Gość: RAFA(L) IP: *.chello.pl 24.06.04, 02:09 LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI 2004/2005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: capik Re: Poledica w Legii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 02:18 Gość portalu: RAFA(L) napisał(a): > LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI 2004/2005 To Wisła ma nie grać w lidze w tym sezonie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Poledica w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:00 Nie. Przeniesiona ja do ligi mongolskiej, bo uznano ze MIrek Szymkowiak bedzie tam bardziej twarzowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek zorba do legii?? IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 24.06.04, 02:29 tylko w polsce (angoli i czukocji) jakis kibol rozmawia z trenerem o greku zorbie z australi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiliszek Re: Poledica w Legii IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.06.04, 04:21 >LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI 2004/2005< ... a Poledwica i Grek Zorba najlepszymi strzelcami w Lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: Poledica w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 07:34 Mistrz w bilardzie chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiselka Re: Poledica w Legii IP: *.net / *.net 24.06.04, 09:09 zapomniales dodac w jakiej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Zaciąg nieudaczników! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 09:16 Kowalski..Poledica, Karwan jakis Rumun czy Mołdawianin a takze nigdzie nie chciany laluś from England...To mają być wzmocnienia?Chyba na runde przedwstępna pucharu Intertoto..za rok o ile sie załapią!ITI ma w cholere kasy a bierze tylko tych którzy sa za darmo, to ze nic nie prezentuja juz sie nie liczy..buhehehe...Warszawko cała Polska z ciebie smieje się! Odpowiedz Link Zgłoś
radulamen Mistrz!!! Mistrz!!! Legia Mistrz!!!!! 24.06.04, 11:01 Cała Polska to nam może...skoczyć na warstat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Zaciąg nieudaczników! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 13:12 dokladnie dziwne te nazwiska oprocz zivkovica i golinskiego(ale nie wiem czy jako kibic go chce w Legii skoro najpierw sie tak wypowiadal,a teraz jak sprzedajna dziwka leci na hajsy).Czy beda to udane transfery to sie dopiero okaze,wiec tez nie pieprz wielki znawco,nigdy nie widziales gry wiekszosci tych pilkarzy....ale wisle szmate mozna bedzie rozklimic=>szymkowiak i zuraw chca odejsc,nawet jak nie odejda(to powoli sie wypalaja),odchodzi wiekszosc lawki wiec kontuzje+kartki beda niezylmi oslabieniami,szkoda tylko ze kuzba wraca bo byl dobry,a dawidowskiego i zienczuka nie uwazam za wielkie wzmocnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Zorbas IP: *.chello.pl 24.06.04, 09:52 Kubicki weź go bo jeszcze znów wspaniali kibice twojego klubu ci stadion podpalą, jak się ich słuchać nie będziesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxator Legia Mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:31 Niestety nie wszyscy wiedzą, że wielkie nazwiska kosztują od chuja kasy, a są zazwyczaj jedynie minimalnie lepsze od nieco mniej znanych zawodników. Poza tym co macie do tego Zorby. Nie widziałem go nigdy na oczy, a nazwiska (jako piłkarza) nigdy nie słyszałem. Byc może jednak okaże się on objawieniem ligi i za rok będą się po niego zgłaszały kluby z bundesligi i premiership. Myślę również, że klub, którego kibice starają się mu BEZPOŚREDNIO pomóc, nie dość, że ma najwspanialszych kibiców, to i sam coś sobą prezentuje. Jesne, że najlepiej byłoby kupić Milę, Jelenia, Żurawskiego, Szymkowiaka oraz Krzynówka, a o tego jeszcze Kolinkę, Deco, Cristiano Ronaldo, Heinza, Olica, Barosa i Schweinsteigera. Niestety takimi możliwościami nie dysponują wszystkie kluby w polsce razem wzięte. Domyślam się, że większość słów krytyki względem polityki transferowej Legii pochodzi z ust kiboli wisły, więc powiem tylko, że wisła najpewniej nie kupi nikogo w przerwie letniej, za to Legia wzmocni się znacznie. Karwan, Kowalczyk, Radzewicz i Goliński wzmocnią i tak już prawie doskonała linię pomocy. Natomiast Djokovic, Polednica i Stanford wesprą obronę, która doskonałość już osiągnęła. Nowi młodzi napastnicy (Korzym, Dorosz) powinni wnieść nieco świerzości do nieco skostniałego ataku, któremu oczywiście w żadnym wypadku nie odmawiam skuteczności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild@ Re: Legia Mistrz IP: *.sanpol.pl / 212.244.188.* 24.06.04, 12:01 ... i śnij dalej :) Puuuchar jest Nasz !!! A o Golinie w ległej to możesz zapomnieć , pacanie. Jeb*ć wisłe i policje! Cra-Co-Via! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Legia Mistrz 24.06.04, 12:06 Gość portalu: Jaxator napisał(a): więc powiem tylko, że wisła > najpewniej nie kupi nikogo w przerwie letniej, €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ sport.onet.pl/1020297,1314,316808,dyscyplina.html jak widac z powyzszego troche sie mylisz ciekawe kto wyda swoje pieniadze lepiej? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokoFan Re: Legia Mistrz IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 24.06.04, 12:07 Gość portalu: Jaxator napisał(a): Domyślam się, że większość słów krytyki względem polityki > transferowej Legii pochodzi z ust kiboli wisły, więc powiem tylko, że wisła > najpewniej nie kupi nikogo w przerwie letniej, Dobrze być na bieżąco w temacie :D bk po prostu :) Wisła tego lata POZYSKAŁA już: Marka Zieńczuka, Tomasza Dawidowskiego, Aleksandra Kwieka. Bardzo blisko podpisania umowy jest Marcin Kuźba, a sprawa Kamila Kosowskiego ciągle jest otwarta choć sznase maleją. Raczej nie można powiedzieć że są to uzupełnienia składu jak to jest w przypadku Legii a realne wzmocnienia. Dodam że bardzo cieszą mnie wzmocnienia Legii bo gwarantuje to nam że przyszłym sezonie na Łazienkowskiej będzie dobry otwarty mecz a do Krakowa Legia nie przyjedzie tylko się bronić jak to było w tym roku. Niech wygra lepszy ! Wcale nie bogatszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Legia Mistrz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 13:17 > Dodam że bardzo cieszą mnie wzmocnienia Legii bo gwarantuje to nam że przyszłym > > sezonie na Łazienkowskiej będzie dobry otwarty mecz a do Krakowa Legia nie > przyjedzie tylko się bronić jak to było w tym roku. Niech wygra lepszy ! Wcale > nie bogatszy... > w poprz sezonie na lazienkowskiej byl fajny meczyk,a w krakowie nie dosc ze mieliscie farta to jeszcze kontuzje najlepszych graczy legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Legia Mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 13:19 Jestem kibicem Legii, i powiem tylko tyle, ze wzmocnienia wisly na pewno sa znaczace - taki zienczuk na przyklad to jak na polska lige swietny zawodnik i dobry ruch transfrowy. Jednak nie mozna zapominac o jednym - wisla bedzie grala o LM i jest teraz w innej sytuacji niz Legia. Mysle ze gdyby Legia byla mistrzem tez szukalaby moze troszke innych zawodnikow. Oczywiscie nic nie mam do aktualnie robionych wzmocnien. Nie jestem zwolennikiem ladowania kupy kasy w polskie "gwiazdeczki", ktore gowno graja a zarabiaja straszna forse. Kto slyszal o Vukowiczu gdy przychodzil do Legii? takich transferow nam trzeba. Wisle zycze powodzenia w lidze mistrzow , bo graja dla wszystkich dla calej Polski. Jezeli im sie powiedzie w przyszlosci polskim klubom na pewno bedzie latwiej dostac sie do elitarnych rozgrywek. Rowniez Legii, czego w przyszlosci bardzo pragne. Trzeba miec jednak jedno na uwadze drodzy fani Wisly. Teraz macie bardzo silna pake, ale gdyby (czego wam nie zycze jak to wyraznie wyzej zaznaczylem) nie udalo sie wam awansowac dalej to mysle ze sporo z tych zawodnikow odejdze .. na pewno nie bedzie to wielka ucieczka, ale bez kasy z LM nie dacie cgyba tego rady utrzymac. Silna Wisla i silna Legia .. jak najwiecej silnych druzyn w polskiej pilce ! .. bo od ogladania takich Switow, czy Gornikow Polkowice .. to sie z ... ac chce czasami. Chociaz na koncu, mam nadzieje, ze po pieknych meczach, mistrza zdobecie oczywiscie ... Legiunia :))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Legia Mistrz 24.06.04, 13:28 Gość portalu: Jaxator napisał(a): > Niestety nie wszyscy wiedzą, że wielkie nazwiska kosztują od chuja kasy, a są > zazwyczaj jedynie minimalnie lepsze od nieco mniej znanych zawodników. Poza tym > > co macie do tego Zorby. Nie widziałem go nigdy na oczy, a nazwiska (jako > piłkarza) nigdy nie słyszałem. Byc może jednak okaże się on objawieniem ligi i > za rok będą się po niego zgłaszały kluby z bundesligi i premiership. Myślę > również, że klub, którego kibice starają się mu BEZPOŚREDNIO pomóc, nie dość, > że ma najwspanialszych kibiców, to i sam coś sobą prezentuje. Jesne, że > najlepiej byłoby kupić Milę, Jelenia, Żurawskiego, Szymkowiaka oraz Krzynówka, > a o tego jeszcze Kolinkę, Deco, Cristiano Ronaldo, Heinza, Olica, Barosa i > Schweinsteigera. Niestety takimi możliwościami nie dysponują wszystkie kluby w > polsce razem wzięte. Domyślam się, że większość słów krytyki względem polityki > transferowej Legii pochodzi z ust kiboli wisły, więc powiem tylko, że wisła > najpewniej nie kupi nikogo w przerwie letniej, za to Legia wzmocni się > znacznie. Karwan, Kowalczyk, Radzewicz i Goliński wzmocnią i tak już prawie > doskonała linię pomocy. Natomiast Djokovic, Polednica i Stanford wesprą obronę, > > która doskonałość już osiągnęła. Nowi młodzi napastnicy (Korzym, Dorosz) > powinni wnieść nieco świerzości do nieco skostniałego ataku, któremu oczywiście > > w żadnym wypadku nie odmawiam skuteczności. Pozdrawiam Ja też myslę, że Australia, kopalnia talentów piłkarskich, której kluby regularnie zdobywają Puchar Świata dostarczy do Legii kolejnego Zidana, a może nawet Pelego. A tak w ogóle Legia buduje pakę na co najmniej półfinał Ligi Mistrzów. Te nazwiska zwalają z nóg. Ktoś tu pisał, że ITI ma od ch.. kasy . Hahahahaha. To prawie bankrut. Wypuścili obligacje za gigantyczną sumę 600 mln Euro, bo ledwie zipali, i za część tego kupili Legię. Zadłużyli się na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~ńicto~~~~ Mistrz Wisła 2 Groclin 3 Lech Poznan 16 Legła W-wa IP: *.icpnet.pl 24.06.04, 13:12 Stuknij sie w leb matole: Mistrz Wisła 2 Groclin 3 Lech Poznan 16 Legła W-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAGŁĘBIE Re: Mistrz Wisła 2 Groclin 3 Lech Poznan 16 Legła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 13:44 legia to stara ku...a legia j...na jest legie trzeba pie....ć legia od tego jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze i wszedzie legia j....na bedzie !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Mistrz Wisła 2 Groclin 3 Lech Poznan 16 Legła IP: *.aster.pl 24.06.04, 15:08 Brawo zagłębie, jesteś baaardzooo inteligentny.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)ibudziak Re: Mistrz Wisła 2 Groclin 3 Lech Poznan 16 Legła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:26 Wy w tym Wrocławiu to jakie Zagłębie macie? Może zagłębie debili? Skład bardzo ciekawy, zobaczymy na koniec sezonu kto będzie lepszy (i kto będzie miał więcej długów :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukusiek wstrętni ibole obrażają Legię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:05 Zazdrościcie Legii tego, że kupuje nowych graczy, ze bedzie w przyszlym sezonie zespolem na europejskim poziomie. Czy juz zapomnieliscie o valarendze ( do kiboli wisly ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIAMISTRZ Re: wstrętni ibole obrażają Legię IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 15:25 z 1j strony sfrustrowani lechici ktorzy boja sie o golinskiego,ktorego wiekszosc legionistow nie chce,z 2j wislackie scierwa(mimo ze jestem kibicem Legii to mam szacunek dla np.Cracovii)dla was chujozy 0% szacunku,a niedlugo wasza qrewka wiselka zjedzie po rowni pochylej do 2j ligi gdzie jej miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik Re: wstrętni ibole obrażają Legię IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 00:55 Gość portalu: lukusiek napisał(a): > Zazdrościcie Legii tego, że kupuje nowych graczy, ze bedzie w przyszlym sezonie > > zespolem na europejskim poziomie. Czy juz zapomnieliscie o valarendze ( do > kiboli wisly ) ? NIE!!! PAMIĘTAMY O SCHALKE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)ibudziak Re: wstrętni ibole obrażają Legię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 03:32 Tak tak Schalke i Valerenga to podobna (światowa) klasa. Pozatm Schalke było rok wcześniej, możecie jeszcze PAO pamiętać albo Hajduka :) (a pamiętacie jak Widzew dostał od Eintrachu Frankfurt chyba 9-0 czy 9-1??). Pewnie czasów w których komisarz Kapka robił sprawozdania dla SB to już nie pamiętacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? a ty po(L)ibudziak czemu pojechales Kubickiemu?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 15:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)ibudziak Re: a ty po(L)ibudziak czemu pojechales Kubickiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:44 NIe ja tylko grono moich podszywaczy :). Ja jestem bardzo za Kubickim gdyż on naprawde kocha ten klub i ta praca sprawia mu przyjemność. Moje wpisy łatwo poznać po rażących błędach ortograficznych (ale z mechaną radze sobie wyśmienicie 8) ). LEGIA MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossaryan Zorbas naprawde ma talent! IP: *.dyn.iinet.net.au 24.06.04, 16:38 Mieszkam w Australii, i musze powiedziec ze Zorbas naprawde ma talent - gdybyscie zobaczyli polfinal ligi rozegrany miedzy Perth Glory (mistrzami) a Paramatta (klub Zrbasa - wicemistrz), zgodziliscie by sie. A zanim ktoz powie ze w 'Australijskim' otoczeniu nie trudno sie wybic, powirm ze w tym meczu grali byli pilkarze Glasgow Rangers - Moore, Manchester City - Colosimo, Serie A - Gumprecht, i kilku reprezentatow kraju. Zorbas w polsce moglby zostac np gwiazda beniaminka - a w Legii, nie wiem. Ale dlaczego chcialby sie preniesc do Polski, a nie np do drugiej ligi angielskiej? Chyba ze o Lige Mistrzow chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z (L) na piersi Re: Zorbas naprawde ma talent! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 18:04 Mozesz podac adres strony tego klubu Paramatta? Odpowiedz Link Zgłoś