Dodaj do ulubionych

Warszo przed UW: jest żydem, imigrantem, ociemn...

IP: *.play-internet.pl 02.06.11, 10:46
Sezon ogórkowy już się w wyborczej na dobra zaczął jak pisze się o takich pierdołach. Nie ma ważniejszych tematów? Czy jak mój wujek Ziutek z Koziej Wólki wystawi stracha na wróble to też o tym napiszecie. A tak btw, to czy organizatorki zapłaciły za zajęcie części chodnika? Bo jak nie to trzeba zawiadomić straż miejską, jakby każdy stawiał co chciał to przejść by nie było można.
Obserwuj wątek
    • bartdab Nazywam się Warszo. 02.06.11, 11:32
      Nazywam się Warszo. Jestem przedsiębiorcą i płace podatki na takie głupoty.
      • Gość: hmm Re: Nazywam się Warszo. IP: *.ip.netia.com.pl 02.06.11, 11:48
        Można wiedzieć, kto te głupoty finansuje?
        • Gość: xcvzvz Znowu jakiś judopedał dostanie kasę IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 17:11
          od gojów za bzdety. Brawo!!!
      • Gość: nik Re: Nazywam się Warszo. IP: *.spray.net.pl 02.06.11, 11:54
        I nadal płać, a że nic z tego nie rozumiesz to mnie nie dziwi - przedsiębiorco od siedmiu boleści
        • bartdab Re: Nazywam się Warszo. 02.06.11, 11:58
          Chcieli żeby pisać jako Warszo to napisałem o tym co mnie boli, a że sztuka jest samokrytyczna to chyba dobrze? Chcieli o uciskanej grupie to im napisałem, zaraz chyba pójdę, wydrukuje i to tam powiesze.
      • Gość: nieprzedsiębiorca Re: Nazywam się Warszo. IP: *.pansa.pl 02.06.11, 14:48
        Nazywam się Warszo. Nie jestem przedsiębiorcą i chcę płacić podatki na takie "głupoty".
    • bartdab Re: Warszo przed UW: jest żydem, imigrantem, ocie 02.06.11, 11:59
      Najwyżej potrzyma się Warszo w powietrzu. W końcu chodnik nie jest dla ludzi tylko jest po to żeby jak najszybciej po nim przejść! I wara mi stać za długo w jednym miejscu.
    • Gość: Papageno Warszo przed UW: jest żydem, imigrantem, ociemn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 13:24
      Jednak miło czytać poniższe komentarze ;-)."Gazeto"-jedziesz po równi pochyłej!Naprawdę jest w Warszawie więcej istotnych tematów,o których warto poinformować.Pomysł przyklejania postulatów na tym miejskim strachu na wróble jest żałosny.Proponuję dodać strachowi tablice z napisem:"Piszcie na Berdyczów".Wzruszył mnie postulat "Warszo jestem Żydem nie bywam w lokalach z selekcją".Czyżby warszawski clubbing był tylko dla aryjczyków?A tak "serio-serio": czy nie szkoda pieniędzy na taką żałosną hucpę?Zlitujcie się nad Uniwerkiem i przestawcie "toto" pod PiSmoleński namiocik.Wierzę,że w końcu zajadą chłopaki z ZOM-u( nie mylić z ZOMO!) i wywioza obie paranoje na wysypisko śmieci!Dixi ;-)!
    • Gość: Warszo Re: Warszo przed UW: jest żydem, imigrantem, ocie IP: *.comp-css.pl 02.06.11, 17:58
      Nazywam się Warszo. Potrzebuje ochrony przed agresywną reklama homoseksualizmu.
    • jureczek_2 Re: Warszo przed UW: jest żydem, imigrantem, ocie 03.06.11, 09:20
      Byłem i obejrzałem dokładnie... No, fajny ten Warszo... Kolorowy... I pozytywny... Multi-Kulti... Mnie się podoba... Zresztą, artyści przekopiowali rysunek prekolumbijski - ze sztuką starożytną się nie dyskutuje... Ja rozumiem - twórcy chcieli pokazać, że wszyscy czy z Europy czy z Ameryki jesteśmy tacy sami... A hasła są prawdziwe: przecież Pani Gronkowiec to już nic nie robi tylko lans jej w głowie... Jak miałbym trochę kasy to sam bym zrobił drugiego Warszo i postawił pod Ratuszem i jeszcze doczepił hasła: Nie podwyższajcie czynszów za mieszkania komunalne! Nie kupujcie drogich autobusów i tramwajów tylko remontujcie stare tak jak to robią np. w Szwajcarii! Nie podwyższajcie cen za bilety komunikacji!
      • Gość: ncvnvh wies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:00
        ale ch...owa ta "akcja" wies wies wies

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka