Dodaj do ulubionych

Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk

IP: *.Red-83-52-40.dynamicIP.rima-tde.net 24.09.11, 10:34
znaczy się fajna knajpa, ale nie posmarowali. zamieast lasek powiinni byli podstawić ślicznych młodzieńców...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 11:28
      Kulinarne Kapeluchy - pretensonalne.
      I jakis głupawy ten tekst.
      A kto zapłacił za konsumpcję? Się zastanwiam czy redkacja płaci? Jeśl tak to ja też chcę sprawdzić jak dają jeść w różnych miejscach a potem to opiszę (co trwa chyba krócej niz posiłek)
      • Gość: gosc Re: Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befs IP: *.warszawa.mm.pl 24.09.11, 11:31
        a co to jedyna knajpa w ktorej qpe serwują klientom
      • maitresse.d.un.francais Miejscówka to bilet uprawniający do zajęcia 24.07.13, 00:04
        miejsca o konkretnym numerze w pociągach Intercity, Eurocity itd.

Knajpa, klub, pracownia to MIEJSCE.

• Gość: normalny Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk IP: *.play-internet.pl 24.09.11, 11:56
      rozumiem, że autor artykułu wyrzuca jedzenie zamiast np. dać głodującym, i jest z tego dumny. a może czyta to ktoś, kogo nie stać na jedzenie. porażka.
      • Gość: Aś Re: Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befs IP: *.centertel.pl 24.09.11, 12:17
        Tak... Na pewno czyta to ktoś kogo nie stać na jedzenie... :( To może w ramach małej rady, niech zrezygnuje z internetu,będzie miał na obiady !!!!!!!!!!!!!!!!

• stefanpajonk Re: Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befs 24.09.11, 12:21
          Biadolisz, żyjemy w takich czasach że łatwiej o internet niż bułkę.
          • Gość: Aś Re: Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befs IP: *.centertel.pl 24.09.11, 12:35
            Nie biadolę, tylko wytykam kretynizmy... Jak ktoś nie ma na bułkę to niestety nie ma na internet... :( U nas o wciąż rodzaj "luksusu"... :(
            • Gość: tyu zero IP: *.free.aero2.net.pl 24.09.11, 13:34
              ja mam net darmowy, poznajesz domenę?
              • Gość: Aś Re: zero IP: *.centertel.pl 24.09.11, 13:45
                A korzystasz z niego na czym..., że tak spytam ? Bo chyba na jakimś sprzęcie, który kosztuje... :)
      • anulka7807 Re: Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befs 24.09.11, 20:53
        dokładnie. menu kosmos ale taka osoba jak ja z dochodem 630zł renty i do tego bardzo drogimi lekami może sobie tylko takie menu ze sciany a nie iśc i zjeśc, po wizycie w aptece nie stać mnie czasem na chleb a co mówic o czymś do chleba. a tu piszą o takich rzeczach i wywalają to od razu i później krytykują. ale kto się tym przejmuje że są ludzie co głoduja i nie mają na nic. ja mam 33 lata i u skraju zalamania bo nie mam za co żyć a jak sie czyta cos takego to od razu sercce staje i nóz w kieszeni sie otwiera że jest takie marnotrastwo. a z komentarzy tylko jedna osoba napisala o takich osobach jak ja. żałosne to co przeczytałam. następnym razem chciala bym być zaproszona na taka ucztę, ale wiem że nikt mnie na cos takiego nie zaprosi a szkodaaaaaaaaaaaaaa. pozdrawiam głodujących i biednych.
    • Gość: piortek Re: Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befs IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.11, 12:08
      Dokładnie, dużo gorsze miejsca otrzymywały nie wiadomo za co wysokie noty a tu nagle sama krytyka, jak by czegoś (kasy?) zabrakło.
    • stefanpajonk Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk 24.09.11, 12:19
      ten "tekst" to jakieś bzdury i głupoty, jeszcze wam za to płacą chyba nieźle bo się szlajacie po jakiś knajpach gdzie bez 500zł nie wchodź
    • Gość: filut z Pragi jest kilka opcji: nie posmarowali, tej knajpy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 12:43
      prowadzi zaden z koszernych znajomkow Adama lub Sewka, albo kelnerzy nie byli "spolegliwi"

a moze po prostu jadanie w towarzystwie kobiet budzi absmak pana Redachtora

wiec ogolnie bieda - Lejb z Komarem nie wpadna tam na podlansowanie sie, mimo ze ceny niektorych z tych specjalow wygladaja na skrojone pod taka klyentele

z tym ze teraz juz wydanie tam 2 dych na zupke z torebki czy 4 na salate z trawy skoszonej "za zakladem" nie bedzie punktowac w ranku warszawki
    • Gość: Pablo Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk IP: 178.73.49.* 24.09.11, 13:10
      to idź do fasfood'ów - tam zawsze wszystko jest takie same. "artykuł" jakiś mierny. no chyba, że to reklama - to dałem sie nabrać:-) pójdę sprawdzić te trociny.
    • Gość: naczel-nick Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 15:30
      Chodzę do tej knajpy.

Szef kuchni szefował w Ritzu w Mediolanie, kucharz uczył się gotować u Paula Bocuse'a, a zdaniem Pana Nowaka z całego menu umieją ugotować tylko pasty i to niektóre...

A najlepsze jest to, że jak knajpa była w starej lokalizacji i było super, to recenzji jakoś nie było, a jak w nowej jest kiepsko, to recenzja jest od razu, czyli jak pochwalić, to ciężko, a jak obsmarować, to zawsze chętnie.
      • flat-ower Re: Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befs 07.10.11, 13:13
        w Ritz'u to on może kubły wynosił z rok a potem go postawili na zmywak. jakby tam pracował to nie robiłby 'włoskiej" kuchni w tak prymitywny sposób. W Warszawie nie ma gdzie zjeść oprócz kilku francuskich adresów. Gesslerowa i włoszczyzna to niestety dno - no może oprócz Kręglickiej na Foksal.
    • Gość: pretend Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.09.11, 01:04
      Intrygujące - aż pojadę po konsumować, żeby sprawdzić, jak jest w rzeczywistości:)
    • Gość: sebpl Reymont? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 01:22
      "znikły w jesiennym zmierzchu Powiśla."
      Piękne zdanie, doceniam.

---
      Śladami kota Filemona tup... tup.. tup...
    • Gość: stefani forester Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 11:11
      Knajpy nie znam więc nie wypowiem się, natomiast artykuł to jakiś bełkot. Po pierwszym akapicie wymiekłam
    • kg_kasia Boscaiola: makaron jak trociny i spalony befsztyk 23.07.13, 22:12
      Tak tak, recenzje to tylko Mc Donald'sów i barów mlecznych ,bo zdaje się na inne 'restauracje' przeciętnego Kowalskiego nie stać. Tylko kto to będzie czytał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka