Dodaj do ulubionych

Stadion Narodowy zaprasza: Przyjdź na Dzień Otw...

IP: *.jmdi.pl 01.10.11, 15:32
Bomba!
informacja o terminie w ostatnim akapicie. Wydawało mi się, że autor całkiem o niej zapomniał...
Obserwuj wątek
    • bun01 Re: Stadion Narodowy zaprasza: Przyjdź na Dzień O 01.10.11, 16:23
      Też mnie to zaskoczyło.
      Widocznie coraz mniej zdolni mają możliwość redagowania tekstów ;-)
    • Gość: filut z Pragi przyjdz, przetestuj schody z karton-gispu zanim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 18:12
      zrobi sie skandal miedzynarodowy

jak sie tubylcy skotluja pod zalamanymi schodami to wciaz da sie to przykryc jakims szybkim twitem - na Euro juz by wylazla gola dupa zza krzaka

wiec milego testowania
      • marian_porucha Re: przyjdz, przetestuj schody z karton-gispu zan 02.10.11, 09:42
        Jesteś małym, biednym, smutnym nieudacznikiem, który cieszy się z cudzych potknięć, nawet jeśli istnieją tylko w jego wyobraźni. Jesteś idealnym wyborcą PiS-u.
        • Gość: max Re: przyjdz, przetestuj schody z karton-gispu zan IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 18:40
          a który abraham lincoln to powiedział? jeśli prezydent to miał niesamowity dar antycypacji.
          • Gość: mk Re: przyjdz, przetestuj schody z karton-gispu zan IP: *.internetia.net.pl 02.10.11, 21:00
            internet był zawsze, tylko nie w Polsce, bo u nas była komuna i internet był na kartki.
        • Gość: filut z Pragi Manius - rozumiem zwarcie posladkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 20:13
          bo te inzyniery, kierowniki budowy oraz Grabarzyki w ministerstwach wiedza ile jest betonu w betonie na tym stadionie oraz jak bardzo "gotowy" jest do przeciecia wstegi pomimo propagandy sukcesu w TV(n)

ja sie spier.doli razem z biednymi kibicami to taki inzynierek se porucha ale w swoje kakao i pasywnie przez nastepne pare lat - nic dziwnego ze sie troche nerwuje
    • Gość: ślązak. Re: Stadion Mazowiecki zaprasza na Dzień Otwarty IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 08:25
      Stadion Mazowiecki zaprasza na Dzień Otwarty
    • sevrycz Stadion Narodowy zaprasza: Przyjdź na Dzień Otw... 02.10.11, 09:28
      us-ugi.blogspot.com/
    • Gość: r Wstęp nie jest bezpłatny IP: *.stansat.pl 02.10.11, 10:43
      Zapłacicie za niego państwo ze swoich podatków. Ile jeszcze takich dni otwartych zorganizujecie ? Może zróbcie otwarcie schodów, później otwarcie toalet. AMS Agory też niezły pieniądz przytulił za oplakatowanie miasta zaproszeniami na zwiedzanie. Później się ludzie dziwią dlaczego bardzo podobny stadion w Bukareszcie Rumuni zbudowali za 246 mln euro a u nas będzie kosztował dwa razy więcej i zostanie oddany z półrocznym opóźnieniem.
      • stanwewnetrzny stadion to kiełbasa dla gawiedzi 02.10.11, 17:02
        nasycone masy
        Które nie widzą dalej niż kawał kiełbasy
        Które nie widzą dalej

