Dodaj do ulubionych

Liceum z Pragi Północ najlepsze w Warszawie

03.03.11, 17:03
Szacun, Warszawa ma _dwa_ brzegi i nawet fajnie, że akurat w edukacji to widać.
Obserwuj wątek
    • marius_valkyre Liceum z Pragi Północ najlepsze w Warszawie 03.03.11, 17:11
      www.perspektywy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3359&Itemid=791
      Strona perspektyw mówi inaczej?

Czy mógłbym prosić o link do rankingu z którego korzystaliście?
      • Gość: marek kto normalny wybiera lo wg rankingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 17:15
        moze cos ulatwic ale wybor szkoly to znaczynie powazniejszy problem niz konfrontacja ambicji z progami
        • Gość: student Re: kto normalny wybiera lo wg rankingu IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 21:01
          Poważniejszy? Do tego problem? Nie widziałem żadnego problemu. Skończyłem liceum rok temu, i nadal nie wiem, gdzie Ty widzisz powagę, a tym bardziej problem w tej decyzji.
        • Gość: Anonim Re: kto normalny wybiera lo wg rankingu IP: *.cx 06.03.11, 09:39
          ja wybierałam LO z rankingu i nie załuje :)
      • kmir Re: Liceum z Pragi Północ najlepsze w Warszawie 03.03.11, 18:04
        Przytoczony link nie dotyczy rankingu liceów warszawskich, którego wyniki ogłoszono 3 marca a wycinka (szkoły z Mazowsza) rankingu ogólnopolskiego ogłoszonego w styczniu. Ponieważ rankingi te różnią się nieco kryteriami więc kolejność szkół nie jest identyczna.
        Sprawdzałem przed chwila - na stronie Perspektyw nie ma jeszcze wyników rankingu warszawskiego
    • Gość: P Brawo Staszic! IP: 118.168.22.* 03.03.11, 17:47
      Ponownie!
      • Gość: m Re: Brawo Staszic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 18:14
        e tam, dopiero drugi :/
    • Gość: prażanka Liceum z Pragi Północ najlepsze w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 20:17
      Jestem wręcz zbulwersowana tytułem.Świadczy o całkowitej nieznajomości realiów warszawskich.Pragę ze Starym Miastem dzieli JEDEN przystanek tramwajowy.Praga jest świetna dzielnicą do mieszkania.Wszędzie blisko,jest krawiec i szewc pod ręką.Władek zawsze należał do najlepszych liceów,więc nie rozumiem tej sensacji.Że na Pradze Północ?Bo co,bo my mamy nie mamy prawa mieć dobrych szkół?
      • Gość: abc Re: Liceum z Pragi Północ najlepsze w Warszawie IP: *.54.249.32.smlw-legionowo.pl 03.03.11, 20:29
        wystarczy wyjsc z Wladka i pojsc 200 metrow w kierunku Wilenskiego i chyba sama przyznasz ze Prage Stare MIasto rozni cos wiecej niz odleglosc jednego przystanku.
    • Gość: Pr0_N00B Władek sux IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 20:35
      Jeżeli władek (pieprznięta szkoła) jest na pierwszym, to ten ranking czyta się od końca. Chodziłem tam 1,5 roku i nie polecam.
    • Gość: IQ We Władku kują,w Staszicu myślą!!!;-) IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.11, 21:10
      Nowy ranking preferuje prymitywną tresurę w zdawaniu koszmarnych merytorycznie matur!
    • Gość: monty Liceum z Pragi Północ najlepsze w Warszawie IP: *.hor.ucl.ac.uk 03.03.11, 21:54
      W Batorym też jest IB i większość osób z tej klasy wyjeżdża studiować za granicą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka