Dodaj do ulubionych

Szukam karty Multisport (Benefit System)

19.03.12, 17:40
Witam! Jestem zainteresowany kupnem karty benefit multisport na kilka miesięcy lub jako osoba towarzysząca do kogoś, albo jako podpięcie do istniejącej już grupy. Jestem z Wawy. Nie ukrywam, ze koszty moglyby byc nie wieksze niz 100 zl miesiecznie, gdyz nie bede z niej korzystac czesciej niz 2xtyg.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: *.180.160.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.12, 19:19
      Dobrze wiedzieć, ze jest jeszcze takie rozwiązanie, które szybko trzeba pokazać kadrom, ponieważ u nas nie wiedzieć czemu trzmaja sie benefitu,a to jakoś nie cieszy sie zbytnią popularnością wśród naszych pracowników.
    • Gość: kju Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: *.180.243.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.12, 13:12
      Rzeczywiście coś w tym jest. MultikarnetOK daje zdecydowanie więcej możliwości. Masz wiecej klubów do wyboru i na pewno co za tym idzie najróżniejszych aktywności. Słowem, mamy w czym wybierać.
    • sgs1 Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) 21.08.12, 20:58
      Witam, podłączam się pod Edzie. Chętnie kupie taniej multikarnet OK. Moze ktoś ma możliwość załatwienia??

edzia_edzia napisała:

> Witam! Jestem zainteresowany kupnem karty benefit multisport na kilka miesięcy
      > lub jako osoba towarzysząca do kogoś, albo jako podpięcie do istniejącej już gr
      > upy. Jestem z Wawy. Nie ukrywam, ze koszty moglyby byc nie wieksze niz 100 zl m
      > iesiecznie, gdyz nie bede z niej korzystac czesciej niz 2xtyg.
      • little-body Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) 04.02.13, 16:13
        a multikarnet ok chyba może kupić nawet osoba prywatna prawda?
        • Gość: kamila Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: 194.146.120.* 27.02.13, 16:56

Mam wolne miejsce dla osoby która chce "podłączyć" się pod system MultiSPort.Cena karnetu 179 zł/m-c. Jest to karnet "Full Opcja" - korzystanie ze wszystkich współpracujących z systemem obiektów, bez ograniczeń (czyli 7 x w tyg) ! Wymagana wpłata z góry za 2 mies.Oferta grzecznosciowa dlatego proszę o kontakt od tylko poważnych, konkretnie zainteresowanych osób !Cała Polska ! Chętną osobę poszukuję do 05.03.
          • Gość: Amelia Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 13:06
            Jestem chętna od zaraz, mój mail :ameliar@op.pl
          • babcia3211 Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) 03.03.13, 21:36
            Jestem zainteresowana kartą
            mój e -mail ameliar@op.pl
            pozdrawiam
            • Gość: anna69 Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.13, 00:44
              Poszukuję karty multisport na długi okres jako osoba towarzysząca do kogoś, albo jako podpięcie do już istniejącej grupy. Opłaty miesięczne z góry. Niestety moja firma rozwiązała umowę z benefitem. Kontakt na maila: topaz69@wp.pl
              • Gość: Kuba Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: *.net-serwis.pl 08.04.13, 22:11
                Witam, rownież poszukuję dwóch kart multisport lub innych jako osoba towarzysząca lub przyłączę się do istniejącej grupy. Proszę o info na mail : eekkaannss@gmail.com
    • sgs1 Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) 21.08.12, 21:00

może masz mozliwosc załatwienia karty dla dodatkowej osoby?
    • Gość: Agnestia Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 23:00
      Witam,
      również jestem zainteresowana dołączeniem do grupy "pracowników" wykupujących kartę Benefit System.
      Niestety aktualnie mój pracodawca jest negatywnie nastawiony do tego typu przedsięwzięć więc muszę poradzić sobie sama.

Proszę o przesłanie informacji (jestem z Katowic - jakby to było istotne): agnieszka.te@hotmail.com

Z góry dziękuję!
      • Gość: Lady Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.13, 12:15
        Witam,
        poszukuję osoby, która dołączy mnie jako drugą osobę do korzystania z Karty Multisportu.
        W zamian oferuję terminową, regularną płatność każdego miesiąca.

W razie pytań, proszę o kontakt droga mailową
        • Gość: ada80 Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: 212.180.211.* 27.09.13, 13:03
          Poszukuję karty Benefit lub Multisport dla osoby dorosłej i 2 dzieci. Proszę ew. o maila gazetowego. Pozdrawiam
          • Gość: Maciek Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 16:12
            Witam, również jestem zainteresowany kartą MultiSport lub Benefit (gram w squash'a) zalezy mi na dużej opcji. Jestem z Zielonej Góry ale to chyba nie problem. Prosze o informacje na maila m.c@interia.pl
            • gzawodniak Re: Szukam karty Multisport (Benefit System) 23.11.13, 10:14
              Witam,
              Poszukuję mozliwości kontynuowania karty multisport na długi okres jako osoba towarzysząca do kogoś, albo jako podpięcie do już istniejącej grupy. Opłaty miesięczne z góry. Niestety moja firma rozwiązała umowę z benefitem a bardzo jej potrzebuje.
              Kontakt na maila: gabrielka1977@wp.pl

Ps. Mam ważną do końca listopada,
              Z góry dziekuję za skorzystanie z możliwosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka