Dodaj do ulubionych

dostawca parapetów

24.11.10, 12:12
Potrzebuję dobrego dostawcy parapetów pod większą inwestycję, muszą być eleganckie i wysokiej jakości, co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: dostawca parapetów IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 19:25
      Jeżeli rzeczywiście realizujesz dużą inwestycję, to powinieneś nie tylko wiedzieć, gdzie takich szukać, ale już powinna ustawiać się do ciebie kolejka dostawców. A jeśli tak nie jest, to... może zapytaj w księgarni.
    • Gość: debbie Re: dostawca parapetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 10:56
      Jeśli eleganckie, to pewnie marmur, mnie się kojarzy z elegancją
      • Gość: major Re: dostawca parapetów IP: *.ghnet.pl 30.11.10, 23:39
        Marmur wygląda trochę specyficznie – polecam Ci parapety z Helopalu, jest to parapet z mączki marmurowej, materiał wygląda świetnie, jest gładki, estetyczny i bardzo trwały, producent chwali się, że wytrzyma i 50 lat.
    • Gość: Roxy Re: dostawca parapetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 22:34
      Także polecam marmur w tamtym roku budowałam dom i kupiłam jasny marmur w zeście w Pruszkowie, bo było tanio
      • Gość: go Re: dostawca parapetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 22:42
        Powodzenia w utrzymaniu parapetów marmurowych w czystości w momencie kiedy np. wyleje się woda z kwiatów i tego nie wytrzecie zaraz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka