Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 12.05.12, 16:04 jak sie nie przewrocis,to sie nie nauczys... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wawa32 Re: Po co nam strefa kibica? W Wiedniu była prawi IP: *.home.aster.pl 12.05.12, 16:08 jak ktoś idący przed tobą, przewraca się na guanie, robisz to samo? Nie głosuj, nie zakładaj rodziny, proszę cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Po co nam strefa kibica? W Wiedniu była prawi IP: *.acn.waw.pl 12.05.12, 16:11 gratuluje porownania Warszawa wlasnie wchodzi w to samo guano ps.zapewne jestes tzw mlodym,wyksztalconym,z wielkiego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek W dodatku jest zapewne Januszem IP: *.aster.pl 12.05.12, 17:08 którego kręci komercyjna impreza w malowanie ryja w narodowe barwy, wpieprzanie jedynego słusznego cheeseburgera na stadionie, popijanie jednym słusznym browarem. Szalik godłem po jednej stronie, a po drugiej logo sponsora. Bilecik za jedyne 300 PLN, i to pod warunkiem, że "nasi" wyjdą z grupy na właściwym miejscu, jak nie to "Rodzina UEFA" odda część forsy, potrącając sobie 30% opłaty manipulacyjnej. A na meczu obowiązkowo na siedząco, żeby niezasłaniać tym, którym stadion pomylił się z teatrem. Bez sektorówek i przyśpiewek, coby nikomu nie zasłaniać i przeszkadzać w oglądaniu "widowiska", na które zjechali piłkarze zmęczeni całym sezonem. Jak mają zarobić restauratorzy cokolwiek, skoro w strefie kibica powstaje gigantyczny McDonald z gównem zamiast jedzenia? Bo przecież cheeseburgery z maca to nie jest jedzenie. Całe to euro to mamy chyba za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek errata IP: *.aster.pl 12.05.12, 17:09 Tak się zdenerwowałem, że napisałem "nie" z czasownikiem łącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: W dodatku jest zapewne Januszem IP: 178.73.49.* 12.05.12, 17:35 O, następny, któremu w ptasim móżdżku się nie mieści, że można przyjść na mecz po to, ŻEBY GO OGLĄDAĆ, a nie po to, żeby drzeć ryja, palić race i szmatami w "barwach" zasłaniać widok innym. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Re: W dodatku jest zapewne Januszem 12.05.12, 19:26 " A na meczu obowiązkowo na siedząco, żeby niezasłaniać tym, którym stadion pomylił się z teatrem. Bez sektorówek i przyśpiewek, coby nikomu nie zasłaniać i przeszkadzać w oglądaniu "widowiska", na które zjechali piłkarze zmęczeni całym sezonem. " A byłeś choć raz w życiu na stadionie światowej klasy? Pójdź sobie na mecz np. na stadion Manechester Utd i spróbuj siedzącym pozasłaniać lub pokrzyczeć k..wy w stronę przeciwnika - wyjdziesz szybciej niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contact_front Czyżby IP: *.aster.pl 12.05.12, 20:15 Oj ta, oj tam Byłem ostatnio na Arsenalu i nieźle sobie poskakałem i nikt mnie nie wyprowadził. I zawsze tak jest. I kurwów też się można tam nasłuchać. Chyba chodzimy na inne mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Re: Czyżby 13.05.12, 11:07 A siedziałeś w piątym rzędzie od boiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: W dodatku jest zapewne Januszem IP: *.aster.pl 12.05.12, 23:12 > A byłeś choć raz w życiu na stadionie światowej klasy? Pójdź sobie na mecz np. > na stadion Manechester Utd i spróbuj siedzącym pozasłaniać lub pokrzyczeć k..wy > w stronę przeciwnika - wyjdziesz szybciej niż myślisz. Owszem, masz rację. Z tego co widać na relacjach telewizyjnych z ligi mistrzów, na Manchesterze tak jest, a przynajmniej na długiej trybunie. Pytanie, czy to jest pożądany stan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: W dodatku jest zapewne Januszem IP: *.aster.pl 12.05.12, 23:17 A kto mówi o racach? Mam tylko uwagę. Po co chodzisz na stadion? Żeby oglądać jak twierdzisz, czy żeby dopingować? Czy uważasz za dopingowanie siedzenie i wpie...nie popcornu? Uważasz, że nasi są tak dobrzy, że nie potrzebują dopingu, i wystarczy im, że będziemy ich oglądać? A fala meksykańska i inne piknikowe zachowania nie dodają piłkarzom otuchy natomiast fajnie wyglądają w TV. Przyśpiewki - wręcz przeciwnie, bo czasem kurna ktoś przeklnie, albo nie daj boże wyrazi swoją negatywną opinię o drużynie przeciwnika albo o pracy sędziego. Aaa, jak nasi będą przegrywać 0:2 to w 85 minucie wyjdziesz pewnie żeby być pierwszym do wyjścia? Na tym euro nawet nie będzie komu zaśpiewać "pazie na razie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi w tej strefie odbedzie sie integracja w/g Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 17:26 mlodzi wyksztalceni entuzjasci z wielkich miast i wyznawcy pojednania w/g modelu Tuska zostana przecwe.lowani przez tlum pijanych ruskow odtwarzajac postawe Donka ktory zostal zapakowany centralnie w anus przez pojednanych kagiebowcow z ekipy Putina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: w tej strefie odbedzie sie integracja w/g Tus IP: 178.73.49.* 12.05.12, 17:38 No, widzę, że kręcą cię wizje pakowania w anus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanPrezesa Re: w tej strefie odbedzie sie integracja w/g Tus IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 12.05.12, 17:43 Haha, widzę że sie odezwał kolega z PiSu i to z doświadczeniem anusowym.. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiboL Re: w tej strefie odbedzie sie integracja w/g Tus IP: *.play-internet.pl 13.05.12, 09:33 Idź lepiej obciągnij Grodzkiemu lewacka ruro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan filuta Re: w tej strefie odbedzie sie integracja w/g Tus IP: *.artnet.pl 12.05.12, 19:32 Filut trafiłeś w samo sedno :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: w tej strefie odbedzie sie integracja w/g Tus 13.05.12, 01:27 He, he, Filut jest w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Strefa kibica=strefa reklam IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.12, 17:40 Przeciez w strefach kibica chodzi przede wszystkim o to zeby sponsorzy mogli bombardowac kibicow swoimi reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Warszawa też sie świetnie przygotowała na ełro IP: 178.73.44.* 12.05.12, 18:26 takich atrakcji jak w stolicy to kibice z Europy nie znajdą nigdzie-rozkopane,sparalizowane miasto,zamkniete mosty,nie działająca komunikacja w okolicy stadionu [ bo moze ktoś wpasc pod koła...]. jedno jest pewne-ci ludzie wiecej tu nie wróca,bo po co? jest tyle pięknych i normalnych miejsc na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Re: Warszawa też sie świetnie przygotowała na ełr 12.05.12, 19:32 Bo całe Euro jest przereklamowane, otóż nie wszyscy interesują się piłką nożną, a śmiem twierdzić, że większość poważnych ludzi nią się nie interesuje. Przyjedzie jednorazowo mnóstwo kibiców na tanie piwo i 'dziewczynki', po czym wyjedzie i nigdy nie wróci, bo właściwie co takiego atrakcyjnego jest w stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Warszawa też sie świetnie przygotowała na ełr IP: *.acn.waw.pl 12.05.12, 19:36 bo właściwie co takiego atrakcyjnego jest w stolicy? noooo... mamy jedyna w swoim rodzaju pania prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13f Re: Warszawa też sie świetnie przygotowała na ełr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 20:11 ale nawet obowiązki bufetu przejmuje na czas tej degrengolady McDonald's... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kość Po co nam strefa kibica? W Wiedniu była prawie ... IP: *.centertel.pl 13.05.12, 06:26 po to aby pijane tłumy zdemolowały miasto! mam w nosie euro, mistrzostwa w lekkiej atletyce i olimpiady to jest to co powinna mieć Warszawa! Odpowiedz Link Zgłoś
zmija0480 Będą tzw. ustawki w strefach kibica? 13.05.12, 07:38 Bijatyki na gołe pięści, kastety i cięższy sprzęt, tak jak kibice często mają w zwyczaju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiboL Re: Będą tzw. ustawki w strefach kibica? IP: *.play-internet.pl 13.05.12, 09:31 ssij pałę ssij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huligan silesia Re: Będą tzw. ustawki w strefach kibica? IP: *.aster.pl 13.05.12, 13:53 Nie napinaj się bo wpadnie Śląsk i dostaniesz w czajnik albo z kujawiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytmarek Chleba Zamiast Igrzysk 13.05.12, 12:38 10 czerwca protestujemy przeciwko antyspołecznej polityce rządu! www.facebook.com/chlebazamiastigrzysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadybiaczek Po co nam strefa kibica? W Wiedniu była prawie ... IP: *.home.aster.pl 13.05.12, 13:34 Kompletna bzdura, też byłem w Wiedniu. I w opisywanej strefie obejrzałem tam z przyjaciółmi dwa mecze: Włochy-Rumunia i Holandia-Francja, które były rozgrywane 13 czerwca, dzień po remisie z Austria naszych. Wrażenia? Strefa nabita ludźmi, kulturalna zabawa, drożyzna (niestety). Ale ludzi nie brakowało. Innego dnia oglądaliśmy mecze w knajpie i też było spoko. Mam wrażenie, że kolega co najwyżej do płotu strefy podszedł, coś mu się tam zdawało i poszedł sobie, a teraz wypisuje takie bzdety, że pusto było. Ogarnij się leszczu ogródkowy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś