Dodaj do ulubionych

Czy będzie tęcza na Uniwersytecie?

IP: *.acn.waw.pl 30.05.12, 20:08
nie zawiśnie, a nawet jeśli to nie na długo :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Student UW Czy będzie tęcza na Uniwersytecie? Wniosek już ... IP: *.play-internet.pl 30.05.12, 20:58
      Zdecydowanie NIE. To jest hańba dla naszego uniwersytetu.
      Student UW
      • Gość: Kris Brawo Pani Rektor! Jestem dumny z UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 23:39
        Jeszcze by tego brakowało, by pederastia wywieszała swoje brudne gacie...
        • Gość: p_p Re: Brawo Pani Rektor! Jestem dumny z UW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 08:09
          A detalicznie kim jest ten "jej perfekcyjność"? I doktorantem jest ono w jakiej mianowicie dziedzinie?
    • najlepszygeorge Przesada. 30.05.12, 21:06
      Są pewne granice, uniwersytet nie będzie wywieszał jakiejś bliżej nieokreślonej flagi tylko dlatego, bo jakaś grupka czuje się dyskryminowana. Jeżeli dokotrant UW tego nie rozumie to po prostu ręce opadają.
      • billy.the.kid Re: Przesada. 30.05.12, 21:31
        rodzicu studenta, czy chcesz zeby twój syn został KArTOfLEM????
        • fabrizio_ravanelli Re: Przesada. 30.05.12, 23:54
          Lepiej być kartoflem niż parową.
      • Gość: tia Re: Przesada. IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 07:27
        niestety lobby gejowskie coraz śmielej sobie poczyna
    • Gość: kapt ja nie prosilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 21:40
      ja nie prosilem... "studenci prosili" jest bardzo duzym naduzyciem. Mam wielu znajomych gejow i ani jeden z nich nie popiera tego idotyzmu zwiazanego z teczowymi flagami. Orientacja seksualna to jedno, idiotyzm i zalosne proby zwrocenia na siebie uwagi to drugie
    • robot_humano Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlaczego? 30.05.12, 21:48
      Cyt: "Ale tęczowa flaga to nie tylko symbol ruchu gejowskiego, symbolizuje też pokój. "
      Swastykę powieście, przynosi szczęście.
      • Gość: stop_anusom Brawo! żadnych szmat tęczowych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 22:09
        niech paligłup z bidroniem wywieszają, a najlepiej w anusa wsadzą i paradują
    • Gość: ML 4 czerwca będzie obchodzony Światowy Dzień IP: 178.73.48.* 30.05.12, 22:12
      ...Bzykania Kóz! W zwiazku z tym -My - miłośnicy bzykania kóz, prosimy władze UW o wywieszenie naszego symbolu - fioletowej flagi z kozim bobkiem. Flaga ta jest nie tylko symbolem ruchu bzykających te sympatycznych czworonogi w kakao, ale również symbolem pokoju w galaktyce! Mamy nadzieję, że władze UW popierając naszą inicjatywę okażą solidarność z naszą dyskryminowaną mniejszością.

Wolna miłość z kozami dla wszystkich!
    • majaa Re: Czy będzie tęcza na Uniwersytecie? 30.05.12, 23:05
      Po pierwsze, nie "studenci prosili", tylko jeden nieogarnięty doktorant, który zdaje się uważa, że Uniwersytet to sznur na pranie, na którym można sobie wywieszać, co się komu podoba. Zamiast marnować czas na parady z piórkiem w tyłku, przysiadłby lepiej nad doktoratem. Kolejny jajogłowy "zbawca świata", psia mać!
    • Gość: eM Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlaczego? IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 00:01
      Jestem za paradą, ale cieszę się że instytucje państwowe, przynajmniej teoretycznie, są ideologicznie neutralne.
      Teoretycznie, bo tak na prawdę obchodzi się w tych instytucjach święta jednego wyznania i pieczętuje się takie zachowania tradycją, ale ja nie o tym.

Niech gejowska flaga powiewa nad paradą! Niech polska flaga powiewa nad instytucjami!

Natomiast boli mnie, jak deprecjonowane są barwy narodowe.
      Większość społeczeństwa nie odróżnia flagi od bandery, proporca czy biało-czerwonej szmaty. - To co wisi na domach w dni świąt państwowych woła o pomstę do nieba! Np. na biało-czerwonym tle orzeł z podpisem POLAND.

Krew mnie zalewa gdy widzę, naszą flagę państwową wiszącą od miesiąca na niektórych elewacjach. Te flagi są brudne i poszarpane. Zero szacunku!

Nie ma we mnie zrozumienia do obwieszania swoich samochodów flagą Polski... Mało prawdopodobne by w każdym oflagowanym pojeździe podróżował prezydent lub premier, z oficjalną wizytą.
      No i powody obwieszania się państwowymi barwami zakrawają na co najmniej wykroczenie - mecz piłkarski....
      Są zasady wywieszania symboli państwowych.... Tak ciężko je zrozumieć?
    • Gość: Lucek Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlaczego? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.12, 00:40
      Jakim prawem pe-dalskie flagi wiszą dzisiaj wdłuż całej al. KEN na Ursynowie?
      • Gość: anna Re: Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 08:25
        takim prawem, że burmistrz urysnowa nie jest homofobem. niestety jest homofobem prezydent warszawy
        • Gość: ja Re: Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlac IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 22:05
          to może zamiast krzyży w miejscach publicznych powiesimy tęczowe flagi? To że ktoś nie chce promowac czegoś nie oznacza że wolno go nazywac homofobem. Narzucacie coś większści w imie równości i tolerancji...
    • Gość: filut z Pragi Mozecie wrocic stad w trumnie jak naucza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 00:48
      murzynek z UK - pewnie wie jak skonal Sajmon Mol zakatowany przez faszystowski wirius hifa

na szczescie ten bojownik o wolnosci i demokracje zdazylprzekazac to ze stu glupim dupom z antify ktore dalej poniosa tego HIVa, zanim sajmon zostal zakatowany przez podstepnego wirsua z laboratoriow CIA

ale sajmon oddal zycie za rzodanie wirusa HIVa - za co odda zycie Col? chyba za duza alpagie i dwa piwa jak na durnego czarnego angola przystalo
    • Gość: mieszkaniec Takie spędy podsycają tylko nienawiść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 04:30
      A ta zawsze kiedyś pęka...
    • Gość: Ally Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlaczego? IP: *.home.aster.pl 31.05.12, 04:51
      i dobrze!! nie zgadzam się my moja uczelnia brała w tym jakikolwiek udział!!
      • Gość: wojtek Re: Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 08:20
        a ja bardzo żałuję. byłbym dumny z tęczowej flagi na mojej uczelni. jako gej nie czuję się równo traktowany w Polsce. władze UW, który jawi się jako miejsce otwarte dla wszystkich, powinny dać jasny sygnał: "jesteśmy z wami".
    • Gość: ADAM Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 04:55
      Uniwersytet jest uczelnia autonomiczna i ma swoje obowiazki a nie spelniania cudzych zachcianek!!!!!!!!!!!! Ile mamy organizacji w Warszawie i kazda ktora spaceruje po Warszawie cos by chciala???
    • Gość: Yolt Ach, temat pracy u podstaw... IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 07:53
      Przykład idzie z góry... Może nikt by jednak nie umarł czy tam nie dostał sraczki gdyby na jeden dzień flaga zawisła...
    • Gość: j Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlaczego? IP: *.ip-p13.gni.pl 31.05.12, 08:38
      dzięki widzę że są normalni ludzie w tym kraju katolicy, a wyznający prawo natury i czerpiący z chrześcijańskich korzeni, gazeta jak zwykle sieje demagogię, nie chcemy tej parady, jest to nieeleganckie ładnie mówiąc jak się nie podoba to fora ze dwora, nie chcemy w naszej ojczyźnie takich parad wyrażam stanowczy protest, won jak się nie podoba normalność to wyjeżdżajcie nikt za wami nie będzie płakał leczcie się zboczeńcy a nie wymuszajcie na nas normalnych zgodę na wasze sprośne idee!
    • Gość: Łukasz Uniwersytet nie wywiesi kolorowych flag. Dlaczego? IP: *.va-router.com.pl 31.05.12, 08:44
      Mam gdzieś co kto sobie gdzie wkłada ale powiedzcie mi jedno... kolo który nazywa siebie "Jej perfekcyjność" chce być poważany i szanowany ? Po jakiemu te LGBeki myslą ?
    • wlodzimierz.ilicz STOP zboczeniom na Uniwersytecie Warszawskim. 31.05.12, 12:04
      Studencie, czy chcesz być nagabywany przez pederastwów?
      Rodzicu studenta, czy chcesz aby twój syn został pedałem?
      Rodzicu studentki, czy chcesz aby twoja córka została lesbą?
      • Gość: pielęgniarka Re: STOP zboczeniom na Uniwersytecie Warszawskim. IP: *.ip.jarsat.pl 31.05.12, 19:38
        Spokojnie, pan doktor zaraz przyjdzie, da tabletki i wszystko będzie dobrze.
        • Gość: aaa Re: STOP zboczeniom na Uniwersytecie Warszawskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 19:39
          > Spokojnie, pan doktor zaraz przyjdzie, da tabletki i wszystko będzie dobrze.

o jak fajnie, że potrafisz mówić do siebie.

Pedały WON z przestrzeni publicznej, do swoich d0p !!!
          • Gość: pielęgniarka Re: STOP zboczeniom na Uniwersytecie Warszawskim. IP: *.ip.jarsat.pl 31.05.12, 19:44
            Nie ekscytuj się tak, bo jeszcze żyłka ci pęknie ;).
            • zuzbiel Re: STOP zboczeniom na Uniwersytecie Warszawskim. 31.05.12, 22:18
              Uniwersytet nie jest od solidaryzowania się z mniejszościami...

aleksanderdzoga
    • ritzy Jest pare nazwisk, ktore nalezy zapamietac 01.06.12, 00:25
      Chodzi o dziennikarzy GW.

A zatem: jesli mowa o kwestiach obyczajowo-spolecznych, to pod zadnym pozorem nie wolno brac na serio artykulow Karpieszuka i Dubrawskiej. To sa specjalisci od Dni Cipki i tfurczosci skłotersow.
      Ich nieslychanie niski poziom intelektualny, rozbrat z realiami, przeklamania (tak jak tu - "Studenci UW poprosili...", Natomiast normalny dziennikarz napisal by: "grupka studentow..."), postrzeganie swiata z pozycji przymulonego lewactwa powodują, ze ich teksty nie oddaja rzeczywistosci, a jedynie stan ducha autorow. Tym samym nie pelnia roli informacyjnej, ale agitacyjna.

Podobnie jesli mowa o pilce noznej, to na czolo kompletnie niewiarygodnych pismoli wysuwa sie Dybalski Kuba. Cyngiel na uslugach postempu sportowego.

Proponuje stopniowe rozbudowywanie tej listy, tak aby mniej zorientowani czytelnicy wiedzieli z kim maja do czynienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka