Gość: Obywatel noC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 00:14 LPR, PiS, SLD kiedy te szkodniki w ogóle znikną, nie tylko z wiat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pkin Re: Marszałek na przystankach IP: *.acn.waw.pl 26.05.04, 00:16 >> To może być złośliwa prowokacja - podejrzewa marszałek. - Mój sztab wyborczy na pewno tego nie zrobił, więc nie będzie też sprzątał. To straż miejska powinna pilnować rozlepiających. << ten gościu jest po prostu bezczelny, jeszcze śmie kandydować do parlamentu europejskiego z miasta, które ma w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Marszałek na przystankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 08:27 > > To może być złośliwa prowokacja - podejrzewa marszałek. - Mój sztab > > wyborczy na pewno tego nie zrobił, więc nie będzie też sprzątał. > > To straż miejska powinna pilnować rozlepiających. Jasne, jakiś przeciwnik pana Wierzejskiego namalował akwarelami pewnie identyczne plakaty i je rozwiesza w miejscach niedozwolonych. > Zadzwoniliśmy do sztabu wyborczego marszałka. - Różni ludzie biorą > od nas plakaty. Nie jestem w stanie każdemu z nich tłumaczyć, gdzie > można je wieszać - mówi Marek Miśko ze sztabu LPR. - Nasi działacze > są poinformowani i na pewno wieszają je zgodnie z prawem. Zresztą nie > zauważyłem, żeby plakaty wisiały na budkach czy przystankach. No cóż - może pan Miśko powinien wyjść ze sztabu i przejść się po mieście. A najpierw napisać na kartce A4 dużymi literami (spokojnie, zmieści się!) jakie są zasady rozwieszania plakatów wyborczych... Ale rozumiem, że skoro tamte plakaty są nielegalne, to można na nich domalować wąsy i brodę, okulary czy inne rogi??? Nie, żeby ośmieszyć pana Wierzejewskiego, ale tylko żeby go delikatnie skłonić do usunięcia swojej podobizny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: LPR ma w dupie prawo IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.05.04, 01:36 LPR ma gdzies prawo i pokazali to juz 1000razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX A INNE PARTIE NIE MAJĄ? IP: *.softomasz.pl 26.05.04, 11:46 MOIM ZDANIEM LPR I TAK JEST NAJPORZĄDNIEJSZĄ PARTIĄ. PO I SLD TO JEST DNO. POCZEKAJMY NA KAMPANIE PARTII ZYDOWSKO - KOMUNISTYCZNYCH. CIEKAWE, CZY WTEDY WYBORCZA BEDZIE PIETNOWAC SWOICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlepek Karac komitet. IP: *.man.polbox.pl 26.05.04, 08:23 Jak komitet czy europacjent nie potrafi przypilnowac kto gdzie rozlepia plakaty, to powinien za szkody placic. Moga sie od tego ubezpieczyc w firmie ubezpieczajacej, albo ponumerowac plakaty i dojsc kto to rozlepil. Bez tego goowno wyborcze zaleje nas calkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Czas na następną akcję Stołecznej :)))))) 26.05.04, 08:52 Plakaty z wiaty!!!! Trzeba zrywać, niszczyć, wyrzucać, naklejających napiętnować. To straszne jakie zgorszenie może wywołać u małoletniego dziecka jadącego do kościoła na wieczorną modlitwę taki plakat na przystanku!!!! Jakie problemy natury moralnej się pojawią!!!!! A co z biednymi starszymi kobietami jadącymi na poranne Roraty???? One też są w ten sposób narażne na deprawację poprzez relatywistów moralnych pragnących w kampanie wyborcze wciągnąć wszystkich!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubio Re: Czas na następną akcję Stołecznej :)))))) IP: 217.153.116.* 26.05.04, 10:08 Pan marszałek przegina to fakt, i w dodatku to jakiś wszechpolak - pokusiłem się o przeczytanie ulotki ww. pana, to jakiś oszołom, ale u nas tylko tacy się pchają na stołki >:[ Swoją drogą, gdyby na wiacie pojawił się tow. Michnik, lub Geremek to Wybiórcze pewnie by pochwaliła, a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerber. Re: Karac komitet. IP: *.chello.pl 26.05.04, 13:53 Bardzo DOBRY pomysł. Ponumerować plakaty. I wtedy będzie PEŁNA IDENTYFIKACJA kto to rozlepiał. Takie polecenie powinny otrzymać sztaby wyborcze WSZYSTKICH PARTII startujących w jakichkolwiek wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esq na pohybel LIDZE PIE***** RYDZYKÓW IP: *.chello.pl 26.05.04, 10:39 faszystowscy śmieciarze won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacio Re: Marszałek na przystankach IP: *.coi.waw.pl 26.05.04, 10:43 ciekawe czy jak go nie wybiorą to też powie że to prowokacja a wypowiedź "To może być złośliwa prowokacja - podejrzewa marszałek. - Mój sztab wyborczy na pewno tego nie zrobił, więc nie będzie też sprzątał. " nie wymaga komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk DLACZEGO WYBORCZA CZEPIA SIE TYLKO LPRu, A INNI? IP: *.softomasz.pl 26.05.04, 11:39 PRZECIEZ NA PRZYSTANKACH ROZLEPIANYCH JEST CODZIENNIE PO KILKANASCIE RÓŻNYCH OGŁOSZEŃ I JAKOŚ WYBORCZA TYM SIE NIE INTERESUJE. Dlaczego nie piętnuje szkół nauki jazdy, czy języków obcych??? A inne ogłoszenia??? JESTEM PEWIEN, ŻE CHODZI TU O POLITYKĘ I TĘPIENIE KONKURENCYJNEJ PARTII... TO ZRESZTĄ TYPOWE DLA TEJ GAZETY. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: DLACZEGO WYBORCZA CZEPIA SIE TYLKO LPRu, A IN 26.05.04, 11:42 Gość portalu: Fanatyk napisał(a): > PRZECIEZ NA PRZYSTANKACH ROZLEPIANYCH JEST CODZIENNIE PO KILKANASCIE RÓŻNYCH > OGŁOSZEŃ I JAKOŚ WYBORCZA TYM SIE NIE INTERESUJE. Dlaczego nie piętnuje szkół > nauki jazdy, czy języków obcych??? A inne ogłoszenia??? > > JESTEM PEWIEN, ŻE CHODZI TU O POLITYKĘ I TĘPIENIE KONKURENCYJNEJ PARTII... > TO ZRESZTĄ TYPOWE DLA TEJ GAZETY. No coś Ty Stołeczna od dawna patronuje akcji polegającej na zrywaniu róznych plakatów z przystanków autobusowych. Niedawno taka akcja była organizowana na Ochocie. Teraz gdyby się włączyła to zaraz by się zarzuty odnośnie politycznych aspektów pojawiły ale od czego jesteśmy my? Na przystankach powinny wiscieć tylko rozkłady oraz opłacone reklamy. Reszta do kosza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Re: DLACZEGO WYBORCZA CZEPIA SIE TYLKO LPRu, A IN IP: *.softomasz.pl 26.05.04, 11:47 NO DOBRA, Z TYM TO SIE AKURAT ZGADZAM. Ale nie wmówisz mi, ze tu nie chodzilo o politykę. Poczekajmy, az sie rozwinie kampania. Zobaczymy, czy Wyborcza bedzie tępila swoich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb. Re: DLACZEGO WYBORCZA CZEPIA SIE TYLKO LPRu, A IN IP: *.chello.pl 26.05.04, 14:31 Wielokrotnie czytałem w GW o tym zaśniecaniu miasta. Niestety mamy "MARSZAŁKÓW", którzy NIE POTRAFIĄ TEGO PROBLEMU ROZWIĄZAĆ. Widocznie bardzo ich absorbują różne koalicje, wybory, stanowiska, nowe samochody i t.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb. Re: DLACZEGO WYBORCZA CZEPIA SIE TYLKO LPRu, A IN IP: *.chello.pl 26.05.04, 14:46 Szanowny "FANATYKU" widzę, że tak jak pewnie twój ulubiony "marszałek" upatrujesz w artykule "prowokacji". Jest to mało poważny argument w obronie zaśmiecania miasta. Ponadto NIE WYPADA PORÓWNYWAĆ KURSU JAZDY CZY SZKOŁY JĘZYKOWEJ z bądź co bądź "MARSZAŁKIEM" / nie wiem jakim/. Prawo jest wprawdzie równe dla wszystkich - ALE NA TAKIM STANOWISKU CHYBA OBOWIĄZUJĄ WYŻSZE STANDARTY ZACHOWAŃ. W dodatku gdy jest to plakat wyborczy a nie ogłoszenie o kursie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miguelito LPR znów łamie prawo! IP: *.acn.pl 26.05.04, 11:52 Marszałek wisi nie tylko na przystankach ale i na murkach i płocie przy budowie metra na Pl. Wilsona! LPR jak zwykle za nic ma prawo, podobnie jak w przypadku Parady Równości. Znamy to z Orwella - wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są bardziej równe niż pozostałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Plakaty i reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 13:22 Zaczyna sie w wybory, później miejsce propagandy zajmuje reklama.Nikt tego nie ściga,bo nie czuje takiej potrzeby. Administracje wydają zezwolenia i mamy oklejone całe przeszklone drzwi do klatek schodowych choć obok jest specjalna tablica, ba administracja ogłoszenia też na drzwiach umieszcza. Reklamy pod drzwiami mieszkań choć drzwi strzeżone domofonem. Każdy na chama robi co mu pasuje,gdyby mogli na czołach by nam umieszczali. Najwyższa pora na uregulowanie tej kwestii.Ze spamem jakoś sobie poradzono więc i na to się znajdzie sposób, Trzeba tylko chcieć. Nie zaszkodzi wykazać się obywatelską postawą i samemu usuwać te niechciane "ozdoby". Sam walcze w moim budynku z ogłoszeniami typu -kupię mieszkanie w tym domu. Usuwam i dzwonie do gościa, tłumaczę że jako burak nie kupi tu mieszkania bo nam taki sąsiad nie pasuje,a takie ogłoszenie to na drzwiach do obory niech wiesza. bassPL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerber. MARSZAŁEK WIERZEJSKI /LPR/ - RŻNIE GŁUPA. IP: *.chello.pl 26.05.04, 13:45 Kompromituje siebie i swoją partię LPR. Głupie tłumaczenia, że "prowokacja", sztab wyborczy tego nie zrobił więc nie będzie sprzątał. A KTO TO ZROBIŁ ? może KRASNOLUDKI ? i one mają sprzątać ? A w "sztabie" też jakiś może "marszałek" - "nie jest w stanie każdemu tłumaczyć gdzie ma wieszać". Panie "sztabowcu" MIŚKO przysłowie mówi "JAK NIE POTRAFISZ - NIE PCHAJ SIĘ NA AFISZ". Trzeba było swoim "żołnierzom" na planie dzielnicy wyznaczyć ulice, które mają "okleić" - i teraz byście wiedzieli kto to zrobił. A ten Wierzejski - co to za marszałek ? od czego ? czyj to kumpel ? Startuje do Parlamentu Europejskiego a ZANIECZYSZCZA SWOJE I NASZE MIASTO. Ale "fachowiec" !. Szanowni SZTABOWCY I MARSZAŁKOWIE - SZYBKO USUŃCIE TE ŚMIECIE. Bo to wstyd dla LPR i grzech łamać prawo. SPRZĄTAJCIE Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Powiem tak i może złośliwie 26.05.04, 14:50 Gdyby marszałek w swojej osobie chciał nowy zwyczaj zapoczątkować w polskich kampaniach wyborczych to zwyczajnie zleciłby swojemu sztabowi usunięcie tych plakatów. Wtedy sam mógłby swoim przykładem pokazywać i jednocześnie "świecić" Niestety jak widzę wpisuje się w polskie piekiełko i szkodzi sam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus A jednak wciska kit IP: *.man.polbox.pl 26.05.04, 16:50 A jednak wciska kit, że to prowokacja. A oświadczenie, że sztab wyborczy nie będzie usuwał, bo rzekomo nie rozlepiał świadczy tylko o panu marszałku. Mi by zależało, żeby mój wizerunek nie kojarzył się z łamaniem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Prośba do p. Wierzejskiego IP: 62.29.133.* 27.05.04, 09:15 Szanowny Panie, Prosze aby Pan zajął się sprawą prędkości na ulicach w Warszawie. Dzisaj bowiem po zmianie przepisów na Trasie Łazienkowskiej obowiązuje 50 km/godz. !!! ZDM powinno natychmiast postawić nowe znaki, a na takich arteriach powinno to być 70-80 km / godz. Odpowiedz Link Zgłoś