IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 21:18
bez pomyslu,bez umiejetnosci,bezsilni
jednego czego nie mozna pilkarzom Polonii,to ambicja

ps.niestety debili nie brak takze wsrod ludzi mieniacymi sie kibicami Polonii
Obserwuj wątek
    • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 21:39
      pOLONIA to jedna wielka KASZANA. Stadion (?) - kartoflisko, kibice - jełopy,
      piłkarze przegrywają z Polkowicami ROTFL. żenujący jesteście.
      • Gość: kixx Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 21:52
        a tobie sam wiesz co w sam wiesz co
        • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 21:55
          nie bez kozery nazywa się was czarnymi pedałami. Chciałbyś włożyć, co? :)
          • kixx Re: KASZANA 22.05.04, 22:05
            tobie to najwyzej laske

ps.dynamitu
            • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 22:35
              piłkarze i kibice pOLONII Warszawa szykują się do kolejnego wyjazdu:

www.wodnik.pl/specjalna10.html

PAKUJ SIĘ SZYBCIUTKO i daruj innym czytania twoich arcyciekawych postów
              • kixx Re: KASZANA 22.05.04, 22:41
                myslales,myslales

i znowu wystrzeliles gejzerem inteligencji

napisz cos jeszcze,wszyscy czekaja na twoje posty-w telewizji zadna komedia nie
                leci,a czlowiek lubi sie posmiac z glupoty innych
                • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 22:53
                  taaak ustaw sobie odświeżanie w Operze co 15 sekund i baw się dobrze bo niestety
                  ze swoich piłkarzyków wielkiej uciechy nie będziesz już miał. Tak mi przykro.
                  • kixx Re: KASZANA 22.05.04, 22:56
                    pisz!!pisz jeszcze!!

zadzownie do znajomych,niech też sie posmieja
                    • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 23:11
                      ojoj... cała warszawska frajernia się tu zleci zaraz... czekaj czekaj to chyba
                      koło 50 osób (wliczając przekupionych żulów i małolatów), prawda? Strach się bać.
                      • kixx Re: KASZANA 22.05.04, 23:14
                        ty sie nie boj
                        robisz za gwiazde
                        • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 23:24
                          no i gdzie ci znajomi? Wybacz mój pośpiech ale ja nie nocuję na forum jak ty...
                          • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 23:36
                            no cóż nie to nie, może kiedyś jednak uda mi się natknąć na dwóch polonistów w
                            jednym miejscu
                            • Gość: DO BURAKÓW Re: KASZANA IP: *.chello.pl 23.05.04, 00:20
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=12532607&a=12854072

POLECAM DLA TAKICH BURAKÓW JAK WY SPOZA WARSZAWY ALBO TACY CO DOSTALI TZW.
                              PRZYDZIAŁ ZA ŚWIĘTEJ KOMUNY NAZ ADUPIU WIĘSNIAKI WRACAJCIE DO SIEBIE NA BURAKI
                              IKROWY PAŚĆ COZA CHAMOWO Z ROKU NA ROK W TEJ NASZEJ WARSZAWIE. JUŻ TROCHĘ
                              BURAKÓW WYJECHAŁO DO UE PRZYNAJMNIEJ POWOLI JEST CZYM ODDYCHAĆ
                              • Gość: Po(L)ibudziak Re: KASZANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 03:08
                                Dyskusja na poziomie :). Ciesze się że Polonistów jest więcej :). Nieżle
                                narozrabialiście i nie ma jak zrzucić wine na ochrone/psy jak to było w NDM.
                                Jacy wy jesteście bojowi, rzucać race na boisko i wdzierać się do szatni
                                własnych piłkarzy. Jak tak dalej pujdzie to zrobicie nam wiazd pod kasy:).
                                Ciekawe jak tym razem kamienny wytłumaczy zachowanie Polonistów.
                                ps fajnie że już w przyszłym sezonie Zagłębie Sosnowiec przyjedzie do WWA. Mam
                                nadzieje że bylety będą nadal bardzo tanie;)
                          • kixx Re: KASZANA 23.05.04, 09:43
                            Gość portalu: (L)io napisał(a):

> no i gdzie ci znajomi? Wybacz mój pośpiech ale ja nie nocuję na forum jak
                            ty...
                            €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                            mam nadzieje,ze nie nocowales
                            jeszcze wyrzuciliby cie z tej z trudem zdobytej pracy nocnego stroza w Mcdonalds
                            • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 23.05.04, 10:09
                              cieć w McDonaldsie ma z pewnością więcej powodów do dumy niż kibic polonii
                              • Gość: kixx Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 23.05.04, 10:24
                                no to badz dumny dalej
                                • Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 23.05.04, 11:15
                                  i vice versa
                                  • Gość: HAWAJCZYK BURAKI IP: *.chello.pl 23.05.04, 11:24
                                    WIDAĆ ŻE SAME BURAKI Z WAS MAM COŚ DLA WAS CHAMOWO WSZELKIEJ MAŚCI Z GRÓJCA I
                                    INNYCH ZAKĄTKÓW:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=12532607&a=12854072
    • tuzin_cwks Re: KASZANA 23.05.04, 11:29
      Kixxie opowiedz o chuliganskich akcjach na stadionie gdzie ODBYWA SIE PIEKNY
      DIALOG MIEDZY TRYBUNA KAMIENNA A KRYTA, GDZIE PRZYCHODZI CO MECZ 1200 DZIECI
      (WIDZIELISCIE KIEDYS TYLE DZIECI NA STADIONIE!!!!!??????), GDZIE ZASIADA KWIAT
      INTELEKTUALNY DZISIEJSZEJ WARSZAWY, GDZIE NIE MA TAKIEGO CHAMSTWA JAK NA
      LEGII...
      • kixx Re: KASZANA 23.05.04, 14:13
        no jesli o "kibicow "Legii to pod wzgledem glupoty jednak sa niedoscignieni
        przekonasz sie o tym na pewno juz wkrotce
    • j_karolak Re: KASZANA 24.05.04, 09:31
      Oj kaszana, kaszana. Tak źle jeszcze nie było. Nawet ja, choć człowiek jestem
      spokojny, zdenerwowałem się nielicho. I nawet nie chodzi o wynik, bo nie
      przeszkadza mi tak bardzo fakt, że będę chodził na drugą, czy trzecią ligę -
      przecież i w pierwszej ładną piłkę widuje się od wielkiego dzwonu - ale
      zachowanie tych żałosnych leszczyków.

Polonia i hoolsi - z połączenia tych dwóch słów, o tak krańcowo różnych
      znaczeniach, musiało wyjść gówienko. Małe, ale cholernie śmierdzące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka