stefaniszyn 29.12.11, 13:48 Mam nadzieję, że te paskudne wuwuzele nie będą brzęczeć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaD Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.171.93.218.static.nsti.pl 29.12.11, 14:33 Trudno o głupszy pomysł. W czasie mistrzostw było pełno artykułów o tym jak ta trąbka ze względu na poziom wydawanego z niej hałasu jest szkodliwa. Była synonimem kiczu, tandety i biedoty, a tu teraz jej niemal pomnik stawiają. I do tego jeszcze mieszają ja z prawdziwym symbolem - Syrenką. To tylko w tym nadwiślańskim psychiatryku jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grafik Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.itsa.net.pl 29.12.11, 14:54 To jest czysty skandal. Nie jestem rysownikiem, ale jak miasto moglo wydać i wydawać dalej na tak paskudną promocję? Na prawdę nie ma w Warszawie, w całej Polsce kreatywnych osób? umiejących rysować? Czy syrenka nie może wyglądać jak Kobieta a nie jakiś rolnik od pługu odjęty? Widzieliście szopena? Te rysunki wyglądają tak jakby cwaniak Pan szef firmy sam to narysował i zgarnął pare tyś zł. SKANDAL! brawo PO! złodziejstwo w biały dzień i jeszcze Polskę ośmieszać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola z opola Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 19:16 To nie wszystko. skąd się w projekcie wzięła wuwuzela? O ile rozumiem promocję mistrzostw i kraju na tyle dobrze, żeby wiedzieć, że chodzi o odróżnienie się od reszty, by zostać zapamiętanym, to po cholerę ktoś wkłada syrence do łapy wuwuzelę? Czyli coś, czego w Polsce na meczach piłki SIĘ NIE UŚWIADCZY? Wuwuzela jest symbolem ostatnich MŚ, ktoś ZNOWU ZGARNĄŁ KASĘ ZA BRAK KREATYWNOŚCI, WTÓRNOŚĆ, a to się nie sprawdzi. Ktoś czasami powtarza, jacy to kreatywni ludzie tu nie mieszkają - przykro mi, ja tego nie widzę. Nie dlatego, że ich nie ma. Nie daje się im szansy, bo decydujący o tym ludzie są idiotami żywcem z ,,Misia". Dam ci milion, skopiuj coś i wklej, byle było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.internetia.net.pl 06.01.12, 11:45 tak to jest jak się urzędasom da forsę na promocję czegoś o czym nie mają POjęcia. Trzeba było choćby w internecie zapytać, co w Polsce można uznać za symbol kibicowania, czy na pewno wuwuzelę. Odpowiedź by była: szalik, flaga, może bęben z instrumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx wuwuzela,symbol bezmyslnego dopingowania IP: *.acn.waw.pl 29.12.11, 14:56 w tym biurze promocji rownaja do najgorszych tym razem do afroafrykanow(tak chyba nalezy teraz poprawnie ich nazywac,zeby nie narazic sie na zarzut rasizmu??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olszyn Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.cebit.com.pl 29.12.11, 15:26 A mnie wbrew malkontentom się podoba. Połaczenie czegoś typowo naszego (syrenki), z czymś znanym na całym świecie (wuwuzele). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.internetia.net.pl 06.01.12, 11:47 to może jest i znane na całym świecie, ale używane tylko w Afryce. Tak na marginesie, przypomniał mi się rysunek Mleczki: mały Murzynek pyta ojca stojącego z dzidą: tato, czy to prawda, ze jesteśmy 100 lat za Polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Na szczęście bez Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 16:48 Na szczęście bez Nike, tej firmy co chciała zabrać orzełka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi Metody Bufetu jak z buszu, to i promocja odpowiedn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 16:33 ia chociaz niejeden Bufeciarz moglby sie poduczyc kultury osobistej od hipototamow, inteligencje podszlifowac u szympansow a uczciwosc podpatrzec u sepow afrykanskich no, ale na razie beda na czesc Bufetowac dmuchac w trabki jak stado pawianow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żużel UEFA zakazała wuwuzeli... IP: *.cs.net.pl 29.12.11, 16:53 pl.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/stadiumsecurity/news/newsid=1521835.html Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion kolejne kretyństwo 29.12.11, 16:54 syrenki w strojach narodowych...? i jeszcze z tym wyjącym goovnem...? pasuje to jak pięść do nosa znowu ktoś zakosił sporą kasę za wyjątkowo durny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary.gniewny Autorzy najgłupszego i najbardziej kosztownego IP: *.krawarkon.pl 29.12.11, 17:35 pomysłu otrzymają po turnieju specjalne premie. Stąd tak zawzięta rywalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.aster.pl 29.12.11, 17:40 Czy ktoś wreszcie uchroni Warszawę przed pomysłami tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafik Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.home.aster.pl 29.12.11, 18:30 ale bezguście! skąd pochodzi decydent? czy ma wykształcenie? szkoda że nie zatrudniono przy wyłanianiu dobrych pomysłów wykładowców z ASP. Byłoby taniej i na temat w dodatku z gustem. A teraz mamy KUPE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafik Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.home.aster.pl 29.12.11, 18:31 kolejną KUPE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 18:38 Błagam tylko nie to plastikowe goovno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio A ktoś pytał mieszkańców o opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 18:46 A ktoś pytał mieszkańców o opinię? Nie? To znaczy, że żyjemy w Bantustanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fado Pierw zboczeniec a teraz wuwuzela Ktos pytal IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 19:22 kibicow o zdanie ?. Widac ze pani Katarzyna nigdy nie byla na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
anlukas Re: Pierw zboczeniec a teraz wuwuzela Ktos pytal 29.12.11, 21:30 Już kilka lat temu z wielkim wysiłkiem pozbyto się trębaczy z meczów reprezentacji zwłaszcza na stadionie śląskim a tu jakiś idiota wuwuzele propaguje.Ostrzegam że kto przyjdzie na mecz z trąbką może dostać w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.12.11, 23:50 Wuwuzele są zabronione na meczach UEFA, zabijają ducha futbolu, kto pozwolił na realizację tak kretyńskiego pomysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonnkkkk Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 01:34 zboczeniec, wuwuzela, plakat antysemicki wyjątkowo obrzydliwy, czy pani Katarzyna Ratajczak nie powinna sobie poszukać innej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zooooooonnnk Katarzyna Ratajczyk - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 01:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonnkkk Katarzyna Ratajczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 01:39 wywalcie wreszcie tą babę!!! jakie trzeba mieć plecy, żeby mimo samych durnych pomysłów i projektów dalej móc robić z siebie i z warszawiaków idiotów za publiczne pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Katarzyna Ratajczyk - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 07:32 Ciężko pracuje na zły wizerunek Ratusza. W zasadzie ona jest logiem tej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka Re: Katarzyna Ratajczyk - porażka IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.12, 20:03 Do czasu jak będzie HGW, pani Kasia będzie grzała stołeczek za duże pieniążki Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Kolejne wywalanie dużej kasy do właściwych rąk! 30.12.11, 11:39 Bo pożytu z tego Warszawa nie ma za grosz(1 grosz!)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę 06.01.12, 11:39 Bardzo dobrze, że wuwuzele, bo to afrykański instrument, a my jesteśmy białymi murzynami we własnym domu (nie stój nie czekaj, wyskakuj z kasy i uciekaj, jak to recytowała Joanna Sz.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.superkabel.de 06.01.12, 13:15 Wypie...ć z wuwuzelami!!! Polska leży w Europie, tu się na meczu dopinguje swoją drużynę a nie napie... w plastikową rurę jak popie...ny niezależnie od tego co się dzieje na boisku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Kolejny skandaliczny projekt... IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.12, 15:59 Ja już nie chcę opisywać swoich wrażeń na widok facebookowego profilu, do którego link tu podano. Rysunek przedstawiający Chopina z wodogłowiem, stadion i fioletowy Pałac Kultury jest po prostu paskudny. Kolorystycznie nie do zaakceptowania, kreska na poziomie gorszym, niż prezentował mój pracujący w fachu rysownika kolega w wieku lat 20. Nie chce mi się wierzyć, że wykonał to profesjonalista. Nie wiem też, jakie treści w tym rysunku mogłyby zachęcać do odwiedzenia stolicy. Narysowaliśmy dwa popularne warszawskie pomniki w koszulkach naszej reprezentacji. Ale czad, wpadajcie! O wuwuzeli już nie wspomnę, bo dostatecznie dużo napisano. Daleki jestem na ogół od kategorycznych sądów, rzucania oskarżeń i krytykanctwa, ale pani, która tym wszystkim kieruje rzeczywiście zasłużyła na dymisję - im szybciej, tym lepiej dla Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Dlaczego syrenki sa w jakichs obcych koszulkach z 06.01.12, 16:18 orzelkiem a nie w zatwierdzonych dla polskich pilkarzy koszulkach z logo PZPN? To skandal! Dobrze chociaz, ze maja wuwuzele - symbol dobrze zorganizowanych mistrzostw pilkarskich, wzor dla Euro. Tylko czy podolamy jak RPA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek A mogli namalować jakąś laskę zamiast straszydła IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.01.12, 19:11 urzędnicy znają się tylko na piciu kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellokitty Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.rev.man.koszalin.pl 27.01.12, 09:11 Straszna głupota. Czy naprawdę nie możemy wymyślić czegoś sami? Wszyscy twierdzili że wuwuzele zabijają prawdziwy doping, jest tylko jeden wielki ryk. Ale co tam.... Polska to przecież afrykański kraj Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę 23.04.12, 20:06 wspaniała warszawska Syrenka i obrzydliwa wuwuzela... w tym naszym Ratuszu pracują przygłupy chyba jeśli decydują się na takie promocje miasta :-( B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Syrenki z wuwuzelami będą promować Warszawę IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 22:47 Zapłacimy za wszystko, nawet za głupotę urzędników ! Odpowiedz Link Zgłoś