Gość: agnieszka IP: *.centertel.pl 02.02.12, 13:43 Cudo. A aleja platanowa, a właściwie alejka znajduje się również w okolicach PKiN (od strony Aleji Jerozolimskich). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: potp Filtry - perła Warszawy. Trafią na listę UNESCO? IP: *.coe24.net 02.02.12, 19:00 W Łodzi też mamy cos takiego, podziemne katedry na stokach, w pełnej okazałości mozna je ogladać tylk kilka dni w roku po spuszczeniu wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potp w Lodzi też jest coś takiego IP: *.coe24.net 02.02.12, 19:02 ... patrz wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzo Honza Żyrardów IP: *.play-internet.pl 02.02.12, 20:26 Żyrardów to taki Pruszków z dostępem do Puszczy Bolimowskiej. Jak ktoś lubi extremalne emocje to proponuję wieczorem zsocjalizować się z tubylcami. Katedrę mają ładną, na wieży kiedyś były Pustułki. Osada była fajna, z fajnymi "familokami" i kibelkami jak w Kiepskich tylko że na dworze. Mnie się podobały budynki zakładów lniarskich, ale dawno nie widziałem. W sumie to nie wiem czy to miasto Millera, czy Pawlaka? fajnie pooglądać zdjęcia ale jechać tam? Odpowiedz Link Zgłoś