selen.a 21.03.11, 09:46 Podpowiedzcie mi jakie są teraz modne motywy fototapet? Chciałabym odświeżyć moje mieszkanie i coś zmienić w nim. Koleżanka poleca mi fototapety aga, podobno też montują. Chciałabym to zrobić szybko i sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Fototapeta - jaka? IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 10:11 fototapety to wiele lta temu były modne, teraz to obciach Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Najlepsze Jugoslowianskie. Niestety juz rarytasy 21.03.11, 11:21 Najlepiej pejzaz z lasu, jeziora lub gory. Do kompletu po drugiej stronie pokoju sugeruje mebloscianka ze Swarzedza w kolorze czerownego mahoniu. Tez trudno dostepna. Kanape koniecznie ustawic na tle tego pejzazu i za glowami przyczepic slomianke, aby goscie nie wytluscili wlosami. Po poczestunku paluszkami slonymi, goscie prezentuja sie fantastycznie na tym biwaku. Niech sie nie krepuja, mozna troszke pozniej dolozyc tych slonych paluszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Najlepsze Jugoslowianskie. Niestety juz raryt IP: *.cli.nitronet.pl 21.03.11, 17:24 Co ten wątek ma wspólnego z Warszawą? Chcesz fototapetę starej Warszawy, czy mieszkanie znajduje się chociaż w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
selen.a fototapeta 22.03.11, 12:53 Mieszkam w Warszawie i dlatego moje pytanie jest skierowane do Was. Może ktoś wykonywał sobie taką fototapetę w domu i będzie wiedział jakie są teraz trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: fototapeta IP: *.aster.pl 22.03.11, 22:04 Chodzi o trendy warszawskie? Odpowiem: takie jak wszędzie. A jakie, to dowiesz się na forum dekoracje mieszkań. Tutaj ludzie chcą pisać i czytać o problemach Warszawy, a Twój gust to na szczęście problem Warszawy nie jest. Ps. Jutro wrzucam wątek o sr...u, bo przecież wys...em się w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: fototapeta 28.03.11, 16:32 Wiesz, do fototapety to trzeba mieć pustą ścianę. A tutaj chyba mało kto tak ma, pomijając już kwestię gustu. Ludzie mają w mieszkaniach różne meble, czasem duże biblioteki... fototapeta wtedy ani nie pasuje, ani nie ma na nią miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olgierd Re: Fototapeta - jaka? IP: *.ae.krakow.pl 28.03.11, 15:48 Wszystko zależy od tego, jakie masz mieszkanie, tzn. w jakim stylu. Mi osobiście się podoba fototapeta z motywem miasta. Chodzi Ci o firmę aga.net.pl?? Bo tylko taką znalazłem w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Fototapeta - jaka? 28.03.11, 16:31 > Wszystko zależy od tego, jakie masz mieszkanie, tzn. w jakim stylu. Mi osobiści > e się podoba fototapeta z motywem miasta. Chodzi Ci o firmę aga.net.pl?? Bo tyl > ko taką znalazłem w sieci. I wyjaśniło się po co ktoś założył tak dziwaczny na tym forum wątek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Fototapeta - jaka? IP: *.acn.waw.pl 28.03.11, 16:56 super motyw miasta w miescie alez to oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
fototapety Re: Fototapeta - jaka? 10.01.19, 11:34 Polecam odwiedzić sklep z fototapetami robionymi na wymiar grafinia.pl Na pewno znajdziesz tam coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Wiemy SPAMerze - zawsze to samo reklamujesz 12.11.13, 16:30 wyszukiwarka nie kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Fototapeta - jaka? 14.03.19, 17:41 Jeszcze, jeszcze więcej je... spamu. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolad Re: Fototapeta - jaka? 10.04.19, 11:15 Jam mam fototapetę z lasem we mgle. Robiłam na wymiar. Tutaj masz linka do sklepu gdzie to zamawiałam fototapeta mgła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DominikSmruk Re: Fototapeta - jaka? IP: *.146.162.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.04.19, 19:25 www.fotodrukarz.pl/fototapeta/drzewo-z-sloncem-w-dzikim-lesie/1876 Odpowiedz Link Zgłoś
sari84 Re: Fototapeta - jaka? 16.07.19, 15:08 sarmangroup.org/fototapety/ - tapety na zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksnadra K Re: Fototapeta - jaka? IP: *.146.162.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.04.19, 19:23 Ja kupiłam taką www.fotodrukarz.pl/fototapeta/piekny-wschod-slonca-w-lesie/1891 do kuchni, wyszła super, Panowie doradzili mi żeby wziać zmywalną to się nie wytrze nadruk i można ją bezpiecznie doszorwać jak dzieciaki pochlapią. Sprawuje się świetnie Odpowiedz Link Zgłoś