A. Miauczyński
      • Gość: arch Re: IP: *.187.237.4.ip.abpl.pl 02.10.11, 17:29
        Jednak "trochę" się różnią....

Zdjęcie stadionu w Bukareszcie JPG
    • Gość: MIŚ Brzydkie to niestety... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 02.10.11, 11:47
      Elewacja tego stadionu to wielkie nieporozumienie. Także, a może zwłaszcza po podświetleniu. Czekałem, czekałem... aż w końcu wybudują, aż w końcu będzie ładniej... ale nie chce być ładniej. Całość wygląda jak owinięta płotem budowlanym, na którym rozpięto siatkę, którą następnie dość nierówno i nieudacznie podświetlono. Koszmar. Koszmar rozmiarów gigantycznych, który całkowicie zdominował i przytłoczył perspektywę miasta.
      Mamy pomnik nieudaczności, drożyzny i złego smaku.
      • Gość: Krzysiek Re: Brzydkie to niestety... IP: *.centertel.pl 03.10.11, 01:01
        Mam podobne zdanie.Wewnątrz ładnie,a na zewnątrz wygląda jak rusztowanie remontowanej kamienicy zakryte materiałem.
    • hen.wlo Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZDJĘ... 02.10.11, 16:27
      Czytam: powierzchnia dachu wynosi 11 tys.metrów kwadratowych.A przy końcu tej informacji
      podano,że powierzchnia dachu ma cztery hektary. Czyli prawie cztery razy więcej.
      Może się zdarzyć,że autor ma słabe pojęcie z tego zakresu wiedzy,ale od czego jest korekta.
      Widać,że na siłę chce się stworzyć giganta,żeby usprawiedliwić wyłożenie gigantycznych pieniądzy na budowę tego obiektu.
      • vranix Re: Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZD 02.10.11, 17:19
        4 h -caly dach
        1 h - czesc zamykana
        1h**- komentator wyzej
        • klemt23 Re: Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZD 02.10.11, 17:57
          miej litosc nad biednym pisowcem
      • Gość: max Re: Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZD IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 18:43
        u nas jak zwykle wszyscy się znają najlepiej. pójdź to się dowiesz dlaczego są dwie wartości powierzchni.
      • Gość: ja Re: Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZD IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 14:49
        spójrz na zdjęcie numer 9. Zamykana część dachu to tylko kawałek dachu. Może mieć ten hektar. Cała reszta jest dużo większa.
      • Gość: Franek Re: Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 16:44
        Zobacz jaką część całego dachu stanowi część rozkładana :)
    • Gość: j Re: Stadion Narodowy zaprasza: Przyjdź na Dzień O IP: 83.238.58.* 02.10.11, 18:15
      byłem widziałem
      • Gość: max Re: Stadion Narodowy zaprasza: Przyjdź na Dzień O IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 18:44
        ja też i mnie się podoba
    • Gość: ms Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZDJĘ... IP: 178.73.49.* 02.10.11, 19:04
      Dla mnie ten dzień otwarty to kompletna porażka. Główna, choć nie jedyna, przyczyna to te "relacje na żywo" wyświetlane na żywo na telebimach zawieszonych pod dachem, które widok tegoż dachu psują, i przede wszystkim ryczące głośniki nadające dźwięk akompaniujący telebimom tak głośno, że nie można rozmawiać z osobą stojącą obok, tylko trzeba krzyczeć. Obezwładniający hałas, głupia, beznadziejna papka przetykana reklamami wciskana zwiedzającym, która sprawiła, że miałam ochotę uciekać stamtąd po pięciu minutach. Koszmar, jarmarczne klimaty.
    • alojzyonly no ale widowisko dach sie odsuwa:) a jaki brzydki 02.10.11, 20:01
      ale dno, dach ludziom pokazują za darmo, swoje partactwo, ciekawe jak to bedzie wyglądało za 5-8 lat, po co to w warszawie ten bubel oglądać, lepiej zobaczyć w niemczech lepsze stadiony, a warszawski za tyle pieniędzy to przekręt, tak jak most siekierkowski miał być wyjątkowy a to zwykły masowy projekt, o ile most to jeszcze sie przyda, o tyle stadion to wielka katastrofa, nie wiem ale tak ochydnego stadionu to nigdzie nie ma, chyba najbrzydszy na śwwiecie, szkarada ochydztwo.
      • Gość: adalbert Re: no ale widowisko dach sie odsuwa:) a jaki brz IP: *.aster.pl 02.10.11, 22:07
        @alojzy, ohydna to jest twoja ortografia. Ohyda pisze się przez samo "h", zapamiętaj. To po pierwsze. Po drugie, zapraszasz do oglądania ładniejszych stadionów w Niemczech. nie wiem któe stadiony masz na myśli uważając je za piękne. Tak się składa, że zwiedzałem dzisiaj nasz Narodowy w towarzystwie architektów. Z Niemiec właśnie. Znają swoje stadiony i nasz zrobił na nich wrażenie, większe niż na tobie. Proponuję mniej marudzenia, więcej luzu do siebie i szacunku dla tych, którzy go zbudowali.
        • heine-ken Re: no ale widowisko dach sie odsuwa:) a jaki brz 02.10.11, 23:22
          Nie ma sensu odpowiadać wiecznie sfrustrowanym - marudzenie to ich sposób na życie. Widziałem kilka stadionów, moim zdaniem nasz jest klasy A - znajdzie miejsce w 20, 50 czy niechby nawet 100 najlepszych na świecie. Koszt spory, wydaje się, że ktoś podjął decyzję o zakupie Mercedesa, a nie Dacii, choć i jedno i drugie jest samochodem i pozwala się skutecznie przemieścić z punktu A do punktu B. Czas pokaże czy decyzja była słuszna. Co do dachu, no cóż, oprawa muzyczna i napięcie kompletnie nie przystawały do tempa jego składania, stąd sam show mnie osobiście odrobinę zawiódł.
    • Gość: tor Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZDJĘ... IP: 87.206.159.* 02.10.11, 20:39
      Ja rozumiem ze producenci okien i innej 'garmazerki' budowlanej pisza PCV.
      Po polsku to jednak PCW (polichlorek winylu) po angielsku PVC (Polyvinyl chloride). W polskim alfabecie litra V nie istnieje.
      Bycie redaktorem chyba troszke zobowiazuje do poprawnosci...
      Odsylam do wikpedii pl.wikipedia.org/wiki/Poli%28chlorek_winylu%29
    • Gość: Jarecki Trwa Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym [ZDJĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 20:45
      Igrzyska dla ludu trwają. Budowa tego cacka kosztowała już około 500 milionów Euro (a przecież jeszcze ciągle nie jest ukończony), co jest jak na europejskie warunki wartością bardzo wysoką. No ale tym lud się nie interesuje ...
    • amrik Najdrozszy stadion na swiecie 02.10.11, 21:14
      Nieklamana duma przepelnia nasze serca :) Nareszczie mamy cos NAJ. DO tego najdluzej udowane metro i najdrozsze autostrady u Europie. Jestesmy NAJ. :) Polak potrafi.
    • Gość: mieszkaniec Paraliż Saskiej Kępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 22:00
      Totalny paraliż Saskiej Kępy, rozjeżdżone trawniki i chodniki oraz gigantyczne korki na Rondzie Waszyngtona to przedsmak tego co nas czeka w przyszłym roku...
    • tarantula01 Woda do toalet 03.10.11, 04:56
      Zasilanie wodą deszczową toalet to według mnie najlepsze świadectwo na to, że stadion naprawdę jest nowoczesny. Ciekawe, czy konstrukcja dachu będzie w stanie unieść ciężar paneli słonecznych, gdyby w przyszłości zdecydowano się wykorzystać Słońce do zasilania w prąd?
      • dorsai68 Wróć pan na ziemię, panie radny. 03.10.11, 10:04
        Panele słoneczne? Chwytliwe, "na czasie", ale zupełnie nieefektywne źródełko energii.
        • Gość: gari Re: Wróć pan na ziemię, panie radny. IP: 83.238.72.* 03.10.11, 11:34
          ale zupełnie nieefektywne źródełko energii.

Bzdura, zależy do czego.
          • dorsai68 No, to słucham. 03.10.11, 12:24
            Do czego, ile m2 i jaki % energii niezbędnej do funkcjonowania obiektu byłyby w stanie pokryć panele?
    • Gość: krist Rozkładany dach atrakcją Stadionu Narodowego [Z... IP: *.mtvk.pl 03.10.11, 09:09
      Najdroższy stadion świata nakrywany ....parasolem!! Za ciężko ukradzione społeczne pieniądze Warszawa ma automatycznie rozkładany namiot cyrkowy.Elastycznej powłoce dachu w naszych warunkach pogodowych nie daję nawet 3 lat wytrzymałości.
      • Gość: kurka Re: Rozkładany dach atrakcją Stadionu Narodowego IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 10:57
        Odpieprzcie się wreszcie i zajmijcie swoimi sprawami. Stadion powstał i już. Raczej tego nie cofniecie. Fakt, wygląda jak święconka obciągnięta starą pończochą ale wewnątrz jest ok. Chociaż zbudowany z naszej kasy to nie musimy biadolić. Nigdy nie będzie tak, że spodoba się każdemu. Malkontenci...
        • Gość: krist Re: Rozkładany dach atrakcją Stadionu Narodowego IP: *.mtvk.pl 28.10.11, 19:36
          Jeżeli "wybudowany za nasze pieniądze",to właśnie zajmujemy się swoimi sprawami.
      • Gość: gari Kłamiesz IP: 83.238.72.* 03.10.11, 11:33
        > Najdroższy stadion świata

Kłamiesz.
    • Gość: POrażka Rozkładany dach atrakcją Stadionu Narodowego [Z... IP: *.ip.netia.com.pl 06.10.11, 18:59
      taki sam stadion wybudowano w bukareszcie rumunski stadion narodowy za 4razy mniej jak kto jest mozliwe a w niemczech comerzialbank za 3 razy mniej Rumuni moi kochani maja taki sam stadion jak my blizniak poszukajcie w necie a zobaczycie
    • Gość: dachówkA Rozkładany dach atrakcją Stadionu Narodowego [Z... IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 08:17
      jAK WIDAĆ..... atrakcja tylko w swieta :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka