na Nowolazurową, która gdyby nie Gronkiewicz by juz była zbudowana. Marcinkiewicz przewidywał na stadion tylko ok 200mln, a resztę dodała Hania, Marcikiewicz odkorkował Warszawę (czy kroś to jeszcze pamieta ?) i byłby 100 razy lepszym prezydentem - na pewno Nowolazurowa by była, mosty 2 by były, metro zdazyłoby na Euro. Jeśli metro nie zdazy na euro to jaki sens je budowac od srodka, by zakorkowac centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Nowolazurowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 12:58 Nowolazurowa to już jest poniżej krytyki. Jak można mówić wyborcom prosto w twarz, że brakuje pieniędzy na jedyną alternatywną drogę łączącą dwie duże dzielnice (Bemowo-Włochy) jak się tak marnuje pieniądze (stadion Legii, podwójne remonty ulic np. Dźwigowa, 2000 kolejnych urzędasów itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Gronkiewicz dała 500mln na Legię zamiast na d IP: 178.73.49.* 24.11.10, 14:18 > Marcikiewicz odkorkował Warszawę (czy kroś to jeszcze pamieta ?) i byłby 100 raz > y lepszym prezydentem - na pewno Nowolazurowa by była, mosty 2 by były, metro z > dazyłoby na Euro. Nawet kury lepiej by sie niosly, gdyby byl Marcinkiewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak 435 mln w ciągu 3 lat - proponuję IP: 81.219.13.* 24.11.10, 15:25 wybrowadzkę pod Grójec tam tylko sady, jabłka, prawie czyste powietrze... normalnie sielanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: 178.73.49.* 24.11.10, 14:19 > O, filozof. To znajdź sobie miasto bez samochodów. Tęsknić nie będziemy. Jesli tak kochasz samochody, to moze ty sie wyprowadz? Najlepiej do przyslowiowego L.A. Tesknic nie bedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Paranoja 24.11.10, 14:24 >Miasto jest dla LUDZI, nie dla samochodow. A w samochodach siedzą mali zieloni Marsjanie. To nie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriot Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 10:44 HGW ponownie nie wygrala by wyborow gdyby nie miala pijarowskiego wsparcia przez zaprzyjaznione media, ktore musialy sie odwdzieczyc za 500 milionowy prezent stadionowy i wiele innych przyslog. Ten wybor swiadczy rowniez o fenomenie rodakow. Chodzimy do kosciola a przynajmniej do tego sie przyznajemy zasilajac kase parafialna, mimo iz glosno mowimy o wielu nieprawidlowosciach kleru. Wybieramy tworce programu dalszego ciagu masakry codziennej i wielu zaniechan inwestycyjnych by nadal moc psioczyc i narzekac na otaczajaca nas rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 10:49 > Chodzimy do kosciola a przynajmniej do tego sie przyznajemy zasilajac kase para > fialna, mimo iz glosno mowimy o wielu nieprawidlowosciach kleru. > Wybieramy tworce programu dalszego ciagu masakry codziennej i wielu zaniechan i > nwestycyjnych by nadal moc psioczyc i narzekac na otaczajaca nas rzeczywistosc. Moim zdaniem to są wyborcy typu "przynajmniej coś robi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2warszawiak Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: 194.11.24.* 24.11.10, 16:09 niestety to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokotów Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: *.aster.pl 24.11.10, 13:27 Nie głosowałem na Panią Waltz, bo jednak jej władza ma minusy, co nie znaczy, że zupełnie się nie stara: > BUSPAS - poprowadzony bezmyślnie 24h na dobę Buspasy to świetny pomysł, niestety nawet ja, użytkownik komunikacji przyznaję, że w zamian brak alternatywy dla zmotoryzowanych, którzy też mają prawo przemieszczać się po mieście. > KORKI – dziękujemy za to że Pan GALAS i spółka dalej siedzą (zamiast prze > jść się na miasto i zobaczyć jakie korki zrobili) na swoich stanowiskach i wpro > wadzają swoje idiotyczne pomysły w życie a my codziennie tracimy nerwy. Można narzekać na inż. Galasa, ale prawda jest taka, że nie ma sposobu, by korków uniknąć (no chyba, że przestaniemy używać samochodów). Ostatnie lata, to olbrzymi wzrost liczby pojazdów w Warszawie jak i całej Polsce. Dla takiej masy nie ma możliwości przystosowania w odpowiedni sposób ulic. Stąd jedyna droga, to ograniczenie ruchu i szukanie alternatywnych rozwiązań komunikacyjnych... > PODWYŻKA OPŁAT- podwyżka opłat za wieczyste użytkowanie gruntów nawet o 1000% To rozwiązanie jest nieetyczne. Rozumiem, że podatki mogą rosnąć, ale niech będzie to z głową i systematycznie. > REMONTY - prowadzone bezmyślnie np. Dźwigowa i w ślimaczym tempie np. węzeł Mar > ynarska. Zero koordynacji i informacji. Robienie kilku remontów na raz odcinają > ce dzielnice od siebie np. Bemowo, Wola Ursus. Wiele lat zaniedbań wymagają remontów. Nie ma na to rady. Inna sprawa, że koordynacja często mogłaby być lepsza. > ŚWIATŁA - zero synchronizacji, likwidacja migającego żółtego od 23 do 6 rano, b > ezsensowne strzałki do skrętów. Przykład - Marynarska zakorkowana przez światła > dla urzędasów i po co było robić wiadukt? Przy tej masie pojazdów żadna organizacja świateł nie pomoże. Albo będziemy budować nowe drogi, albo zmienimy środki transportu. > SŁUPEK - wbijanie słupków gdzie popadnie np. szeroki na kilkanaście metrów chod > nik przy GUS, żeby kierowcy nie mogli zaparkować jadąc do sklepów zamiast zrobi > ć miejsca parkingowe. > PARKINGI – bezmyślna likwidacja miejsc parkingowych i robienie miejsc par > kingowych obstawionych słupkami. Miejsca parkingowe powinny być na poziomie uli > cy, otoczone krawężnikiem i bez słupków. Miasto jest dla ludzi nie dla samochodów. Warto wybrać się np. do Kopenhagi - tam tylko 43% ludzi porusza się samochodami, które zostały prawie całkowicie wypchnięte z centrum miasta. Oczywiście rozwiązaniem nie jest zamknięcie ulic, a zbudowanie integralnego systemu transportowego. > METRO - bezmyślne rozpoczęcie II linii od Centrum miasta i jego całkowite zakor > kowanie. Uważam, że to słuszna decyzja. Nie ma czasu by czekać dłużej. > NAGRODA - wypłacanie Urzędasom nagród za bezmyślność zamiast za zasługi. Cóż, to przywilej władzy, również tego nie popieram. > STADION LEGIA – lekką rączką wydane nasze kilkaset milionów żeby kibole ( > ŻYLETA) mogli demolować stadiony i przy okazji miejskie autobusy. Ile stadionów > potrzeba Warszawie? To jest totalny bezsens... stadiony na całym świecie to budynki deficytowe. W naszym wypadku, gdy jesteśmy na dorobku nie ma sensu utrzymywać takiego stadionu, zwłaszcza, że zaraz po drugiej stronie Wisły będzie Stadion Narodowy, gdzie zarówno Polonia jak i Legia mogłyby grać. A miasto mogło by im po prostu dofinansować dzierżawę. > MIESZKANIA KOMUNALNE – Chyba czas skończyć z tym socjalizmem i rozdawnict > wem? > PLAN ZAGOSPODAROWANIA PRZESTRZENNEGO – w zasadzie nie ma ale jak już jest > to budować jak najciaśniej i jak najwyżej bez parkingów i infrastruktury np. s > zkoły, przedszkola, przychodnie. Budują deweloperzy, nie miasto, więc to chyba uwaga do nich. Po prostu najlepiej zwalić winę na kogoś innego (miasto), że jest źle. > EKOLOGIA - dziękujemy Pani HGW za zatrucie stolicy przez zakorkowanie całego mi > asta > oraz za nie rozwiązanie problemu śmieci zarówno miejskich jak i tych po budowie > metra. Na tym polu jest dużo do zrobienia. Sądzę, że wkrótce to będzie nr jeden. Trzeba rozwiązać kwestię sprawnego recyklingu etc. > KREDYTY – dziękujemy Pani HGW za największe w historii zadłużenie miasta > i ciekawe, kto zapłaci grube odsetki od tych kredytów, Pani HGW? Każdy z nas będzie płacił i robi to na co dzień. Sądzę, że to efekt funduszy, które spływają - chcemy budować, trzeba najpierw wyłożyć od siebie. PS. Uwazam, że powinno zrobić się porządek z wszędobylskimi reklamami, ulotkami i naklejkami, wieszanymi na słupach, ścianach etc. To powinno być surowo karane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: 212.160.172.* 24.11.10, 14:11 Słuszne uwagi - nie wiem czy wszyscy je zrozumieją. Co do słupków to dam przykład - ul. Płocka - słupki niedawno zostały zamontowane przy przejściach dla pieszych. Dlaczego? Bo nie było dnia żeby przejście dla pieszych nie było zastawione samochodem. Teraz nie będzie :). Cóż - jak ktoś nie ma wychowania to słupki są koniecznością A korki nie są wynikiem buspasów - przed buspasami też były korki, bo korki to wynik wzrostu liczby samochodów za którym rozbudowa infrastruktury nie nadąża - przykład Al. Armii Krajowej i Al. Prymasa Tysiąclecia. A żeby metro było to trzeba je najpierw wybudować - krety tuneli nie wydrążą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2warszawiak Re: Ja jej nie wybierałem, ale ... IP: 194.11.24.* 24.11.10, 16:05 nic dodać, nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki s... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.10, 09:27 To że HGW dostała ponad 50% głosów tylko potwierdza, że ponad 50% warszawiaków nie myśli ... sam głosuje na PO - ale akurat pani Waltz w zarządzaniu Warszawą to ocena 3 - !! Stać Warszawę na kogoś "zaradniejszego" z wizją jak rozwijać Warszawę a nie "zwijać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olobolo zaradniejszy ? kto ? IP: 195.149.64.* 24.11.10, 11:06 Gość portalu: mario napisał(a): > To że HGW dostała ponad 50% głosów tylko potwierdza, że ponad 50% warszawiaków > nie myśli ... sam głosuje na PO - ale akurat pani Waltz w zarządzaniu Warszawą > to ocena 3 - !! Bredzisz kolego, baba z jajami odważyła się wreszcie na wydanie kasy z której za 2-3 lata będzie pożytek. Remonty ulic i budowy mostów to inwestycja w miasto a nie robieni na złość mieszkańcom. Mój głos dostała za likwidację blaszanego bazaru na pl. Defilad i tym podobnych chlewów dla przyjezdnych rezydentów tego miasta !!! > Stać Warszawę na kogoś "zaradniejszego" z wizją jak rozwijać Warszawę a nie "zw > ijać". Pomija że miasto się rozwija ... wskaż mi kogoś kogo uważasz za zaradniejszego ? Bielecki ? Olejniczak ? Frydrych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: zaradniejszy ? kto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:19 > Bredzisz kolego, baba z jajami odważyła się wreszcie na wydanie kasy z której z > a 2-3 lata będzie pożytek. Remonty ulic i budowy mostów to inwestycja w miasto > a nie robieni na złość mieszkańcom. No właśnie za 2-3 lata, widziałeś kiedyś ile trwają takie remonty w Niemczech? Większość tych remontów to tylko nowy asfalt niczego nie wnoszący do poprawy komunikacji. > Mój głos dostała za likwidację blaszanego bazaru na pl. Defilad i tym podobnyc > h chlewów dla przyjezdnych rezydentów tego miasta !!! Za wiele milinów wywaliła kupców, żeby teraz tam ... nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olobolo Re: zaradniejszy ? kto ? IP: 195.149.64.* 24.11.10, 13:14 > No właśnie za 2-3 lata, widziałeś kiedyś ile trwają takie remonty w Niemczech? > Większość tych remontów to tylko nowy asfalt niczego nie wnoszący do poprawy ko > munikacji. Taaak Most Północny to nic ? Budowa Trasy S8 to też nic ? Rozumiem że się dąsasz bo mieszkasz po drugiej stornie miasta ale bez przesady. Niemcy powiadasz ? To się tam wyprowadź jak ci się podoba. > Za wiele milinów wywaliła kupców, żeby teraz tam ... nic nie robić. Na razie tam ma być. Nie nazywaj kupcami wyrobników pracujących u wietnamca i handlujących chińskimi szmatami za 0,5 centa. Dobrze wiesz co tam ma być. To nie zostało zrobione bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: zaradniejszy ? kto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 13:25 > Taaak Most Północny to nic ? Budowa Trasy S8 to też nic ? Rozumiem że się dąsas > z bo mieszkasz po drugiej stornie miasta ale bez przesady. Most północny to został zaprojektowany przez poprzedników a trasy S8 nie robi HGW. A która to druga strona miasta? Myśleć trzeba jak się coś pisze i wiedzieć coś by się przydało. > Niemcy powiadasz ? To się tam wyprowadź jak ci się podoba. Podoba mi się ich ład i porządek. > Na razie tam ma być. Nie nazywaj kupcami wyrobników pracujących u wietnamca i h > andlujących chińskimi szmatami za 0,5 centa. Nie twój interes kto dla kogo pracuje. Mogli spokojnie pracować jeszcze przez długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: zaradniejszy ? kto ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.10, 11:22 Kolego czy Koleżanko - kultura osobista to ważny element każdej dyskusji - a z inwektywami nie dyskutuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki s... IP: *.chello.pl 24.11.10, 09:35 nie ma to jak artykuł na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam. Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki s... IP: *.chello.pl 24.11.10, 09:40 jestem wyborcą PO, ale nie głosowałam na HGW, zgadzam się z wszystkimi zarzutami powyżej. A niechęć HGW do kierowców bije wszelkie rekordy... niedługo wszyscy na piechotę będą chodzć ewentualnie autobusy, autobusy i autobusy no i oczywiście limuzyna HGW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyBufet Póki GW czerpie także korzyści z koryta - nigdy! IP: *.home.aster.pl 24.11.10, 09:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon dzień bez bufeciary dzniem straconym IP: 157.166.216.* 24.11.10, 10:49 halooooooo koszery kampania się skończyła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki s... IP: 178.73.49.* 24.11.10, 10:23 I od razu widac, ze na JKM glosowaly dzieci: 44% - "sprzeciw wobec obecnych rzadow". Czyli zero pomyslu i "nie, bo nie". Poziom piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD=KGB Re: Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki IP: *.chello.pl 24.11.10, 13:26 NIE za całokształt, debilu, poziom POmyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki IP: 178.73.49.* 24.11.10, 14:22 O, jak kulturalnie. Dlaczego nie jestes w szkole? Mama wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki IP: 84.10.47.* 24.11.10, 19:46 Raz sierpem raz młotem CZERWONĄ HOŁOTĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? Wyniki s... IP: 178.73.63.* 24.11.10, 12:50 To media wybrały jak zawsze, a nie ludzie. Przed wyborami już miała 70%. TVN non stop reklamowała panią prezydent, nawet w jej domu. Mówią, że są bezstronni, a co robią od lat, mają niezły interes, a nóż za nasze pieniądze coś wybuduje panu Walterowi. Spytano ją co będzie robić - odpowiedziała, że będzie z podwójną siłą pracować. A co ma do zrobienia. Zakończyć rozpoczęte przz poprzednika inwestycje - czyli nic, bo wiadomo, że trzeba skończyć. Spocznie na laurach. Zacznie podnosić czynsze, budować na zielonych terenach blokowiska, bo tylko to potrafi (ma w tym interes). Dziękuję TVN za wybór i chciałabym wiedzieć jaki dziennikarze mają w tym interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przytomny Bo Kaczyński i Napieralski nas olali w imię swoich IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 13:03 partyjnych gierek!I podadali nas HGW jak na tacy...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Re: Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? 24.11.10, 15:23 A bo Polak przed, w czasie i po szkodzie głupi... To wiadomo od czasów Jana Kochanowskiego z Czarnolasu. Odpowiedz Link Zgłoś
jackers_ea Re: Dlaczego wybraliśmy Gronkiewicz-Waltz? 25.11.10, 14:37 w.i.l napisał: > A bo Polak przed, w czasie i po szkodzie głupi... > To wiadomo od czasów Jana Kochanowskiego z Czarnolasu. Już ktoś powiedział,że Warszawa to zlepek mazowieckich włoscian,ktorym nie zależy ,aby mieć tzw, "swojego" Prezydenta jak to było przed wojną.Powstrzymam się od dalszych określeń Odpowiedz Link Zgłoś