Dodaj do ulubionych

Sklepy i firmy uslugowe na Mlocinach i nie tylko .

18.02.11, 11:56
Jakie znacie i jakie polecacie pizzerie itp , sklepy ,warsztaty firmy usługowe z Młocin i okolic .Gdzie warto iść do sklepu na zakupy , coś zjeść czy skorzystać z usług warsztatu ,rzemieślnika a których ( kogo ) omijać z daleka .
Obserwuj wątek
    • m3rkury Wulkanizacja 19.02.11, 13:40
      Czasami mam wrażenie, że Młociny to zagłębie zakładów wulkanizacji i serwisu opon :) Jest to zapewne spowodowane przecinającą Młociny wylotówką na Gdańska.
      W każdym razie - zawsze zmieniałem opony w nieistniejącym już zakładzie na Pułkowej, w którym teraz jest tylko myjnia. A tej jesieni zmieniałem w zakładzie na Heroldów 4. W sumie byłem zadowolony, chociaż strasznie się namęczyli z tą zmianą (duże felgi aluminiowe i niskoprofilowe opony) i zasugerowali, żebym na wiosnę poszukał jakiegoś warsztatu ze specjalną maszyną do tego ;)
      Natomiast wulkanizacja na tyłach stacji ORLEN jest jakaś dziwna - ile razy tam próbowałem zmienić opony zawsze był jakiś problem...
    • 2-bielanka Re: Sklepy i firmy uslugowe na Mlocinach i nie ty 22.02.11, 01:22
      ja potrzebuję szklarza, który robi półki. Gdzieś na ulicy widziałam ogłoszenienie
      • czaki58 Re: Sklepy i firmy uslugowe na Mlocinach i nie ty 22.02.11, 08:07
        Nie jest to za blisko ale polecam szklarza mieszczącego się na ul J.Kochanowskiego 1 róg Literackiej .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka