IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 08:37
Gdzieś przeczytałam, chyba w jakimś wolskim piśmidle, że 125 ma kończyć trasę przy Kercelaku. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Bo jeśli tak jest, to czy nie byłoby lepiej puścić 125 Solidarności i Wolską na Bemowo? A może tam też zaraz będzie rozkopane? Tyle linii będzie zawieszonych podczas budowy metra, zamieszanie z tymi dojazdami jest koszmarne od lat, ale czuję, iż w tym roku pobije rekordy.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: 125 11.02.11, 10:22
      Nie czytasz forum :)
      Nikt nie puści autobusu wzdłuż torów tramwajowych.
    • Gość: Rurecki Ciachać do Wschodniego. IP: *.Router.Korbank.pl 11.02.11, 11:37
      • sibeliuss Re: Ciachać do Wschodniego. 11.02.11, 11:50
        Do Wschodniego jest już 115.
        • angelcorpse Re: Ciachać do Wschodniego. 11.02.11, 12:05
          sibeliuss napisał:

> Do Wschodniego jest już 115.

Więc nie zostanie nic innego jak zlikwidować a tabor przerzucić na 508 bo za rzadko kursuje :P
    • Gość: kemot97 Re: 125 IP: 212.183.128.* 13.02.11, 13:48
      kiedys jezdzilem do pracy od Wileniaka do Reduty W - 125 bylo super alternatywa dla 26 - jak tramwaje staly to 125 od razu przejmowal pasazerow. Pozatym 125 bylo szybsze niz tramwaje - te za dlugo stoja na swiatlach (szczegolnie na Karcelaku, przy Plockiej i Elekcyjnej). Teraz popsuli wszystko....Nie wiem co to za polityka - jesli ulica jedzie tramwaj autobusow tam juz nie powinno byc - Okopowa od WZ do Ronda Daszynskiego jezdzily tylko tramwaje i tez mi zdarzal spacerek tam jak tramwaje padly
      • 0ffka Re: 125 13.02.11, 14:03
        To jest POlityka napływu.
        Tak jest, jak w Warszawie nie rządzą warszawiacy...
      • Gość: bemowiankaa Re: 125 IP: *.centertel.pl 13.02.11, 20:09
        taa, ja bemowianka muwie od tym od lat, no nie offka? jak tramwaje siem psujom to od razu 125 zbiera wszystkich i staje siem cud, wtedyy... bo 800 osób mieści się do jednego bósa, nigdzie indziei w warsiawie takich cuduf nie ma!!
        tżeba przywrócić 125, co na to radni, co na to aniela merkel i fransua miterą i bórmistrz Dombrowski???
        • 0ffka Re: 125 13.02.11, 20:27
          dennis_lance napisał:

> taa, ja bemowianka muwie od tym od lat, no nie offka? jak tramwaje siem psujom
          > to od razu 125 zbiera wszystkich i staje siem cud, wtedyy... bo 800 osób mieści
          > się do jednego bósa, nigdzie indziei w warsiawie takich cuduf nie ma!!
          > tżeba przywrócić 125, co na to radni, co na to aniela merkel i fransua miterą i
          > bórmistrz Dombrowski???

Penisie Lanco miałeś mnie wyciszyć w swoich ustawieniach... Czemu tego nie zrobiłeś? Znowu ci synapsy puszczą :(
          • sibeliuss Re: 125 13.02.11, 21:39
            Czemu już nie jesteś Szkapą :)
            • 0ffka Re: 125 13.02.11, 23:58
              sibeliuss napisał:

> Czemu już nie jesteś Szkapą :)

bo ty zostałeś ogierem a ja nie przepadam za klimatami analnymi
            • tomjani Re: 125 14.02.11, 08:35
              Bo została małpą której dano do ręki brzytwę?
              • 0ffka Re: 125 14.02.11, 14:23
                Znudziła mi się zabawa, jak to kiedyś określił Sibeliuss z cyt: prymitywnymi tipsiarami, tępymi blacharami i prymitywnymi dresiarami. Teraz on przejął tam pałeczkę i bawi się pacynką.
                Ja spokojnie czekam na skutki. A będzie się działo, oj będzie... jak znam Sibeliussa :D
                • sibeliuss Re: 125 14.02.11, 14:32
                  Czyli Ty się bawiłaś "Gazetką"? Ta cała słodycz i ten lukier to było udawanie z nudów i z ciekawości, czy się uda?
                  :D (idę zagrać w Lotto)
                  • 0ffka Re: 125 14.02.11, 15:32
                    Sib teraz Ty baw się dobrze i uważaj swoimi danymi osobowymi, fotami, etc i znajomych z s@lonu...
                    PS
                    Pacynki są zabawne :D
                • tomjani Re: 125 14.02.11, 15:18
                  0ffka napisała:

> Znudziła mi się zabawa, jak to kiedyś określił Sibeliuss z cyt: prymitywnymi tipsiarami,
                  > tępymi blacharami i prymitywnymi dresiarami.

A są takowe na Szkapie? Jakoś dotąd nie zauważyłem! Była tylko jedna histeryczka.

> Teraz on przejął tam pałeczkę i bawi się pacynką.

Chyba fora Ci się pomyliły.

> Ja spokojnie czekam na skutki. A będzie się działo, oj będzie... jak znam Sibeliussa :D

Co działo się na Szkapie ale to za Twoją przyczyną - każdy może sobie zobaczyć, bo znów jest otwarta :-P
                  • 0ffka Re: 125 14.02.11, 15:43
                    Sam raz dla ciebie towarzystwo... Masz farta, bo szefowej podobasz się z racji twojego wieku. Ochoczo będzie ci zmieniać pieluchy. Posiada w tym doświadczenie a nawet kursa przez neta pobiera, aby zdobić wykształcanie i zawód!
                    • tomjani Re: 125 14.02.11, 15:48
                      Szefową bardzo szanuję za to jak (po Tobie?) posprzątała. A na tamtym Forum podobać mi się może nie tylko ona; takze taka która jest wolna. A Ty już przyuczasz swoje koty aby Tobie pieluchy zmieniały, gdy czas na to przyjdzie?
                      • 0ffka Re: 125 14.02.11, 15:54
                        Skoro szanujesz ją, to do niej wydzwaniaj i pisz czule SMS`y a nie do mnie!
                        Panna wyposzczona.. nawet grubego, łysiejącego geja skłonna zgwałcić a przecież woli dziadków z chorą prostatą :D
                        Masz szanse, łap szczęście!
                        • tomjani Re: 125 14.02.11, 15:59
                          I jak tu zachować resztki szacunku dla kogoś kto tak pomiata swoją serdeczną do niedawna koleżanką, o wyssanych z palca fantazjach co do mojej osoby już nie mówiąc? No i nie pamiętam już kiedy ostatnio wysłałem do Ciebie czułego SMS-a :-P
                          • 0ffka Re: 125 14.02.11, 16:09
                            Mam przedstawić billing chociażby dzisiejszego dnia?
                            :D
                            Mówię ci psycholu, że tego typu dokumenty wylądują w końcu w prokuraturze i zostaniesz oskarżony o stalking! W końcu spotkasz się ze mną, ale... w SĄDZIE
                            • tomjani Re: 125 14.02.11, 18:57
                              0ffka napisała:

> Mam przedstawić billing chociażby dzisiejszego dnia?

Sama mi ten telefon dałaś. A potem przestałaś bez powodu odbierać. Na utratę czasu i przeziębienie podczas bezowocnego oczekiwania na przystanku na którym byliśmy umówieni też mnie naraziłaś. A potem jeszcze zwodziłaś mnie na forum. A na czata po co mnie zapraszałaś? Żeby mi nawtykać przy Twoich dawnych przyjaciołach, którym takie świństwo na pożegnanie zrobiłaś? Bo niezależnie od tego kto w końcu spowodował ukrycie forum bez pytania o zgodę zainteresowanych - tamten Twój występ Cię dyskwalifikuje! Ciesz się że Ci konta dotąd nie skasowano, na Twoje szczęście tam takich mściwych osób nie ma:

forum.gazeta.pl/forum/w,95160,122030984,122030984,Oglaszam_ze_jeden_cham_zostal_zabanowany_na_N_Sz_.html
                              Mimo wszystko żal mi się Ciebie zrobiło, może jakiegoś doła miałaś - stąd moje bezskuteczne próby skontaktowania się poza Forum. Dotarło?

> Mówię ci psycholu, że tego typu dokumenty wylądują w końcu w prokuraturze i zos
                              > taniesz oskarżony o stalking! W końcu spotkasz się ze mną, ale... w SĄDZIE

Jakie dokumenty? Czy, z drugiej strony - wysłałem Ci kiedykolwiek wulgarnego SMS-a? Bo Ty mi owszem, kilka na wszelki wypadek zachowałem.
                              • sibeliuss Re: 125 14.02.11, 19:10
                                Janiszewski, podrywałeś tą starą kociarę? No wybacz, ale musisz mieć chyba zryty beret.
                                • tomjani Re: 125 14.02.11, 19:27
                                  sibeliuss napisał:

> Janiszewski, podrywałeś tą starą kociarę? No wybacz, ale musisz mieć chyba zryty beret.

Nie wnikałem póki co w Jej wiek (no, sama mi go ujawiła poniewczasie ale wyglądało na to że ściemnia). Jednak po tym co na Szkapie zaprezentowała - faktycznie musiałbym być samobójcą aby taką znajomość podtrzymywać. Szkoda, bo chciałem dla Niej być miłym :-(
                                • 0ffka Re: 125 14.02.11, 19:30
                                  sibeliuss napisał:

> Janiszewski, podrywałeś tą starą kociarę? No wybacz, ale musisz mieć chyba zryt
                                  > y beret.

Też tak sądzę! Tom ma nafikane pod beretem!
                                  Ja mam 65 lat a ten T.J. tylko 48 :( To zboczeniec gerontofil!
                                  Ups... Sibek... ty też po śmierci swojej mamusi, czy też zdradzie pięknego pielęgniarza zainteresowałeś grubymi kobietami starszymi 2x od ciebie :(
                                  Same zboczki na tych forach!
                                  • tomjani Re: 125 14.02.11, 20:18
                                    0ffka napisała:

> Też tak sądzę! Tom ma nafikane pod beretem!
                                    > Ja mam 65 lat a ten T.J. tylko 48 :( To zboczeniec gerontofil!

I znów ściemniasz ze swoim wiekiem? 65-letnia kobieta dorabiająca sobie do emerytury w biurze wśród jeszcze starszych od siebie, również dorabiających emerytek? :-DDDD

/ciach resztę insynuacji wobec osoby trzeciej/
                                    • 0ffka Re: 125 14.02.11, 20:27
                                      o... z żigolaka starszej pani... stajesz się gejem :D
                                      • tomjani Re: 125 14.02.11, 20:34
                                        0ffka napisała:

> o... z żigolaka starszej pani... stajesz się gejem :D

Że co mianowicie? Za chwilę zaczniesz wszem i wobec oznajmiać że jestes 65-letnim emerytem? :-P
                              • 0ffka Re: 125 14.02.11, 19:39
                                tomjani napisał:

> Sama mi ten telefon dałaś. A potem przestałaś bez powodu odbierać.

Dałeś mi parę linków do swoich artykułów i swój telefon. Wydawałeś się normalnym facetem... Niestety prędko mnie rozczarowałeś po rozmowie telefonicznej, kiedy jak zboczeniec śliniłeś się do telefonu!

> ...Na utratę czasu i przeziębienie podczas bezowocnego oczekiwania na przystanku na którym byliśmy umówieni też mnie naraziłaś.

Napisałam ci, że nie będzie rzadnego spotkania i kropka... Ty jechaleś, czekałeś nie wiem po co... chory jesteś PSYCHICZNIE!

> A potem jeszcze zwodziłaś mnie na forum. A na czata po co mnie zapraszałaś?

Podaj gdzie ja ciebie zapraszałam na czat? Kłamiesz! Na czacie miałam być ja i mój znajomy a ty tam sam wlazłeś ku uciesze ogółu, dając show na web cam...

Tak jak piszą w necie o tobie twoi znajomi z reala... jesteś klientem zakładu psychiatrycznego!
                                • tomjani Re: 125 14.02.11, 20:33
                                  0ffka napisała:

> Dałeś mi parę linków do swoich artykułów i swój telefon. Wydawałeś się normalnym
                                  > facetem...

No i jeszcze ofertę pomocy technicznej, abyś nie musiała nowego roweru kupować z powodu nie trzymających powietrza dętek :-DDD I kto tu wyszedł na nienormalnego?

> Prędko mnie rozczarowałeś po rozmowie telefonicznej, kiedy jak zboczeniec śliniłeś się do
                                  > telefonu!

Widziałaś mnie w telefonie? No proszę, nawet nie wiedziałem jakiem sprzęcichem dysponuję :-P

> Napisałam ci, że nie będzie rzadnego spotkania i kropka...

Nawet gdybyś faktycznie mi cokolwiek wtedy napisała - to tak napisaną wiadomośc zrozumiałby tylko równy Tobie analfabeta :-P

> Podaj gdzie ja ciebie zapraszałam na czat? Kłamiesz! Na czacie miałam być ja i
                                  > mój znajomy a ty tam sam wlazłeś ku uciesze ogółu, dając show na web cam...

Więc już nawet płci nie rozróżniasz? No i kamerki mile widziane być miały (i faktycznie, zapraszająca też miała ją włączoną.

forum.gazeta.pl/forum/w,95160,121498597,121498597,Czat_jutro_od_19_00_.html
                                  > Tak jak piszą w necie o tobie twoi znajomi z reala... jesteś klientem zakładu
                                  > psychiatrycznego!

Taaaa, faktycznie trzeba mieć zryty beret aby taki paszkwil brać dosłownie:

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xm0sGWKVe2wJ:www.grzywa.waw.pl/varia/tomjani.html+grzywa+waw+pl+varia+tomjani&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&source=www.google.pl
                                  • 0ffka Re: 125 14.02.11, 20:42
                                    Nosz... kużffa.... mam zryty beret.. i pamiętaj, że to moherowy beret! W końcu mam 65 lat (sic!) i jezdę anawapedhom a ty nadal piszesz sms`y, dzwonisz do mnie ... :( i kto tu ma zryty berecik? ;D
                                    • tomjani Re: 125 14.02.11, 20:54
                                      Gdyby nie to że piszesz zalogowana - pomyślałbym że pisze Twój ulubiony "ogon", ten od "bósów" ma się rozumieć. Ale pomału zaczyna nudzic mnie już odpowiadanie na takie
                                      zaczepki. Choć nie grawantuję że zdzierzę gdy znów się zabawnie podłożysz :-DD
                                      • 0ffka Re: 125 14.02.11, 22:21
                                        tomjani napisał:

> ....Choć nie grawantuję że zdzierzę gdy znów się zabawnie podłożysz :-DD

Nadal będziesz się mścił, że odrzuciłam znajomość z tobą.
                                        • lukasz.1978 Offka i Tomjani - zakochana para 14.02.11, 22:30
                                          Co te Walentynki robią z ludzi :))

PS. Tomjani: Gdybyś mnie nie kojarzył, to ja, Antypejsbuk :) W nowym wcieleniu.
                                          • tomjani Re: Offka i Tomjani - zakochana para 14.02.11, 22:59
                                            lukasz.1978 napisał:

> Co te Walentynki robią z ludzi :))

No właśnie. Ale z mojej strony to raczej :((
                                            >
                                            > PS. Tomjani: Gdybyś mnie nie kojarzył, to ja, Antypejsbuk :) W nowym wcieleniu.

I mamy się tu znowu o tramwajach kłócić? ;-P
                                      • Gość: bemovianka póździć ałtobusy na wolskom IP: 94.124.18.* 21.02.11, 16:22
                                        jaki ogon, gościu, co ty? no masz hyba zryty beret!
                                        ja jestem bemowianka sonsiadka offki i my dwie walczymy o 125 na wolskiej, bo tam jeździmy i tam mósi być ałtobus, co na to radni, co na to xiądz biskup i helmót kol?
                                        • Gość: dennis_lance pie...ć c-offkę i bemowiankę IP: *.1and1.pl 21.02.11, 16:49
                                          to stara pi... z Bemowa a właściwie z wiochy i h... jej w dupę z jej wolskom i autobósem 125
                                        • Gość: dennis_lance hój w dupem bemowiancę i c-offcem IP: *.pl 21.02.11, 16:52
                                          hój w dupem bemowiance i c-offce z ich wolskom i autobósę 125
                    • gazeta_mi_placi Re: 125 14.02.11, 15:49
                      Owszem, czemu nie...
                      Żadna ujma na honorze.
          • dennis_lance Re: 125 13.02.11, 22:58
            >Penisie

Ho ho, widzę pełna krasa i warszawska "kultura", jak się patrzy :) No i obsesja chyba jakaś na moim punkcie :) Wiesz, że to można leczyć?
            Już byś się chociaż za warszawiankę nie podawała, bo przynosisz całej Warszawie wstyd swoją pisaniną (chyba, że to taka taktyka napływu, żeby ośmieszyć to miasto)...
            • 0ffka Re: 125 13.02.11, 23:59
              kolejna auto-projekcja :)
            • 0ffka dennis_lance 14.02.11, 00:07
              dennis_lance
              • dennis_lance Re: dennis_lance 14.02.11, 00:29
                Nie no, bawię się coraz przedniej, widząc twoje konwulsje :lol:

Już nawet donosy na mnie piszesz do admina, nieładnie nieładnie (widziałem je już dawno, tak na marginesie) :D Tyle, że to twoje jedynie obsesje są, ja natomiast mam dowód, iż to ty miauczysz ciągle o to żałosne 125 na Wolskiej. Sama się dwa posty wcześniej zdekonspirowałaś :lol: Obsesja zresztą twa jest znacznie poważniejsza, skoro sama się już enty raz wpisujesz na "nie" pod moją petycją albo - co gorsza - zawracasz gitarę znajomym, żeby się wpisywali, choć najwyraźniej nie mają bladego pojęcia, o czym piszą.

Ciekawe też, co powiedziałby Freud na te ciągłe twe odniesienia do penisa...

Wybacz, jutro nie poświęcę ci ani minuty, gdyż po prostu nie będę miał ochoty. Przeżyjesz to jakoś? Może pojutrze coś ci miłego tutaj naskrobię, może być? ;)
                • 0ffka Re: dennis_lance 14.02.11, 00:32
                  Wybacz mój ogonku, ale mam inne IP niż Bemowianka... Poza tym jako prawdziwa warszawianka w przeciwieństwie do ciebie robaczku... określanie osoby pochodzącej z Jelonek mianem Bemowianki uważam za obrazę :) Bez odbiory mój fanie :D
    • tom_aszek Wywalcie ten wątek 15.02.11, 09:22
      To jest forum o komunikacji miejskiej a nie o (braku) komunikacji międzyludzkiej.
      • sibeliuss Re: Wywalcie ten wątek 15.02.11, 09:23
        Jestem za.
      • 0ffka Tom_aszek masz rację! 15.02.11, 09:48
        tom_aszek napisał:

> To jest forum o komunikacji miejskiej a nie o (braku) komunikacji międzyludzkie
        > j.
        >

Mogliby chociaż usunąć posty nie związane z tematem. Ewidentny brak moderatora.
        • tomjani Re: Tom_aszek masz rację! 15.02.11, 12:48
          Widzisz, a tamtego Twojego wątku na Forum z którego uciekłaś, za który masz powody się wstydzić dotąd nie usunięto... Więcej wyrozumiałości dla innych! :-P
          • 0ffka Re: Tom_aszek masz rację! 15.02.11, 13:23
            tomjani napisał:

> Widzisz, a tamtego Twojego wątku na Forum z którego uciekłaś, za który m
            > asz powody się wstydzić dotąd nie usunięto... Więcej wyrozumiałości dla innych!
            > :-P

Nie uciekłam tylko olałam, nota bene już 2x. Za 1x mojej rezygnacji bywania na wiejskiej szkapie właścicielka tegoż forum tak rozpaczała po mojej stracie i błagała mnie na GG, abym tam wróciła, że zlitowałam się nad biedaczką... Po prostu nie jesteś w stanie pojęć, że nudzą mnie prymitywne naigrawania bezpłodnej panienki z kobiet w ciązy, matek karmiących piersią, etc. Nie mam na tym punkcie kompleksów w przeciwieństwie do naczelnej trollicy e-mamy.
            A propos ciebie to jesteś socjopata! Współczuje osobie, która spotka się z tobą w realu. Jesteś niebezpieczny, nie panujesz nad swoimi emocjami i uprawiasz stalking.
            • tomjani Re: Tom_aszek masz rację! 15.02.11, 14:27
              ...powiedziała ta co najlepiej zna mnie z reala :-P
      • lukasz.1978 Moderacja 15.02.11, 17:19
        > To jest forum o komunikacji miejskiej a nie o (braku) komunikacji międzyludzkiej.

Bo fora dzielą się na niedomoderowane i nadmoderowane. Forum nadmoderowanym jest np. forum Żoliborz (zwane dla zmyłki Żoliborz, Bielany), gzie nawiedzony cenzor tnie na lewo i prawo, a to jest pewnie niedomoderowane - średnia z tych dwóch forów wychodzi na zero :)

Choć ja na przykład brzydzę się wycinaniem, wierzę w skutecznośc apelowania do użytkowników a nie cięcia. A ten wątek to nawet ma swoje smaczki i jeden taki wątek temu forum nie zaszkodzi :)
    • Gość: kuna Re: 125 IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 15:47
      O, matko, ileż to się można o ludziach dowiedzieć przy okazji błahostki... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka