Gość: klm IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 12:53 "...sąd zdecyduje czy trafi do aresztu czy będzie odpowiadał z wolnej stopy..." pewnie wypuszczą cw.ela jak poprzednio i znowu będzie podpalał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-kow Taaa.... 21.02.12, 13:34 Zajrzałem do mojej kryształowej kuli, która kierując się długoletnim doświadczeniem w obserwacji wydarzeń w PRL-bis wyświetliła mi następujący obraz: Policja ma mniej więcej to samo co przy poprzednim podpaleniu, czyli nic, poprzednio tata wykonał kilka telefonów i synek był wolny, a równie wolne media na wszelki wypadek nawet się nie pofatygowały z informacją, że ktoś ( i kto co najważniejsze ) jest podejrzany... Teraz tata będzie się musiał bardziej postarać, ale da radę. Za synka poręczy jakaś "prominentna osoba", która wisi tacie przysługę i o żadnym areszcie nie będzie mowy, tym bardziej, że młodzieniec okaże się upośledzony na zdrowiu fizycznym i zapewne psychicznym również. A przecież żyjemy w Europie do k....y nędzy i nie nadużywamy aresztu tymczasowego. Nawet jeżeli młody człowiek coś tam powiedział w czasie pierwszego przesłuchania to dlatego, że był w silnym stresie, policjanci naciskali w niedozwolony sposób a on ma rozchwianą osobowość ( i znajdzie się lekarz, który to potwierdzi :-) więc psy będą mogli sobie te odwołane zeznania powiesić w wygódce na posterunku. I zostaną im dowody, czyli coś czego nie mają... Reasumując moja kryształowa kula będzie zdziwiona jeśli w ogóle dojdzie do postawienia zarzutów. Bo to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Michał Tomczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.12, 18:35 Michał Tomczak to ojciec tego bandyty. A on to Jacek Tomczak a nie żaden tajemniczy "T". Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Jak to się stało... 22.02.12, 03:09 że wszystkie wczorajsze artykuły oraz wypowiedzi na temat przestępców Tomczaków, Jacka i Michała zostały skasowane? Dlaczego GW chroni takie kanalie? Michnik, Ty byłeś w Solidarności, chyba ubeckim donosicielem skoro teraz troszczysz się o ochronę takiego ścierwa???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: Zarzut dla podpalacza: "Szczególna wartość mi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.12, 18:49 No proszę, kiedy Jacuś nie podpala udaje publicystę... jacektomczak.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orwell Re: Zarzut dla podpalacza: "Szczególna wartość mi IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.12, 19:26 Wszyscy są równi, ale niektórzy są równiejsi od innych... Kiedy najbliższy mecz? Trzeba pamiętać o wywiezieniu samochodu za miasto, w lesie ukryję, ściółką przysypię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orwell Re: Zarzut dla podpalacza: "Szczególna wartość mi IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 08:48 Ilu przedsiębiorców siedziało długie miesiące w więzieniu nie popełniwszy żadnego przestępstwa, tylko z powodu błędu urzędnika, zmiany interpretacji przepisów etc Podpalacz powinien zostać odizolowany od społeczeństwa jeśli nie w areszcie to na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym. Bardziej się do tego kwalifikuje niż przedsiębiorca z ul Marsa, przecież nie tylko potencjalnie stwarzał zagrożenie dla zdrowia i życia wielu osób oraz mienia o znacznej wartości Odpowiedz Link Zgłoś