Dodaj do ulubionych

STRASZNY HAŁAS !!! 200tys.NIE MA NIC DO GADANIA !!

IP: *.chello.pl 09.05.04, 21:21
Nad Ursynowem, nad Kabatami, ale też na pewno i w innych dzielnicach także,
przelatuje CO 5 MINUT ODŻUTOWIEC 200 METRÓW NAD GŁOWĄ !!!
Mamy tu od paru dni ISTNY NALOT BOMBOWCÓW !!!
I oczywiście POMAD 200 TYSIĘCY ludzi którym się RUJNUJE BEZPRAWNIE SPOKOJNE
ŻYCIE NIE MA NIC DO GADANIA !!!
GDZIE JEST DEMOKRACJA?! GDZIE JEST PRAWO ?!! GDZIE JEST ZWYKŁA PRZYZWOITOŚĆ?!

W piątek, na przykład wróciłam z pracy bardzo zmęczona, ze strasznie bolącą
głową, chciałam zasłużenie odpocząć po całodziennym wysiłku ALE GDZIEŻ TAM!!!
TU JEST PIEKŁO!!! CO ZA CHAMSKIE PRL-owsko-STALINOWSKIE METODY "robienia
interesów"!!!
Wiecie co?! Wcale nie trzeba tu Al Qaidy. Wcale się nie zdziwię jeśli ktoś z
tych 200 tysięcy dokona aktu terroryzmu ZE ZWYKŁEJ ROZPACZY!!!
Bo ten ciągły hałas SPROWADZA CZŁOWIEKA PSYCHCZNIE ABSOLUTNIE "DO PARTERU"!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jaa_ga NIE przesadzaj.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.05.04, 21:30
      Też tu mieszkam...
      Wyjedź w Bieszczady, albo idź do psychoanalityka.
      Radzę poważnie, bo widzę z Twego postu,
      że nie radzisz sobie sam(a) ze sobą.
      To na pewno nie wina samolotów...
      • narysuj.mi.baranka Spojrz ile w Twym poscie krzyku... 09.05.04, 21:36
        Bywam na Ursynowie i moja uwage zwrocil fakt, ze samoloty lataja dosc cichutko.
        Sadze ze ich halas jest slabszy niz halas ruchu samochodowego.
        • slodkoslony Re: Spojrz ile w Twym poscie krzyku... 09.05.04, 21:40
          Gaz,

Te cicho latające odrzutowce nazywamy bocianami .
          Musisz na nie bardzo uważać . Pryznoszą nieoczekiwanie dzieci .

Faktycznie hałasują mniej niż samochody .
          • narysuj.mi.baranka Re: Spojrz ile w Twym poscie krzyku... 09.05.04, 21:44
            Prosilam, abys nie zwracal sie do mnie uzywajac loginu poczty. To tylko login
            poczty. Tzw. adres.

Prosilam takze, abys nie osmieszal na sile i za wszelka cene moich wypowiedzi.
            A prosilam, abys darowal sobie seksistowskie uwagi?
            • slodkoslony Re: Spojrz ile w Twym poscie krzyku... 09.05.04, 21:50
              Ależ ja tylko starałem się wytłumaczyć Ci różnicę między hałasem emitowanym
              przez ptactwo a tym pochodzącym z odrzutowców .

Gaz , to przecież Twój [wcześniejszy] nick .
              Wybacz ale jesteś chyba odrobinę próżna oczekując pełnej tytulatury:
              "narysuj.mi.baranka" .
              • narysuj.mi.baranka Re: Spojrz ile w Twym poscie krzyku... 09.05.04, 22:05
                Ja SLYSZALAM odglos machin latajacych nad Ursynowem. Umknelo Ci?!
                Jakos wszyscy obywamy sie bez inwokacji.
                • Gość: jaa_ga Litwo! Ojczyzno moja!... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.05.04, 22:07
                  Teraz lepiej?
                  • narysuj.mi.baranka Re: Litwo! Ojczyzno moja!... 09.05.04, 22:08
                    Znacznie lepiej :))) Jestes cudowna :)
          • narysuj.mi.baranka PS 09.05.04, 21:45
            Skoro nie odpowiadasz na moje maile to chyba moge tymbardziej liczyc na
            nieodnoszenie sie do moich postow? Wszak tam bezposrednio do Ciebie sie zwracam
            a tu... nie do Ciebie.
            • slodkoslony Re: PS 09.05.04, 21:53
              Gaz , wybacz.
              Zawsze odpowiadam na mail'e a szczególnie damskie.

Twój musiałbyć niecenzuralny i usunął go Admin poczty .
              Nie mam [ od naszego szczytowania ] żadnego listu od Ciebie ...
              • narysuj.mi.baranka Re: PS 09.05.04, 22:08
                Prosilam, abys nie zwracal sie do mnie za pomoca nicka z ktorego zrezygnowalam.
                Poniewaz nie chcesz spelnic mojej prosby, bede musiala zanicechac wymiany
                postow z Toba. Sadze bowie, ze kieruje Toba zwyczajna zlosliwosc.
                Nie odpowiedziales na 2-3 maile i wiemy oboje o tym.
      • Gość: jacek nie klam !!! IP: *.u.mcnet.pl 10.05.04, 10:26
        innych wysylasz - a tobie nic nie pomogl ...
        • Gość: jaa_ga Wybierzcie się razem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.04, 00:08
          ...bo dysząc żądzą unicestwienia cywilizacji -
          oboje już dostaliście zadyszki.
          Nic nie pomoże - w najświętszej wierze próby na nic
          Nic nie pomoże - jesteście przez zły los skazani.
          PS.Na psychoanalityka.... na początek.
          • Gość: jacek ja-gaa - tobie psychonalityk nic nie pomogl ... IP: *.u.mcnet.pl 11.05.04, 09:55
            a innych wysylasz ...
    • lipa55 Re: STRASZNY HAŁAS !!! 200tys.NIE MA NIC DO GADAN 09.05.04, 21:34
      co to jest ODŻUTOWIEC?
      i nie krzycz tak, bo nic nie słychać
      • Gość: Peppers Jestescie przewraziwieni IP: *.acn.pl 09.05.04, 21:58
        1. Z samolotami naprawde mozna zyc.

2. To, ze samoloty lataja to nie zaden przekret czy prywatny interse ale
        charakter Europejskiej stolicy. Czy ktios widzial w Europie stolice bez
        lotniska i samolotow.

3. Owszem, niektorym samoloty moga przeszkadzac ale to nie znaczy, ze stolica
        Europejska ma sie dla tych kilkutysiecy osob wyrzec transportu lotniczego.
        Lotnisko poki co mamy jedno i samoloty musza ladowac tylko w tym jednym
        miejscu. Jak powstanie nowe lotnisko to sam podpisze protest przeciw samolotom
        na Ursynowie. Ale poki nowego lotniska nie ma samoloty musza i beda latac czy
        to sie komus podoba czy nie.

Pozdrawiam!

• Gość: jaa-ga Re: Jestes przewrażliwiona IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.05.04, 22:04
          Peppers - czytaj cały wątek:)
          Tylko Ona jest przewrażliwiona. Autorka.
        • narysuj.mi.baranka Ja to nawat chcialabym... 09.05.04, 22:09
          ...zeby nade mna lataly. Jest w tym czysta magia.
          • jaa_ga Re: Ja to nawat chcialabym... 09.05.04, 22:12
            Samoloty, to pryszcz!
            Ty jesteś czysta magia:)))))
            Matrix:))))
            • narysuj.mi.baranka Re: Ja to nawat chcialabym... 09.05.04, 22:15
              Coz to za cudowna rozmowczyni, bajeczna, mi sie trafila ? :)
              Teraz nie mozemy jednak juz sobie kadzic, nawet dla jaj, bo ide sluchac Kubusia
              W.
        • Gość: jacek z oslami tez mozna zyc - rodza sie peppersy IP: *.u.mcnet.pl 10.05.04, 09:02
          piepprzony goebbels z ppl

duzo ci placa za te bzdury ????
      • Gość: NIE WYTRZYMAM !!! ZNAM ORTOGRAFIĘ TY LIPNY KRETYNIE! IP: *.chello.pl 09.05.04, 23:16
        lipa55 napisał:
        > co to jest ODŻUTOWIEC?

JAK SIĘ MA ZSZARPANE NERWY to się nie dba już o takie drobiazgi bo umysł
        człowieka goni resztką sił a STAN ZMĘCZONEJ HAŁASEM PSYCHIKI sprawia, ŻE
        CZŁOWIEK JUŻ TYLKO WEGETUJE. TAK, DŁUŻEJ TEGO HAŁASU NIE WYTRZYMAM!
        I nie wytrzymam tego POGWAŁCENIA MOJEJ PRYWATNOŚCI! TO TERROR!
        Przy pierwszych dwóch dniach można było jeszcze jakoś wytrzymać ale z biegiem
        czasu to się staje nie do wytrzymania. TO TRWA ZA DŁUGO!
        Długo tak mają latać? Są przecież jakieś granice tej BARBARZYŃSKIEJ AROGANCJI
        WŁADZY!
        • slodkoslony Re: ZNAM ORTOGRAFIĘ TY LIPNY KRETYNIE! 09.05.04, 23:48
          1. Zalóż gołębnik na dachu swojego bloku
          2. Na widok nadlatującej Luftwaffe wypuszczaj drób w powietrze .

Kierownik Lotów na Okeciu zmieni trase nalotu samolotów - i po kłopocie .
          Tobie zostanie troszkę gołebiego nawozu , który [ elegancko zapaczkowany ]
          sprzedaż w Berlinie jako Echte Polnische Scheisse .

• lipa55 Re: ZNAM ORTOGRAFIĘ TY LIPNY KRETYNIE! 10.05.04, 08:05
          proponuję zatyczki do uszu i nieco kultury
          (w dowolnej kolejności)
          • Gość: jacek LI(cha) (ci)PA .... IP: *.u.mcnet.pl 10.05.04, 10:28
            a jak ktos chce posluchac muzyki albo obejrzec film ??? (czyli tzw troche
            kultury)

arizone to mozesz sobie rozpijac w bramie z zatyczkami w uszach ....
        • Gość: ge Re: ZNAM ORTOGRAFIĘ TY LIPNY KRETYNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 15:22
          zapomniales(as) o puencie, ktora zwykle pojawia sie w twoich postach - andrzej
          pierwszy przenajswietszy jest dla nas jedynym ratunkiem!! tylko andrzej uchroni
          nas od autostrady na ursynowie i od latajacych samolotow!! glosujmy wszyscy na
          andrzeja pierwszego leppieja
    • Gość: Stary Ursynowiak TO NIE WIOSKA IP: 62.233.164.* 10.05.04, 07:43
      Mieszkam na Ursynowie od lat i zapewniam że co roku samoloty latają nad
      Ursynowem. Ja stary mieszkaniec już sie przyzwyczaiłem, ale jak ktoś przyjechał
      z wioski to mu przeszkadzają samoloty.
      Wracaj na wioskę tam takich atrakcji nie ma (pracy pewnie też nie)
      • Gość: jacek a skad wiesz ze to nie wioska ??? IP: *.u.mcnet.pl 10.05.04, 09:01
        Uciekles ze wsi - i byles gotow ogluchnac (tzw przyzwyczajenie) byleby uciec od
        gnoju i znoju ???

miasto to nie halas i syf !!!!

zycze cie niewyspanego - bo mieskzjacego na Ursynowie lub Ursusie - tirowca z
        nadjezdzajacego z naprzeciwka !!!!
        • Gość: komagane Lotnisko Chopina kontra nastepcy Chopina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 13:38
          Ja sie wcale nie martwię, że pare tygodni w roku samoloty polataja nad wysokim
          Ursynowem.
          Wprawdzie na przygłuchych gruboskórców i tak nie ma rady, bo znieczuleni sa na
          różne bodźce, których człowiek o normalnej wrażliwosci zniesc nie jest w
          stanie. Ale za to pozostali, normalni ursynowianie moze będa miec przedsmak
          tego, co czeka ich piekną i atrakcyjna dzielnicę po rozbudowie Okecia. Może do
          Was dotrze, że to nie piekne stalowe ptaki, które mozna przez chwile pooglądac
          z balkonu, ale uciążliwa codzienność co pare minut. uciazliwości tych
          doświadczaja na codzień Wasi sąsiedzi z Zielonego Ursynowa, Piaseczna, Włoch
          czy Ursusa.
          Więcej lotów - to więcej halasu, aż do granic wytrzymałości człowieka.
          Rozbudowa Okęcia - to więcej lotów.

Okecie lotniskiem krajowym! Wielkie lotnisko - do Modlina, Mszczonowa,
          Sochaczewa!
          • Gość: komagane Re: Lotnisko Chopina kontra nastepcy Chopina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 13:45
            Sorry, ucięło koncówkę.
            Jesli macie utalentowane muzycznie dzieci i mieszkacie w zasięgu rażenia
            lotniska - albo wiejcie, gdzie pieprz roście, albo zglaszajcie roszczenia do
            Portu Lotniczego im. Chopina, który - niestety - nie pozwoli na wychowanie
            następców mistrza/
            • druhroman Re: Lotnisko Chopina kontra nastepcy Chopina 10.05.04, 15:15
              port Chopina - dzieci uzdolnione muzycznie - ironia losu czy prowokacja!
            • Gość: Zulka Re: Lotnisko Chopina kontra nastepcy Chopina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 15:18
              Mieszkam na tak zwanym Zielonym Ursynowie czyli w Pyrach i rzeczywiście od
              kilku dni jest nie do zniesienia.A najgorsze jest to że teraz chyba będzie już
              tylko gorzej!
              • Gość: pavel remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 15:31
                miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2064421.html
              • Gość: jacek skad wziela sie nazwa portu lotniczego WAW IP: *.u.mcnet.pl 10.05.04, 16:05
                otoz Fryderyk Chopin umarl mlodo - prawdopodobnie bardzo cierpiac, majac duze
                klopoty z funkcjonowaniem pluc pod koniec zycia

bardzo slusznie wiec port lotniczy WAW zostal nazwany jego imieniem - halas,
                spaliny i zatruta gleba i wody Potoku Sluzewieckiego - z pewnoscia doprowadza
                do przedwczesnej i bolesnej smierci wielu mieszkancow Ursynowa, Ursusa, Wloch,
                Michalowic, Piaseczna, Lesznowoli, Raszyna i Janek

port lotniczy im. Fryderyka Chopina - dzieki swojemu niezwykle korzystnemu
                polozeniu - w srodku miasta - tworzy nowe miejsca pracy dla okologow,
                kardiologow, allergologow i lekarzy wielu innych specjalnosci
                • warzaw_bike_killerz Re: skad wziela sie nazwa portu lotniczego WAW 10.05.04, 16:26
                  Gość portalu: jacek napisał(a):

> otoz Fryderyk Chopin umarl mlodo - prawdopodobnie bardzo cierpiac, majac duze
                  > klopoty z funkcjonowaniem pluc pod koniec zycia

Mowia, ze gruzlica go chwycila.

> bardzo slusznie wiec port lotniczy WAW zostal nazwany jego imieniem - halas,
                  > spaliny i zatruta gleba i wody Potoku Sluzewieckiego - z pewnoscia doprowadza
                  > do przedwczesnej i bolesnej smierci wielu mieszkancow Ursynowa, Ursusa, Wloch,
                  > Michalowic, Piaseczna, Lesznowoli, Raszyna i Janek

Czemu sie ograniczac? Napiszmy jeszcze pare innych miast - Rawy Mazowieckiej,
                  Lodzi, Szczecina i caly rejon Slaska.

> port lotniczy im. Fryderyka Chopina - dzieki swojemu niezwykle korzystnemu
                  > polozeniu - w srodku miasta

Niewatpliwie masz racje. Jest to srodek miasta. Ale od kiedy Okecie jest miastem?

>- tworzy nowe miejsca pracy dla okologow,

Oni sie nazwyaja OKULISCI, nie okolodzy. Oka nie wykol, samolot dojrzysz.

>allergologow

Niektorzy maja juz alle alllergi na twoje allegorie

--
                  Dobry rower to zezlomowany rower
                  • Gość: jacek warzyw_burak_kalafior IP: *.u.mcnet.pl 10.05.04, 16:56
                    i co jeszcze madrego powiesz ???

dobry killer, to powieszony killer
              • Gość: lu Re: Lotnisko Chopina kontra nastepcy Chopina IP: *.acn.waw.pl 16.05.04, 22:42
                Podobny problem jest w Londynie (maja tam dwa lotniska w dzielnicach
                mieszkalnych - male i slynny LHR). Robiono badania naukowe. U dzieci
                mieszkajacych w strefie halasu zanotowano nizszy poziom inteligencji
                (potwierdzone, ze wyniku halasu); nerwice i utrate sluchu. To byly b.dokladne
                badania na duzych grupach mlodziezy
    • Gość: Zulka Re: STRASZNY HAŁAS !!! 200tys.NIE MA NIC DO GADAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:35
      Jeśli chodzi o zasięg rażenia lotniska to Jacek ma absolutną rację! To sa setki
      tysięcy pełnoprawnych mieszkańców miasta z którymi władze kompletnie się nie
      liczą w imię ochrony interesów jakiejś skorumpowanej garstki.Zresztą pisanie na
      forum nic nie da.Obawiam się że tylko tracicie czas i energię zamiast słowa
      przekładać na czyny.
      • Gość: ... REJESTRUJCIE DOWODY PRZESTĘPSTWA PPL !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.05.04, 17:24
        > Obawiam się że tylko tracicie czas i energię zamiast słowa
        > przekładać na czyny.

OK, więc porozmawiajmy o czynach. Ponoć TERAZ obowiązuje w naszym kraju parę
        nowych przepisów które z Unii Europejskiej nam narzucono - na szczęście akurat!
        Ponieważ te samoloty będą tak latać jeszcze 2 tygodnie to jest dużo czasu żeby
        zbierać dowody które będą potem potrzebne w procesie przeciw Polskim Portom
        Lotniczym, procesie o ODSZKODOWANIA ZDROWOTNE i wogóle o beprawnie podjętą
        decyzję na szkodę kilkuset tysięcznej rzeszy mieszkańców dotkniętych osiedli.
        Ale przede wszystkim - potrzebne w procesie o uuniemożliwienie rozbudowy Okęcia!

Tak więc "drobny" APEL: NAGRYWAJMY FILMY i DŹWIĘK, ZAPROŚMY NIEZALEŻNĄ KOMISJĘ
        DO POMIARU HAŁASU, rejestrujmy reakcje zwykłych ludzi i LEKARZY - DOKUMENTUJCIE
        WSZYSTKO CO SIĘ DA!
        • Gość: Zulka Re: REJESTRUJCIE DOWODY PRZESTĘPSTWA PPL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 17:41
          Właśnie a propos hałasu. Jak to się dzieje że strefa ograniczonrgo użytkowania
          została ustanowiona tylko do granicy ul. Puławskiej {po przeciwnej stronie Lasu
          Kabackiego} kiedy zasięg hałasu jest znacznie większy i jak czytam dotyczy
          właściwie całego Ursynowa.Więc pytam : kto i na jakiej podstawie wyznaczał tę
          strefę? Czyżby ograniczył się do przejechania na chybił-trafił palcem po mapie?
          • Gość: Peppers Przestewpstwa???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.04, 19:15
            Jesli wiekszosc uznaje, ze to iz w stolicy Europejskiego Miasta na jedynym
            dostepnym lotnisku laduja samoloty jest przestepstwem to znaczy, ze ten swait
            stanal na glowie! Ludzie opanujcie sie! To niby gdzie chcielibyscie aby te
            samoloty ladowaly? Na polu? A moze wogle chcecie aby w Warszawie nie ladowaly
            zadne samoloty?! I to w XXI wieku!

Pozdarwiam!
            • Gość: Zulka Re: Przestewpstwa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:38
              Musisz być bardzo wzburzony peppers.nie można rozczytać Twojego bełkotu.Ty
              zawsze taki akuratny,kulturalny nagle zaczynasz tracić panowanie nad sobą.To co
              mamy zrobić my ,którym co chwila ryczy nad głowami jakiś startujący kolos?
              • Gość: mat Re: Przestewpstwa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:45
                > To co mamy zrobić my ,którym co chwila ryczy nad głowami
                > jakiś startujący kolos?

moze zastanow sie nad zapisaniem sie na jakis kurs j. polskiego? ja nie mialem
                wielkich problemow z przeczytaniem tego, co napisal peppers :)
                • Gość: Zulka Re: Przestewpstwa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:50
                  Jak ktoś sam dobrze pisać nie umie to i tak mu wszystko jedno jak piszą inni,o
                  ile tylko da się to przesylabizować.
                  • Gość: mat Re: Przestewpstwa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:52
                    kto ci naopowiadal takich bzdur, Żulko?
                    • Gość: pasazer Re: Przestewpstwa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:58
                      Bardzo dobra wiadomosc dla pasazerow:

Nowy, przestronny terminal na Okeciu rosnie jak na drozdzach !
                      Otwarcie juz niedlugo !

Niestety protesty "przyjaznego" miasta (tutaj reprezentowanego m.in. przez
                      jacka) spowodowaly ze niestety nowy terminal nie bedzie jeszcze gotowy na
                      tegoroczny sezon czarterow.

No niestety ta szajka oszustow i wyludzaczy haraczy spowodowala ze komfort
                      obslugi pasazerow jeszcze nie jest niestety idealny na tak doskonale polozonym
                      lotnisku Okecie.

Ale juz niedlugo - po otwarciu nowego terminala - to sie zmieni i bedziemy sie
                      cieszyc z europejskiego poziomu naszego lotniska.
                      • pan_pndzelek Re: Przestewpstwa???? 10.05.04, 20:03
                        Gość portalu: pasazer napisał(a):
                        > Bardzo dobra wiadomosc dla pasazerow:
                        > Nowy, przestronny terminal na Okeciu rosnie jak na drozdzach !
                        > Otwarcie juz niedlugo !

To cieszy... szkoda, że jeszcze nie w tym sezonie...
                        • Gość: jacek mozesz jeszcze na kilka sezonow do tworek IP: *.u.mcnet.pl 11.05.04, 08:32
                          wyskoczyc - jesli czekaz na terminal 2 - masz duuuuuzo czasu

na pewno dobrze ci bedzie reazem z pasazerem i jego liczna rodzina !!!
                    • Gość: Zulka Re: Przestewpstwa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:58
                      Jakich mianowicie?
            • Gość: jacek widac ze w Europie nie byles ... IP: *.u.mcnet.pl 11.05.04, 08:33
              ale i europe czekaja duuuuze zmiany w tym obszarze ...
              • Gość: brat_pasazera Re: widac ze w Europie nie byles ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 20:55
                Hmm, przedstawiciel "przyjaznego" miasta ciagle wspomina o Tworkach i leczeniu
                psychiatrycznym.

Czyzby sugerowalo to probe pojscia w niepoczytalnosc jako linie obrony w
                procesie ktory nieuchronnie nastapi po doprowadzeniu do konca dzialan
                prokuratury w sprawie wymuszania haraczy od inwestorow przez ta szajke oszustow ?

Na szczescie to ich zmartwienie. I na szczescie to ich duze zmartwienie.

A dla pasazerow dobra wiadomosc:

Otwarcie juz niedlugo !
                • Gość: jacek witamy pasazera - prezesa przyjaznego miasta !!! IP: *.u.mcnet.pl 12.05.04, 08:19
                  nie wiedzialem, ze to - tak przyjazne - miasto - to byly Tworki !!!

milego pobytu dla wieloletniego pasazera i jeszcze milszego gadania do
                  siebie !!!
                  • Gość: girtas Re: witamy pasazera - prezesa przyjaznego miasta IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 12.05.04, 17:56
                    Mieszkam przy Dereniowej, samoloty lataja mi nad glowa i nic mi to nie
                    przeszkadza.
                    • komagane Re: witamy pasazera - prezesa przyjaznego miasta 12.05.04, 18:55
                      No i co z tego wynika?
                      Kiedy lece gdzies samolotem, nie powiem, wygodnie mi jest dojechac do lotniska
                      przez pięć minut. Ale to sie zdarza raz na pare miesięcy (czasem cześciej).
                      Ale kiedy otworze okno i nie słysze własnych mysli, bo akurat przypada pora
                      porannego lub wieczornego szczytu, wtedy mam ochotę strzelac i podkladać bomby
                      pod Okęcie.
                      Długotrwały nadmierny halas ma powazny wpływ na psychikę osób, które stale sa
                      nań narazone. Powoduje stałe podenerwowanie, wybuchy niekontrolowanego gniewu,
                      napady szalenstwa i histerii. A co sie stanie, jesli nastapi zbiorowy amok
                      irzesze, zazwyczaj spokojnych, mieszkanców ruszą na PPL? No, już widze oczyma
                      duszy pasażera, jego brata, ojca i reszte rodziny, jak tratuje cbęcbę,
                      przewraca p-p i ucieka przez ohrodki działkowe. Dla takiego widoku warto
                      jeszcze troche pocierpiec!
                      • Gość: pasazer Re: witamy pasazera - prezesa przyjaznego miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 08:44
                        mam ochotę strzelac i podkladać bomby
                        > pod Okęcie.

No prosze - witamy w swiecie pseudo ekologow z "przyjaznego" miasta.

Kiedy udalo sie skasowac wyludzone haracze wtedy inwestycje okazaly sie
                        przyjazne mieszkancom i w pelni ekologiczne.

W momencie kiedy inwestor odmowil placenia haraczu tej szajce wtedy padaja
                        niedwuznaczne grozby terrorystyczne.

Czyzby to byla ta zapowiadana przez przyjazne miasto akcja "informacyjna" ?

Strzaly i bomby podkladane przez (eko)terrorystow przekaza na pewno wlasciwe
                        informacje.

Jedyna nadzieja ze policja juz sie wami aktywnie interesuje.
                        • Gość: jacek witamy pasazera - prezesa przyjaznego miasta IP: *.u.mcnet.pl 13.05.04, 08:46
                          tak haracze - tylko dla pasazera i jego przyjaznego miasta - nitk inny nie ma
                          prawa

udowodnili to wspolnie z carrefourem
                          • Gość: pasazer Re: witamy pasazera - prezesa przyjaznego miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:17
                            Hmm - i powoli dochodzimy dla przyczyny dla ktorej jacek juz nie lubi tak bardzo
                            "przyjaznego" miasta :

> tak haracze - tylko dla pasazera i jego przyjaznego miasta - nitk inny nie ma
                            > prawa

Tu go bardzo boli - bo przeciez wedlug niego to powinno byc tak:

tak haracze - tylko dla jacka i jego "przyjaznego" miasta - nitk inny nie ma prawa

Widac ze walka o podzial lupow (2 mln PLN wyludzone od Carrefoura) doprowadzila
                            do (przynajmniej czasowego) rozlamu w tej szajce.

Wyglada to podobnie do podzialu w IRA na umiarkowanych i radykalna prawdziwa IRA.

O radykalizmie frakcji walczacej w "przyjaznym" miescie swiadczy wypowiedz
                            innego czlonka tej bandy <komagane> o podkladaniu bomb i rozstrzeliwaniu
                            pasazerow linii lotniczych.

No coz odciecie od zloba (wyludzonych pieniedzy) zawsze zwieksza radykalizm, ale
                            tym razem ci pseudo ekologowie wydaja sie zamieniac w zwyczajnych terrorystow.

Chyba najwyzszy czas aby organa scigania przyjrzaly sie dzialalnosci tych
                            panstwa ? Nie ma co lekcewazyc rosnacego zagrozenia.
                            • Gość: jacek witamy pasazera - prezesa przyjaznego miasta IP: *.u.mcnet.pl 13.05.04, 14:26
                              wiesz pasazer - wcale ci nie zazdroszcze tych 2 baniek - dawno i tak je
                              przebalowales i teraz ci glupio

muszisz bardzo cierpiec - ze inni nie sa tacy chciwi jak ty - a potrafia
                              uczciwie dorobic sie znacznie wiekszych pieniedzy - zapraszamy cie na Okecie,
                              do Ursusa, Michalowic, na Wlochy zobacz na walsne oczy - wiekszosc z nas jest
                              szczesliwa z tym co ma - i nie zazdroscimy ci tych twoich lapowek
                              • Gość: pasazer Re: witamy pasazera - prezesa przyjaznego miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 09:02
                                Interesujace ze ty jak rowniez przedstawiciele "przyjaznego" miasta zawsze
                                wypowiadacie sie w imieniu 'wiekszosci', chociaz nikt nie dam wam takiego prawa.

Ale co do tego stwierdzenia:

zapraszamy cie na Okecie,
                                > do Ursusa, Michalowic, na Wlochy zobacz na walsne oczy - wiekszosc z nas jest
                                > szczesliwa z tym co ma

To sie zgodze - jest tam tylko kilku zawodowych pieniaczy i wyludzaczy haraczy
                                od inwestorow - reszcie mieszkancow nie przeszkadza zaden ruch lotniczy i sa
                                zadowoleni.

O czym tez swiadczy liczba protestow jakie udalo wam sie zebrac. Ile ich bylo -
                                50 czy 70 na te kilkadziesiat tysiecy mieszkanacow.

A dla pasazerow dobra wiadomosc:

Otwarcie juz niedlugo !
            • Gość: lu Re: Przestewpstwa???? IP: *.acn.waw.pl 16.05.04, 22:48
              Gdzie mieszkasz, Peppersie? I czy jeszcze slyszysz?

A skoro slyszysz to powiedz gdzie na skali ustawiasz glosnosc swojego
              telewizora (podejrzewam, ze pod koniec jego mozliwosci...). Na starosc bedziesz
              przypalal wode na herbate, bo nie bedziesz slyszal gwizdka w czajniku...
    • Gość: Porządkowy HE HE HE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 09:21
      TAKIE SPOŁECZNIE NIEDOPASOWANE JEDNOSTKI POWINNO SIĘ TĘPIĆ BEZWZGLĘDNIE!
      DAWNIEJ POLICJA WLEPIŁABY KILKA BATÓW I BY ŚPIEWAŁ JAK PTASZEK. Z PRZECIWNIKA
      STAŁBY SIĘ NAJWIĘKSZYM ORĘDOWNIKIEM BUDOWY NOWEGO TERMINALU. TAK TO JEST JAK
      SIĘ NIEKTÓRYM W DUPIE PRZEWRACA OD DEMOKRACJI!
      • Gość: jacek tylko ze wtedy nie mozna bylo latac ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 14:58
        i problemu nie bylo

wladza dawala paszporty tylko nielicznym

mimo ruskiej technologii halas byl wiec mniejszy
        • cbacba jacus - znowu protestujesz ze ci sie cos stalo?? 15.05.04, 16:33
          Jak bylo sie glupim i zainwestowalo zyciowy dorobek w mieszkanie kolo portu
          lotniczego to teraz nie wolno plakac bee,bee,bee. wszyscy wiedzieli gdzie
          kupuja mieszkania i buduja nielegalnie domki. Prawda????????????. Oh,
          przepraszam wyedukowany jacus tez o tym nie wiedzial. Musial byc slepy i
          gluchy jak budowal sobie nielegalnie domek bo nie widzial i nie slyszal
          samolotow.
          • komagane Wstydziłbyś się tak kłamac bez umiaru 15.05.04, 20:18
            Najbardziej odległe miejsca "obok portu lotniczego", objęte, byłym już na
            szczęście. obszarem ograniczonego uzytkowania, to osiedle w Piastowie w
            okolicach tesco z jednej strony i Piaseczno-Siedliska na granicy z Konstancinem
            z drugiej. Zaiste, lokowanie zyciowego dorobku przez tych przebrzydłych
            burzujów, którym sie willi zachciało, albo przez tych - fu! - dorobkiewiczów,
            co to, zamiast gnieżdzić się w blokach za Żelazna Bramą, kupili sobie wieksze
            lokum na Kabatach albo w Ursusie - no, to głupota bezdenna i skandal. A skąd
            oni mieli na to kasę? Na pewno ukradli!! Bo nikt w Polsce, kto nie kradnie, nie
            dorobi sie więcej niż komunalnej kawalerki. No to trzeba ich ukarać! Pusćmy im
            jeszcze więcej samolotów, a moze jeszcze tłumiki im obciąć dla wiekszego hałasu
            (tak jak w niektórych motocyklach). Niech zobaczą, że nie wolno sie wychylać!
            Dobrze im tak!
            A jak będą dalej krzyczeć, to im się główki poucina albo w łagrach pozamyka,
            jak uczył towarzysz Dzierzyński. I bedzie sprawiedliwie!
            • Gość: jacek cba - jak kazdy czlonek sld nie wstydzi sie klamac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 08:07
              ma z tego kase - czyli klamstwo traktuje jak prace

jak blochowiak czy jakubowska
    • Gość: Pluszak Polecam książkę telefoniczną IP: *.chello.pl 15.05.04, 09:27
      Dział "lekarze", rozdział "psychiarrzy".
      Ewentualnie wizytę na oddziale.
      • Gość: syn_pasazera 12 mln pasazerow na Okeciu czeka na nowy terminal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 08:53
        Mamy kolejna bardzo dobra wiadomosc dla pasazerow z Okecia :

Otwarcie juz niedlugo !
        • komagane Super wiadomośc. Nie będzie terminala 2! 16.05.04, 20:40
          Ani trzeciego pasa! Ani 700 lotów dziennie!
          Pasażerowie do Modlina.
          Patrz: nowe prawo lotnicze, dostosowane do dyrektyw UE.
          • Gość: pasazer Nie będzie terminala 2! w tym roku jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:59
            Jezeli masz na mysli ze nie bedzie tego jeszcze w tym roku to niestety musze sie
            z toba zgodzic. Protesty pseudo ekologow i wyludzacze haraczow od inwestorow w
            rodzaju "przyjaznego" miasta spowodowaly pewne opoznienia.

Ale - jest tez dobra wiadomosc : nowy, przestronny terminal na Okeciu rosnie jak
            na drozdzach !
            Otwarcie juz niedlugo !

• Gość: komagane Re: Nie będzie terminala 2! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 22:20
              Drugi terminal będzie w Sochaczewie.
              A trzeci w Modlinie.
              • Gość: brat_pasazera Re: Nie będzie terminala 2! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:54
                > Drugi terminal będzie w Sochaczewie.
                > A trzeci w Modlinie.
                Czy chodzi ci o terminale do zakladow LOTTO ?
                To sa wazne wiadomosci dla mieszkancow tych miast - moze jeszcze podasz im
                dokladne adresy i od kiedy beda mogli zawierac tam zaklady ?

A dla pasazerow linii lotniczych podrozujacych z Okecia mam rowniez bardzo dobra
                wiadomosc :

Otwarcie juz niedlugo !
    • aniela Re: STRASZNY HAŁAS !!! 200tys.NIE MA NIC DO GADAN 16.05.04, 23:42
      najbardziej mnie denerwuja, gdy laduja na balkonie bez pytania.
      • Gość: Della Re: STRASZNY HAŁAS !!! 200tys.NIE MA NIC DO GADAN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 10:58
        "Gość: NIE WYTRZYMAM !!!"

Ja nie wytrzymasz to puść!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka