pan_pndzelek Re: czemu moje watki sa kasowane ? 26.05.04, 22:15 Ponieważ nie wzbudzasz tu sympatii w nikim poza baraniną. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: czemu moje watki sa kasowane ? 26.05.04, 22:20 oj gdynia mnie lubi i juz.... a ty nie musisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
nocnick Re: czemu moje watki sa kasowane ? 27.05.04, 11:16 pan_pndzelek napisał: > Ponieważ nie wzbudzasz tu sympatii w nikim poza baraniną. I tyle. Nawet jeśli ktoś nie jest lubiany, to czy jest to powód, aby kasować jego wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: czemu moje watki sa kasowane ? 27.05.04, 13:06 Krótko: TAK (zwłaszcza w przypadku tej właśnie kretynki)... Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: czemu moje watki sa kasowane ? 27.05.04, 14:47 Pan pierdziolek to wyjatkowy wazeliniarz i ciul Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Admin FW to stary eunuch 27.05.04, 00:09 Przy tobie to atrakcyjny gostek. I wszyscy inni tez. No moze ten z gdyni nie. Ale on i ty to samo. Przynajmniej jesli chodzi o godziny aktywnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: Admin FW to stary eunuch 27.05.04, 14:46 a widzisz smutasie Miechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BĄK fizjologiczny Re: doopne obrabiarki IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.04, 15:04 prosze nie obrabiac z dystansu paruset km bzdziagwie i "temu" z gdyni doopy. jezeli juz musicie, to czyńcie to na odleglosc oddechu. .....bzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś