Dodaj do ulubionych

co robić dziś w warszawie?

19.07.11, 16:34
Hej,
Los rzucil mnie do warszawy i.... co tu robic? Nie jestem za bardzo "klubowy" ale wyjsc gdzies wiecozrem to bym wyszedl :) co robic przez dwa dlugie warszwskie wieczory? :) Sa jakies ciekawe miejsca ktore warto odwiedzic? Moze slyszeliscie o jakims ciekawym, wesołym wydarzeniu?
Pozdrowienia
O. M.
Obserwuj wątek
    • vo_ov Re: co robić dziś w warszawie? 19.07.11, 18:23
      Napisz co lubisz robic, bo trafienie w ciemno w twoje upodobania jest malo prawdopodobne. Co to jest 'wesole wydarzenie'?
      • zawsze.open.minded Re: co robić dziś w warszawie? 19.07.11, 20:14
        no tak faktyycznie, jestem zbyt ogolny, miałem na mysli jakies wydarzenie kulturalne, koncert, teatr, show ogolnodostepny :)
        • Gość: lynx Re: To jest ściana wschodnia :( IP: *.opera-mini.net 20.07.11, 17:36
          Nienajszczęśliwiej trafiłeś. Takie "klimatyczne" miasta jak Warszawa ciekawe wydarzenia omijają szerokim łukiem. To jest zapyziała prowincjonalna ściana wschodnia i albo z tym się pogodzisz albo jeszcze szybciej stąd wyjedziesz.
          • hrabia_piotr Re: To jest ściana wschodnia :( 21.07.11, 13:58
            Tacy jak Lynx to i w Nowym Jorku, czy Londynie nudziliby się.
          • Gość: Gaiano Re: To jest ściana wschodnia :( IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 21:49
            Co Ci wiejski śmieciu mamusia na dziś w słoiczku przygotowała?
            • Gość: haha Re: To jest ściana wschodnia :( IP: *.static.espol.com.pl 25.09.13, 23:32
              Gość portalu: Gaiano napisał(a):

> Co Ci wiejski śmieciu mamusia na dziś w słoiczku przygotowała?
              O!to jest wypowiedz warszawiaka co to do W-wy przybłąkał się zza dupia:)))))))))))))
              • 1-buc Re: To jest ściana wschodnia :( 26.09.13, 15:12
                "zza dupia" ??
                Ja rozumiem, że miało być "z zadupia", ale euforia anonimowości spowodowała wytrysk rozkosznego drżenia rąk? Czy to zwykłe niedouczenie?
                • 1zorro-bis Re: To jest ściana wschodnia :( 26.09.13, 15:21
                  no, ale tutaj jest cala masa takich .....Warsiawiakow......jedno i dwupokoleniowych.:D
                  • boruta_wwa Re: To jest ściana wschodnia :( 05.10.13, 09:40
                    czemu proste pytanie Przyjezdnego skutkuje awanturą jaka jest Warszawa?
                    w ogóle się już nie da czytać tego forum...

B.
                    ps: a ten koleś, któremu się Stolyca nie podoba niech spier.... !
        • Gość: kixx Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.acn.waw.pl 21.07.11, 16:17
          cjg.gazeta.pl/CJG_Warszawa/0,0.html
      • jolka7-p Re: co robić dziś w warszawie? 09.08.11, 21:48
        wejdź sobie w [url=https://www.youtube.com/watch?v=rgNJsnERqt4]www.youtube.com/watch?v=rgNJsnERqt4/url] i sam sobie wyszukaj co chcesz robić, ja bez tej aplikacji już żyć nie mogę, i jestem zawsze na czasie.
      • 1zorro-bis Re: co robić dziś w warszawie? 20.09.13, 16:09
        pic.:D
    • Gość: koreczek Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 17:34
      Jeśli nie wiesz co robić w Warszawie skorzystaj z hotculture i już będziesz wiedział. Ostatnio zacząłem korzystać z tej aplikacji i wiem o wszystkich ciekawych wydarzeniach w mieście. Patrz link! :)
      • inka650 Re: co robić dziś w warszawie? 12.08.11, 14:10
        Muszę też pochwalić HotCulture , w tym filmiku jest o niej mowa (www.youtube.com/watch?v=rgNJsnERqt4) . Już mam ją u siebie i wypróbowałam. Świtna sprawa, kilka dotknięć i mam jak na dłoni wszystkie godne polecenia wydarzenia w danym mieście
    • Gość: krwawy zenon Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.krawarkon.pl 09.08.11, 20:37
      Zawsze można się skrzyknąć z kimś na fejsie i zacząć robić Londyn.
      • Gość: lynx Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.opera-mini.net 11.08.11, 12:17
        Atrakcje tej mieściny są takie że... lepiej zostać w domu i z sąsiadką pod pierzyną pobaraszkować :d
        • radiomis Re: co robić dziś w warszawie? 11.08.11, 12:24
          lynx - nie podoba ci sie? Wracaj tam, skad przyjechales i gdzie placisz swoje male podatki
          • Gość: lynx Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.opera-mini.net 12.08.11, 08:22
            Jak wpiszę miasto Warszawa jako miejsce urodzenia to będzie to powód do dumy jedynie przed kimś z białostockiego, a o moje podatki nie martw się, idą na twoje dzieciaki w szkole :))
    • chablis33 Re: co robić dziś w warszawie? 14.08.11, 18:45
      Wpaść do groty solnej na sushi- TSUBAME SUSHI ul. Stawki 3
    • Gość: ANIA Re: co robić dziś w warszawie? IP: 178.73.48.* 14.08.11, 21:56
      Lec wieczorem na Starowke ...pokrec sie po Centrum .
    • Gość: Janek Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.etop.pl 20.09.13, 15:20
      to idealny dla Ciebie bedzie klub Barometr :) bardzo nietypowy, klimatyczny klub, warszawa i jej samo centrum (blisko palmy) bardzo fajna muzyka, dobre koncerty... w koncu to klub muzyczny :) bedziesz zadowolony barometr.waw.pl
      • Gość: Franek Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.14.vie.surfer.at 21.09.13, 23:52
        Mozesz tez z nudow robic to co pies, liz sobie jaja. Ty ze wszystkim masz takie problemy i zawsze pie...mi ludziom d... zawracasz?.
    • Gość: Olga Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.14.vie.surfer.at 20.09.13, 18:10
      Naprawde nie wiesz co robic?. To wez kij i po torbie sie bij.
    • Gość: Ola Re: co robić dziś w warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 16:11
      Warszawa jest super! ja polecam Ci klub muzyczny barometr na smolnej (samo centrum) duzo muzyki, koncerty, fajny klimat, super ludzie... zdecydowanie moj faworyt wsrod warszawskich lokali! barometr.waw.pl
      • 1-buc termometr znów SPAMuje - znów weekend bez klientów 04.10.13, 16:45

• 1-buc wszędzie ten sam SPAM z ip. etop 11.10.13, 14:15
        IP. etop wszędzie SPAMUJE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka