Dodaj do ulubionych

Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s...

IP: 208.51.23.* 06.10.11, 12:37
NAILED!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rower zdrower Blachosmród szarga nerwy IP: *.biznes.mm.pl 06.10.11, 12:46
      Strasznie nerwowi ci blachosmrodziarze są.
      • Gość: masochista Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.11, 12:55
        Ja bym takiego bezczelnego typa, co zastawia innych , przeciągnął jeszcze po sądzie.
        Brawo Pani Ewo! Szkoda, że nie poszła Pani w zaparte. Niech gnój udowadnia, że osoba na zdjęciu to Pani.
        • Gość: miodzio Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 13:06
          ales nerwowy (c)hamie...wystarczy, ze spusci komus troche powietrza z kola, a nie bedzie rysowac auto...coz, na polityka nowych czasów się nie nadaje, PRLowski szajs odchodzi do lamusa i mam nadzieje, że zostanie szybko wykluczona z PO...
          • carcharodon.carcharias Przecież dochowała standardów !? 06.10.11, 13:16
            czemu mają ją wykluczać ????????
            • refleksyjny I słusznie. Miała rację. 06.10.11, 13:57
              • Gość: litości Re: I słusznie. Miała rację. IP: *.home.aster.pl 06.10.11, 15:24
                odpisze ci bo widze ze nie mozesz sie doczekac: Bzdura, bzdura, bzdura!
                • aqwertz Re: I słusznie. Miała rację. 07.10.11, 13:59
                  Wstyd! Wstyd! Wstyd!!!
          • warzaw_bike_killerz Spuszczenie powietrza ulatwi zaparkowanie? 06.10.11, 14:13
            Prawo vendetty zostawicie silniejszym, drodzy napinacze sieciowi.
            • Gość: scratch Re: Spuszczenie powietrza ulatwi zaparkowanie? IP: *.dualrack.com 06.10.11, 15:06
              Całe te wybory to festiwal hipokrytów.

Wygrywa najlepszy.
          • Gość: masochista Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.11, 15:15
            Gość portalu: miodzio napisał(a):

> ales nerwowy (c)hamie...wystarczy, ze spusci komus troche powietrza z kola, a n
            > ie bedzie rysowac auto...coz, na polityka nowych czasów się nie nadaje, PRLowsk
            > i szajs odchodzi do lamusa i mam nadzieje, że zostanie szybko wykluczona z PO..
            > .

Cha, cha. Ja jestem nerwowy cham? A co powiesz o tym pieniaczu, który lata po policji z CD-kami? To jest dopiero nabuzowany tłuk. Może od tej dziewczyny nauczy się trochę kultury, cha, cha.
            • Gość: Mietek Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 19:50
              Kolego, chyba cos Ci sie pomylilo. To, ze ktos jest chamem i zle postawil samochod to nie znaczy, ze ja tez mam sie tak samo zachowywac, a jeszcze gorzej - niszczyc cudza wlasnosc.
              Nieznosze tego, tak moze zrobic ktos bardzo prymitywny kto nie szanuje cudzej wlasnosci.

Ty stawiasz teze, ze jak ktos jest cham to ja tez mam byc. Zaloba!
        • Gość: niki Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 13:48
          Widzę, że pasujesz do PO.
          • Gość: pm Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 06.10.11, 15:08
            <lol> ale wtopę zaliczyła pani kandydatka...ciekawe czy mozna to załatwić polubownie?

trudno ją jednoznacznie potepić, bo tak po ludzku ją rozumiem, ale to jednak osoba kandydująca do parlamentu... no jednak tak sie nie robi...
            • Gość: litości Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.home.aster.pl 06.10.11, 15:26
              Co "po ludzku" zrozumiałeś?

Chyba powinieneś rozpędzić się i przy...ć głową w mur. Tak tylko "po ludzku" ci radzę.
              • Gość: pm Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 21:43
                sam to zrób, a potem napisz bardziej kulturalny post :)

pozdrawiam
                • Gość: fe Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.home.aster.pl 07.10.11, 11:33
                  ty "kulturko" rozumiesz samosąd, uszkodzenia cudzego mienia jako co?

powtarzam: rozpędź się i przy.b sobie w ścianę.

I NIE GŁOSUJ, NIE MA SENSU
        • fezojr Re: Blachosmród szarga nerwy 06.10.11, 15:48
          A gdzie napisali, że zatarasował jej przejazd. Ja wyczytałem że uniemożliwił SWOBODNY przejazd. Przecież ta Pani jest kobietą, a kobieta i samochód nie zawsze idą w parze - żeby nie było - niektórych facetów też ten temat dotyczy
          • Gość: drz Re: Blachosmród szarga nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 02:39
            "przecież ta Pani jest kobietą" - dobre, dobre :D
      • Gość: Tirinti Chyba raczej rower IP: *.pl.netia.com.pl 06.10.11, 14:10
        Jakoś kierowcy nie urządzają mas krytycznych.
        • Gość: Rower zdrower Masy krytyczne kierowców IP: *.biznes.mm.pl 06.10.11, 14:53
          > Jakoś kierowcy nie urządzają mas krytycznych.

Urządzają codziennie - poranne masy krytyczne i popołudniowe masy krytyczne. Na przykład wczoraj po południu na Marymonckiej trafiłem na popołudniową masę krytyczną kierowców, a dzisiaj na Okopowej trafiłem na poranną masę krytyczną kierowców.

PS. Popołudniowa masa ktytyczna kierowców na Marymonckiej nie była jedyna, trafiłem też na konkurencyjne masy popołudniowe na Moście Gdanskim i na Jagiellońskiej.
          • Gość: gość Re: Masy krytyczne kierowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 15:31
            Ja zawsze trafiam na masę kretynów pedałosmrodów, którzy jeżdżą po mieście bo ktoś im wmówił że to zdrowe. Nie dość że się nawdychają spalin to jeszcze później współpracownicy muszą ich wąchać. Uwielbiam jeździć rowerem, ale poza miastem. Jazda rowerem po mieście to zboczenie.
            • Gość: Rower zdrower Blachosmród w mieście to zboczenie IP: *.biznes.mm.pl 06.10.11, 15:50
              > Ja zawsze trafiam na masę kretynów pedałosmrodów, którzy jeżdżą po mieście bo k
              > toś im wmówił że to zdrowe. Nie dość że się nawdychają spalin to jeszcze późnie
              > j współpracownicy muszą ich wąchać. Uwielbiam jeździć rowerem, ale poza miastem
              > . Jazda rowerem po mieście to zboczenie.

Zboczeniem jest jazda po mieście blachosmrodem, gdyz z uwagi na korki problemy z parkowaniem jest to czysty masochizm. Blachosmród to pojazd typowo wiejski, doskonale się sprawdza na rzadko zaludnionych terenach wiejskich, w mieście zawodzi.

To, że są spaliny, nie jest winą rowerzystów, lecz blachosmrodziarzy, bo to oni je produkują. Na pocieszenie - blachosmrodziarze uwięzieni w korkach według badań wdychają więcej spalin, niż przemieszczający się szybko rowerzyści.
            • Gość: fąfel Re: Masy krytyczne kierowców IP: *.home.aster.pl 06.10.11, 16:10
              popieram, gdzie to zdrowie jadąc za rurą wydechową samochodów?
              • Gość: bodzio Re: Masy krytyczne kierowców IP: *.home.aster.pl 06.10.11, 16:14
                ty rower zdrower puknij si,ę w łeb idioto, wracaj na wioske do siebie i se jeździj na rowerze, tu w mieście się żyje i pracuje i przemieszcza autami, trudno by ludzie dźwigali zakupy w rękach lub na rowerku, albo ktoś niepełnosprawny kto nie nadaje się na rower, nie bądź ograniczonym egoistą
        • Gość: atobutower Re: Chyba raczej rower IP: *.home.aster.pl 06.10.11, 15:35
          Oj, Triniti, Masa Samochodowa jest CODZIENNIE!

Terez rozumiesz jak to wygląda w oczach naszych?
      • wutang4eva Re: Blachosmród szarga nerwy 06.10.11, 17:48
        Gość portalu: Rower zdrower napisał(a):

> Strasznie nerwowi ci blachosmrodziarze są.

Rowerzysci za to to szczyt kultury i spokoju. Oto najlepszy dowod.
        forum.gazeta.pl/forum/w,484,129326042,129351800,Ja_tez_wzialem_sprawy_w_swoje_rece.html
    • Gość: Liberał Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 12:56
      ha ha... na bazar kobito!!! Buraki sprzedawać, a nie do polityki!!! Tej DAMIE już dziękujemy. Jej szefowej również.
      • Gość: T Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.pl.netia.com.pl 06.10.11, 14:12
        Okaże się, że właściciel samochodu należy do PiS i kandydatka będzie posłanką.
    • a_weasley Młoda, wykształcona, z wielkiego miasta... 06.10.11, 12:59
      ...kulturalna...
      • dorsai68 Będzie nielegancko: 06.10.11, 13:15
        Młoda, wykształcona, z wielkiego miasta...

Młoda? Artur, do okulisty.
        • Gość: kixx Re: Będzie nielegancko: IP: *.acn.waw.pl 06.10.11, 14:39
          za taka sie uwaza

dowod-idz do niej i powiedz,ze jest stara i ma braki w edukacji
      • Gość: aaaa Re: Młoda, wykształcona, z wielkiego miasta... IP: 193.109.212.* 06.10.11, 14:55
        nie taka młoda
      • Gość: M Re: Młoda, wykształcona, z wielkiego miasta... IP: *.multi-play.net.pl 06.10.11, 16:17
        Tak jak ten co ją zastawił.
    • Gość: hanba i to jest dramat tego kraju IP: *.147.72.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.10.11, 13:01
      co z tego ze do sejmu sie nie dostanie skoro pracuje w urzedzie stolecznym za publiczne grosze. HGW jest jej pracodawca i przelozona partyjną.

aha i penderecka ja popiera. ale wstyd
    • Gość: Obywatel Jolanta Fabisiak czy Ligia Krajewska są inne?;-) IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 13:03
      Podobne emocje i maniery;-) I najbliższe, podobnie jak Czeszejko-Sochacka, psiapsiółki HGW. Ciągnie swój do swego...;-)
    • Gość: stefani forester Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.105.75.238.spec.waw.pl 06.10.11, 13:04
      startuje z PO? Z PO...
      To czego więcej chcecie?
      • schuja88 biedny katobolszewiku 06.10.11, 13:08
        ty bys chcial wiecej tego zapewne
        pilkarskiekomentarze.com/wp-content/uploads/2011/04/staruch.jpeg
        i wiecej tego
        www.sport.pl/sport/55,65025,5182653,,,,5182709.html
        prawda, nazisto?
    • Gość: Obywatel Jedna z pierwszych dwórek Gronkiewicz-Waltz;-) IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 13:04
      Trafiona, zatopiona?;-)
      • wmc-33 Trafiona, ale płynie dalej 06.10.11, 13:18
        Bezczelność ludzi zastawiających inne samochody budzi chyba większe i powszechniejsze oburzenie, niż porysowanie takiemu burakowi samochodu. Ja czasami mam ochotę takich mordować na miejscu. W dodatku kobieta nie poszła w zaparte, jak pewien były minister zdrowia, nie ogłosiła też, że to prowokacja i spisek, a przeprosiła i zadeklarowała pokrycie strat. Jak na polityka zachowała się wyjątkowo przyzwoicie.
        • Gość: Obywatel Raczej nie miała wyjścia!!!;-) IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 13:27
          >Jak na polityka zachowała się wyjątkowo przyzwoicie. <
          Były zdjęcia z monitoringu, a ona,choć psiapsiółka HGW i jej protegowana, póki co jest tylko świetnie opłacanym urzędasem, a nie politykiem;-)
          Skądinąd właściciel porysowanego samochodu też raczej miał swoje możliwości - jego wóz to nie maluch;-)
          Na marginesie :urzędnik czy polityk korzystający z gwoździa zamiast legalnej drogi(dla niej(!) straż miejska by była w minutę na miejscu!) to raczej kiepska perspektywa!!!
          • Gość: genos Re: Raczej nie miała wyjścia!!!;-) IP: *.dualrack.com 06.10.11, 16:14
            > Na marginesie :urzędnik czy polityk korzystający z gwoździa zamiast legalnej d
            > rogi(dla niej(!) straż miejska by była w minutę na miejscu!) to raczej kiepska
            > perspektywa!!!

Zrozumcie, to jest kobieta. Gdy czuje się silna i bezpieczna to nie zna litości, a jej odwaga
            sięga zenitu.
        • Gość: niki Re: Trafiona, ale płynie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 13:52
          Jak czytam takie brednie, w których nie ma śladu logiki nie mówiąc o (uwaga trudne i niemodne słowo) etyce to mi się robi żal piszącego, że taki ubogi duchem i umysłem.
        • Gość: burrito Re: Trafiona, ale płynie dalej IP: *.dualrack.com 06.10.11, 16:09
          Poczekaj, poczekaj.

To jeszcze nie znaczy, że sobie nie zapamięta, tego "upokorzenia" i nie odegra się
          "w stosownym czasie", gdy już nikt nie bedzie patrzył i wszyscy zapomną o incydencie.

To jest kobieta i tak będzie działać.
    • schuja88 wstyd! 06.10.11, 13:04
      jak to mowili zwolennicy parytetow? kobiety wniosa wiecej kultury i pozytywnej energii do polityki? ta pani tez, zapewne?
      glosuje na PO, ale na ta osobe glosu w zadnych wyborach nie oddam, ani ja ani moja rodzina
      • Gość: darq Re: wstyd! IP: *.polmotauto.com.pl 06.10.11, 13:08
        Jak głosujesz na listę PO, to oddasz... Do sejmu jest ordynacja proporcjonalna.
        • Gość: Mt Re: wstyd! IP: *.aster.pl 06.10.11, 15:02
          Mylisz się. Nie znasz ordynacji. Nawet Tusk nie wejdzie do sejmu, jeśli nikt na niego nie zagłosuje, choćby nie wiem jaki dobry wynik miała PO w Warszawie.

Najlepsze jest to, że planowałem głosować na tę panią, ale buractwa typu rysowanie karoserii, urywanie lusterek i spuszczanie powietrza z kół nie toleruję. Jak ktoś ma problem, to od tego są służby porządkowe i holowanie pojazdów.

Tylko nigdy nie uznałbym, że wybryk jednego członka świadczy o całej partii. I na PiS nie zagłosuję dlatego, bo dwóch panów z tej partii rozbijało po pijaku wózki golfowe w hotelu i jeszcze podciągnęli to pod jakiś spisek, ale dlatego, że nie odpowiada mi styl uprawiania polityki przez prezesa tej partii.
          • Gość: litości Re: wstyd! IP: *.home.aster.pl 06.10.11, 15:27
            Ale program znasz?

Czy to tylko antypatia dla prezesa, tfu, dla stylu uprawiania.
            • Gość: inquirer Re: wstyd! IP: *.dualrack.com 06.10.11, 16:04
              A kto jest bardziej realny? Program czy prezes?

To, że partie olewają programy, to nie jest żadna tajemnica.
              To, że ludzie z reguły nie olewają swojego charakteru i obsesji, też nie.

Ładny program może być tylko miarą hipokryzji partyjnych "spin doktorów", niczego więcej.

Natomiast dawniejsze postępki partii i ich prezesów, to coś jak najbardziej realnego.
              • Gość: litości Re: wstyd! IP: *.home.aster.pl 07.10.11, 11:38

Jak interesują cię postępki bardziej niż program niuniuś, to polecam pogmerać w historii i sprawdzić z kim, dlaczego i kiedy pan Tusk uniemożliwił Polsce normalny rozwój gdy głosował - człowiek ponoć czysty, szlachetny i niebandyta - za odwołaniem rządu Olszewskiego i przeciw uchwale lustracyjnej.
          • taka_prawda500 Re: wstyd! 06.10.11, 22:15
            Gość portalu: Mt napisał(a):
            > Tylko nigdy nie uznałbym, że wybryk jednego członka świadczy o całej partii. I
            > na PiS nie zagłosuję dlatego, bo dwóch panów z tej partii rozbijało po pijaku w
            > ózki golfowe w hotelu i jeszcze podciągnęli to pod jakiś spisek, ale dlatego, ż
            > e nie odpowiada mi styl uprawiania polityki przez prezesa tej partii.

Kolejny "młody, wykształcony" leming który głosuje na "mniejsze zło" czyli przeciw "tym złym z PiS" i nie zauważa istnienia innych partii. Jak długo jeszcze tacy mają nami rządzić?
      • Gość: genos Re: wstyd! IP: *.dualrack.com 06.10.11, 15:40
        > jak to mowili zwolennicy parytetow? kobiety wniosa wiecej kultury i pozytywnej
        > energii do polityki? ta pani tez, zapewne?

Przecież to pierdoły. Rzekoma walka ze stereotypami, przy pomocy innych stereotypów.
        Każdy kto miał jakikolwiek konflikt z kobietami wie jakie one potrafią być "kulturalne"
        gdy o coś walczą.

Co gorsza, potrafią sobie jakieś krzywdy kompletnie uroić i kłamać jak z nut
        oczerniając kogoś, kto n.p. ich zdaniem jest zbyt otwarty i za swobodnie się czuje.

I wcale nie musiał tej swobody okazywac w kontaktach z nimi. Wystarczy, że to widziały
        u kompletnie obcego człowieka. Nie mają kompletnie poczucia humoru, anii ironii.

Wszystko biorą dosłownie i gotowe zaraz się mścić.

Są bardzo wyczulone na punkcie swojej godności i mają częste urojenia jej naruszenia
        albo choćby takiego zamiaru. Ciągle się rozglądają po otoczeniu czy ktoś tej godności nie ZAMYŚLA naruszyć.
        Może się okazać, że ktoś własnie "naruszył" tę godność nie poświęcając, nieznanej sobie, Jaśnie Wielmożnej Pani należnej jej uwagi.

Diabli wiedzą, poza tym jak duża jest ta należność - mężczyzna wszystkiego powinien się dmyśleć. Kobiety RZEKOMO to potrafią i oczekują tego od mężczyzn.

Ale spóbujcie liczyć na domyślność kobiety. Będziecie czekać WIECZNOŚĆ i dwa dni.

Na dodatek nic nie dadzą po sobie poznać.

Nieszczęsny chłop nawet nie będzie świadom, że właśnie jakaś nieznana mu osoba została jego wrogiem, który odlicza dni od niepomszczonej "zniewagi".

Oczernianie i kablowanie (zalewanie się przy tym goooorzkim łzami wściekłości) - słodka damska specjalność. Kobieta płacze gdy jest wściekła - zapamiętajcie to sobie.
        • Gość: Przeciętny wyborca Re: wstyd! IP: *.icpnet.pl 06.10.11, 16:59
          Czyżbyś był świeżo po rozwodzie?
      • Gość: Mania Re: wstyd! IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 21:46
        Oczywiście ten kierowca, który zablokował auto ewy Czeszejko-Sochackiej jest w porządku, prawda? Można sobie parkować gdzie się chce, a tym bardziej na podziemnym parkingu, nie licząc się z kłopotem, jaki może mieć właściciel zablokowanego auta. Moim zdaniem, kierowca, który blokuje komuś wyjazd, powinien liczyć się z konsekwencjami. Nie popieram rysowania karoserii cudzego auta, ale rozumiem panią Ewę. Dlaczego ochroniarze, obserwując sytuację na monitoringu, nie zareagowali?
        • Gość: POdatnik W cywilizowanych krajach kary ustala sąd! IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 22:11
          Dlaczego źle parkującemu tylko porysować samochód???A może 100g trotylu albo pojemnik z benzyną i zapałeczka czy lanie bejzbolem dla właściciela lub kula w potylicę???;-)
          Tylko jest mały problem - jak właściciel jest "karkiem" to może wszystko bo mu g..zrobisz;-)))
      • Gość: Janusz Re: wstyd! IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 15:21
        Napisz dlaczego głosujesz na PO.
    • Gość: rukko co za beszczelny babulec! IP: *.134.130.147.static.crowley.pl 06.10.11, 13:05
      • Gość: tk Re: co za beszczelny babulec! IP: 77.75.105.* 06.10.11, 13:46
        Zgadzam sie. To wyjatkowo bezczelna i niekulturalna kobieta.
        Nie dalbym jej ani jednego glosu.
        Pare lat temu bylem swiadkiem jej "wystapienia" w malym sklepie muzycznym przy
        pl. Wilsona, ten po schodkach, w dol. Nie wiem, czy jeszcze istnieje.
        Przyszla z reklamacja plyty CD, ze sie jej w samochodzie nie odtwarza.
        Ekspedientka kulturalnie powiedziala jej, ze to moze problem odtwarzacza, a nie plyty,
        poniewaz nie miala ona zadnych zarysowan i sladow uszkodzenia.
        Na te slowa pani Czeszejko wydarla buzie i zaczela sie awanturowac.
        Swoj wywod zakonczyla stwierdzeniem:
        "Ale pani chyba nie wie, gdzie ja pracuje... Ja pracuje w TELEWIZJI !"
        To wszystko swiadczy o jej poziomie...

tk
        • Gość: Tomkiii Re: co za beszczelny babulec! IP: *.ip.netia.com.pl 06.10.11, 15:34
          Sklep istnieje, pozdrawiam dobry sklep przy okazji!
        • Gość: causaperduta Re: co za beszczelny babulec! IP: *.dualrack.com 06.10.11, 15:55
          > Zgadzam sie. To wyjatkowo bezczelna i niekulturalna kobieta.

Na nieszczęście całej rasy ludzkiej, tacy właśnie mają najlepsze wyniki przy pchaniu się do żłobu.
          Tak jest z powodu niebywałych zasobów hipokryzji, jakie ich cechują.

Tacy właśnie ludzie wami rządzą. Kulturalnych ludzi to oni mają za żałosnych idiotów.
        • Gość: HDTV Re: co za beszczelny babulec! IP: *.dualrack.com 06.10.11, 16:26
          Rzeczywiście, telewizją ludzi straszyć - tylko w Polsce gadające łby czują się mocni,
          niczym Stalin. :))
    • carcharodon.carcharias z PO ? 06.10.11, 13:05
      nie możliwe !! :P
    • Gość: etam Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: 193.111.166.* 06.10.11, 13:05
      Fajna reklama przed wyborami... Ciekawe, czy to rzeczywiscie byla ona. Bo w kajanie sie w Fakcie bym az zanadto nie wierzyla. Rownie dobrze ktos mogl chciec zrobic wokol niej smrod i tyle. A na tym monitoringu g... widac.
    • Gość: precz z nią tylko Palikot !! IP: *.tktelekom.pl 06.10.11, 13:06
      a ta babę wywalić na zbity pysk z PO
    • dorsai68 LOL. "Głosujmy na kobiety"? 06.10.11, 13:08
      (...)kluczem do podwyższenia jakości sceny politycznej jest wprowadzenie tzw. „soft power”, czyli miękkiej siły, w której celują kobiety. Dzięki ich obecności w polityce agresja i niezdrowa rywalizacja mają szansę ustąpić(...) za: www.czeszejkosochacka.pl

Ach jakaż ona nieagresywna, ta pani Czeszejko-Sochacka.
      • Gość: genos Re: LOL. "Głosujmy na kobiety"? IP: *.dualrack.com 06.10.11, 15:21
        Kobiety są tak pokojowe jak żmije.

Przeciętny mężczyzna nie będzie potrafił zapamiętać sobie każdej drobnej krzywdy,
        czy każdego drobnego błędu z czyjejś strony, by wyciągnąć to i się odegrać w dowolnie odległym momencie. A kobiety to potrafią. Są bardzo małostkowe.

Potrafią przez długi wyglądać tak jakby o wszystkim zapomniały i PO LATACH wystąpić z długą litanią pretensji, nawet gdy chłopu skleroza już całkiem odebrała pamięć przeszłych zdarzeń.

Wynika to z tchórzowskiej natury kobiet i silnej potrzeby bezpieczeństwa.

Dlatego nalezy się takich odwetów spodziewać gdy kobieta z jakichś powodów poczuje się
        silniejsza i pewniejsza siebie. Wtedy wyciąga długo odkładaną zemstę. ZA WSZYSTKO,
        ZA KAŻDE NAJMNIEJSZE GÓWNO.

Przeciętna kobieta nie ma wpojonego takiego pojęcia jak honorowa walka.

Dlatego atakuje gdy widzi słabość przeciwnika. Kopanie leżącego albo walenie w łeb odwróconego plecami czy śpiącego uważa za dowód swej wielkiej pomysłowości i inteligencji.

Niehonorowościa takiego postepowania w ogóle się nie przejmuje. Liczy się skutek.
        Bezbronnośc ofiary może tylko kobietę rozśmieszyć, jak psychopatę.

Kobiety, gdy czują siłe, są niebezpieczniejsze niż mężczyzni, własnie z powodu tej umiejętności długiego maskowania wrogości.
        • Gość: Zuzka Re: LOL. "Głosujmy na kobiety"? IP: *.home.aster.pl 06.10.11, 15:29
          Cześć Kinga ;)

Już ci oddam te bluzkę
    • Gość: Stone Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 13:08
      No ale o co chodzi, przecież ona promuje się hasłem "więcej kultury w polityce" a nie "więcej kultury w garażach", więc nie ma tu sprzeczności :-)
    • Gość: ambroż Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 13:08
      Ja bym bucowi jeszcze lusterko z buta urwał, przecież na tych baranów parkujących na wyjazdach nie ma innej siły.
    • Gość: Obywatel Tusk promuje kiepskich=kiepska HGW=kiepski dwór!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 13:12
      No i mamy taką dwórkę, nie jedyną zresztą;-)
      Wszystko jest jednak winą Tuska!!!
    • kramas Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... 06.10.11, 13:13
      Bardzo dobrze zrobiła . Pytanie do tych wszystkich , którzy tak ją potępiają : jaką karę poniósł ten , który zastawiał swoim samochodem przejazd ? W cywilizowanym kraju to nie Ona musiałaby ponosić jakieś koszty za naprawę , tylko ten gość został by ukarany za złe parkowanie - tak od 1000 Euro w górę . Nam jednak bliżej do plucia na innych , niedostrzeganie rzeczy oczywistych , a zdecydowanie dalej do cywilizacji .
      W Paryżu wystarczy zostawić większy odstęp między parkującymi samochodami i już można dostać mandat . U nas buractwo stawia samochody gdzie chce i jeszcze jest afera jak mu zwróci się uwagę . Dzicz traktuje to jako normalne zachowanie .
      • chris_yyz Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto 06.10.11, 13:30
        To nieprawda co mowisz. Mieszkam w Holandii i za ten numer ta pani by odpowiadala karnie. To co powinna zrobic to po prostu zadzwonic na policje i tyle. Natomiast to co zrobila nazywa sie samosadem i w tzw. krajach cywilizowanych jest karalne.
        • biedrona1333 Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto 07.10.11, 15:30
          Ja tez popieram tą panią.Dzwoniłam na policję o godzinie 15 bo ktoś zablokował wyjazd swoim samochodem o to co mi powiedziano:,, Prosze czekać do jutra , bo pani jakiejs xyz z rejonu już nie ma i nie ma komu przyjechac na miejsce zdarzenia .Ręce opadają.Spuszczać powietrze z opon , naklejać karne k...y , w tym kraju samosąd to jedyne wyjście jeśli policja olewa łamanie prawa przez kierowców
      • warzaw_bike_killerz Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto 06.10.11, 14:19
        Samosad jest przestepstwem zdecydowanie gorszym od zastawiania samochodem wjazdu. W kazdym cywilizowanym kraju. W kazdym kraju, gdzie jest szacunek do prawa.
        Kazdy popierajacy samosady tkwi mentalnie w najglebszych mrokach przedsredniowiecznych. Jest po prostu neandertalczykiem, troglodyta i nie pasuje nawet do wschodnich rubiezy azji ze swoimi pogladami.
      • Gość: zee Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 14:25
        nie wiem skad czerpiesz swoje zlote mysli ale chyba jest to kosmos i jego energia.Jezdze po calej europie nie widzialem jeszcze takich kar o jakich wspominasz srednio mandat za zle parkowanie wynosi ok 60euro przeliczajac na szwedzkie , norweskie korony czy brytyjskie funty.Co do twojej wypowiedzi odnosnie Paryza to chodzi chyba o wyznaczone strefy parkowania . Jak udowni ci ktos ze kiedy parkowales przed toba na parkingu byl zaparkowany mercedes s odjechal a na jego miejsce wparkowal sie citroen c1 i pewnie naliczą ci za te 50cm 1000eur...??Zastanow sie nad sensem swojego wywodu!!Ty chyba ciągle wierzysz ze ludzie za granica zarabiaja miljony na byle posadzie i placa biljonowe mandaty!!
      • Gość: lukki69 Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.nsystem.pl 06.10.11, 16:56
        jezdze juz ze 20lat i nikt mnie jeszcze nigdy nie zastawił tak zebym nie mógł wyjechać...:) to dziwne bo robie regularnie ok 2000km miesiecznie....takie rzeczy zdarzają się ludziom bez wyobrazni przestrzennej,zmysłu motoryzacyjnego itd.. czyli takim którzy co jakis czas wlezą w kupe, obijaja wszystkim drzwi na parkingu, gubią klucze itp.. Auto to nie zabawka codziennie giną ludzie....
      • Gość: lukki69 Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.nsystem.pl 06.10.11, 17:00
        jak wynika z artykułu ta krowa miał miejsce,tylko dla jej nierozwiniętego zmysłu orientacji było go za mało a to juz jej problem..dla takich kierowców jest seicento van albo matiz !!!
      • Gość: janus9 Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: 96.52.40.* 07.10.11, 06:20
        Do Kramas ,, ty biedny idioto w cywilizowanym kraju !!!!!!!!!!! dzwoni sie po towing ! rozumiesz to slowo i drugi samochod odholowywuje ten samochod ktory zastawil samochod tej pani . I tyle w temacie.
      • Gość: Figaro Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.opera-mini.net 07.10.11, 10:31
        @kramas jesteś adwokatem tej pani? Nie ośmieszaj się . Co? Może od razu rozstrzelać, uciąć rękę, albo zezłomować samochód, bo źle zaparkował jakiś egoista?
        Weź się lecz człowieku
      • olek_01 Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto 07.10.11, 10:34
        A ONA NIE słyszała o karnym kutasie tudzież karnej c)(pie ? :)))
        też każe buraka ale nie szkodzi jej :)
    • Gość: olo Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 13:20
      Jednak osoba prosta żeby nie powiedzieć prymitywna. W dobrych rękach było ESK i całe szczęście ,że przeleciało nam koło nosa. Super towarzystwo wzajemnej adoracji.
    • Gość: Hugo PO prostu parszywy babsztyl IP: 178.73.48.* 06.10.11, 13:21
      Mam nadzieję, że nikt nie zagłosuje na tę podłą wandalkę.
      • Gość: egon Re: PO prostu parszywy babsztyl IP: 157.166.216.* 06.10.11, 13:28
        a bo to ona jedna???? przecież ci w sejmie to niczym nie róznią się od tych co ich wybierają, są i ludzie kulturalni ale są i chamy i to w przewadze, więc cóż, jednej chamki mniej czy więcej...założycie się że ta baba wejdzie do sejmu? :-)
    • danuta_wlo Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... 06.10.11, 13:27
      no proszę a podobno PO to tacy kulturalni ludzie ,mieszają z błotem tylko PIS poprosimy więcej takich informacji ,nie głosuję na PO
      • schuja88 natomiast 06.10.11, 13:36
        zwolennicy pisu to tacy mlodzi kulturalni ludzie
        pilkarskiekomentarze.com/wp-content/uploads/2011/04/staruch.jpegprawda?
        nie glosuje na faszystow, nie glosuje na pis
        prawdziwi patrioci wg pis
        www.sport.pl/sport/55,65025,5182653,,,,5182709.html
        • schuja88 jeszcze raz 06.10.11, 13:38
          mloda twarz pisowskich patriotow
          pilkarskiekomentarze.com/wp-content/uploads/2011/04/staruch.jpeg
          fuhrer zbrojnego ramienia prezesa, bojowkarzy z ylety
          • warzaw_bike_killerz no i co? 06.10.11, 14:21
            udowodniles, ze poziom tej pani lezy mniej wiecej w tym miejscu, gdzie poziom fanklubu PIS-u.
            Z ta roznica, ze oni sie nie pchaja na lawy sejmowe.
            • schuja88 do czasu, 06.10.11, 15:22
              na razie wystarczy im rola zbrojnego ramienia partii, oddzialow szturmowych klamczynskiego
            • Gość: niki Re: no i co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 15:54
              schuja88 został trafiony i zatopiony
    • arahat1 czyzby czula ze w bagazniku leza ulotki pisuarowe? 06.10.11, 13:42

• Gość: xmen Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 13:42
      Można powiedzieć, że dobrze zrobiła - nauczy chama ze wsi jak parkować, chociaż ja bym wybrał mniej kosztowny sposób. ALE ON ZROBIŁ JESZCZE LEPIEJ - nauczy kultury wieśniarę :D I znowu, gdybym ja był na jego miejscu nie skończyłoby się na tym jednym artykule XD
      • Gość: Żenada Re: Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 13:51
        Takim zachowaniem chama kultury nie nauczy, bo chama nic nie nauczy, chyba, że wysokie kary.
        Natomiast, jeśli rzeczywiście porysowała samochód , zniżyła się do poziomu chama i okazała się wandalem. Dla mnie takie zachowanie jest nie do przyjęcia. Mogła wezwać straż miejską, policję, które ze względu na stanowisko w/w przyjechałyby w kilka minut.
    • batura3 Wściekła kandydatka do Sejmu: porysowała auto s... 06.10.11, 13:43
      WIĘCEJ KULTURY W POLITYCE, A W ŻYCIU OSOBISTYM ????? wstyd :-)
    • Gość: skaut Warte jedno drugiego IP: *.acn.waw.pl 06.10.11, 13:45
      Jedno jest pewne, gdy do rządu dojdzie Kaczor, będzie jeszcze więcej kamer, monitoringu i inwigilacji, śledczych artykułów. Lub czasopism. PiSda wam wolność
      • Gość: niki Re: Warte jedno drugiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 13:58
        Na razie to PO buduje państwo "wielkiego brata" - podsłuchy na największą w historii skalę, ograniczenia swobody w Internecie,zamiast likwidacji meldunków - biometryczne dowody, zbieranie wrażliwych informacji o dzieciach, ograniczanie społecznego dostępu do informacji.
        • schuja88 konkrety poprosze, 06.10.11, 15:17
          a nie belkot rodem z gadzinowki nadredaktora sukowicza
          • Gość: niki Re: konkrety poprosze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 15:47
            Ty chyba gazet nie czytasz i do internetu nie zaglądasz - poszukaj sobie w googlach o projektach ustaw i przepisach w ww sprawach wyprodukowanych przez PO tylko w tym roku.
            • schuja88 nie bede szukal 07.10.11, 10:31
              to ty miales podac konkrety; jesli nie potrafisz - morda w kubel, albo produkuj sie dalej na niezaleznej
          • a_weasley Re: konkrety poprosze, 07.10.11, 12:32
            I o biometrycznych dowodach, i o rekordowej liczbie podsłuchów można było przeczytać także w gazecie, na której forum się znajdujemy.
            Podobnie można było przeczytać trzy lata temu, że zlikwidują obowiązek meldunkowy, a rok temu, że na pewno nie za tej kadencji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka