Dodaj do ulubionych

Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam...

IP: *.nat.student.pw.edu.pl 17.02.12, 23:37
A jeffs i jego Breakfast menu?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Jeffs... never again IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 23:48
      Jeffs.... bułka, frytki i ziemniaczki obsmażane na jednym talerzu.
      Do tego kwaśna surówka i kawałek mięsa.
      Tylko pyzów zabrakło.
      Never again.
      • juliusz_l Re: Jeffs... never again 17.02.12, 23:55
        Panienko Święta, o czym Pan mówisz?

Jeffs ma chyba najlepsze śniadania w mieście, szkoda, że tylko dwa lokale.

All American to 3 jajka sadzone albo jajecznica, dwa wielkie tosty, solidny kawał masła, dwa ziemniaczki śniadaniowe, kiełbaski grillowane, dwa kawałki bekonu i do tego troszkę pomidorka, listek sałaty i dwa plastry pomarańczy albo grejpfruta. Ja po czymś takim ledwo od nich wychodzę o własnych siłach.
        Omlet też jest podobno super. A cena 9,9zł to śmieszne pieniądze!
        • Gość: gosc Re: Jeffs... never again IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 23:59
          Nie piszę o śniadaniach.
          Opisuję jakieś danie 'normalne', wybrane na chybił trafił i podane mi któregoś wieczoru.
          • juliusz_l Re: Jeffs... never again 18.02.12, 00:27
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> Nie piszę o śniadaniach.
            > Opisuję jakieś danie 'normalne', wybrane na chybił trafił i podane mi któregoś
            > wieczoru.

Podpowiadam jaki jest temat dzisiejszej lekcji:

"Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecamy lokale"

Poza śniadaniami rzeczywiście nie jest rewelacyjnie, lekko mówiąc.
            • bun01 Re: Jeffs... never again 18.02.12, 07:40
              Nie reklamuj tak nachalnie tej nieprzeciętnie przeciętnej knajpy, lubisz kiepsko zjeść to muszisz z tym żyć :-)
              • Gość: gosc Re: Jeffs... never again IP: *.nat.student.pw.edu.pl 18.02.12, 11:33
                No wiesz co... po przeczytaniu tego artykułu, który sam w sobie jest jedną wielką reklamą - zarzucasz ją komentarzom?
                Fakt, zdrowo nie jest, ale jest smacznie, tłusto, tanio, dużo. Raz na jakiś czas warto się pokarmić tą paszą, szczególnie, że jest podawana do 22 plus dzbanek piwa za 12zł - dla studenta w sam raz :)
        • Gość: małe be Re: Jeffs... never again IP: *.aster.pl 18.02.12, 00:39
          wychodzisz ledwo? spytaj żołądek co on na to? podobno jesteśmy tym co jemy. chcesz być śmietnikiem? powodzenia. tylko kup dużo rennie
          • blotto Re: Jeffs... never again 18.02.12, 09:58
            +1
            jeffs to straszne scierwo
          • Gość: zgrywus Re: Jeffs... never again IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.02.12, 14:09
            Ty chyba jadłeś/jadłaś kiedyś małpi móżdżek :-))
            • w.s3 Re: Jeffs... never again 11.03.12, 16:15
              Gość portalu: zgrywus napisał(a):

> Ty chyba jadłeś/jadłaś kiedyś małpi móżdżek :-))
              Polecam móżdżek cielęcy b.smaczny.
              Kupić można na zamówienie i samemu przyrządzić.
              Wprawdzie sam cholesterol ale od czasu do czasu można sobie sprawić przyjemność z jedzenia.
      • Gość: gosc Re: Jeffs... never again IP: *.nat.student.pw.edu.pl 18.02.12, 01:03
        chyba pomylił Pan/Pani dania, ja nigdy jeszcze nie dostałem surówki do zestawu śniadaniowego. Przy moim skormnym budżecie to jedyna opcja, by zjeść coś ciepłego w okolicy Ochoty w godzinach porannych. Niestety (a może i stety) nic nie zastąpi mi własnoręcznie robionych śniadań - omlet na słodko, jogurt naturalny, owoc (a może i nawet samodzielnie przyrządzony koktajl owocowy) kosztują ułamek cen podanych w artykule a ich przyrządzenie jest banalne.

Oddzielną kwestią jest dobór lokali we wszelkich zestawieniach/recenzjach w stołecznej gw. Coraz więcej artykułów kłuje w oczy "opinią sponsorowaną" lub krytyczną, na kształt walki z konkurencją...
    • Gość: człowiek Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... IP: *.play-internet.pl 17.02.12, 23:49
      Oprócz niewypowiedzianego product placementu jedna jeszcze rzecz uderza: zbytek. Ilu przeciętnych polskich Kowalskich stać na śniadanie za +/- 20 zł/os.? No, ilu?? Drogi autorze, to jeszcze nie ten etap zamożności społecznej, by wśród ogółu lansować zachodnie obyczaje...
      • Gość: gosc Ilu przeciętnych polskich Kowalskich stać na śniad IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 23:52
        Wielu?
        Nie wszyscy zaczynają dzień przy taśmie o 6.30
        Spora część Warszawiaków pracuje w biurach np od 9tej, szczególnie w weekend takie śniadanka ze znajomymi są fajną rzeczą. I niekoniecznie trzeba być na kacu.
        • stefanpajonk Re: Ilu przeciętnych polskich Kowalskich stać na 18.02.12, 12:19
          w weekend ta część warszawiaków o której mówisz wyjeżdża do rdzennej wioski
          • m-kow Re: Ilu przeciętnych polskich Kowalskich stać na 18.02.12, 13:56
            stefanpajonk napisał:

> w weekend ta część warszawiaków o której mówisz wyjeżdża do rdzennej wioski

Dlatego od czasu do czasu muszą to skompensować jajecznicą z proszku za 20 zł :-)
        • Gość: pekel Re: Ilu przeciętnych polskich Kowalskich stać na IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.12, 08:53
          zawsze na kacu ....bo ceny sa z kosmosu ...sniadanie powinno kosztowac 10 15 zata.....a nie 25 pln to rozboj ......i chec szybkiego wzbogacenia sie
          • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: Ilu przeciętnych polskich Kowalskich stać na IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 23:23
            A co to za różnica, 15 czy 25? Gdybyś powiedział, że powinno kosztować max 5, to twoja wypowiedź miałaby jakiś sens.
      • Gość: małe be Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.aster.pl 18.02.12, 00:37
        i tu się zgodze. gdzie jest najlepsze śniadanie? we własnym domu w miłym towarzystwie. wstajesz rano na paluszkach, gotujesz jajka i robisz kawe do tego lekko fantazyjne kanapki, przynosisz do łóżka. tego sorki w żadnej knajpie nie ma i nie będzie. mimo wszystko wiedzmy co jest najważniejsze :-) polecam :-)
        • Gość: beza Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 11:48
          Już sobie wyobrażam te "lekko fantazyjne kanapki" o 5.30. Nie wiem jak inni ale dla mnie każde 5 min snu dłużej jest na wagę złota. Nie każdy zasuwa do fabryki na 10. Pozazdrościć tych jajek i kanapek na śniadanie - szczególnie w poniedziałek. Ale co do reszty się zgodzę. Śniadanie w knajpie odpada.
    • Gość: 2widelce Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 23:52
      Polecam konkurs w serwisie 2widelce
      można wygrać wyjście do wybranej restauracji,
      wystarczy dodać opinię restauracji, w której byliście
      polecam
    • ruben-blades Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... 18.02.12, 07:35
      Wiecie co? 30PLN za śniadanie to lekka przesada. Nie chodzi tu nawet o to jak to się ma do zarobków, ale taka cena za śniadanie jest po prostu nieuczciwa i niemoralna. Dorzućcie sobie gazetke i macie 40, dokupcie kawke i macie 50.
    • Gość: dj Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.02.12, 09:10
      polecam sniadanie w E.Wedel, ostatnio w Tarasach, w zestawie cieple bułeczki i croissanty, dżem, miód, nutella, świezy sok i czekolada do picia - ja się najadłam ale nie liczyłam kalorii :)
      • Gość: POdatnik Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 09:37
        Same zgejowane hipsterskie lokaliki.

Chłodna 25? Na śniadanie WTF?!

Bez kolarzówki i iPada2 nie wpuszczają.
        • xfakt Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec 18.02.12, 12:04
          Ale Sting będzie grał, więc warto.
    • blotto Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... 18.02.12, 09:59
      na telawiw slajdzie macie zdjecie ze szczotek
    • kudlatynaklacie Śniadanie w cenie obiadu? 18.02.12, 11:25
      Trzeba mieć za dużo kasy, żeby wcinać niespecjalnie wypasione śniadania w tych cenach. W sumie dochodowy biznes - rzucić na stół produkty za max. 3-4 złote i zainkasować 20 czy 30 :) Ja doskonale rozumiem, że taki jest model biznesowy restauracji i się nie czepiam. Ale idąc gdzieś chcę zjeść lepiej niż w domu. Co jest lepszego w kruasącie z dżemorem, który dostanę w knajpie? Nic?
      • stefanpajonk Re: Śniadanie w cenie obiadu? 18.02.12, 12:22
        a mnie zastanowiło występowanie parówek za 20zł.
        • ciotka_ltd Mnie tez! 14.03.12, 23:27
          20PLN to 4 funty, a za tyke to i w centrum Londynu zje sie caly English Breakfast;)
      • Gość: L Re: Śniadanie w cenie obiadu? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.05.12, 16:26
        £4.20 za duze angielskie .. w Anglii
    • loolee Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... 18.02.12, 12:48
      Wiecie co ludzie, a cóż wy takiego jecie na śniadanie. Jak dobrze pójdzie to kanapkę z kiełbasa albo jajecznice z dwóch jajek na cebuli. I herbatę z łyżeczka w kubku. Taaa już widzę te soczki i omleciki w łóżeczku! Jasne!

Nie podoba się to nie komentować. Nie chodzić i nie wydawać 20 czy 30 zł! A nie, przyjdzie jeden z drugim i bruździ. Pojęcia o jedzeniu nie ma bo szal dla niego do Sfinx. Albo bar sałatkowy w KFC.
      • Gość: Cometto "Nie podoba się to nie komentować"? Niby dlaczego? IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 13:16
        Bo zapłacone za artykuł sponsorowany? To wyłączyć komentarze!
      • Gość: Miro&Co Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 15:17
        A jaka jest róznica pomiędzy barem sałatkowym KFC, Sphinksem a wymienianymi knajpami ?
      • Gość: Żanka Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 13:57
        I zgadzam się z Tobą :) polaczkowo ;)
      • Gość: anka Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.108.152.34.wlantech.pl 10.12.12, 11:42
        Dosyć zaskakująca propozycja * nie podoba się to nie komentować*

• Gość: Miro&Co Ludzie kogo stać na takie śniadanie !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 15:14
      Śniadanie za 20 pln ? No tak zwasze się znajdzie paru idiotów co to dla lansu jedzą takie śniadanka, ale zreguły są to osoby młode na garnuszku rodziców, co to się dowartościowywują/szpanują/lansują (nie potrzebne skreślić) i wyp... zarobione przez rodziców pieniądze.
      Na Pl Wilsona jest tak knajpa obok kebaba, gdy idę do pracy to często widuje tam młodych ale to studenci lub niebieskie ptaki.
      Ktośz góry dobrze napisał, polaków jeszcze nie stać na takie rzeczy, ale jak widać znajdzie sięparę jeleni co t okabze nabiją człowiekowi :)
      • Gość: ziomek Re: Ludzie kogo stać na takie śniadanie !? IP: *.home.aster.pl 18.02.12, 15:25
        czyli Polaków nie stać, ale jak kogoś stać to jest jeleń, który nabija kabzę właścicielowi, a ten z kolei to sk... bo ma w efekcie nabitą kabzę
        • ruben-blades Re: Ludzie kogo stać na takie śniadanie !? 18.02.12, 16:49
          Kurcze! ... jest dokładnie tak jak mówisz - każdy ma coś za uszami!
        • Gość: Miro&Co Re: Ludzie kogo stać na takie śniadanie !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 19:27
          Użyłem skrótu myślowego, większości nie stać, tych których stać to wiedzą doskonale jaka jest wartość pieniądza i zapeniam Cię ale nie wywalają kasy na śniadaka po 20 pln pomijam już, że nie mają czasu aby specjalnie iść na śniadanie do knajpy.
          Osoby pokazane na zdjęciu są to poprostu studenciaki, które jedzą i piją z a pieniadze swoich rodziców.
          Odnośnie właściciela to wręcz przeciwnie nie jest sk.... tylko człowiek który wie jak na jeleniach i lanserach zrobić duże pieniądze :)
          • Gość: :-) Nie wszyscy bogaci to dusigrosze IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 23:35
            wpie...jące chleb z margaryną, żeby tylko na konto odłożyć. Większość lubi wydawać kasę i korzystać z życia- bo po to są pieniądze. I zapewniam cię, że mają oni więcej czasu niż ty! Bo po to są pieniądze, żeby mieć czas i zabawę. Można sobie zjeść w takiej knajpce dla kaprysu i gó... się przejmować opinią jakiegoś idioty o "jeleniach".
        • ciotka_ltd A liczyc potrafi? Kursy walut zna? 14.03.12, 23:33
          20 PLN to 4 funty. Pisze juz wyzej, ze za te cene masz pelen English breakfast w kazdym przyzwoitym pubie w centrum Londynu. I to niezlym, jak np. Dickens' etc.
          Zarobki - takze i przy przygotowywaniu tych sniadanek - sa w Warszawie przynajmniej 4 razy nizsze (koszt pracy), dodaj do tego sporo nizszy koszt produktow, ciagle nizszy koszt energii - reasumujac: w Warszawce mamy rozboj w bialy dzien!
          Innymi slowy: skubanie pojedynczego jelenia, zamiast zywienia masowego.
          • Gość: Jacko English breakfast to syf.. IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 17:30
            English breakfast to syf. Fasolki w kocentracie pomidorowym, smażone na głębokim tłuszczu marnej jakości chleb tostowy, pomidory i jajka oraz marne kiełbasy.
            Nie wnikam że te śniadanka z Wawy są za drogie w stosunku do zarobków ale pójdź do lepszej kawiarni (nie do pubu) w Londynie to nieco więcej zapłacisz a i tak będzie gorsze niż u nas bo póki co jedzenie mamy lepsze niż w UK
      • sir_fred Re: Ludzie kogo stać na takie śniadanie !? 19.02.12, 15:35
        Nie róbcie znowu cyrku, że te 20 zł to jakaś straszliwa kwota. Zwłaszcza gdy chodzi się na te śniadania nieregularnie, np. wtedy gdy nie chce się robić żarcia w domu, albo ma ochotę na jakąś odmianę. A jeśli ktoś codziennie tak się stołuje, to widocznie go na to stać i tyle.
      • Gość: derehowicz Re: Ludzie kogo stać na takie śniadanie !? IP: 12.47.73.* 20.02.12, 19:25
        Ale kto powiedzial, ze wszystkich ma byc na wszystko stac? Ekonomia oparta na takim zalozeniu jest bardzo nudna.
      • bene_gesserit Re: Ludzie kogo stać na takie śniadanie !? 22.05.12, 19:51
        Gość portalu: Miro&Co napisał(a):

> Śniadanie za 20 pln ? No tak zwasze się znajdzie paru idiotów co to dla lansu j
        > edzą takie śniadanka,

Obiad za 20 złotych, jak można w domu ugotować gar makaronu z ketchupem za 3 zeta? Nie mówiąc już o chińskiejzupce za 1,5zł - tańszej nieporównanie od jakiejś zgejowanej hipsterskiej pho za 18.
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Mnie. Ale korzystam sporadycznie. IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 23:30
        Obiad, kolacja w dobrym towarzystwie, to co innego! Ale o 9 rano to ja się zastanawiam, czy bardziej mi się chce siku, czy jednak jeszcze poleżeć. Nieczęsto muszę rankiem po mieście zasuwać. Czego i wam życzę :)
    • talking_head Polecam piekarnię Nowakowski przy Sądach 18.02.12, 17:11
      W piekarni, na rogu Solidarności i Jana Pawła super "śniadanie Ewy". Na bwielkim talerzu wyjatkowo smaczna jajecznica z 4 jaj, do tego kilka plastrów szynki i sałatka z pokrojonych pomidorów i cebuli, w koszyczku dwie bułki z ziarnami, dwie kostki masła i przyprawy. wszystko to za 8 zeta. Na stojaku gazety a w tle często muzyka na żywo. Niech te knajpy każace płacić 20-30 zł się schowają.
      • ciotka_ltd Bog ci zaplac! 14.03.12, 23:38
        Umieszczam wraz z twoja recenzja w moim przewodniku po Warszawie - polski student-idiota moze zajadac swe kompleksy dwoma parowkami w cenie calego sniadania londynskiego, ale Londynczyk napewno tego nie zrobi - 'bad value'.;)
    • Gość: Bism Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 00:05
      Jak przyjadę do śródmieścia trochę za wcześnie o poranku, to co mam ze sobą zrobić? Właśnie wtedy śniadanie w jakiejś knajpie to jest to. I nie mówcie mi że te 2x PLNów raz na dwa tygodnie to jakiś mająt straszliwy jest.
      Inna sprawa że mam swoją małą ulubioną knajpkę która nie musi się "kryptoreklamować".
    • Gość: Dom Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: 178.73.48.* 19.02.12, 17:27
      Najlepsze śniadania zjada się we własnym domu ...
    • Gość: klm Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 22:45
      pier.dolę żydków, nie klikam!
    • w.s3 Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... 11.03.12, 16:34
      Śniadanie na szybko w domu -prawie wegetariańskie.
      - 2 parówki do gara - mięsa prawie nie ma
      - kapusta kiszona (nie kwaszona) z olejem lnianym,przygotowana micha stoi zawsze w lodówce
      -kromka chleba ze skwalenem
      - trochę masła prawdziwego a nie czegoś prawie jak masło
      - kawa czarna świeżo zmielona, "pluta" bo rozpuszczalna "zabija" aromatem
      Przygotowanie w trakcie porannej toalety i koszt 3- 5 zł a nie 30.
    • Gość: mirć Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 00:26
      Śniadanie za 20zł? To jakiś żart. No ale to w końcu "lanserskie" lokale, pełne różnych niezależnych niby-indywidualistów i pseudoartystów... To ja już wolę na tosta w McDonaldzie. Kosztuje 3zł, a i towarzystwo lepsze ;).
      • mariolawws Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec 17.10.12, 10:11
        ostatnio miałam okazję, po przyjeździe do Warszawy z rana uraczyć się w el Greco. Bardzo dobre śniadania, wybrałam z opcji śniadań świata tradycyjny grecki omplet, mój partner zdecydował się na wersję niemiecką czyli kiełbaski z grila. Do każdego zmatowienia dostaliśmy pyszniutkie, pachnące pieczywko w koszyczku, serek żółty i wędliny. Do wyboru była cieplutka herbatka bądź świeżo wyciskany soczek z pomarańczy. Było pysznie ,samcznie i komfortowo, az się nie chciało wychodzić. Obsługa przemiał, na pewną tam szybko wrócę, śmiało mogę polecić
    • Gość: tlusta_fryta jak śniadanie to tylko w McDonalds:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.12, 17:33
      lubie sie zmulic z rana
    • Gość: cia najlepsze śniadanie w jeffs'ie IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 14:24
      nie w tych żydowskich dziurach
    • Gość: Majka Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... IP: *.aster.pl 08.12.12, 18:08
      Dzisiaj 8 grudnia 2012r. byliśmy w tej restauracji i pozbyliśmy się złudzeń co do tej restauracji.
      Treść dań była pusta, bez smaku a nawet czuliśmy obrzydzenie.
      W dzisiejszych czasach , gdy poznawanie smaków świata jest dniem codziennym , tak tutaj wszystko odbiega od normy. Kucharz nie zna przypraw , ani nie umie przygotować podstawowego steka. Nigdy tam nie jedzcie i nie pozwólcie istnieć tej restauracji. To porażka w biały dzień.
      Mówię wam , godziny w ubikacji po tej restauracji są niezapomniane.
      Nie trujcie się tam.
    • Gość: Majka Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polecam... IP: *.aster.pl 08.12.12, 18:10
      Dzisiaj 8 grudnia 2012r. byliśmy w restauracji Jeff's Warszawa i pozbyliśmy się złudzeń co do tej restauracji.
      Treść dań była pusta, bez smaku a nawet czuliśmy obrzydzenie.
      W dzisiejszych czasach , gdy poznawanie smaków świata jest dniem codziennym , tak tutaj wszystko odbiega od normy. Kucharz nie zna przypraw , ani nie umie przygotować podstawowego steka. Nigdy tam nie jedzcie i nie pozwólcie istnieć tej restauracji. To porażka w biały dzień.
      Mówię wam , godziny w ubikacji po tej restauracji są niezapomniane.
      Nie trujcie się tam.
    • Gość: b-botny n-udacznik Większość wypowiedzi na tym forum jest o cenie. IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 13:27
      Jak to 20 złotych dużo! Przecież wszyscy jesteście wybitnymi specjalistami (lub biznesmenami, jeśli akurat słabiej u was z ortografią) zarabiającymi pięciocyfrowe sumy! Jak to jest, do cholery? Czyżby byli tu sami bezrobotni nieudacznicy, ale żaden się do tego nie przyznawał?
    • martuskaa966 Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec 19.02.18, 20:44
      Bardzo dobre śniadania serwują w Czyli Żurawia 45, a w tym wszystkim najlepsze jest to, że płaci się za nie tylko 1 zł!! Ze znajomymi z uczelni bardzo często tam chodzimy jak mamy przerwę między zajęciami rano. Super miejsce, ale to widać bo czasem ciężko znaleźć wolne miejsce :)
    • Gość: Klaudyna Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.18, 21:54
      Moze Oliwa i Papryka? Tam mają mega smaczną włoską kuchnię , więc na śniadanie tez jak najbardziej się coś znajdzie :)
    • Gość: Marlena Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.internetia.net.pl 27.06.18, 22:04
      Warto również wpaść na dobre śniadanie do restauracji instalacje art bistro do zamku ujazdowskiego., Serwują pycha omlety. Moj ulubiony to ten z owocami i konfiturami!
    • Gość: Zosia32 Re: Gdzie w Warszawie na smaczne śniadanie? Polec IP: *.internetia.net.pl 23.07.18, 09:27
      Jadłam bardzo dobre omlety w restauracji art bistro w zamku ujazdowskim. Wiem, że to u nich właśnie oferta śniadaniowa i podają je na różne sposobny. Zarówno na słono, jak i na słodko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka