Dodaj do ulubionych

Zaułek Smaków

07.01.11, 15:23
Panie Maćku,
jedzenie jednemu będzie smakowało, innemu nie...tu akurat zgadzam się z Panem.
...ale niech nie wprowadza Pan ludzi w błąd pisząc, że z okien restauracji widać kościół, bo to NIEPRAWDA!...no chyba, że usadowił się Pan w samych drzwiach i tam konsumował wszystkie te potrawy...to jedyne miejsce skąd można dojrzeć ten przybytek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Ju Zaułek Smaków IP: 178.73.50.* 11.01.11, 23:00
      Dokładnie Panie Macieju może Pan antyklerykalizm zostawić dla Siebie i oszczędzić go swoim czytelnikom którzy sięgają do Pana tekstów by dowiedzieć sie gdzie zjeść. Zresztą niejednokrotnie się zawiedli zareklamowanymi przez Pana restauracjami jak na przykład restauracja niby mongolską na Saskiej kępie chyba Orientalne Smaki, juz wtedy zwątpiłem w Pana smak i znajomość kuchni światowych, ponieważ serwowane u Mongołów dania są bez smaku. Tak się też skałada że mieszkałem na Żoliborzu i obiady w Zaułku wspominam miło nie tylko dzięki obsłudze, a w porównaniu do reszty żoliborskich knajp Zaułek Śmaków oceniam dobrze. Niemniej pozdrawiam zachęcając do dalszego pisania.
      • boruta_wwa Re: Zaułek Smaków 11.01.11, 23:19
        a mnie się felieton podobał i POPIERAM go w całej rozciągłości !!!

b.
    • Gość: jadwiga Zaułek Smaków IP: *.bellona.pl 12.01.11, 10:55
      A dla mnie to jest jedno z najprzyjemniejszych miejsc na Żoliborzu. Takie z klimatem i pachnące dobrą pizzą.
    • Gość: nowynabytek Zaułek Smaków IP: 212.124.244.* 08.03.11, 14:57
      ale niestety niemily polmrok plus zaslony i obrusy w dziwnym zgnilym kolorze to prawda. nie zachecaja do dlugich wizyt w zaulku.
    • Gość: filut z Pragi Pedryllo sie zmieszalo na widok kosciola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 18:48
      jak sie nie podoba to wyjazd do stolowki PZPR na Robrat - tam mozna spotkac tych ktorzy meczennika do Wisly wrzucali to i w zacnym towarzystwie mozna pagawarit i powspominac zlote dni lewicy i na gejparade ustawic

A i zarlo pewnie tez niezle - teraz kiedy ropa ponad 100 baksow to i ruska ambasada ma wiecej rubli na dotacje dla towariszczy w Polsze, to i na pasze wiecej moga dolozyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka