Dodaj do ulubionych

Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków

IP: 178.73.49.* 08.06.12, 12:18
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: polak Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.12, 12:26
      welcom in poland
      • Gość: aka Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.12, 12:30
        welcome TO Poland, kretynie
        • Gość: Andrzej spokojnie żadnej wojny nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 12:37
          nie ma się z kim bić
          • Gość: emigracyjny Re: spokojnie żadnej wojny nie będzie IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.12, 21:51
            ciesze sie ze nie mieszkam juz w <polsce i nie musze sie wstydzic za huliganow polskich :)

emigracyjny.blogspot.de/
            • asperamanka Re: spokojnie żadnej wojny nie będzie 08.06.12, 23:02
              No fakt. czterech Ruskich na dwóch Turków, i o dziewczynę, to jeszcze jakoś w normie się mieści. Jeśli tylko sobie mordy obili, to w ogóle niepotrzebnie policję w to było mieszać. Ale dziesięciu Polaków/Polek na jednego Greka, to upadek obyczajów. I bez ironii to piszę.
        • Gość: chyzy ruj Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.12, 12:52
          sPOkojnie.
          przykład idzie z góry. Było już "feel LIKE at home"
          jest "Dear futball fans"
          www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/619932,Minister-Mucha-zrobila-blad-witajac-kibicow-
          Porażka, hehe
      • Gość: Belf Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 12:49
        Welcome to Poland!
      • Gość: Anglik Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.12, 13:42
        Welcome TO Poland to be precise
    • zewszad_i_znikad Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu 08.06.12, 12:31
      A co, teraz miasto tylko dla kiboli?

A tytuł trochę nieucziwy, bo nie tylko Rosjanie pobili Turków, ale i Polacy Greka. W dziesięcioro na jednego - to już nie tylko przestępstwo, ale i wstyd z punktu widzenia "chuligańskiego honoru".
      • Gość: niespodziewany Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 17:17
        BEZ HONORU <BEZ AMBICJI ............wp...ac ZE STOLICY>>>>>>>>>>>>>.
    • Gość: animal Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.31.82.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.12, 12:34
      Co tu wyjaśniać. Do aresztu wszystkich i pod sąd , bo inaczej będą kolejne incydenty tego typu i będzie ich coraz więcej jak chamstwo zobaczy ze polska policja i wymiar sprawiedliwości są tak pobłażliwe ze muszą najpierw znać powody... Polacy już wiedzą co może wymiar sprawiedliwości...
      Chcecie porządku na euro ? Przestępstwa bezwzględnie ścigać, aresztować i pod sąd. Powód chyba nie jest istotny tak jak fakt zniszczeń na 3,5k(przestępstwo) lub pobicia (również przestępstwo)
      • Gość: lili Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: 80.50.231.* 08.06.12, 12:35
        heh, polska gościnność?
      • Gość: niespodziewany Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 17:19
        ta,,,aresztowac wszystkich bokserow, karatekow , ragbysci tez sie tluka .w ogole tylko wielmoznym dac prawo wstepu,czyz nie o to wlasnie chodzi .........przekrety na setki milionow , i jeszcze darmowe bilety ( oh sory vipowskie) na meczyki..................
    • Gość: Polak ot kibolskie bydło IP: *.de 08.06.12, 12:34
      Tacy są kibole wszelkich nacji. Nie ma sensu podawać narodowości.
      Ot dzicz kibolska. Żaden turysta nie zrobiłby takiej chamówy na gościnnych występach.
      Po euro pewnie będziemy liczyć tylko straty.
    • Gość: Mokotów Zaczęło się IP: *.cable.net-inotel.pl 08.06.12, 12:36
      Wystartowało EURO 2012 nad Wisłą.

krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11888095,Mogl_stracic_noge__Brutalny_najazd_pseudokibicow_na.html
    • Gość: gość 4 Rosjan i od razu równowaga GW 10 Polaków.... IP: *.toya.net.pl 08.06.12, 12:37
      ......
    • Gość: adas Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.12, 12:38
      oj tam oj tam wielkie ajwaj :D
      za kryzys grekow pobili :D i tyle
      .
      .
      .
      .
      ..
      .
    • Gość: Pl-Gr Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.49.243.129.dsl.dyn.forthnet.gr 08.06.12, 12:47
      jestem Polką, od 6 lat mieszkam w Grecji, miałam w raz z przyjaciółmi iść do baru obejrzeć mecz, niestety WSTYD się teraz każdemu nowemu przyznać, że jestem z Polski, WSTYD mi że jestem Polką, WSTYD mi za was rodacy !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: fds Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 13:32
        Oj już się nie zesikaj z emocji. Wszędzie są bandyci, w tej twojej Grecji też. Jak ci tak wstyd, możesz powiedzieć, że jesteś Hucu. I tak pewnie nikogo to nie obchodzi.
      • Gość: nakręcany_czołg Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 13:53
        idiotka

jak chcesz to się wstydź przed tymi nierobami i zadymiarzami okradającymi sklepy. co kto lubi
      • Gość: Jarhead Ojojoj... IP: *.home.aster.pl 08.06.12, 17:33
        A jak tam lustro? W lustro nie wstyd ci spojrzeć?

Robisz aferę z chuligańskiego napadu, sprawnie spacyfikowanego przez Policję.

W w ubiegłym roku, w knajpie, w Salonikach ukradli mi portfel. Mam znienawidzić z tego powodu Greków i Grecję?

Wrzuć na luz panna.
      • Gość: kiko Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.12, 11:54
        ojejejejej ale tragedia, drama queen jest wstyd za rodaków.;))
    • Gość: Gosc987 Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.12, 12:57
      Cytat tytułu artykułu:
      Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków

drugi cytat z treści artykułu:
      Do drugiego incydentu doszło kwadrans po północy na placu Piłsudskiego, dziesięcioro młodych Polaków - trzy dziewczyny, siedmiu chłopaków, wszyscy w wieku 16-25 lat pobiło kibica z Grecji. w obydwu sprawach trwają wyjaśnienia policji, co się wydarzyło i z jakiego powodu.
      ....................................
      Proszę, proszę jak gazeta odkrywa nam wszystkim publicznie jej prawdziwe oblicze.
      Jak ma się tytuł artykułu do drugiej części czyli zacytowanego drugiego cytatu z artykułu?
      Gazeta powinna nam tu wyjaśnić jaki cel chce osiągnąć tym tytułem? To razi ewidentnie w oczy i zakrawa na celowe podjudzanie do nienawiści.
    • snowb-all Ci rosjanie na pewno zostali sprowokowani 08.06.12, 13:02
      a ci Polacy co pobili, to na pewno pisowscy kibole
      • Gość: dobrzewiem Re: Ci rosjanie na pewno zostali sprowokowani IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.12, 15:12
        To oczywiste. Tak PISowcy witają turystów.
        • jwarenn Re: Ci rosjanie na pewno zostali sprowokowani 08.06.12, 16:59
          Gość portalu: dobrzewiem napisał(a):

> To oczywiste. Tak PISowcy witają turystów.
          Nie mogę się już doczekać , kiedy Goowniana puści news'a , że podżegał Jarek, a bejsbole dostarczyli Maciarewicz z Hoffmanenem.
          • Gość: kokospoko Re: Ci rosjanie na pewno zostali sprowokowani IP: *.hsd1.wa.comcast.net 08.06.12, 17:07
            jwarenn napisał:
            > Nie mogę się już doczekać , kiedy Goowniana puści news'a , że podżegał Jarek, a
            > bejsbole dostarczyli Maciarewicz z Hoffmanenem.

nie musisz czekac. Materialy propagandowe znajdziesz na waszej stronie:

solidarni2010.pl/n,3392,15,materialy-na-euro-2012-sciagnij-wydrukuj-rozdaj.html
    • Gość: radio Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.ec.europa.eu 08.06.12, 13:05
      Jakos nie pamietam by zazety tak sie rozpisywaly jak NIemcy na MS 2006 bili polskie ridziny z dziecmi albo Ulsterczycy atakowali Polakow w Belfascie.... Czyzby pojecie sprawiedliwosci nie istnialo?
    • Gość: blu 12 czerwca to rosjanie będą pragnieniem a polacy.. IP: *.cwd.waw.pl 08.06.12, 13:54
      12 czerwca to rosjanie będą pragnieniem a polacy SPRITE'm !
    • Gość: dziadek Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: 91.232.175.* 08.06.12, 14:41
      Jażeli Turcy to daję głowę, że chcieli Rosjan oszukać.
    • 2bjp3 Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków 08.06.12, 15:16
      Tych gnoi z pl. Piłsudskiego, którzy w 10 na jednego pobili Greka to znam. To PISowska młodzieżówka. Stali bywalcy miesięcznic na Krakowskim Przedmieściu.
      • Gość: gość portalu Na drugi raz nie pozwalaj dzieciakom tak późno z IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 16:24
        domu wychodzić. Jak widzisz wszystkim nam wstydu nastrzelały.
    • hdtvpolska Rosjanie są wysportowani, sprawni. 08.06.12, 15:23
      Dali więc nauczkę śniado-cerowym handlowcom w samym sercu wawy.
      Mnie tam się ta reakcja podoba.

Poszło o wydaniue reszty ?
      Czy o słąbą jakość potraw ?
    • Gość: drMuras GW złapana na kłamstwie :) IP: *.icpnet.pl 08.06.12, 16:37
      www.wykop.pl/link/1165325/klamstwa-wyborczej-na-przykladzie/
    • Gość: /b/ A gdzie Niemcy?! IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 20:06
      Czekamy na niemieckich lewaków.

Ich GW obroni!
    • Gość: filut z Pragi Ruskie w tuszczej guberni czuja sie jak w rodinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 20:13
      kura nie ptica Polsza nie zagranica - ruski lokaj Tusek z Bufeciarskim przydupiarstwem robi wszystko zeby wpisac sie w ta tradycje partii komunistycznej

w koncu ruskie lapowki, ubeckie teczki ktore trzymaja na smyczy polowe Platformy oraz zwykle wlazidupstwo wrodzone tej ferajnie powoduje ze Tusek wylize rowa ruskom zanim pomysli zanim cos zrobic
      • Gość: gość portalu Re: Ruskie w tuszczej guberni czuja sie jak w rod IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.12, 20:38
        fiucie z Pragi, zapamiętaj: "kurica"
    • Gość: wrocil z meczu patologia IP: *.rybnik.vectranet.pl 09.06.12, 04:01
      dziady i inne wynalazki.skaczcie piep..o Kaczynskich najezdzac Smude i cala reprezatacje WY jestescie dla mnie zwykle pajace zreszta nie tylko dla mnie. Polityke mam w dupie , nasi zagrali LADNIE . A WY Legia i Polonia to gdzie ? inni bawaia sie w WASZYM miescie wiecie co i jak nie? GKS JASTRZEBIE O.B.P.N.S
    • artson0 Rosjanie pobili się z Turkami. Poszło o dziewczynę 09.06.12, 09:15
      Wróciłem do domu z pracy 00.30,W-wa zrujnowana, pani Gronkiewicz prezydent Wa-wy nie nadaje się do tego co robi jednym słowem dała ciała po raz kolejny i już bym nie chciał jej nigdy oglądać bo niby za co za zdemolowaną Wa-wę?,za bród i smród wszędzie?, siki i odchody w każdym zakąktku centrum?, za fakt że śmieci tyle że trawników nie widać?, za fakt że nie było prohibicji i alkohol się lał wszędzie? jeszcze wiele by tu wyliczać.
      Gnębię służby ochrony itp., które organizowały "strefy kibica" bo mieli nie wpuszczać pijanych a tym czasem jak to wyglądało? ... Mała plastykowa buteleczka do kosza nie wolno, trąbka u kibica do kosza nie wolno (jak odprawa na lotnisku) wejść, pijany i to na dodatek w większości nie-pełnoletni ledwie wtaczał się do strefy dlaczego nie - proszę wejść a w przerwie meczu co? Uraaa... Sklepy, puby, restauracje - aby zakupić przysłowiową "kratę alkoholu" no bo jak i oczywiście wrócić ze sztabem zdobytych kolegów do strefy ledwo przytomnym - takie są fakty i to na co ta Pani pozwoliła po raz kolejny.
      Pani Prezydent już wysłała aneksy do Warszawiaków o kolejne podwyżki bo ktoś musi zapłacić za sprzątanie prawda? Pani Prezydent ostatnie podwyżki robiła 3-mce temu teraz znów brak mi słów na tą kobietę i tak od paru lat.
      Boję się co będzie podczas przemarszu Rosjan 12.06.2012 czy już podwyżki do mieszkańców wysłane?
      Nie dziwne jest że każdy w ratuszu Ją lubi dlaczego nie, jeśli daje się "soczystą" premię pracownikowi aby "nie szczekał" dlaczego nie poprze swojej Pani Prezydent m-sta Warszawy aby nie stracić pracy i tego co ma? A mieszkańcy? Zapłacą - podwyżki, sprzątanie bałaganu, obsługę służb Policji i innych - jako prezydent miasta oceniam ją na mniej niż 0 a stoją za mną setki mieszkańców, którzy tak pięknie wygwizdali tą panią na wielu imprezach, panią która mówi „zorganizowałam dla Warszawiaków” brak mi słów…
      • wellon @artson0 09.06.12, 10:52
        a ty już wszędzie musisz pisać to samo ? OGARNIJ SIĘ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka