23.04.04, 21:34
No wiec i ja tam bylem. Wieczor, dj puszczal muzyke orientalna,
na sali byl full, mlodziez raczej taka plastikowa. Zajrzalem do
karty - lista drinkow krociutka, nic ciekawego - no to
poprosilem dwie wodki i sok - ale razem. Kobiecina dlugo kazala
sobie tlumaczyc znaczenie slowa razem. No i po pewnym czasie
przyniosla. Przyniosla szklanke soku z woda. Zainkasowala za to
20 zeta. Oto moraly:
1. Nie zamawiajcie razem.
2. Jak juz zamawiacie razem to tylko przy barze - macie szanse
zorientowac sie ze barman myli butelke z kranem.
3. Jak juz chcecie zamowic razem a nie ma miejsca przy barze
nie idzcie do Sheeshy.
4. Jak macie knajpe i chcecie miec za klientow mlodziez
siedzaca przy jednym piwie po 6 godzin - robcie klientow w kuko-
bambuko. I gowno mnie obchodzi czy kradnie wlasciciel, menedzer
czy barman z kelnerka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fafał Deser...http://www.sheesha.pl/ IP: *.chello.pl 22.09.04, 23:44
      całe to miejsce jest jak desre....nagroda za ciężki tydzień pracy,nagroda za te
      smutne chwile...
      Ci wszyscy mili ludzie są nagrodą: oni w nagrode posyłają Ci przyjazne usmiechy.
      ....:)przy okazji pozdrawiam wszystkich stałych klubowiczów:)
      do zobaczenia na urodzinach sheeshy:)
    • Gość: Oozie Re: Sheesha IP: *.handelsbanken.se 23.09.04, 10:34
      A tańce brzucha były?
      • Gość: Tomasz Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 00:50
        Sheesha - całkowite rozczarowanie. Plastikowy, niby-arabski styl, ziewająco
        nudne tańce brzucha (akurat trawiłem na jeden z nich, ale to chyba nie jest
        stały punkt programu) wykonywane przez jakieś słowiańskie, wybladłe arabeski.
        A poza tym na pięterku duszno jak na pustyni (to jedyne, co przypomina orient).
        Muzyka, która sto lat temu była modna wśród Arabów (oklepana "Habibi").
        • Gość: werka Re: Sheesha IP: 81.210.86.* 04.11.04, 16:42
          drogi Tomaszu:
          1. Dziwi Cię dobra zabawa przy arabskich hitach, które mają już swoje lata? A
          nie dziwi Cię nieustająca popularność Presleya, Boney M, Abby czy setek innych
          wykonawców, których czasy swietności dawno minęły, a przy których największych
          przebojach ludzie bawią się nadal doskonale?????
          2. Skoro ten klub jest plastikowy, to nie ma klubów nieplastikowych!!!! Tylko
          tu doswiadczyłam czegoś takiego, że nie trzeba przyjść z własnym towarzystwem,
          żeby się dobrze bawić, tylko tu w tym mieście w sposób naturalny poznaje się
          obcokrajowców i Polaków obu płci, bawiąc się, gadając, tańcząc, bez żenującej
          lanserki!!!
          3. Czy to miejsce nie ma wad?? Ma!! Oczywiście. Ale jego niewątpliwe zalety
          przesłaniają je skutecznie!! O czym Ty i inni możecie się przekonać na Forum i
          PS zamieszczonym na www.sheesha.pl

Siostry i Bracia sziszowicze nadciągajcie!!!!!!! Czekam tu na Was:)
          • Gość: GUTEK:) SHE SHE SHO:) IP: *.chello.pl 04.11.04, 18:37
            bez wątpienia najlepsze miejsce w srodkowej części Europy:)...
        • babsy Re: Sheesha 05.11.04, 10:46
          Na początek witam wszystkich ze strony www.sheesha.pl! To ja,Natalia,Wasza
          wierna towarzyszka niedoli :):):)! A teraz do meritum- Sheesha nie jest
          plastikowa,w każdym razie ja bym jej tak nie nazwała.Plastikowy jest raczej
          Qult czy Underground,gdzie na parkietach niepodzielnie króluje młodzież 13-
          15letnia.W "Sh" czegoś takiego nie uświadczysz.To jedno z niewielu miejsc,gdzie
          ludzie USMIECHAJĄ SIE DO SIEBIE i , mimo,że się nie znają,rozmawiają ze
          sobą.Coś takiego raczej nie zdarza sie w polskich dyskotekach.W "Sh"można
          poznać wielu obcokrajowców- Arabów,Włochów, a nawet Japończyków- co dla mnie
          jest wielkim plusem!Muzyka porywa do tańca!Wreszcie coś nowego, innego niż ze
          wszech miar PLASTIKOWA Beyonce,B.Spears czy inny Alcatraz czy co tam jeszcze,
          co króluje w polskich lokalach.Arabskie hity porywają do tańca i,co
          najważniejsze, w "Sh" tańczą także mężczyźni!Pokażcie mi inny lokal,gdzie
          faceci tańczą przed 1 w nocy (czyli zanim osiągną stan porządanego zamroczenia
          alkoholowego)!A taniec brzucha?Cóż, tancerki (np Jasmin) starają się, jak mogą,
          by pokazać cokolwiek na małej przestrzeni."Sh" jest bowiem ciasnym klubem i to
          jest jej niezaprzeczalna wada.Niemniej w każdy week end jest tam KOMPLET, lokal
          ma także swoich zagorzałych wielbicieli, co chyba jednak o czymś świadczy. A do
          do drinków- cóż, faktycznie,nie bardzo czuć je alkoholem, lepiej zamawiać
          zatem "czystą" :).
          Pozdrawiam wszystkich stałych bywalców oraz tych, co o wyjądtkowości "Sh"
          dopiero się przekonają!
          • niech Re: Sheesha 05.11.04, 12:51
            Ciesze sie ze wam sie tam podoba. Mi nie. Moze to nie jest 100% plastik ale w
            75% jest. Mozliwe ze ciezko pracujecie na te pozostale 25%. Jak powiekszycie
            stan posiadania do 75% dajcie znac.
            PS. Pozdrowienia dla DJ Fabera.
            • Gość: werka Re: Sheesha IP: 81.210.86.* 05.11.04, 17:21
              Szacunek dla interlokutora! Nie wiem, czy mówimy o tym samym
              koleżanko/kolego "NIECH", zatem powiedz, proszę, co dla Ciebie znaczy
              słowo: "plastik"!!!!
              • niech Re: Sheesha 05.11.04, 17:30
                Specyficzny typ klienteli - niekoniecznie damskiej.
                • Gość: Nadi Re: Sheesha IP: *.media / *.media-saturn.com 05.11.04, 17:50
                  Wiesz, szkoda ze wlasciwie slabo argumentujesz dlaczego uwazasz inaczej?

Jesli Sheesha jest "nie ciekawa" to jakie jest wg. Ciebie remedium?

pozdrawiam Sextet.. ha ha.
                  • babsy Re: Sheesha 14.11.04, 20:40
                    Nadi, a Sextet pozdrawia Ciebie!!!
                • Gość: Nurbika Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:59
                  Czyli znana nam zewsząd zazdrość o lepiej „wyglądających” mężczyzn niż
                  przeciętni . A co jest najśmieszniejsze, oni wcale nie muszą wyglądać lepiej.
                  Mogą być tylko bardziej otwarci, towarzyscy, mniej naburmuszeni niż przeciętni
                  Polacy. Cóż do Sheeshy chodzi też sporo Polaków płci obojga. Praktycznie nie
                  wyróżniają się z kolorowego, roztańczonego tłumu (czyli jednak można.. są
                  wyjątki). A teraz popatrzcie na pierwszy lepszy „trendy” klub :] plastikowe
                  lale popychają cię na parkiecie niezdarnie poruszając wychudłymi ciałami, boisz
                  się zostawić na stoliku drinka, już nie mówiąc o torebce, czy kurtce, i to
                  ciągłe napataczanie się na nadętych kolesi w obuwiu sportowym. Fakt, nie można
                  też zbytnio wyidealizować Sheeshy, bo jak każdy klub swoje wady ma (było to
                  wcześniej pisane, a ja powtarzam dla wzmocnienia faktu). Jednak można wady
                  zamienić w zalety (np. – ciasny klubik – bardziej gorąca atmosfera ;) ).Mi
                  nietrudno dokonać wyboru w jakim klubie wole się bawić, ale szanuje fakt, że
                  nie wszyscy muszą lubić to co ja.

sheesha rulez - pozdrawiam forumowiczów
                • Gość: werka Re: Sheesha IP: 81.210.86.* 05.11.04, 18:01
                  ....i znowu brak precyzji!!!! Na czym polega ta "specyfika klienteli"????:>
            • Gość: gutek Re: Sheesha IP: *.chello.pl 05.11.04, 18:13
              widocznie panu"NIECH" bardziej podobają sie kluby takie jak Utopia i krępuje
              go klub gdzie facet tanczy z dziewczyną....

mysle ze plastik bije z nas..bo to my tworzymy sheesha..a tak poza tym to jest
              to mój ostatni post Tu bo nie bede sie przejmowal jakims typkiem, który nie zna
              sie na dobrych miejscach....

do "niech": skoro shee jest plastykowa to polecam Ci remize na polach
              mokotowskich o nazwie kaczka...moze tam znajdziesz swoich współbraci..
              ewentualnie siedz w domu....

serdecznie pozdrawiam....Ciebie i wsyzstkich z forum shee
              • Gość: Nadi Re: Sheesha IP: *.media / *.media-saturn.com 05.11.04, 18:31
                Rety Gutek, ale sie usmialam........!!
              • Gość: werka Re: Sheesha IP: 81.210.86.* 05.11.04, 18:54
                Oj Gutek, jak zwykle powaliłeś mnie swoimi pomysłami!!:) Boska Shee moze być
                dumna z takiego rycerza!!;)
                • maciek1214 Re: Sheesha ...niech znowu czeka na kasę. 05.11.04, 20:31
                  M.S . niechowi w łape nie dala ,to zimne kartofelki przez 2 lata wypomina
                  teraz podchodzi delikatniej,tylko 75% plastiku zarzuca, i CZEKA, na swoje
                  PROCENTY.
                  arbiter e...... z niucha
                • niech Re: Sheesha 05.11.04, 20:35
                  Powtarzam: cieszy mnie ze znaleziscie miejsce w ktorym wam sie podoba. Klopot w
                  tym ze nie macie na tyle sily przebicia by ktos z zewnatrz mogl odroznic je od
                  wielu podobnych miejsc (no wlasnie, podobnych jak plastikowe wypraski). Szkoda
                  ze przy okazji dowalacie sasiedniej Utopii. Nie lepiej od razu napisac - gdzie
                  tam pedalskim burdelom do naszej przyzwoitej heteroseskualnej sziszy w ktorej
                  mezczyzna nie wstydzi sie zaprosic do tanca kobiete. Na tym forum przyjete jest
                  ze kazde slowa krytyki pod adresem czegokolwiek kwitowane sa oskarzeniem o
                  homoseksualizm. Zapewne piszacy to maja jakies powazne klopoty ze swoja
                  tozsamoscia erotyczna bo nie jest norma by kazdy stan wlasnego niezadowolenia z
                  czegokolwiek kwitowac stwierdzeniem o homoseksualnosci calego zewnetrznego
                  swiata. W kazdym razie na pewno w ten sposob zachecacie tlumy do odwiedzenia
                  waszego ulubionego przybytku. Nareszcie klub dla hetero! Nareszcie czlowiek
                  bedzie sobie mogl nieskrepowanie popïerdolic w toalecie jakos malolate!!!
                  • Gość: nour Re: Sheesha IP: *.aster.pl 05.11.04, 23:13
                    zalosne jest to co ty piszesz a nie to co sie dzieje w "SH". niestety musze cie
                    zmartwic ale malolat tam nie znajdziesz.to ostatnie miejsce w wawie ktore
                    nazwalabym plastikowym.czy brak lansujacych sie panienek w mini
                    spodniczkach,rozowych okularach i z miniaturowymi torebeczkami i jeszcze
                    mniejszym rozumkiem swiadczy o plastikowosci tego miejsca?jesli tak to chle
                    czola.jednak dla mnie slowo plastikowy oznacza chyba to co napisalam.samo to
                    ze "SH" ma tylu obroncow oraz stalych bywalcow swiadczy o wyjatkowosci tego
                    miejsca.pozdrawiam i zycze dobrej zabawy w proponowanej juz przez gutka w nie
                    plastikowej kaczce.
                    • Gość: ...gutek;) nie moglem sie powstrzymać IP: *.chello.pl 06.11.04, 15:33
                      mialem nie pisac ale dyskusja zrobila sie conajmniej interesująca...wiec drogi
                      niech..powiem Ci to od razu bez zadnego problemu...

PEDAŁY SĄ OBRZYDLIWE. JESTEM DO NICH UPRZEDZONY I ICH NIE TO LE RU JE!!!!

poza tym..w shee nie ma małolat..

problemów też nie mam..wręcz przeciwnie wiem czego chce od życia..
                      i mysle ze jak bedziesz tak opowiadał ze lubisz popie..c w kibelku to nie
                      bedzie dobre..musisz pomyśleć nad lepszym bajerem..
                      a ja niestety nie popieram twojego sposobu na dobrą zabawe...
                      lubie stałe zwiążki...z Kobietami.

prosze Cie o jedno..napisz do jakich nieplastikowych klubów chodzisz bo chętnie
                      bym też gdziesz poszedł...bawisz sie może w jakims szałasie...albo
                      stodole..bliżej natury
                      • niech Re: nie moglem sie powstrzymać 06.11.04, 16:22
                        Fajnie sie was czyta. Pedaly sa obrzydliwe a w sziszy nie ma malolat. Co z tego
                        ze 80% tamtejszej damskiej populacji ewidentnie ma duzo mniej niz 18 lat, a
                        jakies 10% przyszlo tam zawodowo. To drobiazg. Najwazniejsza jest dobra zabawa.
                        • Gość: werka Re: nie moglem sie powstrzymać IP: 83.238.12.* 06.11.04, 18:04
                          wiesz co "niechu", przyjdź dzis do Shee i sam skonfrontuj z rzeczywistością
                          swoją towarzyską matematykę:/ i może uścislisz słówko "zawodowo", bo jakoś tak
                          ślizgasz się, zamiast komunikować.
                        • Gość: werka Re: nie moglem sie powstrzymać IP: 83.238.12.* 06.11.04, 18:07
                          ps. Czy aby nie chorujesz na mizoginizm??:) Rzeczowo proszę!;)
                          • niech Re: nie moglem sie powstrzymać 06.11.04, 18:15
                            Dzis odwiedze klub z troche wieksza srednia wieku bywalcow. Rozumiem ze niechec
                            do homofobii jest jednoznaczna z mizoginizmem. Tego was ucza w sziszy? Uwaga -
                            moga was przykro zaskoczyc kiedy okaze sie ze puszczane tam bity tworza ludzie
                            o ciemnej karnacji. Przeciez brzydzicie sie czarnuchami.
                            • Gość: gutek Re: nie moglem sie powstrzymać IP: *.chello.pl 06.11.04, 19:21
                              nie przychodz lepiej...po co masz przychodzic do plastykowego klubu??
                              popsujesz sobie wieczór..

a pedałów nie lubie i już
                            • Gość: gutek Re: nie moglem sie powstrzymać IP: *.chello.pl 06.11.04, 19:23
                              nie uczą mnie tego w sheeshy...
                              nauczyłem sie tego sam..takie są moje przekonania i nie wstydze sie przyznac ze
                              jestem po cząsci uprzedzony rasowo...i co??myslisz ze mi dosrałes swoim głupim
                              textem??

jestem rasistą i homofobem...
                              • niech Re: nie moglem sie powstrzymać 06.11.04, 19:27
                                I jestes dodatkowo masochista - dlatego lubisz sluchac muzyki czarnuchow.
                                • Gość: arnold Re: nie moglem sie powstrzymać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:50
                                  moge niechowi dac w ryja niech sie tylko zechce ujawnić
                                  • niech Re: nie moglem sie powstrzymać 06.11.04, 19:58
                                    Mozesz dac w ryja gutkowi, tylko mu nie mow ze jestes pedalem, bo przestanie
                                    cie lubic.
                                    • Gość: gutek Re: nie moglem sie powstrzymać IP: *.chello.pl 06.11.04, 20:17
                                      też chętnie jebne ci w ten głupi łeb
                                    • maciek1214 Re: nie moglem sie powstrzymać,żeby Niecha nie 06.11.04, 20:19
                                      Wydymać
                                      kocham,kocham i jeszcze raz kocham NIECHA
                                      PS
                                      Niech móglby myć się ,przynajmniej raz na dwa tygodnie,
                                      ale co tam ,miłiość to milość
                                      a dupka aptyczna.
                                      • maciek1214 Re: nie moglem sie powstrzymać,żeby Niecha nie 06.11.04, 20:23
                                        Guytek!!
                                        Zostaw mu ryja ,w stanie nie naruszonym,boooooooooooooo
                                        jak będzie CIĄGNĄ z opuchnientym ryjem
                                      • Gość: nour Re: nie moglem sie powstrzymać,żeby Niecha nie IP: *.aster.pl 07.11.04, 15:18
                                        panowie powiem tyle-jestem gleboko zdegustowana poziomem waszej dyskusji...
                                    • Gość: babsy(NAtalia) Re: nie moglem sie powstrzymać IP: *.ce3.pl / *.ce3.com.pl 07.11.04, 00:02
                                      Niech,niestety,bredzisz od rzeczy!Otóż ja mam 22 lata i chadzam do "S"
                                      regularnie,a moim zawodem jest dziennikarstwo,takze Twoje żałosne teorie na
                                      wstępie biorą w łeb.Poza tym nie wiem,gdzie Ty tam widzisz gó..ary.Chyba za
                                      dużo wypiłeś i w oczach Ci sie mieniło.Akurat w "Sh" nie ma tego problemu (vide
                                      Underground)i chwała Allahowi za to.Zarzut o plastikowość argumentujesz płtyko
                                      i zwile, co oznacza, że autor sam nie wie,co ma na myśli,a więc majaczy jak
                                      komar w gorączce.Daruj też sobie nazywanie Arabów czarnuchami;po pierwsze to
                                      debilny rasizm,świadczący o ćwierćmózgowiu, po drugie to chyba raczej
                                      określenie na murzynów(niemniej żałosne).Po trzecie odczep się od pedałów,bo
                                      niejeden z nich pewnie ma więcej polotu,niż Ty. Po czwarte- jak krytykujesz,
                                      rób to konkretnie i z sensem,zamiast ględzić byle tylko siać zamęt.Zapraszam
                                      Cię na forum www.sheesha.pl.Może będziesz miał na tyle odwagi,żeby się z nami
                                      skonfrontować?
                                      • Gość: maciuś Re: nie moglem sie powstrzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 15:42
                                        Wyluzujcie!!!!
                                        Temu przyglupowi tylko o to chodzi zeby podjac z nim bzdurna dyskusje.Juz nie
                                        raz i niejeden sie przekonal o tym.A poza tym to on sam jest podobno pederasta
                                        i sie bzyka(obciaga?) ze swoim przydupasem pndzelkiem po roznych lokalach!!!!
                                        Dobra rada : olac parowe!!!!!!
        • Gość: Nadi Re: .......... IP: *.media / *.media-saturn.com 08.11.04, 09:32
          Witam ponownie. Wasza dyskusja poczatkowo mnie rozbawila, niestety za chwile
          okazalo sie ze podjudzacie siebie nawzajem i nic konstruktywnego z tego nie
          wynika.

Nadal " Niech " nie wyjawil mi swej tajemnicy, ktore miejsce w Warszawie uwaza
          za godne uwagi, zarowno dla Polakow jak rowniez dla obcokrajowcow??

pozdrowienia

• Gość: zuid Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:34
          Buhehehe-Arabski lokal, gdyby to był prawdziwy arabski lokal, to by tam nie
          było żadnych kobiet, tylko faceci grajacy w trik-traka (przy tej grze nasze
          słowianki odpadają z nudów), pijący herbatę i sztachajacy się tytoniem z shishy.
          Pic na wode dla lasek którym foka jeczy na widok faceta o ciemnej karnacji...
    • envi Re: Sheesha 07.11.04, 16:55
      HMM, mieszkam parę lat w Warszawie i z checią odwiedziłabym ten klub o który
      tak zaciekle wojujecie z panem Niech, ale... sposób waszej argumentacji jest na
      takim poziomie, że obawiam się, że po za tym, że nie jesteście małolatami
      lansującymi się w różu i pici mini torebkami, to nic was od nich nie
      różni.Poziom mentalny i prymitywne argumenty których udzielacie na poparcie
      stanowiska przemawiają za tym, że od rozwydrzonej nastolatki różni was tylko
      image.
      • niech Re: Sheesha 07.11.04, 17:29
        Kolega bywalcow sziszy napisal ze jest rasista i homofobem. Koledzy i kolezanki
        tegoz kolegi pisza ze to ja jestem rasista. Nie wiem co tam sie pali w
        nargilach ale musi to byc niezly towar. Nie da sie ukryc ze bez wzgledu na
        srednia wieku towarzystwo w sziszy nie jest ani inteligentne (ja nie mam duzych
        wymagan co do was, ale IQ w okolicach 50), ani toleracyjne, ani specjalnie
        zabawowe. Wystawiliscie - czy tego chcieliscie czy nie - niezla wizytowke temu
        miejscu.
        PS. Przy okazji pozdawiam wszystkich ktorzy uwazaja ze argument w stylu "moj
        kontrlokutor to pedal" zamyka "dyskusje" okreslajac ich jako strone wygrana. Co
        do was to IQ w okolicach 10 bylby sukcesem.
        • ko_a Re: Sheesha 07.11.04, 21:19
          Obawiam sie Moj Drogi, iz musze Cie rozczarowac ... Otoz moje IQ jest
          zdecydowanie wieksze niz 10, czy nawet 50. Pracuje w duzej miedzynarodowej
          korporacji (przy takim IQ nie przeszlabym chyba 3-stopniowego procesu
          rekrutacji), a uwielbiam spedzac wolne chwile w Sheeshy. Tam moge sie totalnie
          wylaczyc i spedzic milo czas z ludzmi ktorzy sie do siebie usmiechaja, ktorzy
          mimo iz sie nie znaja swietnie sie razem bawia, a nie przepychaja sie wzajemnie
          czy szukaja zaczepki. Poznalam tak naprawde kilka bardzo fajnych i
          wartosciowych osob. Moi znajomi (zapewniam Cie iz z wysokim IQ) po prostu
          uwielbiaja to miejsce. Nie ma nic lepszego niz spotkac sie tam w weekend. Tak i
          w ten piatek spotkalismy sie w Sheeshy. Przyszly z nami 4 osoby ktore byly tam
          1 raz. 3 byly zaczwycone i juz sie "zapisaly" na ponowne wyjscie, zas 1 kolega
          byl oszolomiony. Stwierdzil, iz to nie to ze mu sie nie podoba, po prostu musi
          sie przyzwyczaic, ale miejsce na pewno ma swoj niezaprzeczalny klimat. Rozumiem
          ze o gustach sie nie dyskutuje, ale mimo wszystko zapraszam, moze jak spedzisz
          tam troche wiecej czasu to jednak zmienisz zdanie.
          • Gość: gutek Re: Sheesha IP: *.chello.pl 07.11.04, 22:41
            niechowi chodzi o mnie...to ja jestem osoba o której mówi...
            niech nadal nie odpowiedzial na moje pytanie..do jakich klubów chodzisz??
            • Gość: antek Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:53
              niech preferuje tylko jeden klub
              PARADISE!!! na Skrze i tylko tam chodzi
              • niech Re: Sheesha 07.11.04, 23:04
                No i znowu stara spiewka. Komu nie podoba sie w sziszy ten jest pedalem.
                Gratuluje inwencji.
                PS. Do kogos tam powyzej. Ja nie twierdze ze szisza nie moze sie komukolwiek
                podobac. Mi sie tam nie podoba. Byloby milo gdybym mial do tego prawo. Bo zdaje
                sie ze jestescie rodzina kolegi Kalego.
                PS2. Fanow sziszy laczy co najmniej jedno. Kompletne niezrozumienie slowa
                pisanego. Specjalnie dla was karte powinni tam napisac pismem obrazkowym.
                • ko_a Re: Sheesha 07.11.04, 23:16
                  Oczywiscie ze masz do tego prawo i nikt nie zmusi Cie do tego zeby nagle Ci sie
                  spodobalo. Jednoczesnie uwazam, iz raczej nie masz prawa do tego, zeby obrazac
                  tych ktorym sie w Sheeshy podoba (podobnie i w druga strone). Wyraziles swoja
                  opinie i ok, nikt Ci tego nie zabroni, ale uwazam iz z ta agresja i wzajemnym
                  ublizaniem sobie Ty i Twoi wspolrozmowcy troche przesadzacie. Byloby milo,
                  gdybyscie wyrazali troche bardziej konstruktywne opinie. Byc moze dzieki twoim
                  sugestiom Sheesha bylaby jeszcze wspanialsza ;-))
                  • Gość: antek Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 01:06
                    JEDNEGO TYLKO NIE ROZUMIEM.PO CO PROWADZIC DYSKUSJE Z TYM KRETYNEM??? ON JEST
                    ZNANY Z TEGO ZE SZUKA SLOWNYCH ZACZEPEK NIE TYLKO NA TYM FORUM!!! JUZ NIE RAZ
                    BYL ZA TO USUWANY A NAWET I BANOWANY. WYSILASZ SIE NA ROZMOWA Z POLGLOWKIEM
                    KTORY ROBI SOBIE POZYWKE Z TWOJEGO INTELIGENTNEGO JAK BY NIE BYLO TOKU SLOW.
                    NIE WARTO ON I TAK PRZEKRECA WSZYSKO NA SWOJA STRONE WSZAK WG. NIEGO JEST
                    OMNIBUSEM A DLA MNIE ZWYKLYM PEDALEM I PAROWA!!!!!!!!!!!!!IU Z CHECIA MU
                    ROZWALE RYJA JAK GO TYLKO SPOTKAM NA SWOJEJ DRODZE :):):)
                    • Gość: Nadi Re: ........... IP: *.media / *.media-saturn.com 08.11.04, 09:33
                      Witam ponownie. Wasza dyskusja poczatkowo mnie rozbawila, niestety za chwile
                      okazalo sie ze podjudzacie siebie nawzajem i nic konstruktywnego z tego nie
                      wynika.

Nadal " Niech " nie wyjawil mi swej tajemnicy, ktore miejsce w Warszawie uwaza
                      za godne uwagi, zarowno dla Polakow jak rowniez dla obcokrajowcow??

pozdrowienia
                      • Gość: werka Re: ........... IP: 81.210.86.* 08.11.04, 10:09
                        "rozmowa".... hmm... to już nie jest rozmowa:/ Nie chce mi się (po wielu
                        nieudanych próbach!!!!) sprowadzać "Niecha" do poziomu operownia rzeczowymi
                        argumentami... to bez sensu... chyba Antek ma rację (tym bardziej, że z tego,
                        co pisze wynika, iż z tym osobnikiem miał już do czynienia). Szkoda tylko, ze
                        panowie sprowadzili rozmowę o klubie do zwykłej pyskówki.... szkoda... żegnam!
                    • babsy Re: Sheesha 14.11.04, 20:33
                      Zgadzam się z Tobą,Antku, w 100%.Niech= niebywały frustrat,który nie wie
                      chyba,co zrobić z wolnym czasem i udziela się niemal na wszystkich forach GW.A
                      najgorsze jest to, że jakakolwiek konstruktywna dyskusja jest niemal
                      niemożliwa.Niech nawet nie raczy ustosunkować się do MOICH (Natalia)
                      wpisów,które są konkretne,na temat i na poziomie inteligencji wystarczająco
                      wysokim, żeby prowadzić rozmowę z ministrem,a co dopiero z takim mędrcem od
                      siedmiu boleści.Cóż, widocznie kolega niech wymięka w konfrontacji z kimś, kto
                      potrafi swoją wypowiedź jasno argumentować.Poza tym mam wrażenie, że koles ten
                      przeniósł się na stronę Sheeshy,ale nie ma odwagi się tam ujawnić pod tym samym
                      nickiem...
    • Gość: Rammstein Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:49
      No stary.... jak Ty znasz tajemnice Sienkiewicza to jestem pełem podziwu...
      buahahahahaha.....
    • Gość: Stiwi Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 00:00
      Faktycznie jak ktoś tu wspomniał, w pewnej chwili sporo wyzwisk i obelg
      poleciało w różne strony, co mogłoby świadczyć, że do sheeshy przychodzą
      niewyżyte małolaty. Tak jednak nie jest, a emocje jak wiadomo często biorą
      górę. Za to cenie Arabów, to ich trąbienie, tam każdy potrąbi sobie do woli,
      ale nikt nie spojrzy sie krzywo na drugiego kierowcę, bo mu wyjechał, czy mało
      co samochodu nie obtarł. Taki zwyczaj i taka kultura. I tak jest w sheeshy, jak
      ktoś wyleje na Ciebie wódkę przypadkowo, czy nadepnie na nogę, nie ma chamskich
      spojrzeń i zaciskania pięści, jest uśmiech, który rozwiązuje wszystko i pozwala
      dalej dobrze się bawić.

Na pewno jest to jeden z ciekawszych lokali w Warszawie, nie ukrywam, że la
      mnie obecnie najciekawszy, owszem kiedyś bardzo lubiłem Organzę, ale jednak
      sheesha ma w sobie to coś, co poszukuje człowiek zafascynowany krajami
      arabskimi, miejsce gdzie można poznać ciekawych ludzi, także Arabów, miejsce
      gdzie można zapalić najlepszą sziszę w Warszawie (szisza 20pln, dla przykładu w
      restauracji Le Cedre 75pln - ale naprawdę kicha za tą cenę).

Są ludzie, którym ten lokal, podobnie jak arabskie kraje się podobają, są inni,
      którzy pojechali do Egiptu, stwierdzili "brudasy" i na wszystko co wiąże się z
      arabską kulturą będą wieszać psy. Są też ludzie "plastikowi", którzy
      najwyraźniej nie będąc wpuszczonym wdali się w ostrą utarczkę słowną z
      bramkarzem, a ich wizja Sheeshy rozciąga się przez duże, zewnętrzne okno
      obłożone alkoholami.
    • Gość: dorota Re: Sheesha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:55
      no to sie kolego nie wykazałeś!!!!!!!!!!!!! Sheesha jest the best jak sie nie
      podoba to zapraszam do cynamonu tam jest lokal dla sztywniaków takich jak TY.
      • Gość: imprezowicz Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 02:03
        Bardzo interesujaca dyskusja :)

Az rzucilem okiem na wspomniane forum tej knajpy. Ogolnie rzecz biorac
        towarzystwo wzajemnej adoracji. Co do pro-arabskich inklinacji - no coz o
        gustach sie nie dyskutuje.
        Fajeczki, tance, usmiechy - wszystko to dla kobiet razem z mezczyznami - ktos
        jeszcze mowi o autentycznosci. Tak - w Egipcie, Algierii a zwlaszcza w Arabii
        Saudyjskiej takich knajp sa tysiace - hahahaha. Juz bardziej przypomina to
        tureckie dzielnice Berlina i Frankfurtu z miejscami do zwabienia laluni
        spragnionych wszelakich wrazen.
        Ciekawe czy zony tych co bardziej opalonych panow rowniez tancza, smieja sie i
        popalaja fajeczki w tej knajpie ? Smiem watpic. No ale, nie o to chodzi w tej
        "autentycznosci" i zabawie.

A co do atmosfery to po 5 minutach na tamtym forum znalazlem taki oto wpis :

-----------------------------------------------------------
        Autor: leyla (---.netia.com.pl)
        Data: 11-29-04 09:02

Nie wiem co się działo w klubie w ostatni piątek, ale była to akcja "polowanie
        na czarownice". Zamiast świetnej zabawy, ludzie wchodzili i wychodzili (to
        znaczy byli wulgarnie wypraszani a raczej, jak to określił jakiś ochroniarz ze
        zniszczonym sterydami mózgiem"wypie..ni"). mało osób tańczyło, a większość
        siedziała ze smętnymi minami. Osoby które normalnie weszły, siedziały spokojnie
        przy stoliku, rozmawiały i piły przeważnie jedynie sok, jednym słowem
        zachowywały się bardzo kulturalnie, zostawały wyrzucane przez ochroniarzy. Moje
        pytanie dlaczego? Niestety mięśniak z którymrozmawiałam umiał udzielić na to
        pytanie odpowiedzi "eee uuu yyy". Nie zostałam co prawda wyproszona z klubu (
        ale niestety moi znajomi tak), ale wyszłam szybko sama, bo zamiast fajnej
        atmosfery i kulturalnych ludzi na poziomie, w piątek do sheeshy wpuszczano
        "kurewki" i umięsnionych typków. Moi drodzy, co się stało z sheeshą??????????

-----------------------------------------------------------

Mimo wszystko - milej zabawy i Szczesliwego Nowego Roku (1300 ktoregos o ile sie
        nie myle :)
    • Gość: Kizia Mizia Re: Sheesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:00
      To miejsce uwielbia taka moja guba znajoma pochodzaca z malej wioski we
      wschodniej Polsce. Niech tam sobie lazi, a ja chetnie sie wybiore z, nomen
      omen, niechem, w jakies mniej wymyslne miejsce.
    • Gość: rumianka Re: Sheesha IP: 87.207.183.* 28.01.06, 17:03
      humhumhum...ja nie wiem jak to możliwe, chyba kolega miał pecha, wg mnie
      barmani boscy, nieba przychylają...plastikowej młodzieży nie uświadczyłam ani
      razu, bo plastiki bawią się w nieco innych klimatach...a może ty po prostu
      troszkę przesadzasz??? ja się zgadzam z autorem artykułu- ludzie wspaniali,
      atmosfera wręcz rodzinna, a smak fajek niepowtarzalny... w końcu robi je
      Shaggy :PPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka