Dodaj do ulubionych

Fotoradar na Hynka

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.12, 20:46
Urzędowi kretyni znaleźli nowy sposób zarabiania pieniędzy. Postawili fotoradar zaraz za wiaduktem na ulicy Hynka nad Żwirki i Wigury czyli wlepiają mandaty wszystkim bandytom przekraczającym astronomiczną prędkość 50km/h przy zjeździe z wiaduktu. Własnie dostałem i kończę z jazdą z przepisową prędkością. Możecie sobie pogratulować prewencji urzędasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Fotoradar na Hynka IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 04:38
      Ale jak sie wjezdza w Hynka z wiaduktu to tam jest ograniczenie do 60 km. Poza tym to ie jest miejsce aby grzać 80, 100 czy więcej. Kiedys widziałam tam wypadek, własnie przy zjezdzie z wiaduktu, dachowanie, przelot przez barierkę i lądowanie na pasie w przeciwnym kierunku.
      I oby wiecej radarów, jeszcze na Puławskiej przy wyścigach - tam też trafiają się rajdowcy. Naprawdę 100 czy 120 w miescie to przesada.
      • Gość: Greg Re: Fotoradar na Hynka IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.12, 08:05
        > Ale jak sie wjezdza w Hynka z wiaduktu to tam jest ograniczenie do 60 km. Poza
        > tym to ie jest miejsce aby grzać 80, 100 czy więcej. Kiedys widziałam tam wypad
        > ek, własnie przy zjezdzie z wiaduktu, dachowanie, przelot przez barierkę i lądo
        > wanie na pasie w przeciwnym kierunku.
        > I oby wiecej radarów, jeszcze na Puławskiej przy wyścigach - tam też trafiają s
        > ię rajdowcy. Naprawdę 100 czy 120 w miescie to przesada.

Masz rację i sam jestem tego zdania aby karać piratów ale na Hynka obowiązuje 50km/h (od strony Galerii M.) i jeżeli ja, który stara się jeździć przepisowo na zjeździe mam około 65-70km/h (samochód z górki samoistnie przyspiesza) i widzę błysk fotoradaru zaraz za zjazdem to mnie szlag trafia bo to nie jest żadna prewencja tylko zwykłe okradanie. Teraz pytanie do stażników miejskich z fotoradarem, czy widząć wasz fotoradar powininem zachamować gwałtownie i liczyć na to, że mnie nikt nie uderzy z tyłu? Tego nie zrobię bo z tyłu w foteliku śpi moja córka. Czy może wjeżdzać na wiadukt z dwoma pasami na trzecim biegu i powodować zagrożenie na drodze bo wszyscy będą chcieli mnie wyprzedzać?
        • Gość: Greg Hamowanie IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.12, 08:11
          Sorry, za ordynarny błąd ortograficzny.
    • Gość: ona Re: Fotoradar na Hynka IP: *.wincor-nixdorf.com 11.08.14, 09:28
      Czy ten fotoradar z samochodu straży miejskiej strzela błyskiem? Bo jechałam za szybko ale tylko czerwone światełko było widać w środku i teraz się zastanawiam czy kasę szykować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka