coatlicue 10.06.04, 17:17 Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie są jakieś sklepy ze zdrową żywnościa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: Zdrowa żywność IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 10.06.04, 19:25 Jest ich dość dużo. Napisz jaka dzielnica cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: Zdrowa żywność 11.06.04, 17:58 centrum, mokotów....Dzięki z góry!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zdrowa żywność IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 19:46 najgorszą zwyczajną maja w supermarketach Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Zdrowa żywność 10.06.04, 20:28 np na kabatach sa. sa w nich robaczywe jablka i wiecznie czerstwy (bez spulchniaczy) chelb na wage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Zdrowa żywność IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 11.06.04, 19:13 Kupuję w sklepie na bazarku na Kabatach od momentu jego powstania, czyli od kilku lat, i nie mam tych problemów. Żadnych robaków w jabłkach nie stwierdziłam, chleb jest przywożony codziennie (różne rodzaje w różne dni tygodnia), reszta towaru też jest jadalna. Czepiasz się najwyraźniej. Fakt, że bywają dni, że nie ma nic, co warto byłoby kupić (zwłaszcza świeżych warzyw), ale to także kwestia dostawców i ich typowo polskiego podejścia. Jak gościu z okolic Kielc nie przywozi warzyw, bo jest za gorąco albo za zimno, albo pani od truskawek nie przywozi ich, bo nie opłaca jej się wieźć 10 łubianek, no to i klient nic nie ma. Ale generalnie jest w miarę OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Zdrowa żywność IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 11.06.04, 19:18 W Centrum jest (chyba nadal działa) taki sklep za Galerią Centrum w Pasażu Wiecha przy kinie Relax na rogu. Wciąż też chyba funkcjonuje sklep przy Ośrodku Kultury Ochota (czy jak-go-tam-zwał) na Grójeckiej. Na Mokotowie to nie kojarzę, już bardziej Kabaty (tu są co najmniej dwa). Odpowiedz Link Zgłoś
ananana1 Re: Zdrowa żywność 26.02.18, 14:11 Sklep ekologiczny na Rakietników 23 polcam bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś