biotit Otwarcie nowego mostu: będzie rewolucja w komun... 04.01.12, 20:06 Mam jedno pytanie: Kiedy Most otworzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vfet Re: Otwarcie nowego mostu: będzie rewolucja w kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 17:20 Na razie jest otwarty tylko dla Ruty, nie wiadomo kiedy mu się znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Otwarcie nowego mostu: będzie rewolucja w kom 05.01.12, 12:33 skoro wraca 101 to czemu 404 a nie 401? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa pomidorowa Re: Otwarcie nowego mostu: będzie rewolucja w kom IP: 217.96.10.* 05.01.12, 12:48 bo numer 401 już zajęty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow Beria Twardo i zdecydowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 15:15 Most juz mata, to na cholerę wam autobusy ? We łbach z lenistwa się przewraca ! Wystarczą górale spod Morskiego Oka, w godzinach szczytu warto was przewiezom, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaut Pl. Krasińskiego - gdzie to jest? IP: *.acn.waw.pl 05.01.12, 17:59 ZTM to banda wizjonerów i teoretyków pokroju Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.marszalek1 Linia 103. 06.01.12, 10:01 Moim zdaniem po otwarciu mostu Północnego linię 103 należy skierować na trasę: Dw.Zachodni(Tunelowa) , Tunelowa , Prądzyńskiego , Brylowska , Szarych Szeregów , Krzyżanowskiego , Płocka , Obozowa , Ostroroga , Tatarska , Powązkowska , Gen.Maczka , Rudnickiego , Kochanowskiego , Galla Anonima , Jarzębskiego , Al.Zjednoczenia , Marymoncka , most Północny , Modlińska , Jagiellońska , Pl.Hallera , Dąbrowszczaków , Inżynierska , Wileńska , Rzeszotarskiej , Al.Solidarności , Jagiellońska , Okrzei , Targowa i Dw.Wschodni(Kijowska). Moim zdaniem taka trasa będzie bardzo potrzebna ponieważ pozostanie połączenie między Wolą a Bielanami które jest teraz a mieszkańcy Bielan zyskają nowe połączenie z Białołęką i Dw.Wschodnim na Pradze Północ. Co myślicie o tej trasie dla linii 103 po otwarciu mostu Północnego. Jak ktoś popiera mój pomysł to niech pisze do ZTM ponieważ ja napisałem do ZTM żeby skierowali 103 na taką trasę o której napisałem a im więcej głosów będzie za moim pomysłem to ZTM będzie musiało skierować 103 na taką trasę o której napisałem po otwarciu mostu Północnego. Pozdrawiam Jacek Marszałek z Warszawy z Pragi Północ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miston Otwarcie nowego mostu: będzie rewolucja w komun... IP: *.sm-gorczewska.com.pl 06.01.12, 14:26 W mojej ocenie nie ma konieczności uruchamiania linii 101. Trzeba przedłużyć na Tarchomin linię 184, która mieszkańcom Białołęki zapewni do Dworca Zachodniego ( PKS i PKP ), tak jak kiedyś jeździło 508. Zamiast okresowej linii 404 można na stałe przedłużyć linię 203. Utrzymał bym dotychczasowe kursowanie linii 508 i 510. Potrzebne jest także wzmocnienie linii tramwajowych do pętli przy hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Otwarcie nowego mostu: będzie rewolucja w kom IP: *.pkobp.pl 10.01.12, 09:56 >> W mojej ocenie nie ma konieczności uruchamiania linii 101. Zgadzam się - nie ma potrzeby na zasadach proponowanych przez ZTM >> Trzeba przedłużyć na Tarchomin linię 184, która mieszkańcom Białołęki zapewni do Dworca Zachodniego ( PKS i PKP ) Do Zachodniego jeździ 186, zaryzykuję, że chyba jest jednak szybsze niż proponowany wariant z 184. >> Zamiast okresowej linii 404 można na stałe przedłużyć linię 203. Zapewne większość "z tej strony Wisły" wolałaby E4 i E8 (rano i po południu) >> Utrzymał bym dotychczasowe kursowanie linii 508 i 510. i 503 Odpowiedz Link Zgłoś