Gość: Seneka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:51 Dyrektora ZOO sie wyrzuca a agresywnych mięśniaków zawiesza. Ale to oczywiste: oni formalnie łamali gnaty, a dyrektor nieformalnie sobie książkę wydał, łobuz jeden. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aetius Sorry, ale nie masz racji. Straz na razie sa tylko IP: *.ipt.aol.com 08.06.04, 01:41 podejrzani w swietle prawa, a dyrektor ZOO niestety (pewnie z "glupoty") przepisy ewidentnie zlamal. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekus Rozwiazac te Straz 08.06.04, 02:54 Dlaczego tak dlugo trzeba bylo czekac na zawieszenie agresywnych straznikow. Dlaczego tego nie wykonano natychmiast? Dlaczego dowodctwo SM najpierw bronilo a teraz zawiesza? Nie sadze iz zawieszenie tych chlopcow cos zmieni. Dzialali tak jak mieli nakazane przez swoich przelozonych. Przykladem jest to iz zamiast skrytykowac interwencje tych dwoch panow Pan Wasik ich bronil. Oni nie zrobili niczego zlego-bo moze tak mieli nakazane. Slychac coraz to wiekszy procent SM ma nakazane wykonywanie pracy Policji bez kwalifikacji i uprawnien. Oni przeciez zaczeli prace w SM aby wypisywac mandaty za zle parkowanie/postuj lub za parkomaty albo lamanie przepisow na straganach a zostali wrobieni do pracy jako pseudo policja i to jeszcze mieszkancy patrza na tych przebierancow z pogarda. To nie ci straznicy powinni byc zawieszeni. Zawieszony powinien byc Pan Wasik i inne menete tego profilu. A tak na marginesie to powinni cala ta straz rozwiazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto To są przyszli pretorianie Cezara K. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 05:53 i po wygranych wyborach nikt ich nie tknie. będą prawie sprawiedliwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Re: Agresywni strażnicy zawieszeni do wyjaśnienia IP: *.acn.pl 08.06.04, 09:10 jesli ja obrazili i poturbowali jak jest napisane to chyba jasne ze naruszyli prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Agresywni strażnicy zawieszeni do wyjaśnienia IP: *.crowley.pl 08.06.04, 09:22 a skąd policja wie o przekroczeniu kompetencji, skoro nawet nie przesłuchała strazników??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i co teraz powie ten glupek peppers ??? IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 09:39 hahahhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
varsava FUNKCJONARIUSZE SLABO PRZESZKOLENI 08.06.04, 11:24 potwierdza sie stara prawda - polscyu funkcjonariusze sa slabo przeszkoleni - i to nie ich wina, tylko dowodcow widzialem takie zdjecie, jak po akcji polscy policjanci ida sobie z karabinami gladkolufowymi, a kazdy zadowolony, usmiechniety, pozuje na twardziela a to przeciez nie do pomyslenia - oni maja byc fachowi, tzn nie okazywac emocji, a tu jak dzieci bawiacy sie w wojsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eks glinianka Sprawdźcie akta w Prok Rej Ochota IP: 213.17.161.* 08.06.04, 13:32 Takich spraw jak ta opisywana na Ochocie było więcej. SM to banada niedouczonych po kurso-konferencjach ludzików którzy chcą pokazać obywatelom swoją władzę i zamaskować niewiedzę. Policja dla obywateli a SM to sztuczny twór bez kompetencji i odpowiedniej selekcji. W policji również ta selekcja (wstępna) jest słaba ale o wiele lepsza. W policji nie ma natomiast selekcji późniejszej tzn zła ocena w pracy i żegnamy się z delikwentem i toleruje się miernoty. Niestety marzeniem pozostaje zmiana całego systemu oceniania służby. Wiele winy leży po stronie przełożonych, którzy toleruję miernoty i nie wiedząc co z nimi robić przeważnie awansuję i dają kopa wyżej aby pozbyć się problemu. Za mojej służby żaden z przełożonych pomimo negatywnej oceny funkcjonariusza nie zdecydował się na sporządzenie wniosku o zwolnienie takiego funkcjusza. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx Z Bednarskiej???? 08.06.04, 13:35 Przecież to jest szkółka dla ESELDEWUSOWYCH POMIOTÓW. Tam się kształci małcyh Łapińskich i innych ślubnych i nieślubnych s.synów czerwonej swołoczy z SLD! Więc i kadra pedagogiczna musi być "zgranym kolektywem" o "słusznej linii poglądó". Precz z czerwoną zarazą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smirnoff Re: Z Bednarskiej???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:20 Przez pół godziny próbowałem wymyślić odpowiedź na te debilizmy, ale nie jestem w stanie. Szkoda słów. Świeżo upieczony absolwent Bednarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx jak to bzdury??? 09.06.04, 07:46 Gość portalu: Smirnoff napisał(a): > Przez pół godziny próbowałem wymyślić odpowiedź na te debilizmy, ale nie jestem > > w stanie. Szkoda słów. > > Świeżo upieczony absolwent Bednarskiej Mniej więcej we wrześniu 2003 o SLO na Bednarskiej zrobiłop się głośno, jak młody Łapiński dał w mordę koleżce, za to, zę tamtem powiedział, że stary Łapiński to złodziej. I potem się okazało, że wśrd uczniów jest wyjątkow dużo synalków i córeczek tatusiów i mamuś z czerwoną książeczką SLD na sercu. Mówi się, że to "szkoła dla elity" - złodziejsko-partyjniacko-finansowej na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyc ORMO III RP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 21:05 Rembiszewski won! Chomików mu sie zachciało! Wąsik do awansu. Walić niesforną swołocz! Panie Kaczyński jest pan hipokrytą! Współczesne ORMO narusza nietykalność cielesną niewinnych ludzi zamiast rozwiązywać rzeczywiste problemy mieszkańców miasta. Nie chcę pana na oczy oglądać. I coraz bardziej powątpiewam w pana predyspozycje do bycia prezydentem stolicy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś