Dodaj do ulubionych

Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę

29.12.11, 13:48
Mam nadzieję, że te paskudne wuwuzele nie będą brzęczeć?
Obserwuj wątek
    • Gość: MaD Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.171.93.218.static.nsti.pl 29.12.11, 14:33
      Trudno o głupszy pomysł.
      W czasie mistrzostw było pełno artykułów o tym jak ta trąbka ze względu na poziom wydawanego z niej hałasu jest szkodliwa. Była synonimem kiczu, tandety i biedoty, a tu teraz jej niemal pomnik stawiają.
      I do tego jeszcze mieszają ja z prawdziwym symbolem - Syrenką.
      To tylko w tym nadwiślańskim psychiatryku jest możliwe.
    • Gość: Grafik Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.itsa.net.pl 29.12.11, 14:54
      To jest czysty skandal.
      Nie jestem rysownikiem, ale jak miasto moglo wydać i wydawać dalej na tak paskudną promocję?
      Na prawdę nie ma w Warszawie, w całej Polsce kreatywnych osób? umiejących rysować?
      Czy syrenka nie może wyglądać jak Kobieta a nie jakiś rolnik od pługu odjęty?

Widzieliście szopena? Te rysunki wyglądają tak jakby cwaniak Pan szef firmy sam to narysował i zgarnął pare tyś zł.

SKANDAL! brawo PO! złodziejstwo w biały dzień i jeszcze Polskę ośmieszać!
      • Gość: jola z opola Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 19:16
        To nie wszystko. skąd się w projekcie wzięła wuwuzela?

O ile rozumiem promocję mistrzostw i kraju na tyle dobrze, żeby wiedzieć, że chodzi o odróżnienie się od reszty, by zostać zapamiętanym, to po cholerę ktoś wkłada syrence do łapy wuwuzelę? Czyli coś, czego w Polsce na meczach piłki SIĘ NIE UŚWIADCZY? Wuwuzela jest symbolem ostatnich MŚ, ktoś ZNOWU ZGARNĄŁ KASĘ ZA BRAK KREATYWNOŚCI, WTÓRNOŚĆ, a to się nie sprawdzi. Ktoś czasami powtarza, jacy to kreatywni ludzie tu nie mieszkają - przykro mi, ja tego nie widzę. Nie dlatego, że ich nie ma. Nie daje się im szansy, bo decydujący o tym ludzie są idiotami żywcem z ,,Misia". Dam ci milion, skopiuj coś i wklej, byle było.
        • Gość: mk Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.internetia.net.pl 06.01.12, 11:45
          tak to jest jak się urzędasom da forsę na promocję czegoś o czym nie mają POjęcia.
          Trzeba było choćby w internecie zapytać, co w Polsce można uznać za symbol kibicowania, czy na pewno wuwuzelę. Odpowiedź by była: szalik, flaga, może bęben z instrumentów.
    • Gość: kixx wuwuzela,symbol bezmyslnego dopingowania IP: *.acn.waw.pl 29.12.11, 14:56
      w tym biurze promocji rownaja do najgorszych
      tym razem do afroafrykanow(tak chyba nalezy teraz poprawnie ich nazywac,zeby nie narazic sie na zarzut rasizmu??)
    • Gość: olszyn Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.cebit.com.pl 29.12.11, 15:26
      A mnie wbrew malkontentom się podoba. Połaczenie czegoś typowo naszego (syrenki), z czymś znanym na całym świecie (wuwuzele).
      • Gość: mk Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.internetia.net.pl 06.01.12, 11:47
        to może jest i znane na całym świecie, ale używane tylko w Afryce.
        Tak na marginesie, przypomniał mi się rysunek Mleczki: mały Murzynek pyta ojca stojącego z dzidą: tato, czy to prawda, ze jesteśmy 100 lat za Polakami?
      • Gość: Krysia Na szczęście bez Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 16:48
        Na szczęście bez Nike, tej firmy co chciała zabrać orzełka
    • Gość: filut z Pragi Metody Bufetu jak z buszu, to i promocja odpowiedn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 16:33
      ia

chociaz niejeden Bufeciarz moglby sie poduczyc kultury osobistej od hipototamow, inteligencje podszlifowac u szympansow a uczciwosc podpatrzec u sepow afrykanskich

no, ale na razie beda na czesc Bufetowac dmuchac w trabki jak stado pawianow
      • Gość: żużel UEFA zakazała wuwuzeli... IP: *.cs.net.pl 29.12.11, 16:53
        pl.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/stadiumsecurity/news/newsid=1521835.html
    • kerkopithekion kolejne kretyństwo 29.12.11, 16:54
      syrenki w strojach narodowych...? i jeszcze z tym wyjącym goovnem...?
      pasuje to jak pięść do nosa

znowu ktoś zakosił sporą kasę za wyjątkowo durny pomysł
    • Gość: stary.gniewny Autorzy najgłupszego i najbardziej kosztownego IP: *.krawarkon.pl 29.12.11, 17:35
      pomysłu otrzymają po turnieju specjalne premie. Stąd tak zawzięta rywalizacja.
    • Gość: sawa Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.aster.pl 29.12.11, 17:40
      Czy ktoś wreszcie uchroni Warszawę przed pomysłami tej pani?
    • Gość: grafik Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.home.aster.pl 29.12.11, 18:30
      ale bezguście! skąd pochodzi decydent? czy ma wykształcenie?
      szkoda że nie zatrudniono przy wyłanianiu dobrych pomysłów wykładowców z ASP. Byłoby taniej i na temat w dodatku z gustem. A teraz mamy KUPE
      • Gość: grafik Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.home.aster.pl 29.12.11, 18:31
        kolejną KUPE
    • Gość: wirus Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 18:38
      Błagam tylko nie to plastikowe goovno.
    • Gość: Zyzio A ktoś pytał mieszkańców o opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 18:46
      A ktoś pytał mieszkańców o opinię? Nie? To znaczy, że żyjemy w Bantustanie!
    • Gość: Fado Pierw zboczeniec a teraz wuwuzela Ktos pytal IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 19:22
      kibicow o zdanie ?. Widac ze pani Katarzyna nigdy nie byla na meczu.
      • anlukas Re: Pierw zboczeniec a teraz wuwuzela Ktos pytal 29.12.11, 21:30
        Już kilka lat temu z wielkim wysiłkiem pozbyto się trębaczy z meczów reprezentacji zwłaszcza na stadionie śląskim a tu jakiś idiota wuwuzele propaguje.Ostrzegam że kto przyjdzie na mecz z trąbką może dostać w ryj.
    • Gość: Tom Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.12.11, 23:50
      Wuwuzele są zabronione na meczach UEFA, zabijają ducha futbolu, kto pozwolił na realizację tak kretyńskiego pomysłu?
    • Gość: zonnkkkk Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 01:34
      zboczeniec, wuwuzela, plakat antysemicki wyjątkowo obrzydliwy, czy pani Katarzyna Ratajczak nie powinna sobie poszukać innej pracy?
      • Gość: zooooooonnnk Katarzyna Ratajczyk - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 01:35
      • Gość: zonnkkk Katarzyna Ratajczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 01:39
        wywalcie wreszcie tą babę!!!
        jakie trzeba mieć plecy, żeby mimo samych durnych pomysłów i projektów dalej móc robić z siebie i z warszawiaków idiotów za publiczne pieniądze?
      • Gość: warszawiak Katarzyna Ratajczyk - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 07:32
        Ciężko pracuje na zły wizerunek Ratusza. W zasadzie ona jest logiem tej ekipy.
        • Gość: Warszawianka Re: Katarzyna Ratajczyk - porażka IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.12, 20:03
          Do czasu jak będzie HGW, pani Kasia będzie grzała stołeczek za duże pieniążki
    • danuta49 Kolejne wywalanie dużej kasy do właściwych rąk! 30.12.11, 11:39
      Bo pożytu z tego Warszawa nie ma za grosz(1 grosz!)!!!
    • poborowy102 Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę 06.01.12, 11:39
      Bardzo dobrze, że wuwuzele, bo to afrykański instrument, a my jesteśmy białymi murzynami we własnym domu (nie stój nie czekaj, wyskakuj z kasy i uciekaj, jak to recytowała Joanna Sz.)
    • Gość: d. Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.superkabel.de 06.01.12, 13:15
      Wypie...ć z wuwuzelami!!! Polska leży w Europie, tu się na meczu dopinguje swoją drużynę a nie napie... w plastikową rurę jak popie...ny niezależnie od tego co się dzieje na boisku!!!
    • Gość: turtlezzz Kolejny skandaliczny projekt... IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.12, 15:59
      Ja już nie chcę opisywać swoich wrażeń na widok facebookowego profilu, do którego link tu podano. Rysunek przedstawiający Chopina z wodogłowiem, stadion i fioletowy Pałac Kultury jest po prostu paskudny. Kolorystycznie nie do zaakceptowania, kreska na poziomie gorszym, niż prezentował mój pracujący w fachu rysownika kolega w wieku lat 20. Nie chce mi się wierzyć, że wykonał to profesjonalista. Nie wiem też, jakie treści w tym rysunku mogłyby zachęcać do odwiedzenia stolicy. Narysowaliśmy dwa popularne warszawskie pomniki w koszulkach naszej reprezentacji. Ale czad, wpadajcie!

O wuwuzeli już nie wspomnę, bo dostatecznie dużo napisano.

Daleki jestem na ogół od kategorycznych sądów, rzucania oskarżeń i krytykanctwa, ale pani, która tym wszystkim kieruje rzeczywiście zasłużyła na dymisję - im szybciej, tym lepiej dla Warszawy.
    • sselrats Dlaczego syrenki sa w jakichs obcych koszulkach z 06.01.12, 16:18
      orzelkiem a nie w zatwierdzonych dla polskich pilkarzy koszulkach z logo PZPN? To skandal!

Dobrze chociaz, ze maja wuwuzele - symbol dobrze zorganizowanych mistrzostw pilkarskich, wzor dla Euro. Tylko czy podolamy jak RPA?
    • Gość: wujek A mogli namalować jakąś laskę zamiast straszydła IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.01.12, 19:11
      urzędnicy znają się tylko na piciu kawy
    • Gość: hellokitty Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.rev.man.koszalin.pl 27.01.12, 09:11
      Straszna głupota. Czy naprawdę nie możemy wymyślić czegoś sami? Wszyscy twierdzili że wuwuzele zabijają prawdziwy doping, jest tylko jeden wielki ryk. Ale co tam.... Polska to przecież afrykański kraj
    • boruta_wwa Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę 23.04.12, 20:06
      wspaniała warszawska Syrenka i obrzydliwa wuwuzela...

w tym naszym Ratuszu pracują przygłupy chyba jeśli decydują się na takie promocje miasta :-(

B.
      • Gość: Aga Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 22:47
        Zapłacimy za wszystko, nawet za głupotę urzędników !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka