Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 21:18 bez pomyslu,bez umiejetnosci,bezsilni jednego czego nie mozna pilkarzom Polonii,to ambicja ps.niestety debili nie brak takze wsrod ludzi mieniacymi sie kibicami Polonii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 21:39 pOLONIA to jedna wielka KASZANA. Stadion (?) - kartoflisko, kibice - jełopy, piłkarze przegrywają z Polkowicami ROTFL. żenujący jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 21:52 a tobie sam wiesz co w sam wiesz co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 21:55 nie bez kozery nazywa się was czarnymi pedałami. Chciałbyś włożyć, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 22:35 piłkarze i kibice pOLONII Warszawa szykują się do kolejnego wyjazdu: www.wodnik.pl/specjalna10.html PAKUJ SIĘ SZYBCIUTKO i daruj innym czytania twoich arcyciekawych postów Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: KASZANA 22.05.04, 22:41 myslales,myslales i znowu wystrzeliles gejzerem inteligencji napisz cos jeszcze,wszyscy czekaja na twoje posty-w telewizji zadna komedia nie leci,a czlowiek lubi sie posmiac z glupoty innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 22:53 taaak ustaw sobie odświeżanie w Operze co 15 sekund i baw się dobrze bo niestety ze swoich piłkarzyków wielkiej uciechy nie będziesz już miał. Tak mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: KASZANA 22.05.04, 22:56 pisz!!pisz jeszcze!! zadzownie do znajomych,niech też sie posmieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 23:11 ojoj... cała warszawska frajernia się tu zleci zaraz... czekaj czekaj to chyba koło 50 osób (wliczając przekupionych żulów i małolatów), prawda? Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 23:24 no i gdzie ci znajomi? Wybacz mój pośpiech ale ja nie nocuję na forum jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 23:36 no cóż nie to nie, może kiedyś jednak uda mi się natknąć na dwóch polonistów w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO BURAKÓW Re: KASZANA IP: *.chello.pl 23.05.04, 00:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=12532607&a=12854072 POLECAM DLA TAKICH BURAKÓW JAK WY SPOZA WARSZAWY ALBO TACY CO DOSTALI TZW. PRZYDZIAŁ ZA ŚWIĘTEJ KOMUNY NAZ ADUPIU WIĘSNIAKI WRACAJCIE DO SIEBIE NA BURAKI IKROWY PAŚĆ COZA CHAMOWO Z ROKU NA ROK W TEJ NASZEJ WARSZAWIE. JUŻ TROCHĘ BURAKÓW WYJECHAŁO DO UE PRZYNAJMNIEJ POWOLI JEST CZYM ODDYCHAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)ibudziak Re: KASZANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 03:08 Dyskusja na poziomie :). Ciesze się że Polonistów jest więcej :). Nieżle narozrabialiście i nie ma jak zrzucić wine na ochrone/psy jak to było w NDM. Jacy wy jesteście bojowi, rzucać race na boisko i wdzierać się do szatni własnych piłkarzy. Jak tak dalej pujdzie to zrobicie nam wiazd pod kasy:). Ciekawe jak tym razem kamienny wytłumaczy zachowanie Polonistów. ps fajnie że już w przyszłym sezonie Zagłębie Sosnowiec przyjedzie do WWA. Mam nadzieje że bylety będą nadal bardzo tanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: KASZANA 23.05.04, 09:43 Gość portalu: (L)io napisał(a): > no i gdzie ci znajomi? Wybacz mój pośpiech ale ja nie nocuję na forum jak ty... €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ mam nadzieje,ze nie nocowales jeszcze wyrzuciliby cie z tej z trudem zdobytej pracy nocnego stroza w Mcdonalds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)io Re: KASZANA IP: *.acn.waw.pl 23.05.04, 10:09 cieć w McDonaldsie ma z pewnością więcej powodów do dumy niż kibic polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAWAJCZYK BURAKI IP: *.chello.pl 23.05.04, 11:24 WIDAĆ ŻE SAME BURAKI Z WAS MAM COŚ DLA WAS CHAMOWO WSZELKIEJ MAŚCI Z GRÓJCA I INNYCH ZAKĄTKÓW: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=12532607&a=12854072 Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: KASZANA 23.05.04, 11:29 Kixxie opowiedz o chuliganskich akcjach na stadionie gdzie ODBYWA SIE PIEKNY DIALOG MIEDZY TRYBUNA KAMIENNA A KRYTA, GDZIE PRZYCHODZI CO MECZ 1200 DZIECI (WIDZIELISCIE KIEDYS TYLE DZIECI NA STADIONIE!!!!!??????), GDZIE ZASIADA KWIAT INTELEKTUALNY DZISIEJSZEJ WARSZAWY, GDZIE NIE MA TAKIEGO CHAMSTWA JAK NA LEGII... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: KASZANA 23.05.04, 14:13 no jesli o "kibicow "Legii to pod wzgledem glupoty jednak sa niedoscignieni przekonasz sie o tym na pewno juz wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: KASZANA 24.05.04, 09:31 Oj kaszana, kaszana. Tak źle jeszcze nie było. Nawet ja, choć człowiek jestem spokojny, zdenerwowałem się nielicho. I nawet nie chodzi o wynik, bo nie przeszkadza mi tak bardzo fakt, że będę chodził na drugą, czy trzecią ligę - przecież i w pierwszej ładną piłkę widuje się od wielkiego dzwonu - ale zachowanie tych żałosnych leszczyków. Polonia i hoolsi - z połączenia tych dwóch słów, o tak krańcowo różnych znaczeniach, musiało wyjść gówienko. Małe, ale cholernie śmierdzące. Odpowiedz Link Zgłoś