Gość: gościu IP: 178.73.49.* 08.06.12, 12:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polak Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.12, 12:26 welcom in poland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.12, 12:30 welcome TO Poland, kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej spokojnie żadnej wojny nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 12:37 nie ma się z kim bić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigracyjny Re: spokojnie żadnej wojny nie będzie IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.12, 21:51 ciesze sie ze nie mieszkam juz w <polsce i nie musze sie wstydzic za huliganow polskich :) emigracyjny.blogspot.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: spokojnie żadnej wojny nie będzie 08.06.12, 23:02 No fakt. czterech Ruskich na dwóch Turków, i o dziewczynę, to jeszcze jakoś w normie się mieści. Jeśli tylko sobie mordy obili, to w ogóle niepotrzebnie policję w to było mieszać. Ale dziesięciu Polaków/Polek na jednego Greka, to upadek obyczajów. I bez ironii to piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyzy ruj Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.12, 12:52 sPOkojnie. przykład idzie z góry. Było już "feel LIKE at home" jest "Dear futball fans" www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/619932,Minister-Mucha-zrobila-blad-witajac-kibicow- Porażka, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belf Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 12:49 Welcome to Poland! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglik Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.12, 13:42 Welcome TO Poland to be precise Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu 08.06.12, 12:31 A co, teraz miasto tylko dla kiboli? A tytuł trochę nieucziwy, bo nie tylko Rosjanie pobili Turków, ale i Polacy Greka. W dziesięcioro na jednego - to już nie tylko przestępstwo, ale i wstyd z punktu widzenia "chuligańskiego honoru". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespodziewany Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 17:17 BEZ HONORU <BEZ AMBICJI ............wp...ac ZE STOLICY>>>>>>>>>>>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.31.82.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.12, 12:34 Co tu wyjaśniać. Do aresztu wszystkich i pod sąd , bo inaczej będą kolejne incydenty tego typu i będzie ich coraz więcej jak chamstwo zobaczy ze polska policja i wymiar sprawiedliwości są tak pobłażliwe ze muszą najpierw znać powody... Polacy już wiedzą co może wymiar sprawiedliwości... Chcecie porządku na euro ? Przestępstwa bezwzględnie ścigać, aresztować i pod sąd. Powód chyba nie jest istotny tak jak fakt zniszczeń na 3,5k(przestępstwo) lub pobicia (również przestępstwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: 80.50.231.* 08.06.12, 12:35 heh, polska gościnność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespodziewany Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 17:19 ta,,,aresztowac wszystkich bokserow, karatekow , ragbysci tez sie tluka .w ogole tylko wielmoznym dac prawo wstepu,czyz nie o to wlasnie chodzi .........przekrety na setki milionow , i jeszcze darmowe bilety ( oh sory vipowskie) na meczyki.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak ot kibolskie bydło IP: *.de 08.06.12, 12:34 Tacy są kibole wszelkich nacji. Nie ma sensu podawać narodowości. Ot dzicz kibolska. Żaden turysta nie zrobiłby takiej chamówy na gościnnych występach. Po euro pewnie będziemy liczyć tylko straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokotów Zaczęło się IP: *.cable.net-inotel.pl 08.06.12, 12:36 Wystartowało EURO 2012 nad Wisłą. krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11888095,Mogl_stracic_noge__Brutalny_najazd_pseudokibicow_na.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 4 Rosjan i od razu równowaga GW 10 Polaków.... IP: *.toya.net.pl 08.06.12, 12:37 ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.12, 12:38 oj tam oj tam wielkie ajwaj :D za kryzys grekow pobili :D i tyle . . . . .. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pl-Gr Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.49.243.129.dsl.dyn.forthnet.gr 08.06.12, 12:47 jestem Polką, od 6 lat mieszkam w Grecji, miałam w raz z przyjaciółmi iść do baru obejrzeć mecz, niestety WSTYD się teraz każdemu nowemu przyznać, że jestem z Polski, WSTYD mi że jestem Polką, WSTYD mi za was rodacy !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 13:32 Oj już się nie zesikaj z emocji. Wszędzie są bandyci, w tej twojej Grecji też. Jak ci tak wstyd, możesz powiedzieć, że jesteś Hucu. I tak pewnie nikogo to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakręcany_czołg Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 13:53 idiotka jak chcesz to się wstydź przed tymi nierobami i zadymiarzami okradającymi sklepy. co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarhead Ojojoj... IP: *.home.aster.pl 08.06.12, 17:33 A jak tam lustro? W lustro nie wstyd ci spojrzeć? Robisz aferę z chuligańskiego napadu, sprawnie spacyfikowanego przez Policję. W w ubiegłym roku, w knajpie, w Salonikach ukradli mi portfel. Mam znienawidzić z tego powodu Greków i Grecję? Wrzuć na luz panna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Tu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.12, 11:54 ojejejejej ale tragedia, drama queen jest wstyd za rodaków.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.12, 12:57 Cytat tytułu artykułu: Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków drugi cytat z treści artykułu: Do drugiego incydentu doszło kwadrans po północy na placu Piłsudskiego, dziesięcioro młodych Polaków - trzy dziewczyny, siedmiu chłopaków, wszyscy w wieku 16-25 lat pobiło kibica z Grecji. w obydwu sprawach trwają wyjaśnienia policji, co się wydarzyło i z jakiego powodu. .................................... Proszę, proszę jak gazeta odkrywa nam wszystkim publicznie jej prawdziwe oblicze. Jak ma się tytuł artykułu do drugiej części czyli zacytowanego drugiego cytatu z artykułu? Gazeta powinna nam tu wyjaśnić jaki cel chce osiągnąć tym tytułem? To razi ewidentnie w oczy i zakrawa na celowe podjudzanie do nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
snowb-all Ci rosjanie na pewno zostali sprowokowani 08.06.12, 13:02 a ci Polacy co pobili, to na pewno pisowscy kibole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrzewiem Re: Ci rosjanie na pewno zostali sprowokowani IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.12, 15:12 To oczywiste. Tak PISowcy witają turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
jwarenn Re: Ci rosjanie na pewno zostali sprowokowani 08.06.12, 16:59 Gość portalu: dobrzewiem napisał(a): > To oczywiste. Tak PISowcy witają turystów. Nie mogę się już doczekać , kiedy Goowniana puści news'a , że podżegał Jarek, a bejsbole dostarczyli Maciarewicz z Hoffmanenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokospoko Re: Ci rosjanie na pewno zostali sprowokowani IP: *.hsd1.wa.comcast.net 08.06.12, 17:07 jwarenn napisał: > Nie mogę się już doczekać , kiedy Goowniana puści news'a , że podżegał Jarek, a > bejsbole dostarczyli Maciarewicz z Hoffmanenem. nie musisz czekac. Materialy propagandowe znajdziesz na waszej stronie: solidarni2010.pl/n,3392,15,materialy-na-euro-2012-sciagnij-wydrukuj-rozdaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: *.ec.europa.eu 08.06.12, 13:05 Jakos nie pamietam by zazety tak sie rozpisywaly jak NIemcy na MS 2006 bili polskie ridziny z dziecmi albo Ulsterczycy atakowali Polakow w Belfascie.... Czyzby pojecie sprawiedliwosci nie istnialo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu 12 czerwca to rosjanie będą pragnieniem a polacy.. IP: *.cwd.waw.pl 08.06.12, 13:54 12 czerwca to rosjanie będą pragnieniem a polacy SPRITE'm ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków IP: 91.232.175.* 08.06.12, 14:41 Jażeli Turcy to daję głowę, że chcieli Rosjan oszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
2bjp3 Rosjanie zatrzymani w Warszawie za pobicie Turków 08.06.12, 15:16 Tych gnoi z pl. Piłsudskiego, którzy w 10 na jednego pobili Greka to znam. To PISowska młodzieżówka. Stali bywalcy miesięcznic na Krakowskim Przedmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Na drugi raz nie pozwalaj dzieciakom tak późno z IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 16:24 domu wychodzić. Jak widzisz wszystkim nam wstydu nastrzelały. Odpowiedz Link Zgłoś
hdtvpolska Rosjanie są wysportowani, sprawni. 08.06.12, 15:23 Dali więc nauczkę śniado-cerowym handlowcom w samym sercu wawy. Mnie tam się ta reakcja podoba. Poszło o wydaniue reszty ? Czy o słąbą jakość potraw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drMuras GW złapana na kłamstwie :) IP: *.icpnet.pl 08.06.12, 16:37 www.wykop.pl/link/1165325/klamstwa-wyborczej-na-przykladzie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /b/ A gdzie Niemcy?! IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 20:06 Czekamy na niemieckich lewaków. Ich GW obroni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi Ruskie w tuszczej guberni czuja sie jak w rodinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 20:13 kura nie ptica Polsza nie zagranica - ruski lokaj Tusek z Bufeciarskim przydupiarstwem robi wszystko zeby wpisac sie w ta tradycje partii komunistycznej w koncu ruskie lapowki, ubeckie teczki ktore trzymaja na smyczy polowe Platformy oraz zwykle wlazidupstwo wrodzone tej ferajnie powoduje ze Tusek wylize rowa ruskom zanim pomysli zanim cos zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Ruskie w tuszczej guberni czuja sie jak w rod IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.12, 20:38 fiucie z Pragi, zapamiętaj: "kurica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocil z meczu patologia IP: *.rybnik.vectranet.pl 09.06.12, 04:01 dziady i inne wynalazki.skaczcie piep..o Kaczynskich najezdzac Smude i cala reprezatacje WY jestescie dla mnie zwykle pajace zreszta nie tylko dla mnie. Polityke mam w dupie , nasi zagrali LADNIE . A WY Legia i Polonia to gdzie ? inni bawaia sie w WASZYM miescie wiecie co i jak nie? GKS JASTRZEBIE O.B.P.N.S Odpowiedz Link Zgłoś
artson0 Rosjanie pobili się z Turkami. Poszło o dziewczynę 09.06.12, 09:15 Wróciłem do domu z pracy 00.30,W-wa zrujnowana, pani Gronkiewicz prezydent Wa-wy nie nadaje się do tego co robi jednym słowem dała ciała po raz kolejny i już bym nie chciał jej nigdy oglądać bo niby za co za zdemolowaną Wa-wę?,za bród i smród wszędzie?, siki i odchody w każdym zakąktku centrum?, za fakt że śmieci tyle że trawników nie widać?, za fakt że nie było prohibicji i alkohol się lał wszędzie? jeszcze wiele by tu wyliczać. Gnębię służby ochrony itp., które organizowały "strefy kibica" bo mieli nie wpuszczać pijanych a tym czasem jak to wyglądało? ... Mała plastykowa buteleczka do kosza nie wolno, trąbka u kibica do kosza nie wolno (jak odprawa na lotnisku) wejść, pijany i to na dodatek w większości nie-pełnoletni ledwie wtaczał się do strefy dlaczego nie - proszę wejść a w przerwie meczu co? Uraaa... Sklepy, puby, restauracje - aby zakupić przysłowiową "kratę alkoholu" no bo jak i oczywiście wrócić ze sztabem zdobytych kolegów do strefy ledwo przytomnym - takie są fakty i to na co ta Pani pozwoliła po raz kolejny. Pani Prezydent już wysłała aneksy do Warszawiaków o kolejne podwyżki bo ktoś musi zapłacić za sprzątanie prawda? Pani Prezydent ostatnie podwyżki robiła 3-mce temu teraz znów brak mi słów na tą kobietę i tak od paru lat. Boję się co będzie podczas przemarszu Rosjan 12.06.2012 czy już podwyżki do mieszkańców wysłane? Nie dziwne jest że każdy w ratuszu Ją lubi dlaczego nie, jeśli daje się "soczystą" premię pracownikowi aby "nie szczekał" dlaczego nie poprze swojej Pani Prezydent m-sta Warszawy aby nie stracić pracy i tego co ma? A mieszkańcy? Zapłacą - podwyżki, sprzątanie bałaganu, obsługę służb Policji i innych - jako prezydent miasta oceniam ją na mniej niż 0 a stoją za mną setki mieszkańców, którzy tak pięknie wygwizdali tą panią na wielu imprezach, panią która mówi „zorganizowałam dla Warszawiaków” brak mi słów… Odpowiedz Link Zgłoś
wellon @artson0 09.06.12, 10:52 a ty już wszędzie musisz pisać to samo ? OGARNIJ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś