Dodaj do ulubionych

Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr...

IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.11, 10:24
no bardzo nam ta wizyta potrzebna ,jak dziura w zębie
Obserwuj wątek
    • maxixxx Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 10:30
      Jako nie warszawiak zamknięcie miasta Warszawa interesuje mnie tyle co nic bo jak dla mnie to miasto może być zamknięte cały czas choć mam też pocieszającą wiadomość dla mieszkańców stolicy, że Obama jak przyleci to i w końcu odleci

Jako patriota jednak bardziej jestem zainteresowany czy na poważnie rząd Polski chce sprowadzić do naszej pięknej krainy uSSmańskie wojska za których stacjonowanie będę zmuszony jako podatnik płacić
      • Gość: kk Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 10:46
        jak cie nie obchodzi to po co czytasz "gazetę Warszawa" ?
        • Gość: Obżerca Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 10:49
          Czyta, by się dowartościować siedząc na swym słodkim zadupiu.
          • Gość: World Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: *.atman.pl 23.05.11, 14:15
            Nareszcie znalazł się porządny człowiek, który zatrzyma masę krytyczną :) Chwała USA! :)
      • bu2m Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u 23.05.11, 11:19
        Interesuje ciebie i to bardzo. Gdyby nie interesowało, nie wchodziłabyś tutaj i nie traciła czasu na czytanie i pisanie komentarza o tym że ciebie to nie interesuje.
      • Gość: aa Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: 167.202.201.* 23.05.11, 12:19
        jaki Ty głupi człowieku jesteś. Płacić za wojska US? ... przecież nie dość że oni płacą za siebie to jeszcze wydają hajs w "twoim pięknym kraju". Nie ma to jak populizm.
        • dzikowy Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u 23.05.11, 23:55
          W większości krajów żołnierze SZA nie podlegają sądownictwu kraju goszczącego. Dlatego w Japonii w przypadku gwałtów Japończycy mogli tylko zacisnąć zęby i protestować. Tyle, jeżeli chodzi o wydawanie w "twoim pięknym kraju".
      • Gość: PIS spotkanie z Jaroslawem, przywodca Europy IP: *.forum-media.ro 23.05.11, 14:10
        najwazniejszym punktem dnia. Obama uczy sie przemowienia na pamiec
      • Gość: Gość Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: *.ruch.com.pl 24.05.11, 12:28
        To skoro Cię nie interesuje, to po co czytasz informacje z miasta Warszawa - czytaj sobie o swoim miejscu zamieszkania i nie rób zamieszania
    • Gość: Maurycy Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... IP: *.134.130.147.static.crowley.pl 23.05.11, 10:49
      podoba mi sie ten ton uleglosci w stosunku do organizatorow MK. " Sa juz po rozmowach ..., zgodzili sie na zmiane trasy" ot laskawcy. Ciekawe co by bylo gdyby sie nie zgodzili.
      A tak poza tym to na razie cos malo konkretow. Oprocz tego ze pora istotnie fatalna. No nic wszystko w rekach Boga/Natury/Opatrznosci czy innego Demiurga a scislej Wulkana :) (Hefajstosa)

• madziapl1 Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 10:53
      Co mnie obchodzi ze prezydent USA JAJA OBA/MA.
    • askazbielan Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u 23.05.11, 10:56
      Mi potrzebna. Może uda mi się wreszcie naprawić autko....Obama, napraw mój zderzak...

forum.gazeta.pl/forum/w,51,123412497,123412497,kiedy_samochod_zastawi_nam_dyplomata_.html--

Dam Wam radę. Nie słuchajcie cudzych rad.
      • askazbielan Prezydencie, napraw mój zderzak ;-) 23.05.11, 10:57
        forum.gazeta.pl/forum/w,51,123412497,123412497,kiedy_samochod_zastawi_nam_dyplomata_.html
    • wybitniemadry a wiecie co ten znak jego reki oznacza? 23.05.11, 11:09
      znaczy "aloha" czyli pozdrowienia po hawajsku, trzeba jeszcze pokrecic z lewa na prawo, nauczcie sie buraki i machajcie tak do niego, na pewno sie ucieszy
    • madziapl1 Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 11:19
      Obama kazal zabic Osame i teraz wszyscy w USA SRAJA do GACI ze STRACHU - razem z PREZYDENTEM!!
      • ubiquitousghost88 Ta madzia co zwiała od dziadzia? DZIWEX83? 23.05.11, 11:32
        madziapl1 napisał:

> Obama kazal zabic Osame i teraz wszyscy w USA SRAJA do GACI ze STRACHU - razem
        > z PREZYDENTEM!!
      • Gość: Jarhead ja widzę tylko jednego zasrańca, ciebie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 12:42
      • dickers Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u 23.05.11, 13:24
        wolno im niech srają,tylko u siebie niech to robią
    • wisniowa Oczy Obama wie? 23.05.11, 11:28
      Sęk w tym, że ja naprawdę potrzebuję na lotnisko... O czym wiem od lutego, ale czy on wie, że ja potrzebuję na lotnisko...
    • renii73 Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 11:41
      Zaplanowalismy weekend w Warszawie, bilety na pociag kupione (250 zl bez mozliwosci zwrotu), hotel za 2 noce zaplacony, chetnie bysmy zmienili plany ale nikt nam tej kasy nie odda wiec jedziemy i bedziemy mieli "swietny weekend". Dziekujemy za to.
      • Gość: itua Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:01
        Witamy w stolicy. W Dublinie jak przyjechała ostatnio królowa brytyjska też były pozamykane ulice.
      • Gość: normalny Ja go nie zapraszalem. Warszawa straci wiecej na t IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 21:41
        urystach takich jak Ty niz zyska dzieki gadce-szmatce. Bo na zniesienie wiz turystycznych nie ma co liczyc, podobnie jak na realne wywiazanie sie z offsetu...
    • renii73 Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 11:47
      Czarnowidztwo mnie opanowalo i przypomniala mi sie ta informacja z Wikileaks o ukrytej gdzies w Europie bombie......
    • Gość: wasz Pan jedzie Teraz wiecie dlaczego harujecie na bzdety za grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 11:47
    • wacek13_9 Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 11:52
      "Nie wiadomo, jak na zamknięcie ulic zareagują środowiska radykalnej lewicy, które na 27 i 28 maja planują Dni Gniewu Społecznego".
      Odpowiedź zna, być może, pan Seweryn Blumsztajn - proszę się go spytać.
    • Gość: Funia Osama? IP: *.ghnet.pl 23.05.11, 12:03
      Przyjeżdża Osama???
      Dziwne, przecież go skrytobójczo zamordowali.
      Może to jakiś klon?
    • Gość: stary.gniewny MK zmiękła? A cóż to, Obama nie możepostać w korku IP: *.krawarkon.pl 23.05.11, 12:19
      i przy okazji dowiedzieć się że samochodowa MK jest codziennie a rowerowa tylko raz w miesiącu?
    • michals-3 Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 12:22
      Miłościwie panujący nam Cesarz zaszczyci swoich poddanych osobistym pierdnięciem (bo przyjazd na kilka godzin tylko tak można nazwać) i w związku z tym cała Polska na okrągły tydzień przestaje funkcjonować. Niedobrze mi.
      • Gość: auti Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:00
        jaka cała Polska? Utrudnienia będą tylko w Warszawie, i to też wyłącznie w jej europejskiej części na lewym brzegu Wisły. Reszta Polski, tj. dzicz, nikogo nie interesuje i będzie dalej sobie egzystować jak egzystowała. I na jaki tydzień?! Raptem piątek i sobota. Durny ten naród jak autor komentarza.
    • Gość: kermit.dolomit Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 12:37
      Łoj dana dana wizy zniesie Łobama a Łobama przyleci i słonko zaświeci i wszystkim nam da banana
    • bandierarossa Niech spie... 23.05.11, 12:58
      potrzebna ta jego ,, wizyta" jak kur.wie deszcz
    • jkrysko Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 13:22
      Najbardziej się obawiam, że będziemy się musieli wstydzić za występy niektórych najbardziej aktywnych, miejsce przez Pałace jest chyba nawiedzone.
      -------------------------------------------------------------------------------------------
      deutschkurs.pl - niemiecki wygodnie i domu.
      • dickers bananów ci u nas dostatek... 23.05.11, 13:25
        parę dostanie
    • Gość: MIX Tylko niech gajowy ... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 23.05.11, 13:34
      ... Niech gajowy nie próbuje znowu żartować sobie z murzynka obamby... albo jego żony, dzieci... niech najlepiej nic nie mówi... niech nie podpija z kieliszków gości, niech o bigosie nie rozprawia... niech nie zacznie żreć, zanim skończą do niego przemawiać.
      Łojezu, znowu trzeba się będzie wstydzić, bo nie sądzę, by nasz swojski safanduła znowu czegoś nie spieprzył.
    • Gość: kluczyk dlaczego Obama pokazuje znak Szatana? IP: *.aster.pl 23.05.11, 13:58
      czy jest wyznawcą satanizmu ?
    • Gość: Easy Jest szansa że wulkan go znowu zatrzyma IP: *.bms.com 23.05.11, 14:12
      Bo w piątek muszę być na lotnisku ok. 17 i nie wyobrażam sobie tam jeszcze większego korka i bałaganu niż zwykle.
    • Gość: alejaka Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: 217.153.153.* 23.05.11, 14:14
      a czy ktoś wie o której ma wylot w sobotę????
      Już mi i tak przez niego skrócili cały dzień wakacji, a teraz to nawet nie wiem czy na lotnisko dojadę.
    • quant34 Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... 23.05.11, 14:18
      Już sam tytuł z wykrzyknikiem na końcu, mówi sam za siebie. Przyjeżdża Obama! O Jezu drogi, jego wysokość Pan Świata raczył zaszczycić nasze skromne progi, niech biją dzwony. Rzygać się chce jak się widzi tę całą sraczkę, jakiej dostały polskie media i politycy. Nie zdziwię się jeżeli polska delegacja przywita Obamę klęcząc. A czym ta wizyta jest dla samego Obamy? Krótkim, nic nie znaczącym epizodem podczas podróży po Europie. Zajrzy do Polski, tak jak rolnik zagląda do kurnika żeby sprawdzić czy się kury dobrze niosą. Ale dla Polskich mediów to i tak będzie wydarzenie stulecia. I jak ten kraj ma być szanowany przez USA? Jakim cudem mamy być traktowani po partnersku jeżeli wizyta głowy obcego państwa jest przez nas traktowana jak wniebowstąpienie?
    • Gość: Papageno Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:20
      No i czego tak boją;-))))?Skoro Jankesi twierdzą,że zabili Osmę ibn Laddena to ich własny Obama może sobie bezkarnie korkować Warszawę.A swoja drogą gdyby rozwalono prezydenta USA w Warszawie to mielibysmy już wszystkie zagrożenia terrorystyczne dosłownie:"Z GŁOWY I TO ZA JEDNYM ZAMACHEM".Swoją drogą ktos mógłby mieć taki dobry pomysł.Tylko niech nie wysadza Obamy z całą Warszawą przy pomocy jakiejś zbabranej,brudnej "piguły"-każdy z nas ma przeciez week-endowe plany;-).Mam nadzieję,że Al-Kaidę może być jeszcze stać na precyzyjne uderzenia a la 9.11 ;-)))).Ano-dożyjemy-zobaczymy.Pamiętajmy tylko,że wszystkie "Komuchy","Solidaruchy" i "Liberały" wpakowały nas w swoje brudne wojenki.No i gdzie to "województwo irackie i benzyna za 1zł???????;-))))))))
    • Gość: Papageno Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź utr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:29
      Aha!Jeszcze jedno!Wstyd mi za to wytykanie Obamy jako "bananojada" i pogardliwe komentarze odnoszące się do jego rasowego pochodzenia.Ludzie?Co wy macie przeciwko Czarnej Rasie!????Polska w swojej długiej historii NIGDY NIE BYŁA KRAJEM RASISTOWSKIM!Żadnych "color bar" etc. ,którymi szczycić się mogą Anglosasi;-).Mam wrazenie,że Obama został prezydentem za kolor skóry.Gardzę tym facetem,bo pcha Amerykę od wojny do wojny,a nie umie zrobić porządku z nędzą we własnym kraju!Kompromituje swoich Czarnych Braci.Bardzo proszę-wytykajcie mu błędy,ale nie to,że jest Czarny.ja też,kur...a uwielbiam banany ;-))))))
      • Gość: hej chłopie Re: Przyjeżdża Obama! I zamknie miasto. Sprawdź u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 00:06
        tu nie chodzi, ze Obama jest czarny tylko, że czerwony

i do tego zabił Amerykę majstrując tam taki ZUS (tylko z hamerykańskim rozmachem)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka