Dodaj do ulubionych

Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ...

IP: 195.8.220.* 20.04.12, 19:18
Nie przepadam za Rydzykiem, ale pisanie w stylu "koncern "Gazety Polskiej"" albo koncern radia Maryja w koncernie notowanym na giełdzie i wartym miliardy jest wątpliwe moralnie.

Koncern gazeta.pl, GW itd. jest setki razy większy niż jakaś niszowa TV Trwam. Te tysiące co będą maszerować niespecjalnie jednak oglądają taką Trwam, bo jest po prostu kiepska.

Plizz piszcie raczej o wielkich wpływach niszowych gazet, ale nie bzdury o koncernach, sami będąc wielkim koncernem.
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... IP: *.speed.planet.nl 20.04.12, 19:20
      jesli obecnosc TW Trwam na multipleksie ma sluzyc do ewangelizacji - to bedzie to dyskryminowanie niekatolikow - bo tylko niekatolikow mozna ewangelizowac w duchu katolickim, a tymze ewangalizacja jest potrzebna jak rybie recznik
      • Gość: makoshika Zgadzam się, że katoliki potrzebują ewangelizacji. IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.12, 23:14
        Dobrze prawi Rydzyk - bydło trzeba ewangelizować, bo coraz mniej mleka daje.
        • inkwizytorstarszy Re: Zgadzam się, że katoliki potrzebują ewangeliz 20.04.12, 23:28
          Gość portalu: makoshika napisał(a):

> Dobrze prawi Rydzyk - bydło trzeba ewangelizować, bo coraz mniej mleka daje.

!!!> Może brutalne ale jakże trafne opisanie pazerności kleru na kasę, bo kapłanom ziemia (wyłudzona od właścicieli za obietnicę nieba), zaczyna się palić pod nogami, więc wyruszają na wojnę krzyżową z nieposłusznymi (czyli nie płacącymi dosyć) owieczkami....
          Totalne zakłamanie i brak wstydu, żeby tych nieszczęśliwych, starych i chorych ludzi wodzić na manowce, obiecując kłamliwie źycie po życiu....
          • stanos111 Re: Zgadzam się, że katoliki potrzebują ewangeliz 21.04.12, 00:04
            Boga nie ma.... sa tylko cwaniacy ,co potrafia to dobrze wykorzystywac ...
            (np towarzysz ,Rydzyk...
            • Gość: stasi1 Re: Zgadzam się, że katoliki potrzebują ewangeliz IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.12, 09:59
              Ale tu chyba nie chodzi o obrone miejsca na multikleksie ile o wywalczenie jego! W końcu go nie mają.
              • Gość: baca Nadajnik z Uralu na multiplex ! IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 10:11
                Agenci Ruscy wszystkich krajów łaczcie się !
              • hub381 Re: Zgadzam się, że katoliki potrzebują ewangeliz 21.04.12, 12:40
                A chyba już są OFIARY tego wiecu?Autokar z 60-sioma pasażerami uległ poważnemu wypadkowi
                i to poważnemu...
                • lukilukk Re: Zgadzam się, że katoliki potrzebują ewangeliz 21.04.12, 12:49
                  "Jeden ze słuchaczy oświadczył na antenie, że na organizację wyjazdu z okolicznych miejscowości ofiarował całą emeryturę"

Tp pikuś.
                  Mój znajomy z rodziną w ostatniej chwili cofnęli darowiznę na rzecz Radia Maryja jaką przepisała tej instytucji schorowana babcia - 45 metrowe mieszkanie warte ok 300.000
                  :)))
                  Biedni to oni nie są ale bogaci też nie. Córka babci pracuje w urzędzie a jej dzieci mają pensje po 2500-3500 netto
        • antobojar Tajne przygotowania trwają..strach się bać.. 21.04.12, 00:47
          .. a św.Tadeo z Akwenu(geotermalnego), swój śmierdzący tłusty zadek ukrywa na żebrach w Kanadzie..
          Jedyna nadzieja w Zbawcy..

youtu.be/gE2OjvyJmjE
          • Gość: tia Re: Tajne przygotowania trwają..strach się bać.. IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.12, 07:16
            Tadusz to biznesmen w sutannie
      • Gość: hmmm Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 07:34
        Niekoniecznie. Wydaje mi się że tu raczej idzie o utrzymanie w zakłamanej wierze "praktykujących" katolików, którzy widząc jak dalece KK od Boga, stają się "niepraktykujący" (niepłacący). Tu chodzi o stałą inwigilację i przekłamanie rzeczywistości, coś jak w twardym stalinizmie.
        • ducks_arse Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż 21.04.12, 18:16
          Gość portalu: hmmm napisał(a):

> Niekoniecznie. Wydaje mi się że tu raczej idzie o utrzymanie w zakłamanej wierz
          > e "praktykujących" katolików, którzy widząc jak dalece KK od Boga, stają się "n
          > iepraktykujący" (niepłacący). Tu chodzi o stałą inwigilację i przekłamanie rzec
          > zywistości, coś jak w twardym stalinizmie.
          I tu chyba masz rację!
    • Gość: jacek a jaka znasz inne siec radiowa pokrywajaca 98% ter IP: *.speed.planet.nl 20.04.12, 19:22
      terytorium Polski i pol Rosji ???

• parzygniot_myszaty Re: a jaka znasz inne siec radiowa pokrywajaca 98 20.04.12, 23:08
        i wystarczy tego szaleństwa
      • Gość: Jurek Re: a jaka znasz inne siec radiowa pokrywajaca 98 IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.12, 12:32
        Pół Rosji ???
        Spójrz na mapę Rosji.
        Tu np Jedynka pokrywa 100% powierzchni kraju, i nawet więcej.
        I nie potrzebuje kraść koncesji i kłamać.
    • Gość: cnd Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.12, 19:28
      Spróbuj się domysleć, gdzie to mam . Gdzie ???? No gdzie????
    • Gość: Maks 100 tysięcy, to chyba wpisowe? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.12, 19:58

• kerkopithekion hehe 20.04.12, 20:06
        dokładnie o tym samym pomyślałam

ale nawet jeśli to nie jest wpisowe, to i tak zbierze się może z tysiąc tych maszerujących
        zdemenciałe babuleńki nie są takimi znowu podróżniczkami żeby z Bździnowa Dolnego aż do samiuśkiej stolicy się telepać
        • nessuno Re: hehe 20.04.12, 21:54
          To nie są takie zdemenciałe babuleńki (cudnie to określiłaś) :-) bo te w domach siedzą. Tutaj mamy hordę krzepkich wojowniczek i wojowników w wieku poprodukcyjnym, z całym przekrojem schorzeń typowych dla tego wieku,w znakomitej większości "schorowanych" i slabych rencistów. Tak slabych,że jak już się dotelepie do tramwaju,to do wolnego miejsca ma wynik nieco gorszy od Bena Johnsona :-)
          • kerkopithekion Re: hehe 20.04.12, 22:01
            o, cześć :D
            fakt, to są tacy krzepcy panowie we wczesnym wieku emerytalnym oraz równie krzepkie panie (choć oczywiście odpowiednio schorowane i obrentowane)
            a wolne miejsce w środku komunikacji miejskiej to jest ogromnie łakomy kąsek i rzeczywiście wart sprintu :D
            ja mam ciągle taki odruch ustępowania miejsca słabszym (przynajmniej teoretycznie słabszym), ale jeśli jakaś kobiecina za ostro wystartuje to potrafię wrednie i złośliwie złapać takie miejsce, po czym pokazać rywalce mój szlachetny ryj po którym jednak widać że nie jestem już małolatą, z satysfakcją stwierdzam że po figurze znacznie mniej widać... ale to znaczy że jestem czymś, co znawcy przedmiotu określają mianem ruin Akropolu (jeszcze widać pozostałości dawnej świetności), a co ja nazywam znacznie prościej: z tyłu liceum, z przodu muzeum :D
            ale mimo podeszłego wieku na marsz się nie wybieram... obawiam się linczu bo gdybym tam już dotarła to niewątpliwie bym nie strzymała i obraziłabym co najmniej kilka świętości ;)
            • nessuno Re: hehe 20.04.12, 22:29
              Rany julek:-)

KOBIETO!!! Skąd w Tobie tyle talentu,polotu i poczucia humoru i zarazem dystansu?
              Twój tekst taki lovely wyszedł był :-) No i na podstawie tego opisu,dość skromnego jestem w stanie jako tako sobie Ciebie wyobrazić :-)
              • kerkopithekion Re: hehe 20.04.12, 22:39
                poczucie humoru to chyba po przodkach
                dystans to pewnie dlatego że mimo nadużywania wzroku od półwiecza jeszcze nie udało mi się oślepnąć i jak patrzę w lustro to wszystko dokładnie widzę ;)
                talenty mam różne, jeden profesjonalny a poza tym bardzo dobrze gotuję (oraz nie przyprawiam dań włosem z mopa jak mój faworytny pasztet) i kiedyś ślicznie haftowałam ściegiem krzyżykowym przyprawiając tym o drgawki wszystkich kolegów mojego ówczesnego męża, którzy odbywali u nas w domu długie wieczorne rodaków rozmowy (nad flaszką oczywiście)
                więc nie przesadzajmy, zupełnie zwyczajne babsko jestem... tyle że na starość jestem już pewna własnej wartości w rozmaitych dziedzinach oraz własnego przeterminowania w dziedzinach innych, więc nie muszę niczego udawać :D
                • sklis Re: hehe 21.04.12, 01:08
                  ej, niezupełnie zwyczajne - aż przyjemnie poczytać i wraca wiara w człowieka :)
                  Wyrazy szacunku od wychowanka Konopy z okolic Narbutta i Wiśniowej!
        • antobojar Babuleńki.. ale z Terlikowskim, Cejrowskim no i.. 21.04.12, 00:52
          Zbawcą, z Don Maciorro pod rękę... aby ich bozia pobłogosławił, przed krucjatą na Rosję..
          • Gość: Katermann Re: Babuleńki.. ale z Terlikowskim, Cejrowskim no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 15:24
            piszesz babulenki.Pytam skad te emerytki mialy na przyjazd do Warszawy.RM nie sponsorowalo.A potem nie maja na lekarstwa i chleb bo hojnie oddaja na o.Rydzyka inwestycje.RM ma nadajniki pewnie na Uralu gdyz w hiszp. TV tylko mozna z Polski zobaczyc Trwam.A poza tem niech im o.opowie co robil w Niemczech.
            • ducks_arse Re: Babuleńki.. ale z Terlikowskim, Cejrowskim no 21.04.12, 18:27
              Gość portalu: Katermann napisał(a):

> piszesz babulenki.Pytam skad te emerytki mialy na przyjazd do Warszawy.RM nie s
              > ponsorowalo.A potem nie maja na lekarstwa i chleb bo hojnie oddaja na o.Rydzyka
              > inwestycje.RM ma nadajniki pewnie na Uralu gdyz w hiszp. TV tylko mozna z Pols
              > ki zobaczyc Trwam.A poza tem niech im o.opowie co robil w Niemczech.
              Jak to co!!! Wredne szkopy niesłusznie zarzuciły mu sekciarstwo i popędziło gdzie pieprz rośnie. On sam twierdzi że miał objawienie, wzywające go do powrotu do Polski.
          • Gość: falconer Re: Babuleńki.. ale z Terlikowskim, Cejrowskim no IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.12, 19:52
            Zbyszek, Jarek, Antonio wszyscy są z rydzykami, to ich ostatni wyborcy
        • asperamanka Re: hehe 21.04.12, 03:49
          kerkopithekion napisała:

> dokładnie o tym samym pomyślałam
          >
          > ale nawet jeśli to nie jest wpisowe, to i tak zbierze się może z tysiąc tych ma
          > szerujących
          > zdemenciałe babuleńki nie są takimi znowu podróżniczkami żeby z Bździnowa Dolne
          > go aż do samiuśkiej stolicy się telepać
          >

Słuchaj, moja była teściowa, rocznik 1933. Były teść, rocznik 1930. Ojciec mojego najlepszego przyjaciela, rocznik 1923. Nikt z nich, chodząc co niedziela do kościoła, Ojca Balneologa nie popiera. Mój miejscowy proboszcz przychodząc po kolędzie mówi, tez starszy, że się boi w niedzielę Tabernaculum otworzyć, bo jeszcze Kaczor wyskoczy. Wszystko Warszawiacy. To skąd ten Balneolog bierze wiernych?
          • makrama1 Re: hehe 21.04.12, 09:03
            asperamanka napisał:

>
            > Słuchaj, moja była teściowa, rocznik 1933. Były teść, rocznik 1930. Ojciec moje
            > go najlepszego przyjaciela, rocznik 1923. Nikt z nich, chodząc co niedziela do
            > kościoła, Ojca Balneologa nie popiera. Mój miejscowy proboszcz przychodząc po k
            > olędzie mówi, tez starszy, że się boi w niedzielę Tabernaculum otworzyć, bo jes
            > zcze Kaczor wyskoczy. Wszystko Warszawiacy. To skąd ten Balneolog bierze wierny
            > ch?

Bo linia podziału nie przebiega dokładnie według kalendarza.
            Moja Mama (1927) podpadła młodszej o pół pokolenia sąsiadce bo odmówiła podpisania się na liście poparcia dla kandydatury Jarosława w wyborach prezydenckich.
            Od faceta około czterdziestki usłyszałam, że zagłosuje na Jarosława. Głosowałby na Lecha bo to był mąż stanu.
            • Gość: warszawianka Re: hehe IP: *.04-118-73746f1.cust.bredbandsbolaget.se 21.04.12, 09:14
              A moja tesciowa - rocznik 1922 i do tego Warszawianka z Nowego miasta zwrocila uwage jednej z pisowych klientek na bazarku przy Bronieskiego aby nie prowadzila pisowej agitacji i nie straszyla PO bo tego nie powinien czynic swiatly obywatel - bylo to w dniu ostatnich wyborow lub dzien wczesniej. Czyta gazety oglada TVN24 ale nie nadal pisowej TVP1, uwaza Kaczorow za falszywych warszawiakow i uwaza, ze Polwstanie Warszawskie bylo zbrodnia przeciwko miastu, ludziom i w ogole Polsce. Spowodowane przez niecny desant z Wilenszczyzny nienawidzacy stolicy - ma na mysli niejakiego Montera. Ta dzis juz 90-latka ma bardziej sprawny umysl i osad sytuacji niz dzisiejsze 30-latki.
        • ducks_arse Re: hehe 21.04.12, 18:19
          kerkopithekion napisała:

> dokładnie o tym samym pomyślałam
          >
          > ale nawet jeśli to nie jest wpisowe, to i tak zbierze się może z tysiąc tych ma
          > szerujących
          > zdemenciałe babuleńki nie są takimi znowu podróżniczkami żeby z Bździnowa Dolne
          > go aż do samiuśkiej stolicy się telepać
          >

Chyba już dawno nie byłeś na wsi. Takiego prania mózgów jakie od dwóch lat robi KK, nie było nawet w czasach stalinowskich.
      • Gość: W5 Re: 100 tysięcy, to chyba wpisowe? IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 07:28
        jak będzie z 10 tys. to będzie dla nich wielki sukces - i to ściągniętych z całej Polski działaczy PiS i rydzyków
        • pn-ski gdzie logika? 21.04.12, 09:54
          <jak będzie z 10 tys. to będzie dla nich wielki sukces - i to ściągniętych z całej Polski działaczy PiS i rydzyków>

Państwo, czyli podatnicy, płaci na kościół, żeby kościół miał za co wynająć autobusy i przywieźć do stolicy 100000000 demonstrantów, którzy wystąpią gościnnie w antypaństwowej demonstracji.
        • pathos_phobos Re: 100 tysięcy, to chyba wpisowe? 21.04.12, 10:59
          Jak na te 10 tys będzie 1000 własnych zębów tez będzie dobrze.
    • Gość: Guest Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... IP: *.ip-point.pl 20.04.12, 20:11
      "Koncern Gazety Polskiej" .... Dobry kawał. Ale się ubawiłem.
      GP nie ma potrzeby niszczyć. Zjada już swój ogon.
    • Gość: wspominam Kiedyś to radzono sobie z tłuszczą IP: *.acn.waw.pl 20.04.12, 20:25
      Towarzysz Kociołek i generał Korczyński wiedzieli, co robić w takiej sytuacji!
      • krokus48 Re: Kiedyś to radzono sobie z tłuszczą 20.04.12, 20:40
        ściągają ludzi z calej Polski bo z Warszawy kazdy ma to w "wielkim" poważaniu :)
        • Gość: piernik z torunia. Wiosenny redyk IP: *.home.aster.pl 20.04.12, 20:46
          Beeeeeeeee.......
        • Gość: jacek tylko niech swiezych jajek przywioza i masla IP: *.speed.planet.nl 20.04.12, 20:48
          troche sobie kosztow odbija - a i Warszawiacy skorzystaja
          • asperamanka Re: tylko niech swiezych jajek przywioza i masla 21.04.12, 03:28
            Jedyny sposób w jaki to można skomentować to nie jajka i masło. Teraz moim zdaniem najsmaczniejsze są parówki marki Sokołów 93% mięsa. Jakieś 22 złote kilo, fakt że drożej niż "pyszna" szyneczka z Morlin, z Babuni, miesa 55%.

Do tego czeska musztarda Kremska firmy Pikant Ostrawa, do dostania nie powiem w jakiej sieci. Jakieś 2,50 duży słoik.

Chęć demonstrowania przechodzi.

Ale Ojciec Nasz któren jest w Toruniu pewnie teraz w Kanadzie jada w lepszym multipleksie . I tyle. ;-)
      • Gość: warszawianka Re: Kiedyś to radzono sobie z tłuszczą IP: *.04-118-73746f1.cust.bredbandsbolaget.se 21.04.12, 09:18
        byl takze niejaki general Karski - jego wnuki sa dzis w PiS-ie, nie mowie o Wildsteinie (dlaczego nie spolszczony wildsztajn - taki patriota podobno) i jego ubec..ch rodzicach, prawie 90 % pisowcow ma rodowod komuszy, mozecie to sobie sami sprawdzic. Kaczory takze przedstawialy sie jeszcze niedawno jako lewica nie mowiac juz o ich pracach magisterskich. Lenin jest dla nich wiecznie zywy.
      • ducks_arse Re: Kiedyś to radzono sobie z tłuszczą 21.04.12, 18:32
        Gość portalu: wspominam napisał(a):

> Towarzysz Kociołek i generał Korczyński wiedzieli, co robić w takiej sytuacji!
        Przy poparciu i błogosławieństwie towarzysza Rajmunda Kaczyńskiego.
    • Gość: wiaterek znów bydło protestuje?? IP: 69.31.103.* 20.04.12, 20:54
      może powinno przewietrzyć ten kraj z pisowskiej swołoczy?? Na Sybir może albo gdzieś gdzie inny klimat by mieli. Z kaczorem i jego przydupasami na pierwszym miejscu.
      • Gość: anna niegodny człowieku IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 22:26
        w Nowej Wielkiej Polsce nie bedzie miejsca dla złodziei, komuchów i sodomitów
        wolny kraj dla prawdziwych Polaków!
        • Gość: hyhyhyhy Re: niegodny człowieku IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.12, 22:50
          znaczy się katabasy będą wysyłani do Watykanu czy gdzie?
        • pis_busters Re: Wychodzi na to, że albo oni nas albo my ich na 21.04.12, 08:36
          Wychodzi na to, że albo oni nas albo my ich na Sybir !
          • antobojar T.C.H.Ó.R.Z. św.Tadeo z Akwenu(goetermalnego) swój 21.04.12, 08:56
            .. tłusty śmierdzący zadek ukrywa w Kanadzie...
            A tu taka piękna manifestacja...

youtu.be/gE2OjvyJmj
            • antobojar T.C.H.Ó.R.Z. .... powtórka linku! 21.04.12, 08:57
              youtu.be/gE2OjvyJmjE--

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."

"Relativity applies to physics, not ethics"
              Albert Einstein
        • Gość: warszawianka Re: niegodny człowieku IP: *.04-118-73746f1.cust.bredbandsbolaget.se 21.04.12, 09:25
          anna widze, ze skonczylas wlasnie czytac przeslanie Breivika do narodow swiata. Wiesz co to jest faszyzm nowoczesny? Wlasnie te opcje polityczna wspierasz, jestes na najlepszej drodze do popelnienia przestepstwa przeciwko ludzkosci - do niedawna dostalabys kare smierci za podburzanie przeciwko innym. Moze sie nawrocisz ale opusc polski (nie katolicki) Kosciol bo ten Cie zle prowadzi - do nikad.
        • pathos_phobos Re: niegodny człowieku 21.04.12, 11:01
          Gość portalu: anna napisał(a):

> w Nowej Wielkiej Polsce nie bedzie miejsca dla złodziei, komuchów i sodomitów
          > wolny kraj dla prawdziwych Polaków!

Chcesz zlikwidować większość PiSu?Nieładnie,nieładnie.
        • Gość: he he he Re: niegodny człowieku IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 07:26
          chyba Wolaków he he he
    • nessuno Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... 20.04.12, 21:45
      Rydzyk, ty czarna sukienkowa mendo. Przestań pluć i pier*olić o tej swojej ewangelizacji.
      Że tez taka kanalie ta ziemia musi nosić. Mam nadzieję,że koncesji nie dostaniecie,czego z calego serca życzę.
    • obywatel_nienumerowanej_rp Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy... 20.04.12, 21:56
      ... no chyba, że pieniądze rydzola będą maszerować... to może 100 tys. się uzbiera.
      Bo moherów jak zwykle przyjdzie 2-3% z zapowiadanej ilości.
      Hmmm... przyjdzie... to chyba zbyt dużo powiedziane...

A potem okolice krzaków w Łazienkach będą całe zasrane i zaśmiecone... bo przecież ta chodząca kato-talibska "kultura" gdzieś musi się wywnętrzyć...

.............................................................
      Co łączy rozbiory, wojny światowe, stalinizm, konkordat i wybór Kaczyńskich na premiera/prezydenta RP? Wszystkie te wydarzenia są formą okupacji narodu polskiego przez żądnych władzy zwyrodnialców.
      • nessuno Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy... 20.04.12, 22:01
        10/10 jak zwykle trafnie :-)
      • Gość: hmmm Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 07:48
        > A potem okolice krzaków w Łazienkach będą całe zasrane i zaśmiecone... bo przec
        > ież ta chodząca kato-talibska "kultura" gdzieś musi się wywnętrzyć...

I co płaczesz, każdy rolmen wie że dobre nawożenie to podstawa :D
      • sir_fred Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy... 21.04.12, 12:23
        No właśnie. Dlaczego miałoby przyjść 100 000, skoro TV Trwam oglądają może ze 4000...
        Poza tym tatko muchomorek bezczelnie łże, bo skoro obecnie oglądają go ci, co mają talerz i dekoder, ewentualnie kablówkę, to po wejściu nadawania cyfrowego dalej będą mogli go oglądać. Dalej będzie więc mógł sobie "ewangelizować" czy jak tam to sadzenie staruchów w dupala nazywają...
    • Gość: piston nergalem ich poszczuć;) IP: 31.178.125.* 20.04.12, 21:57
      nie byłoby nic zabawniejszego niż poorganizować wzdłuż trasy ich żałosnego marszu koncerty death-metalowe i pikniki harleyowców:)
      • kerkopithekion Re: nergalem ich poszczuć;) 20.04.12, 22:44
        genialny pomysł :D
        death-metalowcy i harleyowcy proszeni o pilne zgłoszenie pikników w ratuszu żeby potem nie było że się nielegalnie zgromadzili :D
      • Gość: warszawianka Re: nergalem ich poszczuć;) IP: *.04-118-73746f1.cust.bredbandsbolaget.se 21.04.12, 09:31
        piston -swietny pomysl, nalezy sie skryzknac online i po prostu tych ludzi wysmiac. Smiech to najlepsza bron. Oni smiechu nienawidza, kochaja wrzaski i placz.
        • Gość: dublin1983___Krk Re: nergalem ich poszczuć;) IP: 109.255.101.* 21.04.12, 09:57
          Skrzykniecie sie ? Nie badz smieszna , ich moze byc 100tys , a was lemingów moze kilkadziesiat.
          Wy nie istniejecie poza swiatem reżymowych mediów. Prawdziwa Polska to ta która przejdzie marszem w obronie jedynego medium nie kontrolowanego przez złodzieji i konfidentów , pardon - przez "elity" III RP.
          • pathos_phobos Re: nergalem ich poszczuć;) 21.04.12, 11:03
            Prawdziwa Polska,to tak,która pier.....i oszołomów.
        • Gość: piston Re: nergalem ich poszczuć;) IP: 31.178.125.* 21.04.12, 12:04
          Belzebub z Torunia mógłby nie wytrzymać i okazać swoją prawdziwą naturę - rycząc i pogując;)
    • nessuno A ja się pytam... 20.04.12, 21:59
      Jakim prawem ta PiSdzielska swołocz znów robi zadyme i burdel w tym umęczonym i tak mieście?
      • kerkopithekion Re: A ja się pytam... 20.04.12, 22:41
        a wiesz co by było jakby miasto nie dało zgody na marsz...?
        • nessuno Re: A ja się pytam... 20.04.12, 22:57
          kerkopithekion napisała:

> a wiesz co by było jakby miasto nie dało zgody na marsz...?
          >

Krzyżem by leżeli? W poprzek Alej jerozolimskich lub Marszałkowskiej?
          • kerkopithekion Re: A ja się pytam... 20.04.12, 23:12
            oj gorzej
            ruszyliby do ataku wspierani przez kiboli
            z pieśnią na ustach
            oczywiście ta pieśń to byłoby "sto lat" dla wielkiego przywódcy
            przywódca sam też by śpiewał do mikrofonu
            pomiędzy zaśpiewkami byłyby hasełka, typu "jarosławpolskęzbaw" czy inne takie
      • Gość: warszawianka Re: A ja się pytam... IP: *.04-118-73746f1.cust.bredbandsbolaget.se 21.04.12, 09:27
        nessuno - pisowcy po prostu sa zlymi ludzmi, lubia niszczyc a nie budowac. Niewazne jaka religie wyznaja, to jest typ zawistnego, zlego czlowieka. Juz dzien zaczynaja pewnie od przeklenstw.
        • Gość: dublin1983___Krk Re: A ja się pytam... IP: 109.255.101.* 21.04.12, 10:06
          Tak tak , to zli ludzie , nienawistni , co rano topią małe kocięta w worku i kopią psa , a to wszystko dlatego że nie chcą żeby jakaś "rada krajowa" nakazywała co mogą oglądać a czego nie.
          No co za bydlęta ! III RP im sie nie podoba ! , nie chcą pracować aż do śmierci za głodową pensję , nie chcą oglądać spektaklu afer których za chwile już "nie było" bo facet z PO tak powie w TV , ani pedałów latających z gołym tyłkiem na paradach i adoptujących dzieci , co pokazuje jacy są zacofani , bo normalna rodzina to przecież przeżytek.
          Na szczęście jesteście Wy , tzw "myślący i patrzący michnikiem" postępowcy. Wy wszystkich kochacie , oczywiście jak już tych "innych" się pozamyka za mowę nienawiści, a starych podda eutanazji żeby się nie męczyli.
          • grazka58 Re: A ja się pytam... 21.04.12, 12:26
            Dobre
    • jqu Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż 20.04.12, 22:02
      > Nie przepadam za Rydzykiem, ale pisanie w stylu "koncern "Gazety Polskiej"" alb
      > o koncern radia Maryja w koncernie notowanym na giełdzie i wartym miliardy jest
      > wątpliwe moralnie.
      A czym jest cały watykański kościół, jak nie globalnym koncernem, robiącym ciężkie pieniądze na sprzedaży "zbawienia"?
    • Gość: WAW Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.12, 22:02
      Błąd. dać im tę koncesję i cześć. normalny człowiek tego nie ogląda (mówię o politycznej części, religijna to co innego). A tak robią się męczennikami i robią wiochę w mieście. A ojcu biznesmenowi w to graj........
      • kamel_65 Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż 21.04.12, 01:00
        Tylko dlaczego mamy utrzymywać TV Sram za nasze pieniądze...
    • meinz Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... 20.04.12, 22:20
      Mam nadzieję że władze nie ulegną i nie wpuszczą na platformę tych OSZOŁOMÓW
    • Gość: poufneźródło 2 i pół tysiąca IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.12, 22:23
      Tyle przyjdzie...
    • Gość: anna mesjasz z torunia przybył aby was zbawić IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 22:24
      ci którzy zignoruja jego głos beda skazani na wieczne potępienie
      • Gość: he he he Re: mesjasz z torunia przybył aby was zbawić IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.12, 07:26
        razem z Jarkiem i Zbyszkiem he he he
    • ted_imigrant Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... 20.04.12, 22:49
      Dla stu tysięcy uruchamiać telewizję w multipleksie? Dziwne.
    • Gość: Polak nie wolak katabasowi brakuje 70 baniek IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.12, 22:54
      tu więcej to urządza marsze. Cegiełek już nikt nie chce kupować???
      oszust rydzyk powinien pierdzieć w pasiaki za swoje przekręty a nie marsze urządzać.
      • Gość: tia Re: katabasowi brakuje 70 baniek IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 18:05
        na Stocznię Gdańską cegiełki wziął i sobie przywłaszczył
    • sakral Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... 20.04.12, 22:58

1889 roku
      20 kwietnia urodził się pan Adolf Hitler
      a jutro marsz na Warszawę ludzi Kaczyńskiego
      • Gość: gość1810 Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż IP: *.aster.pl 20.04.12, 23:05
        Standardowo - przyjdą, przejdą, pokrzyczą i do domciu, bo zmęczenie a i żywinę trzeba oporządzić.
        Właściwie to te pisiorskie konwentykle powinniśmy zacząć traktować jako swego rodzaju couleur locale - i broń Boże się nimi nie przejmować, bo cóż oni mogą?
        Szkoda tylko, że nudni są jak flaki z olejem i jedyne co potrafią to wyklepać dwa, trzy zdania co z poradnika agitatora gazety wolskiej zapamiętali.
      • Gość: warszawianka Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż IP: *.04-118-73746f1.cust.bredbandsbolaget.se 21.04.12, 09:42
        sakral - u tych nawiedzonych ludzi nic nie dzieje sie bez "reki Panskiej". Niemiecki zakonnik Rydzyk, dzisiejszy krzyzak, i kochajacy Goebelsa i Stalina Jaroslaw moga wspierac tylko jedna opcje polityczna - faszyzm. Pasuja do nie jak ulal. Wlasnie przeczytalam w Dagens Nyheter (wczorajsze) artykul specjalisty w badaniu wspolczesnego faszyzmu na swiecie. Pisowcy pasuja jak ulal. Sa dwie glowne przeslanki: nadmierny nacjonalizm i podzial spoleczenstwa na dobrych i zlyc Polakow czy kogokolwiek. Pozniej sa mity, klamstwa - ta sama faszystowska czy komunistyczna retoryka, ktora wszyscy znamy i na co dzien u naszych pisowcow widzimy i slyszymy. Ktos w Polsce powinien takze sie ta dzisiejsza wersja faszyzmu zajac. Jakis cyngiel? Oni te partie wspieraja - mam na mysli pisowe gazety.
      • lukilukk Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż 21.04.12, 12:56
        sakral napisał:
        > 1889 roku
        > 20 kwietnia urodził się pan Adolf Hitler
        > a jutro marsz na Warszawę ludzi Kaczyńskiego

Znaczy że to następny marsz rocznicowy będzie.
    • snowbird1 Rzad musi powiedziec Kaczynskiemu i ferajnie... 20.04.12, 23:11
      ..wyraznie i prosto w twarz: ani stanu wojennego ani wyjatkowego
      wprowadzac nie chcemy ale jesli wy doprowadzicie do tego, ze
      struktury panstwa zaczna sie chwiac to bedziemy ten stan musieli
      wprowadzic i go wprowadzimy.
    • parzygniot_myszaty Słuchajcie opętańcy z Pisu 20.04.12, 23:15
      Już nigdy, a przenigdy Jarosław Polskę Zbaw premierem nie będzie, nie mówiąc o prezydenturze.
      • kerkopithekion Re: Słuchajcie opętańcy z Pisu 20.04.12, 23:22
        amen :)

swoją drogą piękny nick, congrats :D
        • Gość: asd jeb.ac pisiorów! kij im w ryj! IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 23:43
      • Gość: ---- bo co IP: *.de 20.04.12, 23:45
        kolejny raz sfałszujecie wybory?
      • stanos111 Re: Słuchajcie opętańcy z Pisu 20.04.12, 23:58
        Wsadzic kaczorka do worka i wyslac nad Smolensk zeby na brzozie wylondowal ...
        Dosc juz tych jego breni i marzen o prezydenturze, przeciez on maly i wredny w tej kaczej skorze...
      • Gość: gizmo Re: Słuchajcie opętańcy z Pisu IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 15:56
        Kłamczyński judzi Polaków przeciwko sobie
    • Gość: gostek Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.12, 23:27
      Jaruś,co podzielił Polaków i Tadziu,co podzielił katolików,pójdą ramie w ramie,by w przyszłości podzielić się władzą.NIEDOCZEKANIE!!!
    • Gość: o kur.wa marsz marsz za prawde i zbawienie IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 23:28
      bic lemingów z tvn-a!
      • pn-ski w Chrystusie o Chrystusie amen! 21.04.12, 10:11
        Gość portalu: o kur.wa napisał(a):
        > bic lemingów z tvn-a!<

Taki wpis to piękna motywacja do płacenia jeszcze więcej na Kościół.
        Niech żyje młodzież katolicka i jej światli nauczyciele. Rozpowszechnić ich przesłanie ewangelizacyjne na multipleksie. Dobrem zło zwyciężać!
    • Gość: ausukosti Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, może ... IP: *.sydskane.nu 20.04.12, 23:37
      Tylko Kaczyński może zaprowadzić porządek. Tuskacz i jemu podobne nieudaczniki i skorumpowane śmiecie musza odejsć.
      • kamel_65 Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż 21.04.12, 01:09
        Jak już siedzisz w Niemczech, to lepiej miej na oku swoich neonazistów.
        Naszego kanclerza Sutlera sami - wg prawa - osądzimy.
      • Gość: hmmm Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 08:02
        > Tylko Kaczyński może zaprowadzić porządek. Tuskacz i jemu podobne nieudaczniki
        > i skorumpowane śmiecie musza odejsć.

On już zaprowadzał porządek w Polsce, wraz ze św. Lechem. Tego jak i efektów to pewnie nie pamiętasz, bo wtedy w pieluchę jeszcze waliłeś.
      • Gość: warszawianka Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż IP: *.04-118-73746f1.cust.bredbandsbolaget.se 21.04.12, 09:46
        ausukosti no i prosze, juz mam dowod na prawdziwosc mojej tezy o wspolczesnym faszyzmie. Wlasnie sie odezwalej niecnoto, czystek Ci sie zachciewa i znanego nam z historii "porzadku" a pozniej Ty i Rydzyk wyslecie nas - no dokad? W zaswiaty o chrzescijanie.
      • Gość: W5 Re: Warszawski marsz o. Rydzyka: sto tysięcy, moż IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 17:50
        Kłamczyński już raz premierem był i nic mu nie wyszło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka